PERSONLIG MED SOSIALE MEDIER

  • 13.07.2016 kl. 12:52

Blogging, hva er egentlig det? Alle har forskjellig definisjon på hva blogging egentlig er. For meg handler det om å dele. På samme måte som på Instagram eller på samme måte som på Snapchat. Jeg skal være ærlig å si at det er drit vanskelig å skulle være så personlig med dere, slik at dere lærer dere å kjenne meg og min personlighet, samtidig som at jeg ikke skal dele alle de følelsene som står meg nærmest.. Det er en vanskelig kombinasjon, men jeg lærer dag inn og dag ut hvordan jeg skal formidle hva jeg har å si, samtidig som jeg klarer å gi dere en smakebit på hvem jeg er som person utenom bloggen.


Dere ser dilemmaet mitt? Bloggen er et sted hvor ting ofte kan se litt mer vakkert og idyllisk ut, kanskje ikke alltid så personlig at jeg lar dere se de verste grimasene eller de flotteste fylla-filmene. Ikke en gang på Instagram er det aktuelt. Hehe, men det skal sies at jeg har en liten privat bruker hvor de nærmeste får lov til å ta en titt på helgens morsomheter (haha)!

Men, jeg vil veldig gjerne prøve å la dere bli kjent med meg på et helt nytt nivå via mine kontoer på sosiale medier, og derfor legger jeg faktisk til alle som adder meg. Ikke bare slik at dere kan se mystorien min på Snapchat, men jeg kan faktisk svare dere også. Noe som blir titusenmillioner ganger mer personlig og jeg kan faktisk få kontakt med de som leser bloggen min. Snapchat er jo tross alt det stedet jeg er mest personlig.

(Jeg kan love at det blir en del kleine fyllesnaps av fres en lørdagskveld og harryturer på byen), og ved siden av alt dette blir dere også holdt oppdatert med alt fanteriet jeg finner på i løpet av en dag. Kanskje du selv får inspo til å gjøre noe litt utenom det vanlige en dag?

ADD MEG @MARIEBEKKEN ON SNAPCHAT


 

I tillegg til en altfor personlig snap har jeg selvsagt en Instagram hvor jeg legger ut små hverdagslige happenings som selfies og mat. Det er selvsagt litt mer input og jevnlig oppdatering på Instagram i forhold til på bloggen.  

@Mariemadelen 


 

Dersom dere ønsker enda fler oppdateringer som konkurranser ;) kan dere følge meg på Facebook og Bloglovin! Håper dere er klare for å møte en enda mer personlig moah <3 Gleder meg til å dra dere med på ferden!

8 Kommentarer

Henriette Celin

13.07.2016 kl. 13:00
Kjekt med Instagram og snapchat for å følge andre, venner, bekjente, lesere, osv (:

Hege Kristin

13.07.2016 kl. 13:57
så fine bilder <3

SiljesWorld

13.07.2016 kl. 14:00
Man burde ikkje hele tiden bli alt for personlig på en blogg. Å man bestemmer jo selv hvor personlig man vil være, noe kan man publisere, mens andre ting ikkje :)

Har addet eg på snapchat :D

Ha en riktig fin dag videre <3

Inga Gilberg - A lifestyle diary

13.07.2016 kl. 14:13
Det kan være veldig vanskelig å vite hvordan man skal dele ting, for alt kommer jo til å ligge tilgjengelig på internett om det først kommer ut. Så moro at du adder folk tilbake også! Håper du får en fin dag, vakre deg :-)

Ina Johansen

13.07.2016 kl. 15:10
Du er så pen!

Marie Vigebo

13.07.2016 kl. 15:48
Du er så nydelig! Følger deg allerede på instagram og ble såå glad da jeg fant ut at du hadde blogg : D Gleder meg til å følge deg videre! Du er superflink- stå på!

Marlene Nilsen

15.07.2016 kl. 00:45
Mange file bilder :D

Leah Isabell V

15.07.2016 kl. 02:11
Skjønner godt hva du mener, jeg er ikke så flink til å være så personlig på blogg selv. Syns det nesten er litt skummelt å slippe så mange ukjente og kjente personer helt innpå seg. Men kjempe morsomt at vi kan følge deg på snapchat og insta!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits