THIS WEEKEND

 • 09.10.2017 kl. 14:59

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

WHERE DID THE WEEKEND GO? 


Plutselig var det mandag igjen og helgen har virkelig flydd forbi. Selv om jeg har kost meg masse, har det vært en del småting på agendaen som har tatt opp tiden min. Jeg har nemlig fått meg en ny og veldig spennende jobb som allerede i startfasen tar ekstremt mye tid, og da er det kun snakk om prioriteringer! Jeg kan dessverre ikke fortelle dere så mye mer om det akkurat nå, men det kommer så fort jeg får klarsignal! Uten om det har jeg vært i bursdag både fredag kveld og søndag, for søsteren min fylte hele 27 (!!) år. Det måtte selvsagt feires med en fest! 


Hvordan har helgen deres vært? 

 

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

SATURDAY STROLLING

 • 30.09.2017 kl. 15:22

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

AUTUMN IS A SECOND SPRING WHERE EVERY LEAF IS A FLOWER

Jeg er egentlig et skikkelig morgenmenneske og jeg elsker å stå opp litt tidlig. Jeg får vært så ekstremt produktiv og tro det eller ei, men for en jente som ikke jobber, er planene mine alltid fullt opp med blogg og ting å gjøre. Lørdager er intet unntak. Vi har holdt på et par timer nå med noen skikkelig godsaker og tro meg når jeg sier det;

DETTE BLIR BRA!!

Forresten; Husk å meld deg på konkurransen, for i morgen trekker jeg en heldig vinner som får et par gratis sko <3

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

TODAY I´M WEARING: 

COAT: LINDEX
SHOES: BIANCO
BAG: MULBERRY 

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

♡   ♡   

CAMOUFLAGE

 • 29.09.2017 kl. 18:38

 

ITS BEEN A GOOD WEEK

Bjellene ringer snart helgen inn og jeg merker at selv med mye å gjøre denne uken, skal jeg skryte på meg at jeg har vært ekstremt produktiv og fått gjort unna alt jeg hadde planlagt. Det er deilig å sitte igjen på fredagen med å ta helg med god samvittighet. I morgen skal jeg møte Stine og Julie for å gå i gjennom et par ting før vi slipper den store nyheten, men nå er det ikke lenge igjen. Jo nærmere vi kommer, desto mer gleder jeg meg. Det er så viktig å ha noe å se fram til, for da går hverdagene plutselig litt fortere nå som jeg ikke har et kontor å gå til. Om ikke mange ukene skal jeg også på en liten ferietur, der jeg skal besøke utrolig mange fine steder. En tur som gir meg sommerfugler i magen!

Klarer du å gjette hvor jeg skal? 

 

TO DO-LIST:
 
1
Vaske og rydde leiligheten

2
Trene

3
Lage en fantastisk middag
 
 

 

 

♡   ♡   

BREATH IN

 • 26.09.2017 kl. 10:08

THE AUTUMN AIR 

Nå er det min tur, min tur til å spørre om hjelp. Jeg har egentlig alltid hatt en del tanker og meninger. For ikke å snakke om at jeg nesten alltid vet hva jeg skal og vil. Denne gangen trenger jeg å høre med dere om hva dere vil lese om. Hva dere ønsker å se mer av. Dette er jo ofte et dilemma for de fleste som driver en blogg, så nå gleder jeg meg til å høre om hva dere vil se mer av <3 

Akkurat nå har jeg fått på meg treningsklærne og er på vei ut døren for et lite treningspass. Skulle egentlig på spinning klokken 07.15, men da jeg stod opp hadde klokken allerede passert 07.30! haha, tenk å glemme å sette på alarm? Sånn er det når jeg styrer dagene etter egen vilje. 

Uansett, gleder meg masse til å høre fra dere!! Ha en super duper fin dag <3 

12:06

 • 25.09.2017 kl. 14:56

MONDAY MORNING 

I dag tok jeg meg en tur til Ås for å tilbringe dagen sammen med familien. Vi har nemlig fått besøk av min kusine, Monica. Jeg har en del familie i nord som jeg dessverre ser sjeldent, men da er det alltid litt ekstra hyggelig å se de igjen! Jeg skal også på et ekstremt spennende møte, men mer av det får dere vite senere! 

Tenkte også å gi dere en liten heads-up. På onsdag kommer jeg til å legge ut en super morsom konkurranse - en konkurranse rettet mot dere flotte jenter.

− STAY TUNED −

YOU ARE FINALLY MINE

 • 23.09.2017 kl. 14:23

Åhherreminhatt... Endelig. Endelig er det mitt!

 

− THIS IS LIKE A DREAM −

 

 

Jeg skal legge meg helt flat og si at denne uken har vært en dårlig blogg-uke, men i mitt forsvar: Det var kun for å gjøre denne bloggen ti hakk bedre. Jeg har nemlig kjøpt meg et nytt kamera. Et kamera jeg har nå ønsket meg i nesten fire år, men aldri tatt meg råd til. Nå som jeg virkelig satser her er det viktig for meg at jeg virkelig går all-in. Torsdag kveld kom det i posten, men selv om kamerahuset var på plass manglet jeg et objektiv. Men nå er alt i boks!

Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det og vise det fram, men i mellomtiden får dere smøre dere med tålmodighet.

Håper dere alle sammen får en kjempe fin lørdagskveld <3 


 

SUMMER VIBES

 • 20.09.2017 kl. 12:36

− FOTO: ALEXANDER THORSEN − 

 

Nå er det virkelig ikke lenge til jeg kan dele den store nyheten med dere!

 

GOODBYE SUMMER, 

 

 

I´LL SEE YOU AGAIN NEXT YEAR

 

Det er så mange spennende prosjekter å jobbe med om dagen!

Og jeg vet at dere kommer til å like det. Her får dere en liten sniktitt fra min side. For et par uker tilbake dro Stine og jeg sammen med Alexander på en liten photoshoot. Det var så utrolig morsomt! Ble ikke bildene fine? Jeg er i alle fall super fornøyd! Alexander er utrolig flink, og hva er vel ikke bedre enn å jobbe med en god venninne? Gleder meg til å vise dere enda mer av det vi jobber med fremover!

Håper dere får en kjempe fin dag! <3

 

 

CABIN IN THE WOODS

 • 17.09.2017 kl. 20:32

Det gjorde vondt i brystet og det var tungt å puste. Utenom en litt dramatisk opplevelse, har vi hatt en helt fantastisk tur. 

 

−   I REALLY LOVE GETTING AWAY FROM THE CITY   − 

 

 

Hvordan har helgen deres vært?

Jeg merker at jeg virkelig trengte en tur på hytta, så det var deilig å komme seg bort i helgen. Selv om det ble litt drama.

Ja, for du skjønner det. Jeg fikk påvist astma da jeg var elleve år gammel. Selv om dette ikke har vært et stort problem tidligere, har det utviklet seg og blitt enda verre de siste årene. Jeg har aldri opplevd å ikke få puste. Men i går natt slo astmaen helt ut og brystet virket tyngre enn noen gang. Så dum som jeg var, hadde jeg selvsagt lagt igjen medisinen min hjemme. Det kommer jeg aldri til å gjøre igjen. Det verker i ryggen når jeg sitter, rett og slett fordi jeg har kjempet om å trekke pusten og er helt utslitt på grunn av alt for lite søvn.. 

Uten om en litt dramatisk hendelse, har vi hatt en helt fantastisk tur og kost oss ekstremt mye! 
Søndagskvelden er endelig her og movie-night er virkelig det jeg trenger nå <3

FALL IS HERE

 • 15.09.2017 kl. 16:55

Weekend. Finally. En av de beste dagene i uken har endelig kommet. 

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

 

−  I AM IN LOVE WITH ALL THE COLORS  −

 

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

 

Det er så deilig å vite at det endelig har ringt inn til helg.

Bagen min er pakket og jeg er mega klar for å sitte et par timer i bil før vi ender opp på hytta for helgen. Høsten er virkelig godt på vei og jeg merker humøret mitt endrer seg. Alle de flotte fargene som skiller seg ut om høsten gjør noe med meg. Tror jeg må si at høsten er min favoritt årstid, selv om både sommer og vinter har hver sin sjarm. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å komme meg avgårde for å virkelig nyte helgen og få ordentlig ro i sjela. 

Håper dere alle får en fantastisk helg og en flott fredagskveld <3

LOVE ON A PLATE

 • 13.09.2017 kl. 18:26

 

Lunsj. Et av mine favoritt måltider. Enkelt og ekstremt godt. 


 

− FOR EN FIN START PÅ DAGEN −

 

 

I dag har jeg tilbragt mye av dagen sammen med June. Vi lagde en super deilig og enkel lunsj. Med flere av mine favoritter: ruccola, en neve avokado, en dæsj serranoskinke, sprøstekte asparges med pinnekjerner, og sist men ikke minst, tomater med mozarella og basilikum. Det var så godt!

I skrivende stund sitter både June og jeg med hver vår mac på fanget for å blogge litt samtidig som vi snakker om alt mellom himmel og jord. Det er litt ekstra kos å være med en som driver med det samme og forstår at kameraet spiser før deg selv, hehe!

 

Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg<3 

 

 

CELEBRATION

 • 11.09.2017 kl. 17:21

Monday. Another day, another week. 

 

−  HAPPY BIRTHDAY, LOVE  −

 

Som jeg fortalte dere, har jeg kost meg så enormt mye i Skien denne helgen med god mat og god vin. Har virkelig koblet av og bare kost meg sammen med Jim, for å feire bursdagen hans. Får alltid høre at jeg er overentusiastisk over bursdager, haha. Jeg elsker å gjøre noe stort ut av en bursdag, rett og slett fordi det er den ene dagen i året man kan feire seg selv og kose seg litt ekstra. 

Hva har dere gjort i helgen? 

 

ANOTHER SATURDAY

 • 09.09.2017 kl. 20:36

For en herlig dag. Lørdag. Bare tanken på en hel dag borte hjemmefra er helt ut av en annen verden.

Akkurat nå sitter jeg på sengekanten på hotellet etter en super fin dag i Skien. Jim, samboeren min har nemlig bursdag i morgen og i den forbindelse overrasket jeg han med en liten tur vekk fra Oslo. Skien har liksom blitt vårt sted. Vår kjærlighetsby, haha.

 

−  WEEKEND OFF   −

 

Fulgte dere med på snapchat og instagram storiene mine i går? Julie vant faktisk et vorspill med De Nye der vi ble sminket av makeup artister fra Max Factor og stylet av frisører fra Glitter, noe som var super koselig. Etterfulgt av en liten fest på Stratos, med bra musikk og masse bra mennesker! Alt i alt har dette vært en super fin helg så langt, som nå skal bli enda bedre med litt kvalitetstid med min kjære <3 

Hva er deres planer i dag? Uansett hva dere skal gjøre, så får dere ha en kjempe fin lørdagskveld <3 

WHAT A DAY!

 • 06.09.2017 kl. 20:49

Foto: Karl Myrvang

 

−  INTO THE WILD  −

 

 

For en fin dag dette har vært!

 

Som jeg fortalte dere i går har jeg gledet meg noe helt ekstremt til denne dagen. Jeg sov så dårlig i natt, rett og slett fordi jeg kun ville stå opp. Jeg har nemlig hentet den nye bilen min i dag! Det er lenge siden jeg har hatt så mange sommerfugler i magen, haha. Jeg har vært en tur i Ås for å vise den frem til familien og har endelig fått satt meg ned i sofaen med Gilmore girls på TVen for å få litt ro i kroppen. Det blir en del følelser rundt et bilkjøp. Litt trist er det å vite at jeg må selge min aller første bil, men WOW for en utrolig deilig følelse det er å kjøre rundt i den nye! Også lukter den såå godt, hehe. Gleder meg masse til å vise dere bilder av den!

 

Har dere hatt en fin dag og gjort noe spennende? 

VENTER IKKE FORGJEVES

 • 05.09.2017 kl. 18:46

Du vet når du venter på noe? Noe du gleder deg skikkelig mye til? 

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Det er en så god og rar følelse på en og samme tid!

 

En konsekvens av å glede seg er at dagen føles lenger. Mye lenger. Selv med en hel haug av oppgaver og gjøremål på planen. Endelig har jeg klart å fullføre dagsplanen og er endelig klar for å ta på meg treningstøyet og ta meg en god joggetur for å virkelig koble av og bare nyte høstværet. For kan man ikke si det nå? At høsten er her? Litt merkelig, men merker dere forskjell på luften? Jeg elsker duften av høst, kulden som treffer meg og fargene som gjør det kjedelige høstværet om til en regnbue. Tror jeg må si at det er min favoritt måned! 

Uansett, hvis dere ikke har lagt meg til enda, så gjør det nå. Hva jeg gleder meg til får dere se på mystorien min på snap klokken 12.30 i morgen!

I mellomtiden får dere kose dere så alt for mye! 

A MONDAY SNEAK PEEK

 • 04.09.2017 kl. 11:09

Good morning! Already monday? Det skjer så utrolig mye om dagen, med både det ene og det andre. Dagene flyr jo bare forbi. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  GOOD THINGS COMING UP  −

 

Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with m3 preset

 

Har dere kanskje klart å gjette hva dette er? Min lille hemmelighet?

 

Det er vanskelig å holde pokerface for dere, men nå er det ikke lenge til jeg kan dele nyheten på ordentlig. Det blir spennende å se hvordan responsen blir!

Uansett. Det å starte uken med en liten sneak peek får være lov. Denne uken er planlagt fra dag til dag. Et par treningsøkter og noen få ærender har blitt skrevet ned, men selvsagt mye morsomt også. I dag skal jeg først en liten tur hjemom, før jeg skal møte en venninne i kveld for å catche opp. Noe som alltid er like hyggelig! Utenom det vurderer jeg å ta meg en tur på kino, men er usikker på hvilken film jeg bør se? Har dere noen gode tips?

Håper dere alle får en strålende mandag, til tross for dårlig vær <3 
 

MY LITTLE SECRET

 • 31.08.2017 kl. 19:17

Er dere nysgjerrige hva som skjer fremover? Er det noen som allerede har gjettet seg fram til hva jeg jobber med om dagen? Det kiler i magen bare av tanken på at jeg snart kan vise dere!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  FLOWERS IN THE SUN  −

 

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

Fy søren for en morsom dag jeg hadde i går.

 

Slitsom, men veldig morsom. Dere som har lagt meg til på snapchat fikk vel også med dere at jeg brukte store deler av dagen med Stine. Etter en lang dag med hard jobbing tok vi oss en tur på Munchies med Julie. Burger og søtpotetfries til å dø for! Og en perfekt avslutning på en morsom dag.

Ikke bare skjedde det noe spennende i går, men i dag har jeg vært på Design Fair i Lillestrøm med mamma. For dere som ikke vet hva dette er, så er det en messe med en hel haug av interiør og gaveartikler man kan kjøpe til bedrift. Fordi mamma og pappa eide et galleri tidligere, har vi fremdeles mulighet til å ta en titt på høstens og vårens nyheter. Godsaker i en gullgruve for en interiør entusiast som meg! 

Håper dere har hatt en fin dag og koser dere i kveld!

THAT FEELING

 • 25.08.2017 kl. 11:02

Finally fridayy!!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

−  HAPPY WEEKEND  −

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Den beste dagen i uken er endelig her!

Hvor viktig er egentlig fredagsfølelsen, eller rett og slett bare helgefølelsen? Ærlig den beste følelsen som finnes, haha. Kanskje å overdrive litt, men det er ikke langt unna. Jeg har jo tross alt like dager uansett om det er helt eller hverdag. Om det betyr at jeg har helg hver dag eller hverdag hver dag er ikke godt å si! Helt siden jeg leverte oppsigelsen har jeg  jobbet med denne bloggen som om det skulle vært en fulltidsjobb, og jeg må si at jeg elsker det. 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg gleder meg sykt til helgen, for samboeren min og jeg skal nemlig på hytta igjen. Det er så deilig og fredelig å komme seg vekk, spesielt for hundene som får være ute hele dagen kontra å sitte inne i en leilighet. Vi skal spise god mat og drikke et par glass vin. Vi har også et lite oppsussingsprosjekt hvor vi blir nødt til å ta ut malekosten. Blir spennende å se hvordan det blir når vi er helt ferdige. Kanskje dere til og med er interessert i å se hytta?

Før jeg kan ta helg, står det et par ting på planen og for første gang på lenge, er trening en av de. Husker dere jeg fortalte dere om det spennende møtet jeg hadde på mandagen? Det er ikke siste gang, for i dag er det et nytt spennende møte, like hemmelig som sist, men forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg kan dele nyheten med dere... og det kiler i magen!!

Håper dere får en super helg og koser dere masse! <3

I AM VERY BUSY

 • 24.08.2017 kl. 12:42

God morgen, mine fine lesere!


Tenkte jeg endelig skulle gi dere et lite hverdags-tips, til hvordan dere selv kan gjøre dagene litt mer strukturerte <3

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

−  PLANNING O´CLOCK  −

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Er ikke denne herlig?  


Jeg er helt besatt. Jeg elsker den virkelig. Dagene har blitt så mye bedre. OHLALA... 

Tenk det a, en liten bok kan gjøre så mye. Den er super sjarmerende og skikkelig oversiktig. Sånne som meg trenger virkelig en sånn bok, haha. Mer surrehodet skal du lete lenge etter. Neida, det er ikke så ille, men jeg har en tendens til å glemme og dobbelbooke dagene mine, noe som mildt sagt kan bli litt plagsomt. 

Planene for dagen er at jeg skal en liten tur hjemover mot Ås, my hometown, haha, men først skal jeg drikke opp kaffekoppen og gå en rimlig lang tur med hundene. 

Hva er dine planer for dagen? Er du en strukturert person fra før eller hadde du også trengt en liten planlegger? 

IN THE WOODS

 • 23.08.2017 kl. 12:28

Luften er renere her. Jeg får tid til å tenke. Det er stille rundt meg. Ingen motorvei. Ikke noe mas. 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  ME, MYSELF AND I  

 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Ønsker dere en fin dag!

UTEN BEKYMRINGER

 • 22.08.2017 kl. 16:22

Jeg får en spesiell ro. En ro i kroppen jeg ikke får hjemme. 

 

−  PEACE OF MIND  −

 

 

Det er ganske fantastisk hvilken ro man får i kroppen når man drar litt ut av byen.

 

Etter en kort kjøretur har jeg akkurat satt meg ned i sofaen på hytta for å tilbringe resten av dagen sammen med familien før jeg vender nesa hjemover igjen. Selv om det kun blir en kort tur, merker jeg at jeg storkoser meg så utrolig mye med fritiden jeg kan bruke på hva jeg vil uten bekymringer.  Nå skal jeg rett og slett legge vekk macen og telefonen for kvelden og kose meg i solen.

Møtet jeg nevnte i går gikk forresten veldig bra! Vi fikk planlagt masse kult, og jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere hva vi har jobbet med!

Hva skal dere gjøre i dag? 

BLACK MIRROR

 • 21.08.2017 kl. 14:21

God mandag, fine lesere<3 


Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt. 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  MIRROR MIRROR ON THE WALL  −

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Frokosten er spist og kaffe er drukket. Det er en ny uke med nye muligheter. 



For et par dager tilbake kjøpte jeg et skikkelig fint hjelpemiddel til ukene framover. En planner. En av mine verste uvaner er å glemme, så for å ha kontroll over hva som skjer blir nok dette et av mine favoritt-kjøp. I dag har jeg nemlig et ganske spennende møte. Selv om jeg ikke kan si så veldig mye enda, kan jeg nesten ikke vente med å fortelle! Spennende ting i vente for meg og dere. 

Hva skal dere finne på i dag? 

A WALK IN THE FOREST

 • 08.08.2017 kl. 20:19

God kveld i stuen.

Selv om jeg skulle ønske det har jeg ikke vært på tur i skogen i dag. Jeg har faktisk ikke gjort noe annet enn å sløve på sofaen med hundre kopper te for å bli frisk. Jeg var en av de heldige som klarte å dra med meg en stygg forkjølelse hjem fra Asia, og selv etter tre uker kan jeg enda ikke kalle meg helt frisk, men man får gjøre det beste ut av det verste.


Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  SUMMER TRAVELS  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

Om dere har noen gode tips for stygg hoste så let me know!! Har sikkert drukket to tonn med ingefær-te og prøvd urter av alle slag, men ingenting ser ut til å hjelpe. Jeg er tross alt en selger, så det å bruke dagen i sofaen har gjort meg både rastløs og sliten på en og samme tid, men for å bli frisk finnes det visst ingen snarveier.

Jeg har brukt mesteparten av dagen på å lese meg igjennom hele blogg-Norge og er ekstremt på utkikk etter litt inspirasjon.

Hvilke blogger leser du til hverdags? Og har du noen favoritter som ikke ligger på toppen? Gleder meg til å høre!

5 TIPS TO GET A FRESH START

 • 07.08.2017 kl. 19:31

Okey, let´s be honest. Mandag. En av de tøffeste dagene i uken.

 

Processed with VSCO with a4 preset

 

Etter en deilig og avslappende helg med spillerom til å sove så lenge du vil og ha friheten til å gjøre det man måtte ønske, er det alltid vanskelig å komme tilbake til hverdagen. Kanskje du har tatt en to-dagers på byen eller hatt netflix maraton på TVen? Uansett hva du har brukt helgen til er det alltid litt vanskelig å komme tilbake til rutiner.

Å starte dagen klokken 08:00 krever en del, men med et par tips og triks kan du kickstarte uken og gi mandagen et lite spark i baken.

 

Processed with VSCO with a4 preset

 

1. Ro deg ned og legg deg tidlig.

Du sovner kanskje ikke med en gang du legger deg ned på puten, men ikke stress. Du har tross alt snudd døgnet. Jeg drikker alltid en kopp te og ser en film. Før jeg vet ordet har jeg falt i en dyp søvn. 



2. Ikke stress om morgenen.

Ta deg en lang, god dusj. Det funker alltid for meg. Jeg kan ikke starte dagen med å stresse, for da ødelegger jeg hele dagen. Står heller opp en time før jeg må enn et kvarter senere. 



3. Lag favoritt frokosten din.

Hva er vel ikke bedre enn å spise en skikkelig god frokost? Får jeg servert nypresset juice med bananpannekaker til frokost er jeg i himmelen. En stor kopp kaffe skader heller ikke!

 

4. Planlegg uken.

Ikke til punkt og prikke, men vit hva du vil gjøre og hva som må bli gjort. Skriv det ned i kalenderen så du vet hvordan uken skal se ut og sett av tid til deg selv. 

 

5. Sett deg mål.

Store eller små. Bare det er noe som gjør at du kan drive deg selv framover. Hvis du skal trene fire dager, gi deg selv en belønning når fredagen endelig kommer. Ha noe å se fram til som driver hverdagen.


Ønsker dere en fin uke!

ALL I NEED

 • 05.08.2017 kl. 20:10

...is a girlsnight! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg hadde det utrolig gøy på kick-off med jobben i går. Det var en super kveld stappfull med god mat og godt selskap. Dagen i dag derimot har vært litt roligere. Du kjenner til den følelsen når du virkelig trenger en liten tapaskveld med din beste venn, helst med et glass sprudlende? 

Selv om ferien er over for meg kan jeg ikke la hverdagen drepe feriefølelsen riktig enda. Det er viktig å kose seg litt ekstra og dra utnytte av helgen, om det så kun er en liten tapastallerken og en god netflix serie på tven. Det skal mye til for å slå det. Julie og jeg bestemte oss for å lage småretter og dandere det så pent vi kunne for å ta et par bilder, haha, for er det ikke sånn det er å være blogger? Camera eats first? Neida, men joda. Det endte opp ganske pent og ekstremt godt. Trenger flere herlige kvelder som disse. Lange samtaler og uendelig latter. Det er lykke, det. 

 

Håper dere har en like flott lørdag som meg!

 

A COWBOY FRIDAY

 • 04.08.2017 kl. 09:06

Endelig fredag! Åh, det er så herlig at solen endelig titter litt frem igjen.

Jeg blir seriøst nedstemt av regn og gråvær, og tipper jeg ikke er den eneste som føler det slik. Jeg er ikke helt klar for at sommeren skal være over enda..

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

 −  SUN IN MY EYES  −

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I går fikk jeg endelig fikset neglene mine igjen. De trengte virkelig en oppfriskning etter tre uker på rundtur i Asia, og just in time for helgens festigheter! Om ikke mange timer sitter jeg på en buss utkledd som en cowboy for å dele kvelden med mine flotte kolleger. Jeg skal nemlig feire kick-off med jobben! Jeg tror det blir ekstremt gøy. Hvis du søker opp aktivitetssenteret i Våler kan du se aktivitetene vi skal utføre. En skikkelig cowboy fredag på meg med andre ord. Hva er deres planer for dagen? 

Hvis dere vil være med meg på kick-off i dag så legg meg gjerne til på snapchat ved å klikke her. Ha en strålende fredag!
 

Update

 • 11.06.2017 kl. 19:55

Hele livet mitt har endret seg. For et år tilbake var alt annerledes. Forandring fryder. 

Det begynner å bli en stund siden jeg har vært aktiv her. De første månedene hadde jeg hverken tid eller energi, men etterhvert som tiden gikk, ble det bare mer vanskelig å finne ord. Bloggen var hverdagskost for meg i mange måneder, nesten et helt år gikk til bloggen, men jeg glemte meg selv og levde bak et kamera og en pc-skjerm, noe jeg mistrivdes med. I det siste har jeg virkelig savnet å skrive. Holde dere oppdatert og å ha mulighet til å dele de morsomme tingene i hverdagen min. Jo nærmere sommeren vi kommer, jo mer blir jeg interessert i å dele. 

For det er ikke bare en ny jobb som har opptatt tiden min. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg føler jeg har kapret drømmejobben, men ikke bare det, drømmegutten. En ny leilighet og tro det eller ei, Lizzy, hunden min har fått en ny liten lekekamerat. 

Som jeg gleder meg til å vise fram for dere. Ikke hver dag, ikke annenhver dag, men av og til. 



JÆKLA SPONTAN

 • 17.07.2016 kl. 00:16

I had the most amazing day!

Spontan, jeg er jækla spontan. Det er en egenskap hvor det er et elsk/hat forhold, men i fleste tilfeller ender jeg alltid opp med å ha det morsomst når jeg legger ut på motorveien midt på natten for å tilbringe en dag på et helt nytt sted. Jeg beveget meg mot Hønefoss med en venninne for å ta litt "time off", og gud som vi koste oss! Jeg tuller ikke når jeg sier at klokken bikket halv tre da vi først kom fram, men vi endte opp med å sitte oppe til solen hadde nådd himmelen. 

Ja, vi var oppe hele natten og som regel er det helt uaktuelt for meg. Sovedyr, jepp! Men, vi koste oss og dagen etter beveget vi snuta mot Hadeland glassverk. Det var litt annerledes enn hva vi pleier å gjøre, men jeg hadde den mest fantastiske dagen og vi koste oss fra morgen til kveld. Vi lagde til og med våre egne stearinlys, haha! Søtt. 


Det skal sies at jeg kjemper for å holde øynene åpne i skrivende stund for dagen har vært lang og ganske stressende. For bare om noen timer blir jeg fraktet til Gardemoen for å ta en ti timers lang reise til Polen. Herregud, ti timer!! Det er helt sjukt, men heldigvis har jeg lastet ned et par filmer jeg håper kan underholde meg.  Jeg skal faktisk fly helt alene for aller første gang, haha. Som den 21 åringen jeg er. Heldigvis må en gang være den første, så jeg hopper i køya for å håpe på et par timer med søvn! Tenker å oppdatere dere mer når jeg har landet og håper alle nyter lørdagskvelden ♥

PERFECT ESCAPE

 • 12.07.2016 kl. 12:04

Snork, for en utrolig deilig natt. Det er ikke ofte jeg sover så lett igjennom natten, spesielt ikke etter å ha sett hundrevis av skremmende og skumle filmer rett før jeg tar kvelden. I går var det nemlig ikke helt min dag. Syk og sliten som jeg var, har jeg endelig kommet meg og er skikkelig klar for å sprette opp fra sengen og lage leven. 



I dag har en venninne og jeg planlagt en tur på "Perfect Escape" og heioghå hvor spennende det blir. For dere som ikke vet hva det er, så er det et spill hvor man rett og slett blir stengt inne i et rom. (skummelt, eller hva?? :O :O) og i det rommet, får man gåter og oppgaver som skal gjennomføres. Klarer man runde en, får man gå videre til et nytt rom hvor det kommer vanskeligere og mer gjennomtenkte oppgaver. 



Tror dette blir latterlig morsomt og jeg gleder meg helt sinnsykt til å gjøre noe litt annerledes!
Har du hørt om det før eller vært på noe lignende? SLENGKJØSS 
 

DOGWALK OG TV-CELEB

 • 10.07.2016 kl. 21:22

Smålig kleinulf i dag, men utenom det hadde jeg en helt sinnsykt morsom dag i går på pool-party! For dere som ikke har meg på snap, så er det bare å legge meg til (@mariebekken) for oppdateringer og andre morsomheter som følger med i livets late dager. Hadde dere en morsom lørdagskveld i går? og hvordan er formen deres i dag?


Okei, men over til noe litt annet. I går fortalte jeg dere at jeg hadde vært med på noe som kommer på tv-skjermen til høsten,
 det stemmer! For hunden min har nå fått tittelen som en solplassen-hund! For dere som ikke vet det, så eier jeg en liten Pomeranian på litt over to år som heter Lizzy, og i går var hun var så heldig å fikk ta på seg finstasen for gå en lett og pyntelig dog-walk. Ja, du leste riktig. DOG-WALK.


Og nei, grunnen til at jeg valgte å gå denne dog-walken var ikke kun for morsomheter og fanterier, langt der i fra. I Ås ligger nemlig en liten hundegård hvor femten hunder kan bli omplassert og tatt vare på av flotte frivillige ansatte som setter et hundeliv like høyt som meg. Her får disse hundene mulighet til uteplass, egne senger, god pleie, mat og drikke.  Solplassen har masse mer og tilby og det er nettopp dette serien kommer til å handle om!

DET ER JO EN SELVFØLGE AT JEG ØSNEKT Å STILLE OPP OG VÆRE EN DEL AV DET ♥

Sendetid og premierer er enda litt uklart, men til høsten vil dere se Solplassen på TVNORGE - jeg skal selvfølgelig oppdatere dere når den tid kommer og jeg kan nesten ikke vente med å se en litt klein og freaket ut Marie og alle de nydelige hundene som stilte opp innført i klær fra Pet Shop Girls. Håper dere ønsker å følge med! Kan love dere et par "godbiter", hahaha! 

 

Friends with benefits

 • 09.07.2016 kl. 20:55

Herlig sommervær, god mat i magen og sol på kroppen. Starten på helgen så godt som perfekt. Omringet av verdens beste venninne!

I går tok jeg turen til Ullern, hvor min nærmeste og kjæreste Julie holder til. Vi bestemte oss for å spise sommerens godsnacks: blåskjell. Noen fler enn meg som har fått dilla på det i år? Jeg spiste nemlig blåskjell for aller første gang på syttende mai, og tro meg når jeg sier det, hadde seriøst aldri trodd det skulle smake så himmelsk. Skeptisk, som jeg egentlig aldri er, tok jeg til meg motet og smakte. Med det kommer selvsagt et lite "takk til deg som valgte å dandere blåskjell som du fant i havkanten" for wow.. i am a foodie! 

Etter å ha spist en herlig "frokost-lunsj-middag" bestemte vi oss for å knalle til på ei litta is for å toppe kransekaka, og the summer feeling is right there. Is kan vekke så sykt mange minner og jeg husker pinup og lollipop fra da jeg var liten, en solfylt dag i hagen med et lite badebasseng (balja som mamma kaldte det) som jeg pleide å vasse i for å kjøle meg ned. 


Utenom avkjøling og mat har jeg vært på noe helt sinnsykt morsomt i dag, som kommer på tv til høsten! Kommer til å fortelle dere mer om det, men akkurat nå skal jeg pakke sakene mine og bevege meg på pool-party og så oppdaterer jeg dere mer i morgen! 

 

"DET VAR BARE ENDA ET BRUDD"

 • 08.07.2016 kl. 20:12

It´s real. 




Motivasjonen er skyhøy, og om dere ikke har lagt merke til det har jeg fått en splitter ny header for å vise dere at denne gangen er jeg dønn seriøs.

Det skulle bare enda et brudd med eksen til for å få meg tilbake, og nå er jeg superklar for å bli personlig på alle sosiale medier. Til og med tinder er lastet ned og jeg sier hello ;) ;)  til sommeren med et smil, haha!! 

Jeg vet at det antageligvis er en del av dere som ikke har peiling på hva jeg driver med, men jeg kan si sånn at jeg har avsluttet et (helt) årsstudium i markedsøkonomi, og er sykt klar for ikke å inntre skolebenken igjen. For noen skoleglad pike, det er jeg langt i fra. 

Hittil i sommer har jeg vært en helg i Kristiansand på den store og årlige begivenheten Palmesus. Jeg kan bare beskrive alt med et ord: bestilt. Jeg har selvsagt bestilt billetter til neste år og kan absolutt ikke vente!! Ikke nok med det, så skal jeg også ta turen til Polen for å bleke tennene og en rask tur til Hellas for å få den brunfargen jeg dessverre ikke får i Norge, med tanke på global oppvarming, lissom. 

Neida, men joda. Jeg gleder meg til å dele hodet mitt med dere og vil selvsagt høre hva deres planer i sommer er? Om dere ikke allerede sitter på en strand og drikker voksenbrus, da kan dere vente til jeg har landet i Santorini. 

WHAT TO DO ON A SUNDAY?

 • 13.03.2016 kl. 09:43

God morgen, søtinger!!

Søndager er for meg en av de beste dagene i uken! Jeg syntes det er så deilig å vite at jeg har 100% fri og kan bruke dagen til nøyaktig det jeg vil, men ofte er det vanskelig å finne på hva og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har søkt opp på google "hva kan man finne på" når motvasjonen begynner å dabbe av. 

Det er sjeldent jeg finner gode svar og tilgjengeligheten ikke alltid strekker til. Så, da tenkte jeg å lage en liten liste med noen av mine favoritt-aktiviteter også håper jeg dere får noen innspill! 

                                                                                                                                                                                                                                                   

1. Planlegg uken
Sett dere ned og skriv ned alt som skal skje. Pass på så dere får tid til å gjøre det dere skal, samt sett opp tid til å kose dere og finne på noe litt sprell i hverdagen. Om dere skal ha en god treningsuke, ja så skriv ned hvilkene øvelser du skal ta, til hvilken dag. Lag en matplan hvor du setter sammen forskjellige gode retter, på denne måten sparer du både tid og penger - ikke minst, du slipper å stresse med mat og velge en enkel utvei. Du har jo allerede alt klart! 

2. Ta deg en tur
Enklere sagt enn gjort, men gjør noe koselig ut av det. Har du en hund, ta den med ut i skogen og tren med den. Ikke bare knytter dere sterkere bånd, men både du og hunden får den mosjonen kroppen trenger. Om du ikke har hund, avtal med familie eller venner at alle skal pakke med seg en ryggsekk, hvor dere tar med pølser, kakao, banan med sjokolade osv, også griller dere. Dette er en koselig begivenhet som alle vil huske! 

3. Rydd og vask
Når ukedagen kommer og hverdagstresset inntar vil de fleste sette seg godt til rette i en sofa, etter en lang dag på jobb eller skole, så bli kvitt rotet og vask til det skinner. Når uken inntar vil du sette stor pris på hvor fint det er rundt deg (og det kan gjøre noe med livskvaliteten) gjelder i hvertfall for meg, hehe! 

4. Sweden
Om du bor i nærheten av svenskegrensen og har tilgang, hvorfor ikke ta deg en tur. Dette er noe familien min har gjort uttallelige ganger og jeg er stor fornøyd etter en liten dagstur.

5. Ta på deg skøytene
Og dra til en skøytebane! Det er jo sååååå morsomt å gå på skøyter, så hvorfor ikke bare gjøre det litt oftere! 

6. Inviter på besøk
Lag en god middag eller be alle ta med en liten rett hver til et koselig samenkomst! Dette er noe alle vil sette stor pris på og her kan alle delta 

7. Moviestar
Bestill de billettene til den kinoen du ville se eller finn fram en god serie du elsker! 

Kos deg og slapp av. Nyt dagen og samle opp kreftene. Gjør det som passer deg, enten det er en aktiv søndag eller en dag hvor sengen er din beste venn. Denne dagen er det no time for regrets.. Med mindre du drakk et glass vin for mye, dagen før! 

 

- FUNDAY ON A SUNDAY -



 

GLITTER

 • 10.03.2016 kl. 12:33

The final touch

Jeg er helt avhengig. Det er hverdagskost. Om jeg er uten, føler jeg meg naken. Ringen min, en helt enkel, men fin ring som jeg må bære. Jeg tar den aldri av, ikke en gang når jeg sover. 

-SPARKLE-


kanskje på tide å fikse neglene? hehehehehe 

Åhh, for noen godsaker!! 
Etter jeg begynte å jobbe hos Glitter på Ski storsenter, har tilbehør blitt mer og mer viktig for meg. Jeg har alltid hatt en greie for store øredobber som glinser, men har vært litt for sløv til å bruke det i hverdagen (tidligere selvsagt) . Nå, klarer jeg meg ikke uten. Jeg har funnet en elsk i øredobber og syntes det gjør det lille ekstra. Enten noen fine øredobber eller en fin klokke, det gjør så ekstremt stor forskjell på et anntrekk og jeg elsker når folk tør å være litt drastiske og overdrive med et stort halskjede eller en hel haug av ringer, det er faktisk dødskult. 

Tenkte jeg skulle vise fram et par godbiter som vi har fått inn i butikken nå! Og tro meg når jeg sier det, dette er bare en bitteliten bit av kaka! Nå som våren kommer får vi inn varer som har de fineste fargene og masse forskjellig hårstylingsprodukter som er super enkle! Vi har også fått inn en hel haug av de super populære flash-tattoo (til og med i hvit!!!!) 

Følg med på glitter ski sin instagram for oppdateringer eller bare kom innom en tur! Vi er noen veldig hyggelige jenter som jobber der, så om du trenger litt hjelp, gir vi den beste kundeservicen, hehe ♥ instagram @Glitterski

 

 

A NEW ERA

 • 28.02.2016 kl. 13:49


 

- THE WIND, THE OCEAN -

Søndagsøndagsøndag, det synger i ørene mine. Jeg hadde en utrolig koselig kveld i går og selv om kvelden endte mye tidligere enn forventet, våknet jeg opp i dag med et smil om munnen (og god i formen). Det er lenge siden jeg har vært så motivert og med det, mener jeg motivasjon til å gjøre alt som trening, kosthold, blogg og ikke minst, skole! Kanskje det er fordi våren nærmer seg med stormskritt! Solen titter fram å varmer mer enn noen gang, fuglene synger og jeg merker at vi er på vei inn i en ny årstid og veldig snart en ny måned. 

Jeg har ingen spesielle planer for dagen annet enn å komme meg på trening og gå en lang tur med min lille hund Lizzy før jeg får besøk av Anders i kveld. Jeg har også funnet ut, at det er på tide med litt tips og råd, så om det er noe dere kunne tenke dere å lese om så spytt ut i kommentarfeltet! I mellomtiden får dere ha en super fin søndag og kos dere masse!



 










 

It´s time

 • 17.02.2016 kl. 18:43

Jeg blåser virkelig bort av den kalde, grusomme vinden og jeg merker at jeg gleder meg til å kjenne varmen fra solen! 

Nå er det jo faktisk ikke lenge til før vi kan si farvel til vinteren og hilse på våren? for er det ikke sånn rett etter påske varmen begynner å smyge? Selv om jeg elsker den kjære, flotte høsten, er det ingenting som slår en deilig vårdag i mai! 





Selv om solen har forlatt meg for lengst, er det på tide å hilse på skolearbeid! I morgen har jeg nemlig full dag fra morgen til langt på natt.. Skole, jobb og det beste med dagen, å feire min flotte tjueårige venninne som hadde bursdag på mandag. Tror det ble bestemt at vi skulle på en liten førfest før vi beveger oss til et nytt utested i Oslo med navn Heidis. Noen som har vært der? eller skal dit i morgen? Studentorsdag er alltid hot! Husk at jeg har en snapchat som dere gjerne må legge til daa (MARIEBEKKEN) 



Om det er noe dere vil lese om eller se på bloggen min, gi meg gjerne tips og råd (NB!!)

SNAPS

 • 05.02.2016 kl. 11:58







ROCK IT LIKE A HURRICANE

 • 28.01.2016 kl. 17:53



Hodet mitt har vært som en storm, en tornado som aldri ville gi seg. 

Jeg kan vel bare si det som det er, istedenfor å hale ut tiden eller ordene. Jeg trengte å komme tilbake, tilbake til bloggen og skrive hva enn som faller meg inn. Tusen tusen takk for alle som tok turen innom i går. Det er dere som gjør at jeg har lyst til å blogge, for selv med mitt helt hverdagslige liv har tanker og meninger som faktisk kan bety noe. 

Akkurat nå sitter jeg og kjæresten min på hver vår side av sofaen med hver vår pc i fanget. Jeg har faktisk vært litt produktiv i dag, selv med en tett nese og en vond hals har jeg trent (hehe, woops) og det var vel egentlig det? Det får man si, litt av en dag!  Heldigvis er ikke dagen helt omme, for om litt under en time skal vi dra å feire bursdagen til moren hans! Noe både jeg og magen min gleder seg til. Om jeg kunne valgt selv, ville jeg spist på restaurante hver eneste dag! Ferdig mat på bordet etter bestilling er noe jeg kan leve med! Kanskje når jeg blir gammel og grå. 

Til da, så får dere ha en super nydelig kveld og gjerne fortell meg om deres dag. Tror jeg trenger litt motivasjon for å få opp nivået i hverdagen! 

I NEED YOU

 • 27.01.2016 kl. 09:29


Selv om dette bare er vanskelig, og blir vanskeligere for hver eneste gang, så har jeg et behov.. 
Et behov for å skrive til dere. Ja, klisje!

Jeg merker at hodet mitt er helt kaos fordi jeg virkelig tenker ALT for mye på ditt og datt. Dette stedet er det eneste stedet jeg virkelig kan få den utblåsningen jeg trenger og jeg må bare si hvor lei meg jeg er for at jeg har tatt så utrolig lang pause. Kan vel si at definisjonen på "lenge" ble krysset for noen måneder tilbake, men det var vel det jeg trengte for å finne motivasjonen for å skrive noe som faktisk høres ut som meg. 

Det er så utrolig lenge siden og fordi det er det, har det også skjedd UTROLIG MYE! Masse spennende, en hel haug med historier, noe personlig, noe ikke så personlig. Dere tar poenget mitt. Masse har skjedd, men babysteps sitter jeg å tenker for meg selv.. For hvor morsomt er det om jeg deler alle godsakene på en gang? 

Jeg vil ihvertfall si at jeg er hundre prosent tilbake og jeg gleder meg til å "starte litt på nytt" 

Det første som faller inn i det tenkende hodet mitt er, hvordan har dere hatt det og har det nye året vært good?(enn så lenge) Gleder meg til å høre fra dere igjen!! 

 

HVA SKJER MED MEG?

 • 13.11.2015 kl. 13:22

Jo, det skal jeg fortelle dere. Eksamen.. 


Det er ikke akkuratt noe som synger i ørene mine. Selv om det er fredag, har jeg store planer om å komme meg på jobb, overleve der i noen timer før jeg vender snuta tilbake til hiet å stenge meg inne for å jobbe med innleveringseksamen - deprimerende innlegg? jaja, det får være lov på fredag den 13. Heldigvis kommer det alltid noe godt ut av hardt arbeid, så i mellom tiden får jeg bare se framover! 





Som dere sikkert ikke har fått med dere, hadde jeg bursdag på onsdag og selv blant alle eksamner skole og jobb, fikk jeg lurt meg ut på byens favoritt resturant og spist en god middag med familien <3 koste meg enormt mye og hadde selvsagt en helt super dag!

Hva er deres planer til helgen? 

SNAPS

 • 03.11.2015 kl. 20:04



A SMILE

 • 10.10.2015 kl. 15:53

Lørdagen starter med et smil. Et stort smil. 

Jeg sov lengre i dag enn jeg har gjort på lenge og takket være en flink "samboer" våknet jeg opp til en herlig frokost med egg og bacon. En sånn lørdag har jeg savnet! I dag får jeg besøk av de flotteste jentene og vi skal kose oss med en skikkelig jentekveld. Vin, hemmeligheter og god mat? ingenting slår det. 

- Hva er dine planer for kvelden? 

THAT AWKWARD MOMENT med Sophie Elise

 • 07.10.2015 kl. 13:30

Dagen jeg klarte å drite meg ut, i et rom stappet med fullt av mennesker. 



Hver morgen starter jeg dagen med en kopp kaffe. En kopp med deilig varm kaffe før jeg tusler avgårde til forelesning. Jeg ante fred og ingen fare da jeg først satt meg inn i salen som var fullstappet av mennesker, klare for å ta innpå seg alt av kunnskap. Jeg, derimot, valgte å drikke enda en kaffe. Nå skal det sies at koffein går virkelig hardt innpå meg og etter to kopper kaffe kan man se hendene mine skjelve og kroppen blir rastløs. 

Vi hadde noe som blir kalt makro økonomi, et fag jeg må jobbe hardt med å forstå (ja, jeg syntes det er drit vanskelig). Så dum som jeg er tar jeg fram telefonen, klar for å koble ut og trykke meg inn på de mest unødvendige tingene, men plutselig får jeg øyet på Sophie Elise sin nye video og tenker "heyyy den må jeg se" Klikker meg inn på videoen og trykker play. 


Du kan jo selv tenke deg hva som skjedde? Jeg hadde selvsagt på det høyeste volumet på mobilen og det første man hører er " HEY, DETTE ER SOPHIE ELISE SIN VIDEOBLOGG"

I panikk klarte jeg ikke å skru av lyden før alle i lesesalen hørte det, inkludert foreleseren. I det jeg endelig fikk skrudd den av sitter alle å ser dumt på meg og foreleseren slenger ut en liten kommentar som "Ja, sånn kan det jo også gå"..  Jeg ble rød i hele ansiktet og jeg kjente jeg ble helt klam og varm i kroppen. 

Jeg fikk meg en liten lærepenge, aldri noengang skal ta opp telefonen i en forelesning igjen! 

 

DET GJØR NOE MED DEG

 • 01.10.2015 kl. 15:56

Oktober oktober. Starten på den vakreste årstiden. 


En uke i Oslo.. det gjør noe med deg!

Det er så godt å komme tilbake og kjenne på bylivet som jeg alltid har elsket og savnet den lille tiden jeg flyttet tilbake på jenterommet. Det er ikke mange månedene siden jeg flyttet ut, men for meg føles det ut som en evighet. Denne uken har virkelig gått raskere enn lynet. Selv om det kun har vært flytting og jobb som har stått på planen, har jeg fått gjort mer enn jeg noen gang trodde tjuefire timer skulle gi. Noen ganger virker dagene for korte, er du enig? et døgn blir liksom ikke nok til til å gjøre alt. For min del er det på tide å trappe ned..

I dag bestemte jeg meg for å ta turen hjem til Ås for å sove i en ordentlig seng, for ja, jeg bor tildels på en sofa. Sengen jeg har bestilt kommer ikke før neste uke og sofaen gir meg alt for dårlig nattesøvn til å holde ut mange dager i strekk. 

Heldigvis, med all skole og jobb, flytting og avtaler, er denne uken snart over og på lørdag er det på tide å feire storesøsteren min sin tjuefem års dag med et par glass og godt selskap. Selv med en haug med oppgaver har jeg klart å skyve inn en liten jentekveld med en god venninne og jeg kan nesten ikke vente med å spise så mye godis at jeg sprekker. Jeg har masse nytt å fortelle, men venter med godsakene til en dag alt er på stell. I mellomtiden får dere kose dere så utrolig mye - Kanskje det kommer en liten konkurranse på bloggen min i løpet av noen dager?? Stay tuned!

ER DETTE VIRKELIG?

 • 27.09.2015 kl. 11:59

Min lille hemmelighet



Visste dere hvor langt man kommer ved å være litt spontan? man lar ikke mange muligheter gå forbi og man får oppleve så sykt mye morsomt og spennende. Jeg hadde aldri trodd hvor langt jeg skulle komme med denne flotte egenskapen, men nå sitter jeg her plantet godt til rette i sofaen, klar for en ny opplevelse. En ny epoke i livet mitt. 

Til takke for en urolig sjel, har jeg klart å si ja til å flytte ut. Jaaa, jeg skal virkelig flytte! 



Jeg kan ikke tro det. Endelig får jeg ting på plass og jeg kommer meg til den byen jeg føler jeg hører hjemme til. Byen jeg skal oppleve alt, møte nye mennesker og få det som kommer til å bli den beste tiden for å finne meg selv. 

 

 

WHAT IS GOING ON?

 • 23.09.2015 kl. 15:43

Æææææ, sorryyy sorryyy sorryyy...



Jeg kan ikke si noe annet enn beklager for dårlig med oppdatering i det siste! Da jeg først begynte å blogge, bestemte jeg meg for å aldri beklage om jeg ikke hadde tid til å sette av for å skrive et innlegg, men som tiden har gått, har jeg innsett at jeg må beklage, for det er stadig vekk noen som titter innom! 

Selv om ikke oppdateringen blir så ekstremt spennende i dag, titter jeg ihvertfall innom for å utløse alle tanker og ord som lager rabulder i hodet mitt for tiden. Jeg har skrivesperre, men så ekstremt mye jeg vil si. følt på den før?

I dag har jeg ligget langflat i sengen med ekstremt hodepine, smerter i kroppen og alle muskler har lagt seg til å sove for dagen. Ja, jeg har klart å bli syk, igjen.. Hvordan er det mulig? håper det bare er for i dag, for jeg har ikke tid til å ta pause for å bli frisk. Kryss fingrene for meg! 

STARTEN PÅ NOE NYTT

 • 11.09.2015 kl. 10:25

Med en kaffekopp i hånden, morgenkåpen godt plassert på kroppen og håret som står til alle kanter etter nattens mareritt. Det er sånn jeg starter denne dagen. Denne fantastiske fredagen!



Jeg klarer aldri å forstå hvor fort tiden går, for hey, hvor ble av den lange, tunge og slitsomme uken jeg hadde i vente? 

Denne helgen blir nok en av de roligste helgene jeg har hatt på veldig lenge. Uansett blir det utrolig deilig å koble ut og lade opp batteriene til neste ukens maraton!

Det er noe jeg ikke har fortalt dere. Noe sinnsykt spennende og ekstremt morsomt som har skjedd med meg denne uken - JEG HAR FÅTT MEG JOBB! weeee! ved siden av skole og vippelegging skal jeg også selge de mest fantastiske smykkene, øredobbene og alt som kalles tilbehør. En butikk dere garantert har hørt om, nemlig Glitter <3

åh, jeg er så utrolig stolt av å kunne kalle meg en del av teamet og kan nesten ikke vente med å lære! Så om du en dag skulle tilfeldigvis er på ski storsenter, ta gjerne en tur innom for en hyggelig prat <3 

DO YOU REMEMBER?

 • 10.09.2015 kl. 11:55

Husker dere denne lille skatten? 

I våres la jeg ut et innlegg HER (Vi har alle blitt lurt) - hvor jeg fortalte dere om det populære contouringsettet fra Makeup Mekka. 







Tenkte å gi dere en liten gladnyhet, for nå har de et supert tilbud på akkurat dette! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er et av de bedre produktene jeg har prøvd! Så, om du vil bli like fornøyd som meg, test det ut! 

MAKEUPMEKKACOUONTUR - 

A MAN KILLER

 • 08.09.2015 kl. 09:59

Da var det på høy tid med en liten oppdatering på sminkefronten. Det er vel ikke bare jeg som elsker å mikse, trikse og teste ut nye sminkemetoder? Regner ikke med det. 



Hverdagssminken min er ikke noe spesielt annet enn det vanlige som foundation, pudder og litt maskara, men når lørdagen smyger seg innpå og mørket legger seg er det på tide å gjøre om de kjedelige hverdagsrutinene til den perfekte "partylooken". 



I vår fortalte jeg dere om et sminkemerket som heter "Makeup Mekka". Et merke jeg ofte tar i bruk. Jeg hadde aldri vært så fornøyd med et produkt, da jeg i våres kjøpte det populære contouringsettet som viste seg å ha kvalitet langt over mine forventnigner. I senere tid har jeg også testet ut både det ene og det andre, men i dag tenkte jeg å vise dere min favoritt-look, CATWALK CAT´S EYES!



Om det er noe jeg virkelig ønsker, så er det å få øynene til å virkelig "poppe" ut, haha, selv om det høres utrolig dumt ut så er det det jeg ønsker å fremme. Helt ærlig jentet, Hva liker ikke gutter mer enn vakre øyne?

 Framgangsmåten er overkill enkel og man trenger ikke å være hverken en kunstner eller makeup artist for å få det til. 


Swish og swosh - 

Produktene jeg har brukt finner du HER og  HER 

Både Smoky Paletten og Catwalk Cat's Eye (mascara & Felt tip liner) er på salg til kr 100 pr stk. fra 8/10 til 14/10!

 

Skrevet i samarbeid med MAKEUP MEKKA

FROM NOW ON

 • 04.09.2015 kl. 14:49

Er det bare jeg som syntes denne uken har gått litt for fort?

FREDAG, FREDAG, FREEEEDAG. Det synger i ørene mine. En dag jeg sjeldent setter så stor pris på som jeg gjør i dag. Som jeg skrev i går har jeg selvsagt klart å bli syk, noe som skjer hvert år på samme tid. Jeg høres ut som en gutt som akkurat har kommet i stemmeskifte. Stemmen knekker, men jeg lar ikke det ødelegge det som skal bli verdens beste helg.



Før jeg kan sette meg godt til rette i sofaen skal jeg en tur til legen og kanskje, om legen godkjenner det blir det en tur til treningsstudioet for å komme i gang med rutiner. 

Fler og fler blader faller av trærne og jeg ser at høsten allerede er godt på vei. Personlig elsker jeg høsten mer enn alle andre årstider. Kosen som følger med, klærne og ikke minst stemningen som kommer av å tenne noen få stearinlys og peisen som fyres. Jeg er klar for å si farvel til sommeren og ta i mot høsten med åpne armer. 

 

A INSTAHOE

 • 03.09.2015 kl. 22:06





WHY SO SERIOUS

 • 03.09.2015 kl. 22:03

Tjenatjena <3

Etter å ha startet på skolen har dagene mine blitt fylt opp og tiden har flydd forbi! Med så mye morsomt på planene, kan man ikke takke nei. Jeg har selvsagt klart å påføre meg selv en kraftig forkjølelse og en liten betennelse som gjør at energinivået mitt synker til det laveste punktet med en gang jeg legger hodet på puten, heldigvis kan jeg si at jeg er på bedringens vei. 

Motivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste, så kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om videre<3 

 

GOT A SECRET

 • 22.08.2015 kl. 14:17

Jeg har noe jeg ønsker å dele, en liten hemmelighet jeg har holdt skjult for dere!



Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å la livet gå videre. Jeg bestemte meg for å begynne på Handelshøyskolen BI og ta markedsøkonomi årenhet inntil jeg finner ut av hva jeg vil. Så nå, i ti dager har jeg vært opptatt av å knytte nye bånd, møte nye mennesker og feste fra meg som om det skulle vært russetiden all over again. På mandag begynner skolen for fullt og eksamen er allerede i gang! 

For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle sitte her å skrive at jeg igjen skal tilbake på skolebenken, men heeyyy, ting forandrer seg og jeg liker det! 

Hva med dere? Hva er deres planer framover? 

 

GIRLSNIGHT

 • 05.08.2015 kl. 18:37

Tenkte å oppdatere dere, men denne gangen blir det fra telefonen! Jeg er godt plassert på jentekveld hvor vi skal kose oss med noen glass, latter og sang :) kos dere masse i kveld

Gjensynsglede

 • 04.08.2015 kl. 20:13

Sene sommerkvelder med disse jentene er noe av det beste som finnes!

Endelig var det på tide å samles til en real jentekveld. Etter en hel sommer uten hverandre, kan dere tenke dere hvor mye vi hadde på hjertet og hvordan praten gikk. Selv om vi desverre møtes litt for sjeldent, er det som om vi aldri har vært uten hverandre når kvelden setter i gang. Takk for en utrolig fin kveld, jenter <3 

 

FORANDRING FRYDER

 • 29.06.2015 kl. 16:54

Å starte et innlegg etter så lang tid borte fra bloggen, viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde. Ikke bare fordi jeg har uendelig mye å dele med dere, men fordi det er så utrolig mye jeg ikke er helt klar for å dele riktig enda. Det er mye som har skjedd den siste uken. Ting som har gjort at hele livet mitt har snudd på hodet og jeg har blitt nødt til å ta en liten pause og sette alt på vent. Jeg skal gjøre mitt aller beste å holde dere oppdattert hver dag og fortsette med bloggingen <3 




 

+ SON OF A BITCH

 • 17.06.2015 kl. 18:04



LANGE LATE DAGER

 • 17.06.2015 kl. 16:55

Fra morgen til kveld er det stranden som er hovedattraksjonen. Vi nyter og trekker til oss alt av sol og bader så mye som overhodet mulig, for ryktene sier at det er en kald sommer hjemme i Norge. Vi er egentlig på vei for å ta oss en liten matbit, før vi skal inn til sentrum i kveld! Hvem vet, kanskje det blir en liten shoppingrunde og noe nytt i kleskapet? Hadde ikke vært galt det! 



<3 

PARADISE

 • 11.06.2015 kl. 16:16

Noen ganger er livet helt perfekt, akkurat som nå. Jeg virkelig stortrives på det flotte hotellet med den mest fantastiske maten du kan tenke deg og ikke minst, med verdens beste reisefølge. 



På de to dagene vi har vært her nede har jeg rukket å legge på meg et par kilo, badet en hel haug og jeg har ikke minst sluppet unna å bli enormt solbrent. Virkelig, hvorfor lærer jeg aldri?

Det skal sies at jeg har sovet enormt mye på stranden, noe som ikke er det smarteste man gjør når man er lik-blek, men det er noe med solen som virkelig tar på! Tror jeg har sovet mer enn jeg har vært våken til nå!    hehe.. 

<3 

BARE NOEN DAGER IGJEN!

 • 05.06.2015 kl. 13:12

Det er ikke mange dagene igjen til vi ligger på en strand i Tyrkia og koser oss i varmen. Som jeg har fortalt dere, skal Anders og jeg på en to ukers tur til Tyrkia, Alanya om bare noen få dager! Vi drar nemlig på mandag til dette flotte hotellet! Nydelig, sant?? Kan nesten ikke vente!

Skal dere på tur til sommeren? Isåfall, hvor? <3  



Hotellet heter "Sunprime C-lounge" 



GUESS WHAT??

 • 04.06.2015 kl. 17:31

Jeg vet. Verdens verste blogger! men, nå har det seg sånn at dagene mine har vært fult opp med både det ene og det andre! Heldgivis har jeg endelig fått litt tid, til å kunne fortelle dere at jeg har begynt å legge LASHES! Altså vippe-extensions.

Det er så utrolig morsomt og super spennende å gjøre noe nytt. Jeg har laget min egen lille facebook gruppe- som du finner (HER)  












-

 • 26.05.2015 kl. 17:43






MORNING MONDAY

 • 25.05.2015 kl. 12:21

For et herlig vær vi har i Oslo denne flotte mandagsmorgen! Jeg sov litt ekstra lenge i dag, noe kroppen trengte. Jeg er virkelig ikke den personen som liker å stå opp tidlig, med mindre jeg har planer for dagen, men i dag er jeg planfri. Eneste jeg skal gjøre i dag er å trene bort de ekstra kakebitene jeg spiste i går og ta meg en tur ned til sofienbergparken for å nyte været <3 

Ja, jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg var i 70 årslag i går. Det var utrolig koselig! Vi fikk servert utrolig god mat og kaker av alle slag! For en fantastisk måte å tilbringe søndagen på!(Anders og jeg med min utrolig nydelige fetter)

Hva gjorde dere i går? og hva er deres planer for dagen?  



KAN DET VÆRE FARLIG?

 • 20.05.2015 kl. 10:24

Denne morningen har allerede blitt tvunget til å vaske og klippe Lizzy! For dere som ikke vet det, har jeg en liten rampete Pomeranian på 1,5 år <3 


Som hver dag, tar jeg hun alltid med ut på tur med en gang vi står opp, men da vi kom hjem oppførte hun seg utenom det vanlige (og med all grunn). Hun hadde nemlig tråkket i noe som luktet som olje!

Selv om jeg nå har fått vasket hun opp til flere ganger, lurer jeg på om noen vet om det kan være farlig for hunder? ettersom hun reagerte? 

Heldigvis oppfører hun seg sånn som hun pleier og virkelig faktisk strålende fornøyd med en liten dusj og klipp! haha

 

 

GÅRSDAGEN OG PLUMP-LIPS

 • 19.05.2015 kl. 12:04

Good morgen<3 selv om natten ikke var helt som den skulle, er det heldigvis en ny dag med nye muligheter! Nå er det noen dager siden sist, men jeg kan nesten ikke vente med å hoppe inn i treningsklærne og ta meg en skikkelig runde på treningssenteret. 



I går tilbrakte jeg faktisk mesteparten av dagen hos Villamedica, på vollen. For dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg har tatt filler i leppene og at jeg ble utrolig fornøyd sist jeg gjorde det, men har i den siste tiden forsvunnet. Så, jeg valgte å ta litt mer. Kan vel si det sånn at jeg har en GIIIGAAA overleppe i dag og ser ut som en And. Heldigvis er det bare hevelsen og jeg gleder meg til å se resultatet!! 


For dere som har meg på snapchat, gled dere! (Mariebekken - for dere som ønsker en latter

Etter å ha tatt filler, dro vi på Olivia hvor vi spiste en nydelig lunsj. 

INVADERT

 • 19.05.2015 kl. 11:18

Jeg har noe jeg bare er nødt til å fortelle dere. For I natt opplevde jeg noe som var utrolig ubehagelig. Jeg har aldri vært bort i noe lignende. 

Som de fleste andre her i verden, bruker jeg facebooken min til så og si alt. Som mobilen min, er facebooken min en stor del av livet mitt. Poenget mitt, er at facebook er PRIVAT og er derfor ikke ment for andre å få tilgang til! 

Men i natt var det faktisk noen som HACKET MEG! 

Selv om jeg ikke har noen spesielt hemmelige ting på facebook, så var det så utrolig ubehagelig å tenke på at en person jeg ikke kjenner eller vet hvem er, har tilgang til alt som er mitt.. Jeg har heldigvis fått fikset opp i det, men herregud for en sinnsykt ubehagelig opplevelse! 

Har du blitt hacket før?? 

 

 

 

GRATULERER MED DAGEN!

 • 17.05.2015 kl. 16:54

I NEED YOUR HELP - NOW!!!

 • 11.05.2015 kl. 20:11

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg vært borte fra bloggen i noen dager. Heldigvis var det bare midlertidig<3 
I de siste dagene har jeg kost meg ekstremt masse og har forsovidt ikke hatt tilgang til nettet - men, jeg vil ikke avsløre så alt for mye med en gang!





Jeg tenkte å lage en Youtube video- men, jeg trenger deres hjelp! Hva kunne dere tenke dere å se? hvilket tema eller TAG?

 

DATE-DAY

 • 04.05.2015 kl. 16:49

Om det er noe jeg virkelig elsker, så er det å ta en skikkelig "jente-dag" med shopping og god mat. Jeg har kost meg så utrolig mye i dag med verdens søteste, Ingebjørg<3 



Vi gikk rundt på Oslo City og fant alt vi skulle ha, til og med litt ekstra. En liten anbefaling til dere som skal på Oslo City og ønsker å spise en god lunsj, så er det en super koselig Thailandsk resturante i underetasjen som het "NOZU". Utrolig god mat!





WHAT A DAY!

 • 03.05.2015 kl. 20:45

Da jeg stod opp i dag tidlig hadde jeg ingen intensjon om å gjøre noe som helst denne søndagen, men nå sitter jeg her, stappmett i en nyvasket leilighet! Herlighet for en fantastisk søndag. 

Dagen startet med en liten tur på treningssenteret. Kan vel si det sånn at denne helgen har tatt av i forhold til mat. Jeg er jo faktisk ferdig med mitt ti-ukers opplegg, det at jeg har spist mye denne helgen kan jeg ikke benekte! Selv om det er veldig deilig å kunne spise og gjøre akkurat som jeg vil, er det også litt skummelt! Det er jo veldig lett å falle tilbake til gamle vaner, men fra og med i morgen er det rett på oppfølelses-opplegget for å holde seg innenfor visse rammer! Jeg gleder meg til å lage god og sunn mat igjen og vise dere nye oppskrifter!! 

Fra treningssenteret gikk vi rett hjem og startet med rydding og vasking av leiligheten, noe som virkelig trengtes nå! Vi har vasket i kriker og kroker, klesvask og sengetøy! Alt som kunne gjøres har blitt gjort! Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet? 

Så bestemte vi oss for å ta en velfortjent middag på Fridays med min gode venninne Camilla, hvor vi spiste oss gode og mette før vi tuslet videre til Sofienbergparken hvor det var tivoli! åhhh det var såå koselig og brakte frem mange minner fra barndommen. En liten funfact om meg, haha, jeg klarte ikke å si TIVOLI da jeg var yngre, så fram til jeg var 8-9 år het tivoli, TILOVI. Stakkars mamma som prøvde intenst å få meg til å si tivoli, men aldri helt klarte å få det inn i dette lille huet mitt... 




Det er så utrolig koselig med tivoli. Så mye latter og glede! 

Nå skal vi sitte helt i ro til solen går ned å se på en episode av "Robinson ekspedisjonen" som jeg er helt avhengig av. Flere enn meg som er det? Hvem heier dere isåfall på? <3

 

SNAPCHAT

 • 01.05.2015 kl. 20:33

Husk å add meg på snapchat ;mariebekken og følg meg veldig gjerne på Instagram; Mariemadelen

BEDRE SENT ENN ALDRI

 • 29.04.2015 kl. 00:01

Kommer med et litt sent innlegg i dag, men bedre sent enn aldri. Anders og jeg har nå sett en utrolig fin film med navn "You´re not you" og jeg må innrømme at jeg felte et par tårer under filmen. Selvom vi skal begge tidlig opp i morgen, tar vi aldri en liten film med oss i sengen før vi tar kvelden! fler enn meg som er helt avhengig av å se filmer? hehe 

Bare å komme med film-anbefalinger om det er noe jeg er nødt til å se<3 

 

MY LITTLE SECRET

 • 17.04.2015 kl. 22:36




-

 • 13.04.2015 kl. 21:07






GIVE IT TO ME!

 • 13.04.2015 kl. 20:42

Fysj for en utrolig dårlig blogger jeg har vært i det siste. Ikke bare sliter jeg med inspirasjon til bloggen, men med et "flink-pike" syndrom så ønsker jeg kun å gjøre det beste for både meg selv og dere! 

I det siste, har det vært litt lite mat og litt mye trening, så overskuddet mitt har ikke helt vært som det pleier. Selv om jeg elsker å blogge, blir fokuset rettet mot det eneste dagene mine går til akkuratt nå, altså trening! Jeg er så utrolig fornøyd med hva jeg har oppnådd og jeg er faktisk snart ferdig med opplegget - og kan med god samvittighet si at jeg har gjort mitt aller beste og pushet meg selv til det ytterste, i 10 UKER!

Som de flotte leserne som dere er, har dere ikke helt gitt meg opp enda! Igjen, trenger jeg noe fra dere. Hva vil dere lese om? hva vil dere ha? Jeg har så utrolig mye mer å gi, og er veldig klar for å gi det! Dere er verdens beste <3 

 

TIDEN FLYR

 • 06.04.2015 kl. 19:55

Endelig var det mandag, ny uke og nye muligheter. For meg betyr hver uke litt ekstra, ettersom jeg går på dette opplegget "feminin fysikk". Jeg merker hvor fort det har gått siden jeg startet og hvor utrolig stor forskjell jeg ser på kroppen min! Det er hardt, men så utrolig verdt det. 



Håper alle har hatt en super fin påskeferie! Selv uten godis og påskekos har jeg hatt en utrolig koselig påske, med gode venner og familie. Selv om jeg gjerne skulle vært på en hyttetur, får det vente til neste påske! Noe å glede seg litt ekstra til<3  

Når jeg først er inne på å glede seg! Sommeren nærmer seg med stormskritt og i går bestillte Anders og jeg tur til Tyrkia. Som har blitt en vanesak for meg. Det er vel femte eller nei, sjette sommer på rad jeg skal til tyrkia. Med andre ord, jeg stortrives der! Planene for sommeren stopper ikke der, men mer om sommerferien kan vi snakke om senere! Dere får kose dere masse den siste fridagen og nyte den fullt ut! 

CHEATER

 • 29.03.2015 kl. 21:37

Etter så mange uker på et så utrolig strengt opplegg, var det deilig å spise mat som smakte noe annet enn kylling! Den følelsen kommer jeg antageligvis aldri til å glemme. Jeg fikk virkelig gåsehud! hvem får det av mat? Nå er jeg over middels glad i mat, men #denfølelsen, haha! nei, rett og slett nydelig. Helgen kom og gikk raskere enn lynet. I dag har jeg tatt en liten fridag vekk fra treningssenteret, men gleder meg til en lang løpetur i morgen! after all, det er mandag! Ny inspirasjon og mer motivasjon! 

Regner med at de fleste har tatt seg enten en tur til hytten på fjellet, en tur til utlandet eller har bestemt seg for å kose seg hjemme i påsken. Jeg, derimot- har full plan for påsken. Så og si, i allefall. 





Jeg må tilbringe masse tid på treningsstudio, masse turer rundt sognsvann og en hel haug kos. Denne påsken er desverre sukkerfri, men jeg skal klare å kose meg uansett! Hva er deres planer for påsken? Kos dere masse<3 

INGEN GOD MATCH

 • 15.03.2015 kl. 17:29

En utrolig deilig start på en avslappende søndag! Etter å ha løpt en time som totalt ga meg en mil på tredemølla i går, "skryt", var jeg utrolig klar for å kose meg på bursdagen til venninnen min! Fordi tallene i går var så bra som de var, fikk jeg lov til å ta ETT glass med rødvin, men som fort viste seg å være noe av det dummeste jeg har gjort på lenge! Du kan jo selv tenke deg hvordan kroppen din ville reagert på alkohol som blir betraktet som et giftstoff, når du da i tre uker har spist så utrolig rent og sunt? Kroppen sa klart og tydelig i fra om at alkohol skulle jeg ha holdt meg langt unna!


For å si det på en annen måte så endte det med en tidlig kveld hjem fra byen<3 Til tross for kroppen sin reaksjon, hadde jeg alt i alt en utrolig koselig kveld! 

 

 

I'M HOOKED

 • 11.03.2015 kl. 18:32

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg aldri blitt så fort hektet på noe. FØR NÅ! 

Jeg klarer virkelig ikke å slutte å høre på den nye låten til "ZEDD - I want you to know med Selena Gomez". Syntes den er helt rå! Både å trene til og en utrolig kul partylåt som jeg selvsagt skal sette på, på lørdag. Ja, hehe..  Jeg skal nemlig i bursdag til en venninne. Dette er faktisk den første gangen jeg drar ut uten å en gang ta ett glass vin en gang, så litt spennende blir det nok. Ikke at jeg ser på alkohol som en fristelse heller, derimot kaker og god mat kan bli litt verre! 



Må jo også skryte av det utrolig flotte været vi har hatt de siste to dagene! Blir så utrolig vår-klar når solen skinner og varmer. Jeg måtte virkelig ta av meg jakken i sted fordi det ble for varmt i solen og for den ispinnen jeg er, så er det et godt tegn på et det er på vei mot vår! 

Det er en liten stund siden jeg har blogget nå og jeg har ingen god unnskylding. Treningen tar veldig på. Pluss ekstremt mye planlegging og tid, men JEG DIGGER DET! Har overhode ikke planlagt å gi meg! 



- JEG ER SÅ UTROLIG SÆR

 • 04.03.2015 kl. 21:31

Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet, nye blomster og solskinn som stråler inn gjennom vinduet? Ikke i dag ihvertfall! I går fikk jeg besøk av min fantastiske mamma, som tok seg friheten til å vaske både kriker og kroker i leiligheten vår! Hvem sier vel nei takk til det? Til og med vinduene mine skinner som krystaller! Hva ikke mødre kan, altså! 

Nå har jeg akkurat spist en veldig god middag, ved siden av en utrolig morsom film. Kanskje du har sett den? "Dine, mine og våre". Det er min type humor altså. Haha, når vi snakker om humor! En liten fun fact om meg er at jeg faktisk HATER, og da mener jeg virkelig HATER standup-komikere, ihvertfall når de står og banner eller baksnakker alle tenkelige personer! Den eneste gangen jeg har trukket på smilebåndet av en komiker, var Lisa Tønne med et show på latter! Da lo jeg så tårene sprutet! "JEG HAR SÅ UTROLIG SÆR HUMOR"! 



I morgen blir det en ekstremt morsom, men en ekstra hard treningsøkt med Ronny! Noe jeg både er litt nervøs for, men også gleder meg super mye til! Ryggen skal virkelig få kjørt seg! 

- Jeg vil også takke alle og enhver av dere som har skrevet til meg enten på facebook eller på bloggen min, de mest motiverende ordene jeg har fått på lenge! Tusen takk<3 

LEV DET LIVET DU VIL LEVE! LEV FOR DEG SELV!

 • 28.02.2015 kl. 17:12

 
 


 


 



 

THIS DAY

 • 28.02.2015 kl. 14:38

Herlighet!! For en utrolig fin start på dagen! Jeg smiler virkelig fra øret til øret etter en super fin uke. Jeg har i dag, som alle andre dager denne uken, startet med en tur på treningsstudioet. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, men den følelsen man får etter en god treningsøkt er bedre enn noe annet i hele verden. Jeg kan nå, med god samvittighet, ta meg en velfortjent helg med skirenn på tv og i armkroken til kjæresten. 




Vi har planlagt å ta oss en tur på kino i kveld, ikke vet vi hvilken film eller når, men kanskje du har noen tips? Jeg har allerede sett "Fifthy shades of grey"! 

I´VE GOT MY REASONS

 • 25.02.2015 kl. 17:57

Hvor skal jeg i det hele tatt begynne? Dette temaet har jo virkelig tatt av og jeg skjønner godt hvorfor. Man får jo så utrolig mye igjen for det! 



Det å trene har for meg alltid vært en selvfølge. I flere år var jeg bundet til dansegulvet og jeg elsket det, men videregående, lekser, jobb og det sosialet tok over tiden min - og det var først da jeg bestemte meg for å melde meg inn på et treningsstudio hvor jeg kunne bestemme trenings-tiden ettersom jeg ønsket og orket.



Moren min har alltid vært mildt sagt ekstremt glad i å jogge, noe som raskt ble overført til meg. Den fri, deilige følelsen man fikk av å høre på favorittmusikken med all verdens tid til å tenke på alt man måtte ønske var den lettelsen som gjorde meg overbegeistret for å jogge. Jeg skjønte raskt at jeg ikke kun kunne løpe, så bestemte meg for å begynne med styrke. Det har gjort hverdagen min utrolig mye bedre og det er derfor jeg har valgt å følge det opplegget som jeg fortalte dere om i går. 


HVORFOR TRENE? 
Trening - i motsetning til mange andre gjøremål vi fyller tiden vår med - er det noe vi aldri angrer på i ettertid!

Her er det lov å være egoistisk og kun tenke på seg selv, for det er faktisk DU som skal leve med kroppen din for resten av ditt liv! Hva er det som er så bra med det? Det finnes utrolig mange gode svar på akkurrat dette og utallige grunner.
Jeg deler mine grunner med dere! 

1. Overskudd 
GULL VERDT! Det er helt merkelig, for man vil jo tro at det å gi sitt aller beste på treningsstudioet skal gjøre deg sliten og lei, men for meg og antageligvis veldig mange, er det stikk motsatt. Jeg får så utrolig mye energi og overskudd som hjelper meg å holde ut hele dagen! 

2. Søvn 
Er det bare meg eller sover dere også sinnsykt godt når dere har trent iløpet av dagen? For å slenge inn litt fakta, så er det faktisk når vi sover at kroppen reparerer seg, justerer forbrenningen og regulerer blodsukkeret! Dårlig søvn gir også mer søtsug, så om dere har et skikkelig sukker-sug så har dere ikke sovet i den dype søvnen kroppen trenger for å komme seg igjen til dagen etterpå!

3. Selvfølelse
Den utrolig gode følelsen etter en utrolig hard treningsøkt, eller bare det å ha vært i fysisk form gir meg en utrolig god mestring- og selvfølelse. Det å se resultater etter hard jobbing og målsetting er noe av det aller beste som finnes. Å oppnå noe man ønsker så iherdig!

4. Reduserer stress
De dagene jeg ikke trener merker jeg at stress nivået skyter i været! Jeg klarer ikke å slappe av og tankene om alt som burde vært gjort og må gjøres, blir en konstant stressfaktor iløpet av dagen. Visste du det at om du trener, så synker stresshormonet og et lykkehormon øker? Nå vet du det!

READY, STEADY, GO!

 • 25.02.2015 kl. 10:40

Det er allerede onsdag, midten av uken! En ny dag, nye muligheter. Med en god frokost plassert i magen er jeg veldig klar for å komme meg på treningsstudioet å pumpe litt jern, hehe! I dag står kun trening på planen, noe som er utrolig deilig! Elsker å ha dagene fri til å kunne gjøre hva enn jeg vil. Fikk så utrolig mye god respons på innlegget i går, noe som gjorde meg enda mer gira, Tusen takk! <3 



Hva er deres planer for dagen? Bare å komme med noen gode tips til hva dere ønsker å lese om! 

FINALLY HERE

 • 20.02.2015 kl. 15:53

Er det noe jeg virkelig har savnet så er det å våkne opp til fint vær, helt til i dag! Jeg våknet opp til solskinn og fuglekvitter, noe som bringer tilbake en følelse av vår og sommer. Vet ikke med dere, men mitt humør snur ihvertfall veldig med en gang solen titter frem. I går dro Anders og jeg ut med noen venner av oss, noe som var utrolig koselig. Jeg er vel ikke den man ser oftest ute på byen, men en gang i blant er det greit å komme seg litt ut i det sosiale. Vi hygget oss hele kvelden, og jeg kan vel være så ærlig å si at jeg ikke var i seng før klokkken rundet 06.00 i dag tidlig. Uansett, dagen ble ikke ødelagt og humøret har virkelig vært på topp! 


Etter en fantastisk god fredagsfrokost tok Anders og jeg en liten tur ut etterfulgt av filmen "Pitch perfect" som bringer mye latter! Fredagsfølelsen er på topp og jeg kan nesten ikke vente med å spise taco i kveld, noe som har blitt en ganske så fast tradisjon her i "huset". 

Hva er deres planer for kvelden? 



YOUR BLOG

 • 16.02.2015 kl. 14:29

My motivation♥ Det er så utrolig mange flotte og flinke bloggere at jeg blir helt spinnvill av inspirasjon og motivasjon. En stor takk til alle som la igjen en kommentar i lenkerunden min!

Nå er det på tide å vise dere hvilkene blogger jeg har valgt å dele med dere! 



<3 

KJÆRLEIK

 • 16.02.2015 kl. 13:42

 

DO YOU FEEL IT?

 • 09.02.2015 kl. 16:22

Jeg har hatt verdens beste start på en ny uke. Ikke bare har jeg spist en helt nydelig frokost som verdens beste kjæreste lagde til meg, men jeg har hatt en super treningsøkt. Kan vel si at jeg er mildt sagt overgira på å begynne med treningen for fullt igjen nå som våren faktisk begynner å komme. Neida, men fy søren så mye overskudd og ekstra energi man får av litt god gammeldags workout. Flere enn meg som føler på det? 





Jeg har også fått en super spennende pakke i posten, noe jeg gleder meg ekstremt til å vise dere! <3 

 

TIL ALLE DERE FLOTTE MØDRE

 • 08.02.2015 kl. 16:14


Først og fremst vil jeg gratulere alle dere fantastiske mødre der ute! En spesiell takk til min supre mor som blir nødt til å holde ut med meg som datter, haha! Det kan virkelig ikke være like enkelt hele tiden. Helgen min har vært helt AWSOME! Jeg har fått sjekket ut studentlivet, feiret ett års dagen til Anders og meg og i dag er selvsagt på besøk hos min kjære mor hvor jeg har fått servert en helt herlig middag. Takk verdens beste <3 




Det har vært et helt nydelig vær ute de to siste dagene og energi-nivået mitt stiger som bare det. Klarer nesten ikke å vente til våren blomstrer for fult! Jeg har planlagt noe utrolig morsomt for dere fremover så det er bare å holde seg oppdattert for mange godsaker! Gleder meg så utrolig mye! 


 

BACK ON TRACK

 • 04.02.2015 kl. 19:24

Det å ha en dårlig dag eller en dårlig periode vil ikke si at det har skjedd noe spesiellt. Det trenger ikke å være noe som har forandret seg, ihvertfall ikke store forandringer. I den siste tiden har jeg hatt en dårlig periode og med det har jeg latt være å skrive til dere. Jeg ønsker ikke å påvirke noen til å få en dårlig dag, kun på grunn av meg. Noe av det verste jeg vet er å lese en blogg hvor personen klager over sitt eget liv og sine problemer. Face the facts; det er virkelig ikke veldig motiverende for en som kanskje har en super bra dag! Så i steden for har jeg heller tatt meg en uforventet, men ekstremt deilig pause. En liten ferie som alle en eller annen gang trenger. 



Da jeg begynte å blogge bestemte jeg meg for å ikke beklage for at jeg ikke la ut det innlegget som var forventet. Grunnen til det er at dette er min blogg. Ingen forpliktelse, men en lyst jeg skal ville ha. En periode har den lysten vært borte, men herregud så mye jeg har savnet å dele de mer spennende delene av hverdagen min med dere. Jeg syntes det er på tide å komme tilbake å skrive om nøyaktig det jeg måtte ønske! Så nå er jeg BACK ON TRACK <3 

 

OOPS, I DID IT AGAIN

 • 29.01.2015 kl. 13:12

Det skjedde dessverre igjen, men sånn får det være noen ganger. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene så jeg bestemte meg for å ta en pause til jeg ble frisk igjen, noe jeg er nå! Endelig! Ikke bare har jeg spist c-vitaminer, men jeg har testet alle mulige kjerringråd når det kommer til å bli frisk fra en forkjølelse. Overraskende nok er det noen av detsom faktisk funker! Når man ikke er helt i form blir ikke bloggen sånn som man ser det for seg. Etter å ha prøvd x-antall ganger med å lage ETT innlegg uten å få det til, valgte jeg å ta en liten pause istedenfor.



Selv om jeg akkurat har blitt frisk har jeg bestemt meg for å være litt sosial i dag med familie og venner. Foreldrene mine kommer nemlig på middag - kommer med en super enkel, god og sunn oppskrift senere.


Etter middagen skal jeg til en venninne før vi skal ut på college-party, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg siden jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle være med, men kanskje dere kan hjelpe meg? Har vært på college fest en gang tidligere, hvor jeg var utkledd i shorts, høye strømper, skjorte og genser. Prøvde meg på geek, men denne gangen ønsker jeg å være litt mer påkledd! Hahaha



Hva er deres planer i dag?  Dere får kose dere masse og stay tuned <3 

F.R.I.D.A.Y

 • 23.01.2015 kl. 12:51

IT´S FRIDAY! ♥


Endelig kan vi ta helg med et smil om munnen. Det skal ihvertfall jeg. Selv om formen ikke er helt på topp, skal jeg ikke la det ødelegge dagen. Jeg skal nemlig på middag med jentene for å feire bestevenninnen min, noe jeg vet blir utrolig koselig. Så det må jeg ha med meg! Etter det skal jeg selvsagt høre på kroppen og ta fri fra alt som heter bevegelser, hehe! 



 

 

 

DET VAR PÅ TIDE

 • 20.01.2015 kl. 20:53

Kvelden kom raskere enn forventet. For meg er klokken snart leggetid, for etter å ha sovet en mindre god natts søvn etterfulgt av at jeg våknet klokken 05.00 i dag, lys våken, kan jeg vel mildt sagt at jeg er ganske trøtt nå. Jeg har vært i den aller første forelesningen dette året i dag. Et helt nytt semester! Det blir spennende å se hvordan det utvikler seg og hva som skjer framover.


 
Jeg har endelig skaffet meg et nytt design på bloggen etter å ha blitt ganske lei av det andre. I Desember vant jeg et gavekort på KVdesign (lenk HER). Hun har så utrolig mange fine design og er utrolig hjelpsom. 



Dere får alle ha en god natt! Et lite hint til morgensdagens innlegg - (Et innlegg jeg vet mange ønsker å lese om)


"Mine favoritter" Klarer du å gjette hva det skal handle om?

 

HOME SWEET HOME

 • 19.01.2015 kl. 10:25

Etter en god del timer på fly var jeg endelig hjemme etter en helt fantastisk tur i Thailand. Jeg fikk en lang pause fra alt, til og med bloggen, selv om ikke det var helt planlagt. Det viser vel at jeg har kost meg så uendelig mye på turen at jeg ikke ville ta opp pcén og være asosial når de andre lå på solsengen eller spiste middag ute. Ja, det hele handler mer om prioriteringer! Denne gangen ble bloggen nedprioritert. MEN ikke tro at jeg ikke tenkte på dere, mine flotte trofaste lesere. Selv om det er lenge siden sist, så har dere faktisk tatt dere tid til å sjekke noe jeg setter stor pris på!



Thailand var AMAZING! Etter to uker med sol, varme og strand kan jeg fremdeles ikke si meg lei. Om det ikke hadde vært for et savn til min fine, flotte hund, hadde jeg nok blitt i noen uker til- haha. Uheldigvis, men samtidig litt deilig, kaller hverdagen på meg. Kan nesten ikke vente med å dra på treningsstudioet i dag for å virkelig pushe alle de musklene i kroppen min som ikke har blitt brukt på disse ukene.


Som man sier; borte bra, men hjemme best. Det stemmer for min del. Jeg har hatt en helt sinnsykt bra tur, men jeg har også gledet meg til å komme hjem til den fineste leiligheten, den gode deilige sengen, treningsstudioet og til slutt men overhodet ikke minst, verdens mest fantastiske hund! Som jeg har savnet hun. Selv om jeg har hatt noen supre venner til å ta vare på hun, og selv om jeg vet hvor godt hun har hatt det har jeg hatt en skikkelig ?mors? følelse som har gjort til mye overtenking av de merkeligste scenarioene man kan tenke seg. I tillegg til en god del savn for denne lille krabaten som lyser opp hver eneste dag.

 Skal fortelle dere mye mer om turen, så stay tuned! I mellom tiden får dere ha en fantastisk fin dag <3

MONKEY MOUNTAIN

 • 11.01.2015 kl. 14:00





YESTERDAY

 • 11.01.2015 kl. 04:55

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget, men dagene virkelig flyr forbi. Om vi ikke ligger på stranden og nyter livet, drar vi på utflukter og utforsker de attraksjonene som er i nærområdet. 

I går var vi på stranden så og si hele dagen, og som det merkes. Jeg er solbrent som aldri før, men kan vel takke meg selv som ikke smurte meg godt nok med solkrem. Jeg er like rød som en tomat. Det er så sinnsykt sterk sol og en varme som ikke ligner grisen. Det er over 24 grader i vannet!! Nesten så man ikke blir kjølt ned.

♦ Jeg har til og med begynt å lese en bok jeg kjøpte før vi dro nedover, "Et helt halv år". Noen som har hørt om den? Jeg er ikke den som elsker å lese bøker. Jeg er rett og slett ikke tålmodig nok, men jeg har kommet ganske langt og den er faktisk ganske spennende, haha! Kanskje dere kunne tenke dere en liten bokanmeldelse? 

Planene vi har lagt for dagen er noe jeg har gledet meg til i mange måneder! Forteller dere mer om det senere. I mellomtiden får dere kose dere masse <3
GJETT HVA JEG SKAL


  

TILBAKE TIL VARMEN

 • 07.01.2015 kl. 09:05

Noe av det beste med å være tilbake til varmen og ta en liten velfortjent ferie er den utrolig gode sommerfølelsen og frihet. I ukedagene har jeg nærmest alltid noe å gjøre, noe som må gjennomføres eller det at noe burde vært gjort. Burde vært på trening, burde gjort mer lekser, burde jobbe oftere, men nå! Nei, ikke nå. Jeg storkoser meg med kjæresten min som jeg elsker høyere enn høyest, familien min som jeg verdsetter utrolig høyt og ikke minst, meg selv- Jeg tar faktisk vare på meg selv. 

Det å slappe av og koble ut er noe kroppen absolutt trenger, så for meg var dette en perfekt tid med to ukers ferie. I dag stod jeg opp i seks tiden AV MEG SELV. Det hadde jeg aldri gjort i Norge, men grunnen er så enkel at jeg la meg grytidlig i går fordi jeg enda ikke har kommet meg inn i Thailand´s sin tidssone. Jeg hadde allerede klokken halv åtte i dag tidlig jogget 3,5 km, hahaha<3



Det eneste negative jeg har å si om Thailand må være den massive mengden av mygg som allerede har klart å snike til seg en god del smakebiter. Utenom det har jeg ingenting å klage på, i just love it. Jeg virkelig stortrives.  

ENDELIG

 • 05.01.2015 kl. 09:45



Jaaa, folkens! Her skal jeg tilbringe to uker av Januar. Hua-Hin i Thailand. Vi kom frem i går rundt klokken 10 på morningen, etter en 16 timers tur både på fly og i bil. Kan vel si jeg fikk et liiite jetlag og at jeg fremdeles kan føle på meg at det er tidsforskjell fra Norge. Med hele seks timer ligger vi foran Norsk tid, så her har klokken snart blitt 16 allerede. Regner med at halvparten av vennene mine fremdeles sover på denne flotte mandags morgen. Når dere sov godt i sengene deres har vi ligget noen timer på en vakker strand, rundt et kvarter fra hvor vi holder til. Monkey beach blir stranden kalt og ligger på andre side av fjellet til monkey mountain, for de av dere som har hørt om det. 

Nå har vi kommet oss hjem fra stranden, spist en god lunsj og er klare for å innta kvelden med en liten sightseeing i byen. Om du har vært her før hadde jeg satt stor pris på noen tips til hva vi burde sjekke ut! <3

 

Perfect skin

 • 02.01.2015 kl. 21:39

Nå er det en stund siden jeg har gitt dere noen tips her på bloggen, så da er det vel kanskje på tide! 
For noen uker siden tok jeg og ei venninne, Christine (bloggen hennes HER) turen til en utrolig koselig klinikk i Bogstadveien. Regner med at de fleste av dere har hørt om Adam og eva? Men dette var ingen frisørsalong, men en klinikk hvor de tar både behandlinger for huden, filler og har masse gode tips på lager. Det første som møter oss når vi kommer inn døren er noen utrolig hyggelige damer som jobber der og har et bredt smil om munnen, en koselig lys klinikk og masse produkter!



Hva vi gjorde der skal jeg fortelle dere, vi ble invitert for å lære litt om et nytt produkt ved navn DMK Cosmeticts. Kan vel egentlig starte med å si at dette er et vidunder-produkt! 

Make-up artisten, Steven Pimjang, stilte oss det enkle spørsmålet om hva vi ønsket at folk rundt oss skulle legge merke til. Det utrolig fine og dekkende pudderet vi bruker? Eller; Den flotte, sunne og rene huden vår? Jeg velger å ha super fin hud!



DMK Cosmetics er et korrektivt sminkeprodukt som i utgangspunktet var ment for klinisk bruk, derfor har de kun primer, foundation og highligther. Med andre ord de produktene man bruker for å dekke de problemene man ønsker å skjule. Hva skjer egentlig når vi gjør det? Joda, vi dekker det til og vi får hundre ganger dårligere hud enn vi hadde da vi startet. For å unngå dette må man bruke produkter som renser, reparerer og om man måtte ønske, bruke makeup som IKKE dekker til porene. 

DMK foundation har over 53% pigmenteringsfaktor, noe som er mye mer enn i en vanlig foundation. Steven forklarte oss produktet på den måten at det er "Hud". Helt ærlig, det virker nesten som det faktisk er det også. Det er en utrolig lett, men dekkende sminke som gjør huden jevn og kan fjerne både arr, akne og andre plager man måtte ha i huden. Den kan til og med dekke tattoveringer! 


Dette er et produkt som dekker det du måtte ønske, samtidig som huden får puste. Steven utfordret meg i å dra på trening med sminken på, for så og se hvordan den var etterpå og akkuratt som han sa, så holdt sminken seg fantastisk i huden (om man ønsker å se smashing ut på trening, uten å tette porene, kan jeg gi deg tommel opp). 

- Om du lurer på hva slags farge du må ha eller lurer på pris, eller noe annet kan du ta kontakt med de super koselige ansatte på Adam og Eva klinikken i Bogstadveien. Link til siden deres finner du HER 

- Eller ringe 90 26 01 42 

 

 

 

 

 

GODT NYTTÅR!

 • 31.12.2014 kl. 20:20

Om bare noen timer står vi i et nytt år - og med det, ønsker jeg først og fremst å takke alle som har vært med på å gjøre 2014 til et av mine beste år! Håper 2015 blir like bra eller kanskje bedre? 

Så må jeg nesten ønske alle dere, et godt nytt år!




 

TAKE CARE

 • 31.12.2014 kl. 11:25

Regner med at de fleste som leser bloggen min har fått med seg at jeg er langt over middels forsiktig med hva jeg putter i ansiktet, når det kommer til både make-up og produkter. (ALLE MÅ BRUKE SOLFAKTOR) heheh!

Jeg er super kritisk når det kommer til produkter på markedet, men noe jeg virkelig har falt for er noen medisinske produkter fra et merke med navn Obagi. Dette er produkter som vekker hudcellene, visker vekk flekker og jevner ut hudtonen samtidig som den reparerer og forebygger for både urenheter, rødheter samt mer! 


- "Det er en effektiv peel med fruktsyrer som stimulerer prosessen for cellefornyelse i huden, demper mørke flekker, stimulerer kollagen og elastin produksjonen"



Flotte SigneVillamedica gjorde en ansiktsbehandling på meg ved navn Stimulation Peel, med produkter fra Dr. Obagi-  rett før jul, hvor huden fikk en super fin, gylden partyglød med en gang! Hvem ønsker vel ikke det rett før nyåret?



Ikke bare får man supre resultater med en gang, men behandlingen er også ufatterlig avslappende og behagelig. Jeg har aldri følt meg så fresh og ren før som etter denne behandlingen! Det er virkelig ikke mange steder hvor man får ansiktsbehandling og MASSASJE! LUKSUS♥

Selv om kvisene sjeldent plopper opp i ansiktet mitt, sliter jeg med andre ting som rødheter og urenheter, ihvertfall nå som det er drit kaldt ute og blodkarene i kinnene mine sprenger som ballonger i en haug av nåler, hahaha! noe som irriterer meg grønn. Da er det viktig for meg å forebygge og reparere de skadene jeg allerede har påført ansiktet mitt opp gjennom årene og ved bruk av en peeling av og til, med de riktige produktene kan jeg gjøre dette for huden min. 


Ble også sminket etterpå med produkter som IKKE tetter igjen porene, men som hjelper til å oppnå den effekten man måtte ønske etter en slik behandling.

Jeg er så heldig å ha fått mye kunnskap fra alle som jobber på VILLAMEDICA, men trenger du hjelp eller lurer på noe er det ikke verre enn å ta opp telefonen å ringe eller sende en melding til Signe. Hun er utrolig hjelpsom, kundevennlig og super serviceinnstilt.
Om du har problemer med huden, så hjelper hun deg.

Selv har jeg tatt en hudanalyse  (Som du kan lese om HER ) og ha fått skreddersydd pleie til min type hud og som forebygger de problemene jeg har! DU BURDE GJØRE DET SAMME. Resultatene kommer til å overraske deg stort!

SIGNE KAN DU KONTAKTE PÅ 93282436

 

Sponset innlegg

WAKEY WAKEY, RISE AND SHINE

 • 31.12.2014 kl. 10:05

GOOOD MORGEN ALLE MINE FLOTTE LESERE!! ♥



Gårsdagen ble plutselig veldig travel da jeg fant ut hvor treig jeg hadde vært med å kjøpe inn maten til i kveld! Vi dro på shopping og alle de "små" kalkunene var utsolgt, vi fant nemlig bare en kalkun på syv kilo, som skal deles på fire personer!!!! Du kan jo selv regne ut hvor mange kg det er på hver? Forhåpentligvis får vi besøk 1.nyttårsdag slik at fryseren ikke blir fylt opp med kalkunfillet!

Dagen i dag er forbeholdt matlaging, vasking av leilighet og fiksing til nyttårsaften. Anders og jeg skal få besøk av Ingebjørg (bloggen hennes HER) og kjæresten, noe vi gleder oss utrolig mye til. Om ikke mange timene står vi med hvert vårt champagneglass i hånden og ønsker hverandre et godt nytt år! I mellomtiden får dere holde dere oppdatert for jeg har noe super viktig å dele med dere, så stay tuned. LOVE <3  

CHRISTMAS EVE

 • 29.12.2014 kl. 12:34

FOR EN FANTASTISK JUL!♥



Julen har virkelig overgått alle forventninger med utrolig god mat, koselig familiebesøk og en hel haug med desserter. Jeg har virkelig storkost meg til det ytterste. 

På julemorgen var rumpa godt plassert i sofaen med dyne, gløgg og risgrøt for å se på både "Askepott og de tre nøtter" og "Reisen til julestjernen". Helt fra jeg var liten har dette vært en tradisjon og jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste? Det blir ikke jul uten de!




Julaften feiret jeg hos mormoren min med hele familien, noe som var utrolig koselig. Fantastisk julemat, god dessert og masse pakker gjorde kvelden perfekt. Fra den dag har det bare gått i ett. Anders og jeg har reist fra den ene familien til den andre, men det er jo sjarmen med julen, er det ikke? 

Som dere kanskje har fått med dere ble jeg nødt til å ta en liten pause for å prioritere de kjæreste i livet mitt, noe jeg absolutt har fått gjort. I dag er faktisk den siste dagen jeg får sett søsteren min før vi begge reiser hver vår vei igjen. Utrolig trist, men får forhåpentligvis se hun igjen veldig veldig snart. 

Dere får kose dere masse og nyte tiden med de dere er glade i! <3 
 

 

HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS

 • 23.12.2014 kl. 18:37

Jeg tenkte vel egentlig bare å komme innom for å ønske alle en riktig god jul. Dagen i dag har virkelig bare flydd unna og nå kan jeg nesten ikke vente med å stå opp i morgen tidlig for å kose meg med julemorgen-tv, askepott og reisen til julestjernen! 






Kos dere masse, masse <3  

HVERDAGSLUX

 • 22.12.2014 kl. 18:31

Ahh, ja jeg vet jeg vet. Det blir litt lite blogging rundt disse tider, men dere kan ta det som et tegn på at jeg koser meg ufattelig mye med kjæresten min og familien! Søsteren min som jeg ikke har sett på mange måneder er endelig hjemme, så det å prioritere hun syntes jeg er på sin plass. I dag har jeg vært å fått en utrolig god ansiktsbehandling på Villamedica, noe jeg skal fortelle dere mer om veldig snart, så da er det bare og følge med videre om du ønsker en partyglød til nyttårsaften og en skikkelig oppfreshning før det nye året. 

Nå skal Anders og jeg spise en god middag mens vi ser på julefilmer og koser oss med synet av juletreet og snøen som har lagt seg ute på bakken. Så får dere ha en super duper bittelille juleaften hehe <3


CHRISTMAS IS COMING

 • 21.12.2014 kl. 21:20

Nå er det virkelig ikke lenge til julaften. Denne måneden har virkelig flydd forbi, selv om jeg må si at det virket ikke sånn midt i all eksamenslesing og styr. Julaften er faktisk bare 3 dager unna. Det er ganske sykt å tenke på! Og om bare to uker drar vi til Thailand, noe jeg virkelig ser frem til. 



Har kost meg utrolig mye denne helgen. Det startet med en real jentekveld med flotteste INGEBJØRG med chickflick filmer, take-away og dype samtaler, haha. Utrolig koselig og noe som definitivt skal gjentas.


Anders og jeg har endelig fått pyntet juletreet og fått på plass siste rest av julepynten og har nå vært på besøk hos foreldrene mine med hele familien, hvor vi har fått servert pinnekjøtt. Gurimalla, så deilig!! Liker du pinnekjøtt? Nå skal vi bare slappe av og kose oss resten av kvelden, og det får også dere <3
 

 

 

TODAYS TO-DO

 • 19.12.2014 kl. 11:01

God morgen, alle vakre lesere! 

Nå er det snart jul, for de som ikke har fått med seg det, og det betyr STRESS for veldig mange. Selv om det er en utrolig koselig tid så er det mye som skal gjøres. Jeg derimot er helt rolig og skal virkelig kose meg med julevasken og pakkingen av julegavene som står for tur, men før det skal jeg ta en runde med ben-styrke på treningssenteret for å få en kick-start på helgen!
Den fantastiske julekjolen som alle snakker om er heller ikke på plass. Noen som har gode tips om hvor man kan finne en super lekker julekjole?? 




Dere får ha en super duper fantastisk dag - ♥ Bare 5 dager igjen til jul! 





 

JULEFERIE

 • 18.12.2014 kl. 13:25

Med enda en B på karakterkortet kan jeg sette meg godt tilbake å kose meg med gjennomførte eksamener og juleferie! ENDELIG. Etter så mye mas og sjas, pugging og lesing fikk jeg endelig noe igjen for det! 




Julegløgg, pepperkaker og kos er det jeg virkelig ser frem til nå. Vi som var så heldige å få litt snø her i Oslo i går! Gjett om det får frem julestemningen a. Har vært flink denne uken å trent hver dag hittel, så i dag står en liten løpetur på 7km på planen før jeg skal fortelle dere om noe utrolig morsomt jeg nettopp kom hjem fra! Som jeg gleder meg!! Vi har endelig satt opp juletreet vårt, som btw er i plastik, men om det er pyntet? NEI! ♥ Har dere pyntet juletre enda? Om ikke, når pleier dere å gjøre det?

JUST WALK

 • 16.12.2014 kl. 21:01

KISS LIPS

 • 15.12.2014 kl. 16:22

GUESS WHAT!? I GOT KISS-LIPS♥



Forrige onsdag gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre lenge! De fleste av dere har helt sikkert hørt om Restylane? Det var ikke det jeg tok, men noe lignenende kalt Teosyal- filler, hyaluronsyre. Da kan man jo begynne å lure på hva i huleste det er? For det første kan jeg si at det er 100% naturlig. 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; Huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen og er utrolig viktig for å transportere næringsstoffer. TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. 


Det første som skjer er at du får en krem på leppene som bedøver. Tro meg når jeg sier det, den bedøver! Når du har hatt kremen på leppene en liten stund skal du bestemme deg for hva du ønsker og hvor du ønsker å ha det. Jeg ønsket å se naturlig ut, men med mer "kysselepperstil", haha. (det første bilde under- FØR)





Selv tok jeg kun 0,7ml i en form som heter "kiss lips". Jeg ble utrolig fornøyd og selve behandlingen tok ikke mer enn 20 minutter. (ETTER)
Det tok rundt en dag før hevelsen hadde gått ned, men gurimalla så fresh og fin jeg føler meg!!  



Signe Broch er en kosmetisk Dermatologisk sykepleier som jobber på Villamedica, og de har nå førjulskampanje med 20% avslag på alle injeksjoner og behandlinger! Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål, eller ønsker å ta filler, kan du ringe eller sende en melding til henne på 93282436.

 

NEDPRIORITERINGER OG EKSAMEN

 • 14.12.2014 kl. 12:55

FYSJ, for en dårlig blogger jeg har vært de siste dagene, men med min helg forstår dere hvorfor jeg ikke har prioritert bloggen til det fulle. Det startet på fredagen hvor jeg satt virkelig hele dagen med eksamen som jeg skal ha på onsdag. Når kvelden først kom tok jeg heller meg en ordentlig koselig taco og idol kveld med kjæresten før vi la oss grytidlig for å være opplagte til lørdagen. På lørdag hadde vi en liten taxi dag hvor vi kjørte noen utrolig heldiggriser til rygge! Etter det var det rett på julebord før jeg dro ut med jentene på en liten bar i nærheten av her hvor jeg bor! Utrolig hyggelig, men som dere ser har jeg faktisk vært utrolig opptatt samt at jeg har nedprioritert bloggen. Sånn er det noen ganger. 

♦Hva har dere gjort i helgen?  







JEG HAR BLITT KUSINE

 • 11.12.2014 kl. 12:02

Det innlegget som egentlig skulle blitt lagt ut i går kunne jeg bare glemme, for dagen min ble rett og slett fyllt opp på under tre minutter! Skal fortelle dere alt om dagen min litt senere, men det jeg kan si er at jeg endelig har blitt kusine!!! Eller jeg har vært kusine i mange år, men alt på pappa sin side! Fordi han er fra Finnmark møtes vi ikke så ofte. Nå kan jeg derimot besøke min lille fetter mange, mange ganger. 

Funfacts om meg igjen! Jeg har faktisk aldri holdt en baby før i går! Ikke det at jeg ikke har hatt lyst, men ingen i familien har hatt små barn og de gangene vi har vært med noen har jeg vært for ung. Så det har bare aldri passet seg.




 

Ohh happyy dayy

 • 09.12.2014 kl. 20:17

Du vet de dagene hvor du smiler fra øret til øret? Ja, i dag har jeg hatt nettopp en sånn dag. Jeg har vært tøff i dag og trosset min smerteterskel som er på 0! Jeg har også jobbet inherdig med eksamen som jeg skal ha i morgen. Etter i morgen har jeg bare en igjen, wiiii!! Ja, dere lurer kanskje på hva jeg har gjort? Hehhehe, jeg har tatt piercing i navelen! Altså, i over 6 år har jeg hatt en liten blingbling i navelen, men for noen uker(måneder) siden ble jeg nødt til å ta den ut fordi den skumpet borti tredemølla, noe som ble vondt og svært smertefullt. Så jeg bestemte meg for å ta den ut og VIPS så var hullet grodd igjen. 

Ja, så nå vet dere det om meg også. Jeg har piercing i navelen og utrolig lav smerteterskel ♥

Har også trukket vinner av personlig almanakk som ble TONJE MERETHE! GRATULERER 

 

Dere får ha en super duper fin kveld! AND STAY TUNED, for i morra blir det morro!

Adventskos med pepperkakebaking

 • 07.12.2014 kl. 20:00

Da var pepperkakene for i år bakt og jeg har kost meg utrolig masse! Med julemusikk, gløgg og pepperkakebaking får man virkelig julestemning. Vi fikk besøk av min svigermor, mamma og søsteren til Anders på et lite juleverksted, noe jeg aldri har fått tid til tidlige. Nå skal jeg sette meg i sofaen etter en lang dag og se på bloggerne, dere får kose dere masse!




I CAN`T WAIT

 • 07.12.2014 kl. 12:48

Om under en måned skal jeg med hele familien og Anders til Thailand og ord kan virkelig ikke forklare hvor mye jeg gleder meg! Jeg har aldri vært der før, men ut i fra hva jeg har sett på bilder, ser det utrolig vakkert ut. Kan nesten ikke vente med å ta på meg bikinien igjen og kose meg med sol, bading og masse god mat. Om du har vært der før, ønsker jeg veldig gjerne å få noen tips til steder vi kan dra og ting vi burde gjøre. Vi har alt planlagt å dra til "Apeøyen" og ri på elefanter, haha! åhh som jeg gleder meg. Har du vært i thailand? Når var du der? <3




WHAT A NIGHT

 • 06.12.2014 kl. 20:10

GURIMALLA for en utrolig morsom kveld jeg hadde i går. Jeg var faktisk ikke hjemme før halv fire i dag tidlig! Kan ikke huske sist jeg var ute så lenge, men fy søren så gøy vi hadde det. 




Vi spiste en fantastisk god middag, laget av min gode venninne før vi dro videre til en resturant/pub på majorstuen kalt CRU. Virkelig til å anbefale! Nå har Anders og jeg vært ikke bare en, men to ganger på IKEA. Så nå er vi begge veldig klare for å innta lørdagskvelden med taco og julefilmer. Noen gode tips til hva vi kan se på? 


 

TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

 • 05.12.2014 kl. 19:00

I det siste har jeg fått så mye inspirasjon og motivasjon av dere fantastiske lesere! Jeg vet det er mange som sitter inne og spør seg selv om hva man skal blogge om, for det er ikke alltid like enkelt. Selv satt jeg, for bare to uker siden og hadde ikke peiling på hva dere ønsket å lese om! Nå kommer jeg med noen tips til DEG! Håper du liker de! 

1. Dagens antrekk - Vis meg hva du har på deg! Jeg elsker å se på outfit bilder, men det må være ekte. Ikke ta på deg fine klær bare for å ta bilder til et innlegg! Jeg finner alltid inspirasjonen min fra andre blogger, som for eksempel om jeg skal ut. Supert sted å finne tips og idéer til antrekk!

2. Ønskeliste Nå som det er jul er det jo utrolig flott med en liten ønskeliste. Jeg har ihvertfall alltid hatt problemer med å faktisk finne ut hva jeg ønsker meg (luksusproblem) haha, ja! Eller gode tips til julegaver, det setter jeg alltid stor pris på! 




 

3. Fakta om deg selv Hvem er du? Noe av det morsomste jeg leser er slike innlegg som "dette visste du ikke" . Det gir meg noe å le av. Alle er forskjellige og har noen særegne trekk. Noe som fort kan bli veldig morsomt. 

4. Tips, oppskriftanbefalinger - OM ALT! Jeg elsker å bake, lære og prøve ut nye ting! Igjen, nå som det er jul er det så koselig å bake julekaker, pepperkaker osv, vis meg din måte å gjøre ting på! :)


5. latest on instagram - Jeg følger deg gjerne! Instagram er desidert min favoritt-app og jeg bruker kanskje litt for mye tid på det. (Bare spør kjæresten min) hehe! ngenting er bedre enn en inspirerende profil!




 

 #TIPS #MOTE #HVERDAG #MEG #INSPIRASJON 

FUNNY FRIDAY

 • 05.12.2014 kl. 13:32

HURRA! Nå er det endelig helg og jeg har fri! Denne helgen skal utnyttes maksimalt. I kveld skal jentene og jeg ta oss en tur ut på en liten bar for å ta noen glass. To jentekvelder på rad er ikke dårlig, det er alltid like hyggelig, så jeg gleder meg vanvittig til i kveld. Før det skal jeg nok grave meg ut av sofaen for å ta en tur på trening. Hva er dine planer for dagen? Har du planlagt helgen ? Kos dere masse!




GIRLS NIGHT

 • 05.12.2014 kl. 08:48

Åhh, må bare få sagt hvor utrolig mye jeg koste meg i går med noen utrolig flotte frøkner, Hanne og Ingebjørg! Vi dro nemlig på en jentekveld på fotovideo i sentrum, hvor vi fikk servert både campagne og sushi. Etter noen runder rundt i butikken hvor vi fikk lekt oss med forskjellige objekter, ble det delt ut noen utrolig fine goodiebags før vi vendte snuta hjemover! Takk for en super koselig kveld ♥






 

DEN ALLER FØRSTE GANGEN

 • 04.12.2014 kl. 15:31



Min første kjæreste - Ordentlige kjæreste fikk jeg i starten av 8.klasse. Han var en skikkelig kjekkas og jeg hadde likt han kjempe lenge før jeg faktisk turte å si noe. Vi møttes som regel bare rundt venner og måten vi slo opp var selvfølgelig via tekstmelding. 

Mitt første kyss - Var utrolig kleint. For min del, selvsagt! Jeg hadde selvsagt aldri klint før. For å gjøre en utrolig pinlig og lang historie kort, endte kysset med at jeg sa "uhgu" og tørket meg rundt munnen etterfulgt av et lite spytt... Etter han dro trodde jeg seriøst han aldri ville se meg igjen og tok sorgene litt på forskudd. 

Mitt første møte med alkohol - Var egentlig ganske morsomt! Vi var på fest hos en venninne av meg som bodde bare et par hus unna meg. Fordi foreldrene våre var venner bad moren hennes moren min om å sjekke ut hva vi drev med litt sånn innimellom. Vi hadde selvsagt sagt vi hadde jentekveld med brus og boller. I det mamma kom og ringte på luktet ikke bare jeg alkohol, men tre av de som var på "festen" hadde drukket så mye at de ikke klarte å stå. Vi kom hjem til meg hvor pappa satte fram en vodka flaske og sa "nu, kan dokke drekk" (siden han er fra finnmark) begynte selvsagt alle å gråte! haha, perfekt kveld. 

Min første forelskelse - Var 9.klasse! Han bodde i larvik og jeg mener å huske at vi ble kjent via NETTBY? Vi hadde bare snakket i noen dager før vi bestemte oss for å møtes hos meg. Han tok med seg en kompis og jeg en venninne for å ha et lite overnatting-party. Jeg husker hvor betatt jeg ble i det sekundet han gikk ut av bilen og skle på isen. Vi var sammen i 6 måneder før han gikk lei av denne frøkna! 






TWO TO GO

 • 04.12.2014 kl. 11:44

Jippi! Da var jeg endelig ferdig med enda en eksamen, så nå har jeg bare to igjen før jeg kan si hello juleferie! Fram til i kveld skal jeg kun kose meg med friheten uten eksamen gnagende i bakhodet. I kveld skal jeg og to venninner på et foto-arrangement som du finner HER, noe jeg gleder meg veldig til. Så til neste oppdatering får dere kose dere masse!



 

WANTIES FROM SHEINSIDE

 • 03.12.2014 kl. 18:46




1.  HER 2 HER 3. HER 4. HER


5. HER 6. HER 7. HER 7. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Har du hørt om Sheinside.com? Om ikke, så har du det nå. Jeg har nettopp funnet denne siden og jeg må bare si JIPPI!  Som student blir klær nedprioritert, men nå kan jeg handle uten å få dårlig samvittighet! Ikke bare er det billig, men det er døds mye fint! Jeg har ihvertfall funnet mine favoritter! Kanskje du finner dine? ♥ 

SNOW

 • 02.12.2014 kl. 14:34

Så kom endelig den etterlengtede snøen! åhh, får så julestemning av litt hvitt på bakken og jeg må jammen si at snøen lysner opp. Jeg har også funnet ut at min lille Lizzy, som forresten fyllte ett år i går, elsker snøen. Hun kastet seg rundt med snuta ned i snøen og virkelig koste seg.




 

MARIEMADELEN

 • 01.12.2014 kl. 22:01



EN FANTASTISK MÅNED PÅ VEI

 • 01.12.2014 kl. 20:03

ENDELIG! Jeg kan ikke forklare hvor høyt jeg elsker desember måneden og alt som følger med. Adventskalender, gløgg, pepperkakebaking, ja virkelig alt. Selv om jeg har eksamen de tre neste ukene så ser jeg frem til hver enkelt av de, for da er vi et skritt nærmere julen. Jeg er som et lite barn når det kommer til adventstiden. Jeg elsker å se på barnetv, alle juleprogrammene og filmene som minner meg om jul. Jeg får sommerfugler i magen av tanken på det. Hva er dine juletradisjoner? 






ANBEFALING - SONYA BY FOREVER LIVING

 • 01.12.2014 kl. 19:41

Nå er det virkelig på tide å komme med noen nye anbfalinger, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har en venninne som driver med noe som heter forever living. For dere som ikke vet hva dette er så er det alt fra gode håndkremer og bodylotion til sminke! Utrolig god sminke fra en serie som kalles SONYA. Alle produktene inneholder Aloevera. 

Jeg har testet ut noen av de mange produktene og har definitivt funnet min favoritt. Cream to powder er en mineral foundation som legger seg utrolig flott på huden. For dere som har fet hud, som jeg, og er lei av sminke som blir skinnende og blank anbefaler jeg denne på det sterkeste. Den inneholder aloevera og ligger jevnt og fint på hele dagen lang. 



Det andre produktet som virkelig falt i smak er concealeren du får i samme serie. Utrolig fin, dekker veldig godt og er uten shimmer, så kviser og andre urenheter forsvinner på et blunk. 


Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg er utrolig opptatt av gode sminkeprodukter som legger seg pent og ikke ser fet ut, men det viktigste av alt er at sminken ikke tetter porene mine og puster, og det er akkuratt det disse produktene gjør. 

Om du ønsker å teste ut noen av disse produktene, eller få mer informasjon om andre produkter kan du ta kontakt med min venninne Eline på 970 28 486 eller via Facebook siden hennes HER . Bruk kodeord "Marieblogg" og få halv pris på frakt. De har også en super bra garanti "fornøyd kunde" som tilsier om du ikke er fornøyd med produktene får du alle pengene tilbake, innen 90 dager! Her er det med andre ord bare å prøve seg frem!

 

Sponset innlegg//

Første advent

 • 30.11.2014 kl. 18:59

Da har endelig tiden jeg har gått og ventet på kommet. Adventstiden med alle forberedeler til jul er noe av det koseligste jeg vet om. Jeg har så mye på planene framover, så denne måneder ser jeg utrolig frem til. Om bare noen få uker er det faktisk julaften, tenk det a. Det er ganske sykt å tenke på. Håper alle har kost seg i dag! 



I dag spiste Anders og jeg en utrolig god frokost, før vi ryddet og vasket hele leiligheten klar til å pyntes med julestjerne og adventslys. Nå har vi laget oss litt gløgg, og skal kose oss i sofaen, det syntes jeg vi har fortjent! Til uken tenkte jeg å lage pepperkaker, men har hørt at det er veldig mange oppskrifter som rett og slett smaker ufyselig, så om du har en oppskrift du vet faller i smak del den gjerne med meg! 

 

 



DERE ER FANTASTISKE!

 • 29.11.2014 kl. 14:29

Først og fremst vil jeg bare si HERREGUD for noen fantastiske kommentarer jeg fikk på innlegget "historien min" som jeg la ut i går! Jeg er utrolig takknemmelig for hver enkelt av dere som tok dere tid til å lese og kommentere. Ordene deres betyr utrolig mye for meg. Tusen takk! ♥




FINALLY FRIDAY

 • 28.11.2014 kl. 13:30

Det beste jeg vet er å stå opp etter en utrolig god nattesøvn, uthvilt og klar for en ny dag. 





Det er så deilig å kjenne på at det endelig er helg og at jeg har fri fra alt som skal gjøres og burde ha blitt gjort. Det eneste som står på planen for dagen er å vaske og rydde leiligheten, ellers har jeg en frihelg uten noe å gjøre. Jeg har fått utrolig mange flotte tips, tusen takk alle sammen ♥De skal bli brukt flittig! 



Jeg startet dagen min med en utrolig god frokost som bestod av havregryn pannekaker. Veldig enkelt å lage og smaker helt fantastisk. Som dere vet elsker jeg å starte dagen min med en skikkelig saftig og deilig frokost. Det er utrolig varierende hva jeg ønsker å spise til frokost, men jeg har nesten alltid friske bær ved siden av og presser nesten alltid juice eller drikker en kopp te. Hva er dine frokostvaner? Som dere kanskje har fått med dere spiser jeg ALDRI brød, rett og slett fordi magen min blir en ballong etter kun en bit, så for meg er alternativet knekkebrød. Bare å komme med tips om du har et annet tips og alternativ på lur! 

COZY SATURDAY

 • 23.11.2014 kl. 14:23

For en utrolig hyggelig kveld jeg hadde i går. Anders og jeg feiret nemlig bursdag (nr 3, haha) med både hans og min familie så de endelig fikk møtt hverandre. Det var på tide, etter nesten ett år! Vi spiste en herlig middag etterfulgt av en kjempe god dessert på Jacobs-all, Aker brygge. 

Selv har jeg vært der et par ganger før og har alltid vært fornøyd med både maten og servicen og de levde opp til forventingene. Det er en utrolig fin og koselig restaurant med en fantastisk atmosfære. 

Vi fikk også noen fantastisk fine gaver! TUSEN HJERTELIG TAKK ♥


Alt i alt hadde vi en kjempe fin kveld med noen fantastiske mennesker! Dette håper jeg virkelig blir gjentatt. ♥
 

Du skulle bare visst

 • 23.11.2014 kl. 14:07



 

I'M ALIVE!!

 • 22.11.2014 kl. 11:56

I'M ALIVE!

Nå er det lenge siden jeg har delt noe med dere, men jeg har rett og slett hatt alt for mye å gjøre. Har det ikke vært jobb, har det vært noe annet. Noe spennende som faktisk har skjedd, er at jeg endelig fikk se den nye "Hunger Games". Kan vel si det sånn, at for dere som ikke har sett den er det bare å bestille billetter og sette seg til rette i kinosalen. Jeg må innrømme å si at det er en av de beste filmene jeg har sett og jeg har sett utrolig mange filmer. Har kost meg utrolig mye! 


Nå skal jeg til sentrum for å handle inn de siste julegavene og gjøre ferdig bursdagsgaven til min kjære! Så får dere kose dere og ha en super fin lørdag!

Første gang jeg har spist frozen yoghurth på yoghurth bar, haha. Måtte selvsagt dokumenteres ♥ 



#mote #hverdag

FIRKANTET

 • 18.11.2014 kl. 18:49

Åhh, endelig kan jeg si farvel til hjemmeeksamen for denne gang. Jeg leverte nemlig min aller siste eksamen i går og GUD så deilig det var. Det har virkelig gnagd hull i hodet på meg! Dagen i dag har vært relativt firkantet med trening, skole og middag etterfulgt av et lite besøk av mine fantastiske foreldre. Blir fort litt firkantet i ukedagene, men selv syntes jeg det er helt greit med litt struktur og rutiner. Nå skal jeg se en episode med Vampire Diaries før jeg skal fortsette med skolearbeid! Hva har dere gjort i dag? Kos dere masse!!

Jeg tar også anledningen til å takke alle som titter innom bloggen, selv om oppdateringen har vært dårligere i det siste! Setter utrolig stor pris på hver og en av dere, det skal dere bare vite!!

Jeg må også takke mine flotte kollegaer for en super fin blomstebukett som lå klar på bakrommet når jeg kom på jobb i går! De var utrolig lekre, og står plassert midt på spisebordet hvor alle (Anders og meg) Kan se de. TAKK ♥




Celebration

 • 17.11.2014 kl. 14:24




 

DIY - Perfect recipe

 • 14.11.2014 kl. 21:27

Da har helgen kommet for min del, etter en utrolig bra og fin uke på alle mulige måter! Både med tanke på bursdagen min, men også på treningsfronten og skolearbeid. Er så utrolig klar for å ha en avslappende helg og feire med mine nære og kjære. Vet ikke om det har blitt nevnt, men i morgen skal jeg og kjæresten min feire bursdag sammen og samle alle våre nærmeste venner til en liten fest, som jeg gleder meg! Vi har valgt å kjøre tema-kveld, dere kan jo gjette selv hva vi skal ha? Nemlig, maskerade-fest!! Gleder meg til å se alle de fantastiske maskene. Selv har jeg faktisk laget min egen maske. Jeg brukte rundt en time og fremgangsmåten er utrolig enkel! 

Det du trenger:
Maske 
Lim
Maling
Tekstil (Jeg har brukt et gjennomsiktig stoff, med glitter)
Eventuellt pynt etter ønske  

Kost 
Saks

Framgangsmåte: 
Det aller første, og viktigste for min del er å finne ut hvor mye av tekstilet du skal bruke på masken, og klippe en del som passer rundt hele masken. 
Etter å ha gjort det er det bare å male masken i hvilken farge du ønsker, enkelt og greit. 
Etter å ha malt masken og latt den tørke, brukte jeg et gjennomsiktig lim og festet delen av tekstilet på masken for så og klippe til. 

Så, om du ønsker noe ekstra pynt er det bare å pynte på med det du ønsker. ENKELT og GREIT. 
  

Jeg ble utrolig fornøyd og jeg gleder meg til å vise dere resultatet i morgen! Så STAY TUNED ♥ Og ha en super fin fredagskveld. 

PERFEKT DAG

 • 12.11.2014 kl. 20:42

For en perfekt dag jeg hadde i går takket være min fantastiske kjæreste! Han hadde planlagt alt og vartet meg opp fra morgen til kveld. Før vi gikk for å spise tok vi to runder med bowling, noe som var utrolig morsomt. Skjønner virkelig ikke hvorfor vi ikke gjør det oftere. For å skryte litt og være en stolt tyve-åring må jeg si at jeg nesten klarte å slå Anders, han vant med under 10 poeng!!

Middagen spiste vi på en utrolig hyggelig og fin resturant som heter "Dinner", etterfulgt av en liten tyve-års drink på "Fridays". Det får være lov, selv om det var tirsdag. Nei, alt i alt hadde jeg en perfekt kveld og den kunne virkelig ikke blitt bedre! Tusen takk min fantastiske kjæreste ♥




MONDAY N RED LIPS

 • 10.11.2014 kl. 11:51

Håper alle er klare for å starte en ny uke med masse motivasjon og et energinivå på topp. Det er ihvertfall jeg! Denne uken skjer det så utrolig mye og jeg gleder meg kjempe masse til alt som er i vente. I morgen fyller jeg 20!! Herregud.. og på lørdagen skal vi feire både Anders og meg med alle våre venner, noe som blir utrolig hyggelig.

I går var vi på besøk hos foreldrene mine og ble servert noe jeg anser som noe av det beste jeg vet, nemlig pinnekjøtt. Vi har en tradisjon i familien, som går ut på at vi tester ut pinnekjøtt hvert år for å se hvem vi syntes er best. Egentlig er det bare en unnskyldning for å spise pinnekjøtt, men det funker veldig fint for min del. Vi feiret farsdagen med mammas hjemmelaget "verdens beste",  en sinnsykt god kake som har vært en stor favoritt i vår familie og koste oss masse. Det er alltid like hyggelig å møte familien!  


Nå har jeg spist en god frokost og er klar for å innta plassen min på tredemølla! Håper alle får en fin dag og koser seg masse, til tross for været! ♥ 

+ SATURDAY

 • 08.11.2014 kl. 18:03





DAY TIME

 • 05.11.2014 kl. 18:00



TUESDAY

 • 04.11.2014 kl. 16:26



Sunday ++

 • 02.11.2014 kl. 19:37

 

FAVOURITE MONTH

 • 01.11.2014 kl. 18:17

My favourite month of the year! Virkelig, November? Allerede? Om bare ti dager fyller jeg tjue år, herregud. Syntes det er helt sykt å tenke på. En ny måned byr på nye utfordringer, muligheter og mange nye overraskelser. Helgene fremover er fullboket, men denne gangen ser jeg faktisk frem til en litt hektisk måned med eksamen, bursdager, julegavehandel og masse annet som står på planen. I dag har jeg vært i sentrum med foreldrene mine. Det er alltid like koselig å møte de! 

Dere får ha en strålende første november dag og en super lørdagskveld♥ 

Reunion

 • 31.10.2014 kl. 18:19

Da har jeg akkurat kommet inn døren og satt meg ordentlig til rette for kvelden. Det var utrolig hyggelig å møte tremenningen min Marlene igjen og vi fant ut at vi ikke har møtt hverandre på litt over fire år! Litt for lenge siden sist, men det er desverre sånn det blir når man bor i hver sin ende av landet. Vi spiste på Vapiano, en koselig og fin resturant som er utrolig billig og selger kvalitetsmat. Anbefaler denne resturanten til alle! Den må virkelig testes ut for de som ikke har gjort det.

Har du vært der før? Hva er din opplevelse? 

 

 

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12761603/?claim=ktfss24m4j4">Follow my blog with Bloglovin</a>

HALLOWEEN

 • 31.10.2014 kl. 12:41


Happy Halloween!
Her ser dere hva jeg endte opp som, et rådyr hehe. ikke direkte skummelt. Regner med at de fleste har kostymet klart for kvelden? Jeg derimot skal tilbringe kvelden på sofaen i armkroken til kjæresten og spise taco, som de fleste andre fredager. Som dere vet var jeg ute i går og jeg storkoste meg! Merker i dag at kroppen er litt småsliten av litt for mye dansing, men det var så verdt det. Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg drar ned til sentrum for å møte min kjære tremenning, så får dere kose dere og skremme masse.





Busy day

 • 29.10.2014 kl. 21:15

Fjohh.. For en dag det har vært i dag. Har vært så utrolig sliten og trøtt, men regner med at det er en reaksjon på at kroppen min er sliten. Har tilbrakt mesteparten av ettermiddagen min på Villamedica. 

haha, bustehuet! 
Etter å ha vært i Asker var jeg nødt til å ta bussen tilbake til byen, og en trøtt meg, er en vimsete og klumsete meg. Jeg klarte å gå av bussen fordi jeg var hundreprosent sikker på at den personen utenfor var min kjære mormor, men da jeg gikk av og bussen hadde gått, stod jeg der uten min mormor (kanskje en annen sin) og ante ikke hvor jeg var! Flott med disse smarttelefonene med GPS. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Vapiano og er klare for morgendagen! Gleder meg til å vise dere kostymet mitt ♥ Så stay tuned!  




Everyday makeup - Sminkevideo

 • 28.10.2014 kl. 19:47

Ja, nå skal det sies at jeg overhodet ikke er noen sminke-ekspert, men så lenge jeg føler meg vel så føler jeg at jobben blir gjort riktig. De fleste kostene som blir brukt igjennom videoen er fra Eco tools earth-friendly beauty som du kan få kjøpt HER. Har brukt de en stund nå og er utrolig fornøyd! 
 


SKIN
Det første jeg begynner med er en primer fra "Bare minerals prime time neutralizing" som har en gul undertone og lysreflekterende pigmenter som nøytraliserer rødhet og jevner hudtonen. Da har jeg en fin og glatt overflate før jeg legger på min fantastiske "Oxygenating Foundation". Jeg har skrevet om denne før og jeg må virkelig si at det er et gullfunn! Den dekker nøyaktig det jeg ønsker å dekke og ligger fint på huden. Om du ønsker å lese mer om denne eller bestille anbefaler jeg deg å lese innlegget mitt REVOLUSJON. Her får du vite litt mer om produktet om hvem du skal kontakte. Når det er gjort bruker jeg fitme! fra Maybelline/125. Som dere ser så bruker jeg denne på steder jeg ønsker å jevne ut fargen. Så, for å fjerne de mørke ringene og ujevnheter i huden legger jeg på en "Concealer fra Glo-minerals/Natural", føler da at jeg har lagt en fin "Base". 

POWDER 
Pudderet jeg bruker er det kjente "Too Faced chocolate powder/Milk". Som de fleste vet både lukter og smaker dette pudderet sjokolade, og ikke nok med det syntes jeg fargen er utrolig fin, føler meg nesten litt sommerbrun. For å legge litt farge i kinnene har jeg funnet min favoritt fra "Glo-minerals terra cotta blush duo" og en super fin blush fra "mac sheeertone/Pinch o`peach". Jeg jevner ut det som er "for mye"med en ren kost for så å legge på et transparant pudder fra "Diego Dalla Palma". 


EYES
Når det kommer til øynene mine er jeg veldig lite kreativ, så for å fremheve brynene bruker jeg en helt enkel beige farge fra "NYX Natural shadow palette", her går det selvsagt ann å eksperimentere litt mer enn meg! Brynene mine fikser jeg med "Glo-minerals Brow kit - Taupe" og legger en fin linje med "Too faced lip liner perfect lips - perfect pink". Noe dere ikke ser, er at jeg tar på en lys "leppestift fra YSL"! 

Må innrømme at det var faktisk litt pinlig å sitte for seg selv forran kameraet for å snakke ut til personer jeg ikke kjenner, men håper dere likte det!
 

 

Morgenstund har gull i munn

 • 28.10.2014 kl. 08:31

I dag er jeg litt ekstra glad og har fått utrolig mye motivasjon, for i går kjøpte jeg meg nemlig et nytt kamera! Var innom fotovideo som ligger like ved glassmagasinet i går for å sjekke ut litt, spørre litt spørsmål og få litt tips, og i går kveld dro Anders og jeg å kjøpte Canon EOS 70D med en sigma 17-70 objektiv. Har testet med noen få bilder og hittel er jeg rimelig fornøyd. Har ønsket meg nytt kamera en god stund, men før nå rundt høsttider har det ikke vært helt nødvendig. Man får litt ekstra inspirasjon når man skaffer seg noe nytt, som treningstøy. Elsker å få litt ekstra motivasjon og da passer det seg med å kjøpe nytt treningstøy. Er super motivert og klar for å ta superbilder og.. (trommevirvel) lage en video til dere. Har lenge blitt spurt om jeg kan vise hvordan jeg sminker meg og om jeg kan lage en video, så nå er det bestemt. 

Nå skal jeg dra på trening så ha en super dag og kos dere masse! 


 

POWERWALK +

 • 25.10.2014 kl. 12:44

















UNDER MY UMBRELLA

 • 24.10.2014 kl. 15:52

Regn, regn og atter regn! Det er helt sant når det sies at humøret blir påvirket av været, det gjelder i hvertfall meg. Jeg merker at jeg mangler motivasjon og inspirasjon, og med eksamensarbeid som første prioritering blir det lite å fortelle om. Helst ønsker jeg å legge meg under en dyne, med en varm kopp kakao og bare nyte en dag med Anders. Så, vi bestemte oss at i kveld tar vi en real tacokveld med gullrekka for å samle litt energi til dagene framover. Denne helgen er vi "barnepass", hehe, for hundene våre i Ås og jeg må inrømme at det er litt deilig å komme for og være her i helgen. Dere får kose dere masse!! Har dere noen planer for helgen?




SURPRISE

 • 22.10.2014 kl. 09:23

God morgen alle kjære lesere! Det er altså så utrolig deilig å stå opp tidlig, å få noe ut av dagen. Startet morgenen min med en liten treningsrunde og er nå klar for å ta turen til Asker. Skal på Villamedica å få en behandling jeg vant for noen uker siden som heter Venus Freeze som jeg selvsagt kommer til å fortelle dere alt om når jeg er ferdig med behandlingen, om noen uker. Har allerede tatt det tre ganger og er overaskende fornøyd, men nok om det for denne gang. 

I dag har jeg også en liten overaskelse til dere, så det er bare å følge meg ut over dagen for godsaker!! Til den tid kommer, så får dere kose dere masse og nyte dagen! 




 





DERE ER FANTASTISKE!

 • 21.10.2014 kl. 22:05

Først og fremst ønsker jeg å takke dere alle sammen. Noe som rører meg stort er hvor mange som kommenterer innleggene mine, leser og i det hele tatt går inn på bloggen! Setter utrolig stor pris på hver og en av dere, så tusen hjertelig takk dere søte snille! Dere gir meg ikke bare mye glede, men utrolig mye motivasjon så igjen TAKK! Dere er fantastiske!! 

Puhh, nå kan jeg endelig puste ut etter en lang dag. Har fått gjort utrolig mye i dag og må innømme at slike dager er utrolig deilige, selv om jeg elsker kosedager på sofaen med en herlig serie på tv. Har blant annet trent, jobbet med eksamen og... hentet en super spennende pakke på posten som dere får høre alt om veldig snart, men nå? Jo, nå står "I kveld med Ylvis" for turen, så får dere kose dere resten av kvelden. ♥

Hadde blitt utrolig glad om dere tok dere tid til å like facebook siden min HER, hvor dere får oppdateringer om når innleggene er ute på bloggen, konkurranser og mange andre godsaker.



I LOVE IT

 • 20.10.2014 kl. 09:50

Den beste måten å starte en ny dag på, være følelsen etter 5 km på tredemølla. Har allerede vært våken siden klokken syv, kun for å trene. Er ikke akkurat den som jubler når det er snakk om å stå opp tidlig og ihvertfall ikke når det kommer til å stå opp tidligere enn jeg er nødt til, men i dag var det faktisk så utrolig deilig med en liten kickstart på den nye uken. Har ingen store planer for dagen, bortsett fra å komme ordentlig i gang med eksamen og hente en premie jeg vant etter en instagram komkurranse. Haha, var så gøy å vinne, for som regel når jeg deltar i slike konkurranser kan jeg bare glemme å bli trukket ut. Kanskje flaksen har snudd? Det får vi da håpe!

Åhh, nå begynner også Halloween kostymet mitt å bli ferdig. Bestilte siste rest i går og er storfornøyd så langt. Da gjenstår det bare å finne den perfekte makeup! Dere som er over 18 er hjertelig velkommen på skansen 30.oktober. Dere kan faktisk bestille billett via meg. Bare kontakt med på mailen min så kan vi ta det derfra! Mariebekken@hotmail.com


 

+ +

 • 19.10.2014 kl. 16:08








FINALLY FRIDAY +

 • 17.10.2014 kl. 14:21

Åhh endelig var det fredag. Min favoritt dag i uken! Denne dagen skal virkelig nytes og om ikke så alt for lenge skal Anders og jeg en tur ned til sentrum for å finne noen skumle kostymer til en halloween fest vi skal på den 30. Oktober. Hva jeg skal være får forbli en liten hemmelighet, så får dere heller glede dere til å se. Oppdaterer dere i løpet av dagen. Ha en super dag og kos dere masse! 


Wonderful day

 • 16.10.2014 kl. 16:25

Som jeg har kost meg i dag. Startet dagen med en herlig treningsøkt og har møtt mine to beste venninner og spist en herlig lunsj på Vapiano, ved Rådhusplassen. Selv om vi møtes litt for sjeldent er det alltid utrolig koselig å "catche" opp. Skal nå på jobb til klokken ni, så da er det bare å ta turen innom å kjøpe litt sko.

Hva har dine planer for resten av dagen?


Instagram// Mariemadelen

MINE TIPS

 • 14.10.2014 kl. 13:17

Om du virkelig vil bli flink til noe, er du nødt til å øve. Det samme gjelder skole. Før jeg begynte på videregående gikk jeg på en skole med litt annerledes forelesning enn hva andre ungdomsskoler som regel har. Nå har det seg sånn at alle lærer på forskjellig måte og det er veldig viktig for hver enkelt person å finne ut av hvilken metode man burde bruke for å lære raskere og enklere. Noen personer trenger å lese en side en gang, og kan allerede etter det husker alt. Andre må virkelig lese flittig gjennom, ta notater og streke under det som er viktigst i teksten for at det virkelig skal sitte.  

Fra jeg begynte i tredjeklasse på videregående, til nå hvor jeg går første året på markedshøyskolen bruker jeg noe som kalles studieteknikk. Den måten du lærer best på, er den måten du må bruke gjennom hvert eneste kapittel i boken for å oppnå det beste resultatet, men er det egentlig så enkelt? Jeg har brukt lang tid på å finne ut hvordan jeg lærer best så derfor ønsker jeg og dele mine tips til dere♥


1♥ SØVN
Noe av det viktigste på denne listen er søvn. Er du trøtt og sliten vil det bli vanskelig å følge med og konsentrere seg i timen. Finn en døgnrytme som passer deg. Skal du tidlig opp, legg deg tidlig. Få unnagjort alt du trenger å gjøre før du legger deg. Da får du slappet ordentlig av og sovet ut til dagen etterpå.

2♥ FROKOST
Frokost. Det viktigst måltidet i løpet av dagen! Om du ikke er morgensulten, spis en frukt eller en yoghurt for å sette i gang kroppen. Næringen i maten gjør at hjernen fungerer bedre å det blir enklere og holder øynene åpne den første timen.  

3♥TID
Finn ut når på dagen du presterer best! Mennesker er vanedyr, så om vi legger en plan for hver dag vil kroppen raskt vende seg til det og jobbe når man skal. Selvsagt kan det være forskjell fra dag til dag, men det hjelper meg.

4♥ PAUSE
Ikke sitt mer enn to timer om gangen. Ta gjerne pauser, spis litt, drikk en kopp med te. Et lite avbrekk fra arbeidet er viktig!  

5♥PLANLEGGE
Planlegg arbeidet. Om du vet at du skal ha en prøve eller innlevering om en uke, begynn allerede når du får beskjed! Ikke utsett og tenk at du kan gjøre det senere, for det går fort i glemmeboken.

6♥DROPP PC OG ANNEN TEKNOLOGI
Skriv på ark. Bruk gjerne penn og papir framfor en pc. Hjernen memoriserer bedre ved å skrive for hånd!

7♥NOTATER
Skriv notater. Les i ditt eget tempo og ta notater ved siden av. Det viktigste er at du får med deg hva du leser! 

8♥FORBEREDELSE
Forbered deg! Les igjennom pensum før skoleåret starter og bli kjent med hva kriteriene er for hvert fag. Kom på skolen forberedt og les igjenom stoffet før timen begynner. Vær alltid et skritt forran.

9♥ORDEN
Hold alltid orden! Jeg er en liten ordens-freak som passer på papirene mine. Skaff mapper til hvert fag og ta vare på alle ark du får. 

10♥ORD BANK
Lag en "Ord-bank". Fagspråk kan være vanskelig, lag derfor en liste med ord fra faget som kan brukes i en tekst siden. Legg ved en liten beskrivelse ved siden av. 


Prøv og kos deg med oppgaven og gjør noe hyggelig ut av det. Om du liker å jobbe med andre, avtal en leksekveld. Lag deg en kopp med te eller kakao og tenn noen stearinlys. Sett på rolig musikk, men kun om du klarer å jobbe effektivt med bakgrunnsmusikk!

Håper dere likte tipsene mine og håper dere får tatt i bruk noen av de. 

Har du noen tips til studieteknikk?

 

 

 

MONDAY

 • 13.10.2014 kl. 15:22

Back on track! Etter en deilig helg, fikk jeg en fresh start på den kommende uken. Er så deilig når man er opplagt og klar for nye muligheter, og ikke minst nye utfordringer! 

Æhh, noe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at om kun 82 dager drar jeg med familien, og kjæresten min til Thailand! Har aldri vært der før, og jeg gleder meg utrolig mye til å reise til varmen! Turen går til Hua Hin, og vi skal være der i fjorten dager. Har du vært der før? Før jeg drar på ferie, liker jeg og planlegge etter hva man ønsker å oppleve. Jeg har alltid likt å oppleve nye ting og dra nye steder, så det og kun ligge på stranden, er ikke den optimale ferien for meg! Før jeg gikk ut av videregående, ønsket jeg og reise verden rundt og se alt som er, og jeg har enda ikke lagt vekk den tanken men tiden må være rett. Det er ikke alltid det passer seg å reise i flere måneder, og alt må være godt planlagt! Håper å få til en slik reise om ikke så alt for lenge, men det får tiden vise. Har sett på bilder fra Hua Hin, og med det gleder jeg meg bare enda mer! Vakkert, ikke sant? Bildene er lånt fra weheartit.com

 

Bergsjø

 • 11.10.2014 kl. 17:15

Åhh, så deilig det er å være på en avslappende hyttetur. Det er så lenge siden jeg har slappet ordentlig av en hel helg, uten en eneste bekymring som siger igjennom tankene mine. Jeg storkoser meg med familien min, og når kjæresten er med blir det bare enda bedre. Da vi kom hit i går, tok vi oss en tur i boblebadet før vi koste oss med taco, Idol og kortspill. Dagen i dag har gått til en liten fjell-utflukt ved en sjø som blir kalt Bergsjø. Må bare si, herregud! Så utrolig flott natur vi har i Norge! Blir like fascinert og glad over å se noe så vakkert hver gang. Da jeg var litt yngre, og ikke hadde jobb og andre forpliktelser tok foreldrene mine med meg og storesøsteren min med på hytteturer hele tiden, og vi elsket det. Den friske luften, så avslappende, familie kos og alt annet som følger med på hyttetur gjør noe med meg..Ettersom jeg har blitt eldre, har jeg tatt jeg på meg flere forpliktelser og jeg merker at det noen ganger blir litt for mye av det gode. Dere som leser innleggene mine vet at jeg er veldig opptatt av å ta vare på helsen! Ikke bare å trene og være sunn, men også det å sette av tid til å tenke på noe annet enn alt man ønsker å prestere i. For meg gjelder det mye mer enn bare skole, jobb og trening. Presset kan bli for stort, og det regner jeg med at flere kan si seg enig i! 


Har storkost meg i dag, og nå skal vi en liten tur ut, for så å hoppe i boblebadet ♥ Kos dere masse! 

Pakkeliste hyttetur

 • 10.10.2014 kl. 17:01

Fysjameien for ett vær det har vært det siste døgnet! Her i hovedstaten har det faktisk regnet både i går og dag, men i går kveld begynte det faktisk å tordne og lyne! I OKTOBER a dere. Jeg er så redd for lynet, og er selvsagt en av de superskremte som skrur av alt av strøm, og vil helst krype sammen under dynen til været er bedre, men min fantastiske kjæreste laget meg en god kopp te, og tente noen stearinlys! Det var så koselig og følte meg mye tryggere i armkroken ♥

Som jeg sa i går, skal jeg lage en liten pakkeliste for hytteturen vi skal på. Mangler noen små-ting med på bildene, men skriver inn alt jeg tar med meg i bagen.

 

- TOALETTMAPPE -

♥Shampoo
♥Balsam
♥Kroppsåpe

♥Hårbørste
♥Strikker


♥Deodorant 
♥Body-Splash
♥Parfyme
♥Tannbørste

♥Tannkrem
♥Pinsett
♥Barberhøvel
♥Sminkefjerner
♥Fuktighetskrem med solfaktor 

- KLÆR - 

♥Deilige, myke og varme gensere

♥Undertøy
♥Sokker
♥Sports-bh 

♥Turbukse
♥Vind/regnjakke 
♥Kosebukse (en selvfølge)
♥Superundertøy
♥Pannebånd/Lue

 

- SKO -

♥Gode tursko
♥Støvler
♥Joggesko
♥Tøffler 

- ANDRE TING

♥Kamera + lader
♥MAC + lader
♥Lommebok

♥Håndkle
♥Sengetøy
♥Laken

 

Har dere noen fler tips til hva man trenger på en hyttetur? 
 

LOVELY JEANS

 • 09.10.2014 kl. 15:01

Ahh, endelig begynner formen å bli bedre og godt er det. Jeg klarer endelig å reise meg opp fra sofaen, som jeg har gravd med ned i de siste dagene og skal snart på forelesning før jeg blir nødt til å pakke for morgendagen. Som jeg skrev i går, skal vi på hyttetur! Jeg har laget en kjempe fin pakkeliste som jeg deler med dere i morgen, så stay tuned. 

Må bare vise fram disse super kule jeanséne fra Junkyard, som kom i poster for noen dager siden. De er veldig komfertable, og passer til veldig mye. Elsker denne stilen som er casual, men pyntet. Syntes de er dødskule! Og du kan få de for 499,- HER

 //Sponset innlegg

A rainy day

 • 08.10.2014 kl. 13:14

Å våkne opp til regn som plasker mot vinduet, er noe av det beste jeg vet. Hvertfall når jeg vet at jeg kan ligge og nyte det så lenge jeg vil. Desverre har jeg ikke blitt frisk, og alt som skulle vært gjort, får vente til feberen er borte. Merker at jeg trenger en pause, og komme meg vekk så til helgen har jeg og samboeren min, bestemt oss for å dra på hyttetur med mine foreldre. Et lite avbrekk fra hverdagen, og komme seg unna alt maset og stresset. Kjenner på meg at det har blitt litt mye i det siste, så dette trenger jeg! - Har virkelig funnet en ny favoritt frokost - Nå skal jeg kose meg med noen episoder av Pretty little liars og en deilig, varm kopp te. 


Har dere lagt noen planer for dagen?  

 


#Blogg #hverdag #mat 

Ask me anything!

 • 06.10.2014 kl. 21:09

Å kjenne på kroppen er utrolig viktig, og etter stresset i helgen sa kroppen klart og tydlig i fra i dag at nok er nok. Våknet opp så kvalm som bare det, og har tilbringt dagen på sofaen med en god serie. Ugh, er så grusomt når man blir så dårlig. Skulle egentlig gjort så mye i dag, men får håper formen er bedre i morgen, da timeplanen er stappfull! 

Tenkte å kjøre på med en liten spørsmålsrunde, så nå er det bare å spørre om hva enn dere lurer på! ♥ 



 

 

I am back

 • 05.10.2014 kl. 18:59

Åhh for en travel helg det har vært. Fraværet fra bloggen har vært stort, og jeg har ikke sittet rolig på rumpa i ett sekund denne helgen. Fra og med fredag´s ettermiddag til nå, har det vært fullt kjør med jobb, bursdager, middager, styling også videre. Nå kan jeg endelig slappe av og nyte resten av søndagen med film, hjemmelaget pizza og kjæresten sin armkrok. Fredagen min startet rolig med å ligge på ryggen i litt under to timer for å fikse vippene mine. For ett år siden fikk jeg vippe-extensions og har nærmest vært avhengig fra den gang, men før jeg begynte å studere bestemte jeg meg for å ta en liten pause. Nå er det takk og farvel maskara, og helloo flotte vipper! 

En koselig salong på Ryen ved navn Pearl Beauty holder på med mange forskjellige behandlinger, inkludert vippe-extension som jeg fikk denne gangen. Må si at jeg har aldri vært mer fornøyd med resultatet! Anna, som eier salongen, ga meg kjempe bra service. Hun hørte på meg og hva jeg ønsket, kom med gode anbefalinger til hva som passer ansiktet mitt best og var ekstremt nøye slik at alt ser naturlig og fint ut. Hun har mange forskjellige vippe størrelser, med forskjellige lengde og tykkelse så om man ønsker et kjempe naturlig look, så fikser hun biffen! 

Hjemmesiden til salongen, finner dere her. Dere finner også en ryddig og fin oversikt over andre behandlinger og tilbud, og en prisliste. Om du ønsker vippe extensions kan du være så heldig å få avslag på den faste prisen. De fem FØRSTE som ringer, får hele 20 prosent rabatt på et nytt sett! Telefon nummeret dere må ringe og bestille time på, eller stille spørsmål er: 944 98 333En veldig fornøyd jente!

Etter å ha satt på vipper, tok jeg turen til jobb for resten av kvelden. Siden jeg skulle starte tidlig dagen etterpå, og t-banen´s forsinkelse gjorde at jeg kom hjem over 30 minutter senere enn jeg skulle, duppet jeg av med en gang jeg kom hjem. Etter jobben på lørdagen skulle vi direkte i bursdag. Det var en veldig fin og hyggelig kveld, og for min del avsluttet den ganske tidlig siden vi var ble invitert på bursdgasmiddag i dag! Så ja, en liten oppsummering av min helg. Har kost meg utrolig mye selv om jeg merker en utrolig trang til å plante meg godt ned i sofaen de siste timene igjen av denne flotte dagen! Humøret er selvsagt fremdeles på topp.

Hva har du gjort denne helgen? 

 

Breakfast

 • 02.10.2014 kl. 12:43

Da var jeg klar for en ny dag med masse nye muligheter. Spiste en helt herlig frokost og som jeg har skrevet før, så klarer jeg ikke å våkne ordentlig før jeg har fått i meg en saftig, deilig frokosten. I dag er planen å bli ferdig med en av mine fire hjemmeeksamen før jeg tar meg en liten treningsrunde i kveldingene. Hva er deres planer for i dag? ♥ 



+ Oktober

 • 01.10.2014 kl. 18:04



Genser/Junkyard HER (annonse) Bukse/Dr.denim Veske/Michael Kors Sko/B&CO 

 

Revolusjon

 • 30.09.2014 kl. 12:28

Happyy Tuesday, alle sammen! Har hatt en helt fantastisk morgen, med skole og hjemmeeksamen forberedelser. Må bare si det igjen, men herregud som tiden flyr. Om bare noen uker skal eksamen være levert og jeg stresser helt sykt. Litt morsomt, men jeg er en "sånn" person som stresser med en gang noe skal gjøres. Jeg hater å være forsinket til avtaler og som samboeren min sier, så står jeg alltid klar til å dra hvertfall tjue til ti minutter før jeg faktisk trenger å tenke på å dra. Som ordtaket sier, bedre og være for tidlig enn for sen♥

Etter analysen i går ble jeg sminket med noen produkter, som i mitt tilfelle er en revolusjon innenfor sminke! Denne lille, fantastiske saken er en foundation som puster. Den er faktisk sunn og innholder alovera som har en virkende og reparerende efekt på huden, bye bye kviser og urenheter. Tidligere har mitt problem med foundation vært at de ofte er klissete. Fordi jeg har en fet hud-type får jeg ofte, nei, hver gang en glinsene t-sone. Uansett hva slags produkter jeg har prøvd, har dette alltid vært tilfelle, men etter å ha prøvd denne skal jeg aldri gå tilbake. Den legger seg så utrolig flott på huden og skjuler det man ønsker å skjule, med innhold av solfaktor 25. Etter analysen i går anbefaler jeg å bruke solkrem året rundt! Man skulle ikke tro hvor mye skade solen egentlig gjør. 

Doktoren som jobber på VillaMedica, Tom Viken, viste meg et skrekkeksempel av en lastebilsjåfør. Den siden av annsiktet som er ut mot vinduet ser i hvertfall ti år eldre ut, kun fordi strålingene ikke blir stoppet av glasset, og fordi han ikke har brukt solfaktor. Jeg har alltid vært flink til å bruke solkrem, men aldri tenkt tanken på å bruke solkrem rundt høsttider og vinterstider ved mindre jeg skal stå på ski, haha. Produktet heter Oxygenetix Foundation. Det blir kun solgt enkelte steder og VillaMedica er en av de klinikkene som selger dette merket. Om du ønsker å prøve det, tar du bare kontakt. Om du ønsker mer informasjon om merket eller produktet, kan du enten kontakte selve klinikken her eller skrive en kommentar så skal jeg svare på det jeg klarer!

 

 

 

//Sponset innlegg  #Produkter #hud #Hverdag #Perfekt #blogg

For en tankevekker!

 • 29.09.2014 kl. 20:13

God Mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk helg og er klare for en ny uke. Vet at mange av dere er så heldige å ha høstferie. For meg står mye skole på timeplanen, men sånn er vel "det voksne livet", hehe. I dag har jeg vært så heldig og fått scannet huden min på VillaMedica. Samme sted hvor Inger-Johanne masserte meg. Dere lurer sikkert på hva dette innebærer? Jeg kan vel starte med å si at jeg ikke var klar over hvor viktig det var å ta vare på huden. Etter hud-analysen i dag skal jeg invistere i noen ordentlige produkter som jeg har fått anbefalt, og tilpasset min hudtype. 

Analysen går ut på å identifisere hvilke problemer huden har, og gir et bilde av hvordan man ligger an så man enkelt kan forebygge og reparere med de riktige produktene. Om man har problemer med huden, eller lurer på hva slags produkter man burde bruke for å "vekke" hudcellene, eller bare vil få et innblikk i hvordan huden din er anbefaler jeg virkelig å ta en tur på VillaMedica og få en slik analyse. For pris eller annen informasjon, kan dere ta kontakt med Tom Viken som er doktor ved VillaMedica HER

Her får dere se "Problemene" i huden min. Hva man får til med litt teknologi! På disse bildene får man se alt fra flekker i huden til solskader. De fleste problemer kan bli oppdaget ved å utføre en analyse, og selv om du ikke ser det på utsiden kan skadene være større enn du tror. I mitt tilfelle fikk jeg sjokk! Det verste resultatet jeg fikk var sprengte blodkar, og heldigvis er dette et problem som kan gjøres noe med. Fordi jeg oppdaget det så tidlig, er det enkelt å forebygge slik at resultatet blir bedre når jeg blir eldre. Det som er så fantastisk, er at etter noen måneder med behandling, kan jeg ta samme analyse og se fremgangen i huden! Om dere ønsker å vite noe mer om analysen, kan dere gå inn her.

Har du noen gang tatt en hudanalyse? 

Jeg har fått et produkt som jeg gleder meg til å vise dere! Stay tuned og ha en fin kveld!♥





//Sponset innlegg

 

 

 

 

ANTREKK 27.09.10

 • 27.09.2014 kl. 14:27









Saturday morning

 • 27.09.2014 kl. 10:49

Åh, for en vakker morgen. Solen skinte igjennom persiennen, og vekte meg med morgenvkitter fra fuglene. For en klisjé. I går kveld fikk vi besøk av en venn av samboeren min, utrolig hyggelig. Hadde en ordentlig koselig fredagskveld med Idol og senkveld, og tacoen var selvsagt på plass. Nå har vi akkuratt spist en deilig lørdagsfrokost og klare for en ny flott dag. I kveld skal vi ha en liten sammenkomst med våre nærmeste venner. Vi har en del ærender å gjøre før vi får besøk, turen går snart ned til byen. Hva skal dere finne på i dag? Ha en super fin dag, og kos dere masse! 



 

Friskt pust i hverdagen

 • 25.09.2014 kl. 21:39

FANTASTISK! Et ord jeg bruker alt for ofte, men wow! Dagen i dag har vært fantastisk. Vet at noen av dere kommer til å bli kjempe sjalu på hva jeg har gjort i dag, og det med god grunn - jeg har nemelig fått verdens beste, og deiligste massasje. For en utrolig herlig start på en rolig helg. I det siste har jeg virkelig fått kjenne på en hektisk hverdag, og da er det veldig deilig med en avkobling. Regner med at de fleste kjenner seg igjen? Det er så mange som har en hektisk hverdag og som glemmer det å ta vare på seg selv, vi har blitt veldig flinke til å trene og spise sunt, men det hjelper ikke om vi ikke klarer og slappe av.Massasje er veldig rensende, og jeg følte meg så mye lettere etter at timen var over. Det virket som stresset som har bygd seg opp i kroppen ble dratt ut av meg, så dette er noe jeg definitivt skal fortsette med. Jeg som sliter med søvn og stress setter veldig pris på en time hvor jeg kan slappe helt av, bli tatt hånd om, og virkelig nyte det. 

Jeg fikk utført behandlingen av Inger-Johanne på Villamedica som ligger på et idyllisk, vakkert sted som heter Vollen i Asker. Hun har mange forskjellige og flotte behandlinger med kombinasjoner av klassisk massasje med eterisk olje og lett akupressur som setter i gang blodsirkulasjonen og er utrolig avstressende. Massasjen forbegynner stress, muskelplager og bedrer søvnen.

 

 

Takk til Inger-Johanne  på Villamedica for en fantastisk hyggelig og behagelig dag! Anbefaler dette til alle sammen! 
 Om du ønsker å bestille time eller har spørsmål, så kan du ringe Inger 90509776. 


 

 

 

 

//Sponset innlegg

Du, herlige Torsdag!

 • 25.09.2014 kl. 15:39

Ah, så deilig at det endelig er Torsdag. For meg blir dette er real langhelg, med kos, god mat og venner i godt lag. I dag har jeg fått gjort unna treningsrunden min og spist en herlig frokost som bestod av deilige havrepannekaker med lett cream fresh og sukkerfritt syltetøy fra lerum. Start alltid dagen med en saftig, god frokost! Gjør alltid dagen min litt bedre. Om ikke så alt for lenge sitter jeg på bussen til Asker og fikser noen ordnetlige godsaker til i kveld, så stay tuned! Måtte flekse det lille jeg har av muskler for dere i dag, hehe! 

 

Black skirt

 • 23.09.2014 kl. 21:27


GENSER/Vintage SKJØRT/Ginatricot SKO/Bianco VESKE/Bianco

 

 







#Hverdag #Mote #Klær #Blogg

My little secret

 • 23.09.2014 kl. 14:28

God tirsdag! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Nå er jeg tilbake i sentrum etter en utrolig spennende tur til Asker. Forteller mer om det i kveld! Dagens lunsj ble Mager cottage cheese med lerum syltetøy, mandler og pekannøtter.

Autumn

 • 22.09.2014 kl. 17:30







En fantastisk helg!

 • 21.09.2014 kl. 20:08

God kveld, kjære dere! Håper dere har hatt en fin helg. Så fullbooket helg er det lenge siden jeg hadde sist. Ikke bare stod jobb på planen, men faren til samboeren min ba oss med på middag på Fridays. Vi spiste en utrolig god middag, etterfulgt av en helt herlig dessert. Som vi koste oss! I dag har vi vært en tur hjemom for å hente Lizzy og på god middag hos min mormor, verdens flinkeste kokk!  Det er så deilig å ta en tur hjemom, for da får man alltid med seg så mange godsaker. Sånn er det med foreldre som savner jenta si. En utrolig koselig helg, men den etterlengtede sofakosen står for tur. Hva har du gjort denne helgen?

Bildene ble tatt sist helg. 

 




 

Be happy

 • 18.09.2014 kl. 20:20


Da var snart denne dagen over, og jeg er klar for å innta kvelden. Sliten etter 40 minutter på tredemølla, så nå er sinnasnekkern på tv, og tannblekning fra dentaway i munnen. Hva har dere gjort i dag? 

Motivasjon

 • 17.09.2014 kl. 16:32

Onsdag, midten av uken. Kanskje den verste dagen for noen, men for meg så er det bare å motivere seg selv og ta en liten treningsøkt. Det ble en fin oppvarming på ro-maskinen, etterfulgt av ben-styrke. Hva er din treningsrutine? Ha en super dag! 

What a day

 • 16.09.2014 kl. 21:30


Da er jeg godt plassert i sofaen etter en lang dag i Sverige. Fryseren er fylt opp med godsaker og nå står "I kveld med Ylvis" for tur. 

Sverigetur

 • 16.09.2014 kl. 12:25

Håper alle har hatt en like fin morgen som jeg har. I dag skal jeg og samboeren min en tur til Svergie for å handle litt mat, og annet som vi trenger til uken. Så, i dag ble det mobilblogging. Jeg har nå spist en utrolig god og sunn lunsj, og er straks på vei ut døren. Hva er deres planer i dag? 

 

Instagram

 • 15.09.2014 kl. 21:24


Viser frem noen av mine favorittbilder, fra instagram profilen min Mariemadelen. Har du egen profil og ønsker du å dele den med meg? Tar gjerne en titt innom!  

My weekend

 • 14.09.2014 kl. 12:31


For en utrolig herlig helg det har vært med god mat, familie og kos. Nå ligger jeg langflat på sofaen og ser på Disney klassikere. Det må være noe av det beste som finnes. Vekker så mange gamle og gode minner! Iløpet av dagen skal jeg få trent og lagt ut et innlegg med oppskrift på noen utrolig gode cupcakes som jeg laget i går. Stay tuned! 

 

#Blogg #Helg #Oppskrift #Outfit

Sen sommerdag

 • 13.09.2014 kl. 13:57

For en herlig dag! Nå har vi akkurat spist herlig mat ved bryggen og gått en tur på Akershus festning. Solen skinner som på en varm sommerdag. Høsten har visst ikke kommet for fullt enda.

Black +

 • 13.09.2014 kl. 09:58

HATT/Gina tricot BLUSE/Gina tricot BUKSE/Dr.denim SKO/Bianco VESKE/Bianco

I går inviterte samboeren min meg ut på date og vi endte opp på Big horn. Vi spiste utrolig god mat, snakket og koste oss masse. I dag skal vi på matmessen, på Aker brygge for så å ha en utrolig hyggelig taco kveld! 

Fresh up

 • 12.09.2014 kl. 22:34

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig hyggelig kveld med samboeren min! Forteller dere alt om det i morgen, siden det ble et sent innlegg. I dag hadde jeg en liten spa dag, hvor jeg tok facemask, peeling og fikset neglene mine. Utrolig herlig. Det er så viktig å sette av litt tid til seg selv, slappe av og kose seg. 

 Hva har dere gjort i dag? 

 

 

#DetNye #Blogg #Hverdag #Helg #Kveld  

Yellow jacket

 • 11.09.2014 kl. 12:28

Denne jakken fra Monki er en av mine favoritter fra gårsdagens innkjøp. 

Dagen min i dag er satt av til skole-arbeid. Har allerede brukt morgenen min på skolen, så nå skal jeg straks en tur på trening før jeg skal begynne på oppgaver og hjemme-eksamen. Spennende å begynne på en eksamen, og gleder meg til å lære masse nytt. Hva er dine planer for dagen? Og hva syntes du om jakken? Ha en supert dag <3  






Blomster

 • 10.09.2014 kl. 20:23


I dag kom verdens beste kjæreste hjem med de vakreste rosene jeg noen gang har sett! For en fantastisk gutt♥ 

 

Change of plans

 • 10.09.2014 kl. 17:55



Endte opp på handlerunde i dag, og fikk kjøpt så utrolig mange fine ting som kommer i eget innlegg senere. Vi rakk til og med å ta den obligatoriske kaffen(for min del Chai-latten) i mellom all handlingen. Har hatt en utrolig fin dag, og kost meg masse! 


#Hverdag #Shopping #Klær #Mote #Blogg

God morgen

 • 10.09.2014 kl. 10:34


Det beste jeg vet om morningen er å lage meg en god varm te, skru på tv´en og planlegge dagen. I dag har jeg sen skole, så før det er jeg nødt til å rydde leiligheten, ta en tur på treningstudio. Dette er også den tredje dagen min med juiceing, ahh som jeg savner mat nå, hehe! Hva er dine planer i dag? 

Tirsdag +

 • 09.09.2014 kl. 12:01

Fall is here!

 • 08.09.2014 kl. 12:41

Så herlig årstid vi har i vente. Den vakreste syntes jeg. Merker at kulden setter inn, og bladene faller av trærne.




SKJERF/Acne T-SKJORTE/Armani CARDIGAN/Lindex BUKSE/Dr.Denim SKO/B&C
Da var det Mandag igjen, en ny dag og nye muligheter. Jeg har uheldigvis fått feber og blitt dårlig, så mine planer i dag er å slappe av og bli frisk. Skal juice denne uken, helt til Fredag så dere kan forvente en god del tips og oppskrifter på mine favoritt juicer. Hva er dine planer iløpet av dagen?

 

 

#hverdag #Mandag #Oppskrift #Blogg 



HAPPY

 • 05.09.2014 kl. 11:58

Som jeg elsker helgene. Selv om jeg skal jobbe så har jeg virkelig fått helgefølelsen. Jeg fant ut i går, at jeg og mine venninner skal møtes hos meg på Lørdag og ha en real jentekveld. Ah, så herlig det blir å se de igjen. Har dere noen tips til hva jeg kan servere? Og noen ordentlige chick-flick filmer vi kan se? 

 

#Blogg #Helg #Hverdag #Fredag #Jentekveld 

Accessories

 • 03.09.2014 kl. 19:04

Blir så glad når jeg står opp, ser ut av vinduet og solen skinner! I dag tok jeg og samboeren min, oss en tur til sentrum. Skulle se etter hobbysaker for å finne på noe morsomt å gjøre, men manglet litt inspirasjon så om du har noen tips til hva jeg kan lage så hadde jeg blitt veldig glad! I steden for hobbysaker ble det en ny ring og et nytt armebånd fra Glitter. Så simpelt, men utrolig fint! Hva har du gjort i dag? 

White jeans +

 • 02.09.2014 kl. 12:08



-Late workout -

 • 01.09.2014 kl. 22:42

Da var 5 km på tredemølla unnagjort og kvelden er inntatt med god samvittighet! Nå koser jeg meg med en proteinshake fra Fitmiss - Delight med jordbær-smak! Har du trent i dag? Bruker du proteinpulver? Ha en super kveld! 

Dyrisk

 • 01.09.2014 kl. 15:23


Er ikke disse sinnsykt kule? Jeg elsker dyremønstre og disse slo virkelig an. Jeg har bestilt et par sko fra Nelly.no i helt hvitt for å teste det ut, men tror det blir utrolig stilig! Hva tror du? Lissene er fra ProTouch! 

Hello September

 • 01.09.2014 kl. 11:40

Da var det en ny måned med masse nye muligheter! Har utrolig mye å se frem til, klarer nesten ikke å vente med å dele det med dere. Tiden går så utrolig fort så det er viktig å sette pris på hvert eneste minutt av hverdagen. 


Nå koser jeg meg med en kopp kaffe før det bærer til skolen for en ny forelesning. Hva er deres planer i dag? 

#blogg #hverdag #september 

Din blogg

 • 30.08.2014 kl. 15:27

Hei alle sammen! Tenkte å kjøre i gang med en linkrunde, slik at jeg og andre kan få inspirasjon til blogginnlegg og bilder. Legg igjen en kommentar med link til din blogg. Kåringen vil skje på Onsdag 3.september.2014 og det er kun en vinner! Ser frem til å lese bloggene deres. Lykke til :)

Lovely Saturday

 • 30.08.2014 kl. 14:27

BUKSE/River Island SKO/Hunter SKJORTE/Jack&Jones

Da er vi tilbake i leiligheten i Oslo, klare for å innta kvelden med god mat og filmer. Siden jeg ikke har blitt frisk bestemte vi oss for å slappe av før den hektiske uken som kommer. Hva skal dere i kveld? Ha en super Lørdag! 

Rolig Fredagskveld

 • 29.08.2014 kl. 19:15

Nå har jeg og samboeren min akkurat spist hos foreldrene mine, og skal til å kose oss med en film. Det er alltid veldig hyggelig å komme hjem! Fikk tatt et bilde med Lizzy, men i morgen skal jeg legge ut fler av hun! Ha en super Fredagskveld. 

Outside workout

 • 28.08.2014 kl. 12:36

Før jeg starter treningsøkten varmer jeg alltid opp i ti minutter med rolig jogging 




Intervalltrening i trapper opp-ned *10


Knebøy uten vekter 20*3  For et fantastisk vær det er i dag! Det måtte utnyttes maksimalt, da finnes ingenting bedre enn en treningsøkt ute. Dette er noen øvelser du kan teste ut ute. Jeg pleier også å ha med utfall, situps og planken, så om det er interesse for det så kan jeg legge ut bilder av det også! Ha en kjempe fin dag og nyt solen. 

 

Keep it simple

 • 27.08.2014 kl. 12:58


GENSER/Gant SKJORTE/ H&M BUKSE/Donna SKO/Bianco VESKE/MK

God morgen

 • 27.08.2014 kl. 10:58





BLACK N WHITE

 • 25.08.2014 kl. 22:11


JAKKE/lindex TOPP/MK BUKSE/lindex SKO/NELLY.COM

What a day! Endelig har jeg og samboeren min tatt turen til IKEA, og de siste møblene har tatt plass i leiligheten. Har vært utrolig morsomt, men samtidig slitsomt å handle nye møbler, men nå er vi ferdige! Hva har dere drevet med i dag? Håper dere har hatt det supert! 

Sunday is funday

 • 24.08.2014 kl. 16:31








Heaven

 • 22.08.2014 kl. 13:08

 Addidas Orthilite er desidert de beste skoene jeg har hatt på benene! De er ekstremt lette, utrolig anvendelige både til trening og til hverdags. Om du ønsker en liten sporty touch til ditt hverdags outfit, er disse perfekte. Har du noen sko du ikke klarer deg uten? 

#shoes #fashion #love #Sneakers 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no