DOGWALK OG TV-CELEB

  • 10.07.2016 kl. 21:22

Smålig kleinulf i dag, men utenom det hadde jeg en helt sinnsykt morsom dag i går på pool-party! For dere som ikke har meg på snap, så er det bare å legge meg til (@mariebekken) for oppdateringer og andre morsomheter som følger med i livets late dager. Hadde dere en morsom lørdagskveld i går? og hvordan er formen deres i dag?


Okei, men over til noe litt annet. I går fortalte jeg dere at jeg hadde vært med på noe som kommer på tv-skjermen til høsten,
 det stemmer! For hunden min har nå fått tittelen som en solplassen-hund! For dere som ikke vet det, så eier jeg en liten Pomeranian på litt over to år som heter Lizzy, og i går var hun var så heldig å fikk ta på seg finstasen for gå en lett og pyntelig dog-walk. Ja, du leste riktig. DOG-WALK.


Og nei, grunnen til at jeg valgte å gå denne dog-walken var ikke kun for morsomheter og fanterier, langt der i fra. I Ås ligger nemlig en liten hundegård hvor femten hunder kan bli omplassert og tatt vare på av flotte frivillige ansatte som setter et hundeliv like høyt som meg. Her får disse hundene mulighet til uteplass, egne senger, god pleie, mat og drikke.  Solplassen har masse mer og tilby og det er nettopp dette serien kommer til å handle om!

DET ER JO EN SELVFØLGE AT JEG ØSNEKT Å STILLE OPP OG VÆRE EN DEL AV DET ♥

Sendetid og premierer er enda litt uklart, men til høsten vil dere se Solplassen på TVNORGE - jeg skal selvfølgelig oppdatere dere når den tid kommer og jeg kan nesten ikke vente med å se en litt klein og freaket ut Marie og alle de nydelige hundene som stilte opp innført i klær fra Pet Shop Girls. Håper dere ønsker å følge med! Kan love dere et par "godbiter", hahaha! 

 

2 Kommentarer

Henriette Celin

11.07.2016 kl. 00:01
Så bra det høres ut, det må jeg få med meg når det kommer ut :-D

Marie-Madelen Bekken

11.07.2016 kl. 00:03
Henriette Celin: jaa, det må du! Holder dere oppdatert <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits