hits

MY FAVORITES

  • 15.08.2017 kl. 22:33

I´ve got a few favorites. Some things I really need. 

 

 

Alle jenter har et par ting man ikke klarer seg uten, right?

Jeg merker spesielt godt at jeg er ekstremt avhengig av et par godsaker i sminkevesken min. Har du noen gang vært hos en venninne når dere spontant bestemmer dere for å finne på noe gøy, og for å freshe deg opp velger du å låne litt sminke fra en ukjent sminkepung? Det blir bare ikke det samme. Ikke misforstå meg. Jeg elsker å teste ut ny sminke og trikse, men uten disse favorittene med meg føler jeg at "noe mangler". 

 


Jeg har definitivt et par ting jeg ikke klarer meg uten. Like my BB cream. For det første så er den er ekstremt lett på huden og gir meg den naturlige, fine korrigeringen som skal til for at jeg føler meg litt ekstra fresh. Og for det andre gjør det dette uten å få meg til å føle at jeg tetter huden. I tillegg sørger den for at min naturlige glød skinner gjennom. En krem jeg overhodet ikke vil være uten, haha!! 

Før jeg drar på meg BB kremen, legger jeg alltid en base med en primer. Som du ser så er den grønnblå helt til du legger den på huden. Den er så ekstremt fin og lett, men jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke har peiling på hvor man kan få tak i den (jeg stjal den nemlig fra min mor, sorry mamma!). 

 


OKEY. Let´s talk eyes. 

Jeg bruker dette cirka hver dag, uansett fest eller jobb. Vi snakker selvsagt om eyeliner. Trend eller ikke, jeg elsker hvordan man kan forme øynene med kun en rett strek! Jeg har lenge brukt våtlineren fra Maybelinne, men for et par dager siden scrollet jeg meg igjennom facebook og fant den nye "rulle-lineren" til mac. Den er helt genial! Med et lite "hjul" som ruller blir streken ekstremt rett, og den er så utrolig enkel å påføre. En desidert ny favoritt!

Og sist, men overhodet ikke minst. My precious. Parfyme. Jeg føler meg ekstremt naken og ukomfortabel uten parfyme. Et virkelig must-have! Jeg fant min favoritt for omtrent to år siden og jeg har enda ikke gått lei. Den flotte flasken fra Victor & Rolf inneholder en ekstremt god dunst. Har alltid sagt at den lukter litt blomster og sukkerspinn, haha. Det passer meg perfekt.

Kanskje dette blir noen nye favoritter hos deg også? Hva er det du har i dag som du ikke hadde klart deg uten? Gleder meg til å høre!
 

8 Kommentarer

Hege Kristin

15.08.2017 kl. 22:45
så fine produkter!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Tiril Sørensen

15.08.2017 kl. 23:28
Så fin og inspirerende blogg du har :-) Og bildene dine er såå fine og lyse <3

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Marie-Madelen Bekken

17.08.2017 kl. 17:34
Tiril Sørensen: Tusen takk snille deg <3

Kristine Larsen

16.08.2017 kl. 00:41
Totalt avhengig av H&M sin øyenbrynsblyant da jeg har så lyst og lite hår på ytterste delen av brynene mine - og merkelig fasong

Marie-Madelen Bekken

17.08.2017 kl. 17:35
Kristine Larsen: haha, ja, jeg bruker kun en sånn "øyenskygge" aktig sak til brynene mine, men har allerede mye farve og mye bryn :)

livetmitt93

16.08.2017 kl. 11:46
mye fint:)

Marie-Madelen Bekken

16.08.2017 kl. 14:08
livetmitt93: Takk :)

Nina Maria

17.08.2017 kl. 22:19
Er utrolig enig i det der du skriver ''Jeg merker spesielt godt at jeg er ekstremt avhengig av et par godsaker i sminkevesken min. Har du noen gang vært hos en venninne når dere spontant bestemmer dere for å finne på noe gøy, og for å freshe deg opp velger du å låne litt sminke fra en ukjent sminkepung? Det blir bare ikke det samme.'' Det blir absolutt ikke det samme!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no