THE ONE

 • 02.10.2017 kl. 18:49

 

IT`S TIME TO ANNOUNCE THE LUCKY WINNER

Gratulerer så mye til 

ELISABETH

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Det er alltid så utrolig morsomt å ha konkurranser og jeg skulle ønske dere alle kunne ha vunnet et gratis par med sko, men denne ganger var det kun en vinner! 

 

Men dere skal få en trøstepremie: i løpet av neste uke kommer jeg til å legge ut en liten rabattkode for dere alle!

 

♡  ♡  ♡  

EVERYBODY LOVES SHOOES // KONKURRANSE

 • 27.09.2017 kl. 09:49

Sponset innlegg

 

IT´S TIME!!

Endelig er det konkurranse! Dette er noe jeg har gledet meg skikkelig til, for hvem trenger vel ikke sko? I samarbeid med Stiligestøvler har jeg satt sammen en konkurranse laget for alle og en hver! Den heldige får nemlig velge ut hvilket som helst par fra stiligestovler.no

Det eneste du trenger å gjøre er å like Facebook-siden deres HER, og Facebook-siden min HERDersom dere deler dette innlegget på deres egen Facebook-side får dere en ekstra mulighet til å vinne!

Husk å gi meg en liten kommentar under her når det er gjort, så trekker jeg ut vinneren allerede på SØNDAG!!

KONKURRANSE FREDAG

 • 15.04.2016 kl. 11:37

Da var det kanskje på tide å titte innom igjen? 


 

HANDS UP IF YOU LOVE FRIDAYS 

 

God morgen dere flotte mennesker og Helloooo FRIDAY! Kaffen er på plass og jeg er mer enn godt uthvilt. Tenk, så deilig med fri? For min del er dette en av de bedre dagene i løpet av uken og for å være helt ærlig, så er det ingenting jeg finner bedre enn armkroken til kjæresten, tacoen i hånda og Idol på tvén. Det er for meg en perfekt fredagskveld! 

Men, i dag skal jeg ikke ligge på sofaen i noen sin krok, jeg skal nemlig på GOKART!! :-D Noen som gleder seg smått i dag, vet jeg! I am that kind of girl som bare elsker fart og spenning. Tenkte jeg skulle lage en liten liste med alt jeg ønsker å gjøre, noe som en bucketlist(?)  

Men før det, for å kickstarte et lite "blogg-innspurt" :- D Såååå tenker jeg,  hva med en liten konkurranse? En premie på verdi 500,- NEW NAILS @AJNAILS 

 

♥ Follow @Mariemadelen på instagram
 

♥ Skriv ned deres egen blogg/instagram i kommentarfeltet
 

♥(om dere vil) deler dere dette innlegget på facebook 

 

 

 

 

 

 

 

HEYY, var du den heldige??

 • 27.10.2015 kl. 17:01

Som dere vet, hadde jeg akkurat en konkurranse her på bloggen i samarbeid med Follestad_trend hvor en av dere kunne vinne en COLMAR ELLER SAVE THE DUCK jakke!Den heldige vinneren er nå trukket og MONIA BJØRNERAAS kan ta kontakt med meg på mail; Mariebekken@hotmail.com

Til dere andre, det blir nok ikke siste gang jeg deler en konkurranse! For å enklere holde seg oppdatert, følg meg HER

FROM ME 2 YOU - KONKURRANSE VERDI 4000 KR!!

 • 09.10.2015 kl. 18:15

        I dag har jeg en skikkelig gladnyhet til dere! Den største konkurransen jeg har hatt på bloggen noensinne. Er det bare jeg som allerede har begynt å fryse i det jeg går ut av døren? Høsten kommer med stormskritt og om det er en ting jeg har erfart så er det nettopp det å ha en god, varm jakke når kulden treffer inn

I samarbeid med Follestad Eger skal vi dele ut en super lekker COLMAR ELLER SAVE THE DUCK jakke til en verdi av 4000 kr!For å delta er du nødt til å like Instagram profilen Follestad_trend

kommenter med hvilken farge og størrelse (og merket) du ønsker i kommentarfeltet - og/eller kommenter under bildet HER

Om du ønsker å øke vinnersjansen kan du:
2. Dele dette innlegget 
2.Tagge venner i DETTE bildet på Instagram (Follestad_trend
 

KONKURRANSE - DIN BLOGG SYNLIG!

 • 27.04.2015 kl. 18:19

Nå er det på tide med en liten konkurranse igjen, så da kjører vi på med en lenkerunde! For å vinne er du nødt til å like denne siden ( HER ) og skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet! 

Jeg velger ut i fra hvem jeg syntes har den beste bloggen! Gleder meg<3 og LYKKE TIL  

CURLY HAIR

 • 20.04.2015 kl. 21:10


Fysøren for et nydelig vær det har vært i dag! Sommer varme med stekende sol er noe jeg virkelig trengte nå<3 I dag har jeg endelig fått somlet meg til å fikse pass! Det begynte å bli nippet til forsent, men da var heldigvis det i boks. Utenom det har vi grillet diettmat og ser på nå "the biggest loser, Norge" . Hva har dere gjort i finværet i dag? Kos dere masse i kveld, alle sammen <3

LET ME TAKE A SELFIE - KONKURRANSE

 • 20.02.2015 kl. 16:21

Nå er det en stund siden vi har hatt en ordentlig konkurranse her på bloggen og fordi det er slutten på vinterferien (for noen) ønsker jeg å gi en liten motivasjons-boost å kjøre i gang med en liten SMILE-SELFIE INSTAGRAM/BLOGG KONKURRANSE!

- Det eneste jeg vil at DU skal gjøre er å ta bilde av deg selv - enten en grimase, et stort smil eller hva enn du måtte ønske (MÅ VÆRE SELFIE)!  

+ HASHTAG #mariebekkenblogg

VINNEREN FÅR SELVSAGT EN LITEN GAVE TILSENDT I POSTEN ♥ OG INSTAGRAM PROFILEN/BLOGGEN SHOUTET PÅ BLOGGEN OG MIN INSTAGRAM!

Gleder meg til å se alle deres morsomme og flotte selfies <3 LYKKE TIL ♥ 

 


#MARIEBEKKENBLOGG 

VIL DU AT JEG SKAL LENKE DIN BLOGG?

 • 23.01.2015 kl. 14:01

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar med blogg-navnet ditt ♥ Jeg elsker disse rundene. Ikke bare får jeg øynene opp for så mange flinke bloggere, men jeg får en hel haug av inspirasjon- takket være dere! Så dette er noe jeg har gledet meg til. 

Jeg velger ut 1-3 blogger!  

Om du ønsker, kan du også like facebook siden min - HER <3 LYKKE TIL

HELLO 2015

 • 03.01.2015 kl. 12:35

Da har vi gått inn i et nytt år og jeg avsluttet 2014 med kjæresten min, Ingebjørg og kjæresten hennes noe som var utrolig koselig! Anders og jeg laget kalkun-middag som tok over fire timer! haha, tenk det a. På fire personer så hadde vi en syv kilo kalkun. Heldigvis var vi svært sultne, hele gjengen♥ Jeg prøvde meg på min mors oppskrift på eple og pære chutney som falt i smak hos alle sammen. Ble faktisk overrasket over hvor godt det var. Kanskje dere ønsker oppskriften? Utrolig godt til kalkun/kylling og ost!Så når klokken rundet 00.00 - var det farvel 2014 and halloo 2015! Vi feiret for året som har vært, vi feiret for året som kommer. Har så utrolig mye morsomt og spennende i vente at jeg nærmest ikke klarer å vente, men akkuratt nå skal jeg leve i nuet og nyte hver eneste dag som om det skulle vært min siste. 

Dere ser kanskje at jeg ikke har delt mine nyttårsforsetter og nei, det er ikke fordi jeg ikke har laget noen. Jeg kommer til å dele de med dere veldig snart! ♥ I mellomtiden, hadde jeg elsket å høre om dine nyttårsforsetter? 

 

ICE SKATING

 • 31.12.2014 kl. 14:30

På mandag dro Anders og jeg til skøyte-banen som ligger ved vallhall. En utrolig fin skøytebane med fullt av liv! Der møtte vi resten av familien og kose oss ufatterlig mye. Barndomsminner! Det var noe av det morsomste jeg gjorde da jeg var barn og jeg må innrømme at det er like morsomt en dag i dag. Det å stå på skøyter bringer fram det lille barnet i meg og jeg storkoste meg på isen. Selv om jeg var svært rusten når jeg først kom på banen haha


 

TRUTH OR DARE?

 • 18.12.2014 kl. 15:07

¤Nå er det lenge siden jeg har funnet på noe galskap. Derfor ønsker jeg å sette i gang en liten lek hvor dere er med på å bestemme. Ja, nå kan dere lure på hva jeg har funnet på! 

Har du noen gang spilt eller hørt om leken truth or dare? Eller sånn som vi kaller det her i Norge, nødt eller sannhet? Det går ut på å enten svare på et spørsmål eller gjøre en handling. Det er her dere får komme med innspill.

For i kommentarfeltet mitt skal dere som måtte ønske, skrive NØDT: (Og en handling som dere ønsker at jeg skal gjøre) eller SANT: (Og et spørsmål som dere måtte lure på). En liten vri på en spørsmålsrunde. Jeg kommer også til å nominere DERE til å være med på denne leken, så sett i gang. HUSK Å SKRIV NAVN!

Fyr løs. 

 

MINE FAVORITTER

 • 15.12.2014 kl. 16:52

For noen dager tilbake hadde jeg en lenkrunde på bloggen hvor jeg skal velge, ikke bare en, men tre vinnere! Jeg må virkelig si at det har vært utrolig vanskelig å velge ut av så mange fine blogger, men jeg har valgt de som har fanget min oppmerksomhet! Ikke bare ved å se på utseende, men teksten og overskriftene, bildene og innhold. Selv om en blogg ser kjempe fin ut kan inneholdet vært dødskjedelig! Jeg elsker å lese, så det må være tekst som kan være oppmuntrende å lese som det samtidig gir meg noe mer. 

www.sandrapedersen.blogg.no

Denne jenta har ikke bare et utrolig søtt smil, men en blogg som fikk meg super motivert med masse gode og fine tips!  Lenke til bloggen hennes finner du HERwww.maddekk.blogg.no

Hun tar utrolig mange fine og stilige bilder! Kjempe vakker og utrolig inspirerende blogg! Lenke til bloggen finner du HER

www.andreamythe.blogg.no

En utrolig fin og koselig blogg med mange fine tips, koselige og fine bilder! Lenke til bloggen hennes finner du HER
KANSKJE DU ER EN AV DE HELDIGE? LENKRUNDE!

 • 08.12.2014 kl. 20:25

Ny uke, nye muligheter. Er det ikke det man pleier å si? Føler jeg går på repeat! Eksamenslesing, trene og lage mat er hva hverdagen består av. Helt frem til lørdag hvor jeg faktisk skal ut med jentene på jobben for å ha et etterlengtet julebord. Gleder meg utrolig mye! Frem til det må jeg bare bite tennene sammen! Så er det heller ikke lenge til jeg er ferdig med eksamener. Åhh gud hvor deilig det blir. Sitter du igjen med samme følelse som meg? Tenkte å kjøre i gang en lenkerunde, hvor jeg velger 3 BLOGGER! Om du ønsker å delta må du legge igjen en kommentar med link til bloggen din♥ 
For å øke vinnersjansen kan du også like facebook siden min HER

LYKKE TIL!  

KONKURRANSE - EI LITTA ADVENTSGAVE

 • 05.12.2014 kl. 16:27

TIL DERE, MINE FLOTTE LESERE

Om det er noe jeg er ordentlig avhengig av her i verden så må det være min personlige almanakk. I den kan man skrive alt fra fremtidige planer til ting man må huske på, notater og minner. Min lille dagbok. Jeg har ikke laget noen kalender til dere, men ønsker å gi en av dere en helt personligalmanakk! Er ikke det fantastisk? 

Du designer den helt selv, med bilder av hva enn du vil. Bilder av noe som inspirerer deg eller motiverer! DU BESTEMMER ♥

For inspirasjon til almanakk kan du sjekke ut hjemmesiden deres HER, facebooksiden HER, og instagramkontoen deres som heter @Personligalmanakk 
De har også en egen snapchat hvor man får unike tilbud og innhold man ikke får andre steder @pers_almanakk For å være med på denne konkurransen ønsker jeg at du 

♥Deler innlegget
♥Liker facebook siden min HER
♥Og selvsagt skriver ned navn og mail i kommentarfeltet! 


Lykke til <3

KONKURRANSE - I NEED YOUR HELP!

 • 26.11.2014 kl. 19:43

Ja, du kan jo tenke deg til hva jeg har gjort i HELE dag? haha, kun sittet på rompen og lest til eksamen. Fysj, jeg har merket det at eksamenssnakket på bloggen har økt fra en til hundre og jeg kan tenke meg at dere mildere sagt er dritt lei? Det er ihvertfall jeg!Selv om jeg har et par idèer for hva jeg skal skrive om, ønsker jeg veldig gjerne å høre hva dere ønsker å lese! ♥ Så fyr løs! For å gjøre det litt ekstra morsomt for dere også, ønsker jeg å trekke en vinner for den beste idèen! Den som vinner får en bitteliten julepakke i posten. LYKKE TIL ALLE FLOTTE LESERE ♥

  

GLAM +

 • 27.10.2014 kl. 15:57

Endelig er eksamen levert! For en deilig start på uken. Planen var egentlig å levere på fredag, men vi ble litt forsinket under prosessen kan man si. Da var det bare for meg å sette meg ned med en ny eksamen, hehe... Denne helgen har vært utrolig deilig og avslappende og jeg er  klar for denne uken. Har masse å gjøre så timeplanen min fra og med i dag er fullbokket med masse godsaker (og masse eksamensarbeid). Det er noen overaskelser som ligger å venter på å bli delt, så hold dere oppdatert på bloggen min eller lik facebook siden min HER!♥

Hadde blitt super glad om dere kunne lagt igjen en kommentar med tema om hva dere ønsker å lese om, har mangle planer fremover men hva syntes dere er morsomt og spennende?  

Mitt nyeste innkjøp er jeg er nødt til å vise dere!!! På lørdagen gikk jeg og min kjære, Anders, en tur på senteret å som alltid var jeg nødt til å gå innom interiørbutikker, blandt de er princess som er en av min favorittbutikk. Fikk gjort et kjempe kupp å kjøpte 3 for prisen av 2! Har alltid hatt lyst på en ordentlig palijettpute og nå er det endelig i hus. Så for 349 kr ser leiligheten tusen ganger bedre ut og mye mer hjemmekoselig.♥Fantastiske vipper og bryn

 • 22.10.2014 kl. 18:46

Perfekte bryn og perfekte vipper? Har bare en å takke for det. I går tilbrakte jeg ettermiddagen min sammen med Anna som er eier av skjønnhetssalongen Pearl Beauty på Ryen. Ikke bare har hun fikset vippene mine denne gangen, men også brynene mine. Det trengtes, for å si det sånn. En liten hemmelighet om meg, jeg er rett og slett elendig på å fikse brynene mine. Nappe, farge, style? Glem det. Det blir faktisk så stygt at jeg nærmest må tegne på alt som er. Forrige gang jeg var hos Anna bestemte jeg meg for å la brynene vokse ordentlig ut, slik at hun kunne gjøre undeverker for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Både med brynene og vippene! 

Som jeg skrev i det første innlegget mitt om vippe-extensions tok jeg meg en pause fra vipper i sommer for å la øynene hvile. Og ett år med vipper, og mange forskjellige salonger har jeg funnet min favoritt! Jeg har vært mye frem og tilbake, overalt. Både i Oslo, Ski og Ås har jeg lett etter den perfekte salongen. Anna er ikke bare super flink på det hun gjør, men utrolig hyggelig, rolig, pirkete og hjelpsom. Alt i alt får man en helt fantastisk god kundebehandling og en utrolig fin opplevelse.

 

DE FØRSTE 5 SOM RINGER FÅR 20% AVSLAG PÅ FØRSTE SETT MED VIPPER - 944 98 333
 

Vinneren av et gavekort på 1000kr

 • 01.10.2014 kl. 19:56

Er dere spente nå eller? Når jeg har slike konkurranser trekker jeg lapp med nummer på kommentaren deres slik at det blir mest rettferdig for alle! 

 

 

Vinneren av et gavekort på 1000kr ble


ANITA, GRATULERER SÅ MYE!

For dere som ikke vant denne gangen, så har jeg en liten trøstepremie♥ I HELE Oktober får dere 20% rabatt på alle behandlinger hos Inger-Johanne!! Så fantastisk snilt av hun! Om dere ønsker å kjøpe gavekort som varer i ett år, får dere hele 15 % avslag. Tenker noen julegave eller?? Så nå er det bare å ringe og bestille time på 905 09 776

Om du vil du lese om min opplevelse så kan du trykke her


 

 

 

KONKURRANSE: SISTE SJANSE!!

 • 26.09.2014 kl. 10:22

God morgen alle flotte lesere. I natt har jeg sovet så godt, og føler meg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge, takket være behandlingen jeg fikk ved Villamedica i går. Jeg er så heldig, at jeg får velge ut en heldig vinner som får en behandling for en verdi på 1000 kr! Hvor flott er ikke det? Det eneste dere trenger å gjøre er å like min nye facebook page HER og kommentere i feltet under med navn og mail. Vinneren kåres 1.Oktober. Lykkee til alle sammen♥
 

My plan

 • 22.09.2014 kl. 10:35

Veien til lykke

 • 18.09.2014 kl. 17:30

Nå som høsten er i gang, og vinteren står for tur er det lett og havne i en liten vinterdepresjon. Jeg har derfor valgt å dele noen av mine tips med dere, som kan lett litt på den tunge og triste hverdagen. Håper de hjelper dere like mye som de har hjulpet meg!

1. DIY. Bruk dine krative evner til å lage noe. I mitt tilfelle har jeg laget en "happy-box" med motiverende og fine ord, for å få en fin start på dagen. 

2. Kjøp blomster. Ah, kan ikke forklare hvor mye jeg elsker duften av nye, fine blomster i leiligheten. Freshe og fine farger lyser opp en trist hverdag.

3. Kos deg i eget selskap. Finn en serie som gjør deg glad og får deg til å le, tenn stearinlys og ta en kopp te. 

4. Stress ned. Ikke planlegg for mye. Ha en eller to dager i uken, hvor all tid er satt av til deg selv. Nyt de dagene og ta vare på deg selv.

5. Fresh up. Ta en tur til frisøren, om det lar seg gjøre. Ta en face-mask, lakk neglene og fiks brynene. Det er så mye mer som gjør meg lykkelig, som samboeren min, han gjør meg mer lykkelig enn noe annet. Min lille Lizzy gjør også utrolig mye. Finn ut hva dine gleder i hverdagen er, og nyt de. 

 

Rise and shine

 • 17.09.2014 kl. 11:37GRATULERER

 • 07.09.2014 kl. 19:04

Beklager for å ha utsatt innlegget og konkurransen. For å kåre en vinner på mest rettferdig måte, nummererte jeg kommentarene deres og trakk lapp. Selv om jeg ønsker å dele ut en personlig almanakk til hver og en av dere, så var det i denne omgangen kun en heldig vinner. 

 

Den heldige vinneren av sin personlige almanakk ble.. 

Beatriz Neves! Gratulerer så mye! 

 

RELAX

 • 04.09.2014 kl. 18:57


For en fantastisk dag det har vært. Jeg har egentlig ikke fått gjort så mye, annet enn å kose meg med god og sunn mat, men det er vel det som har vært så deilig. Jeg har også vært en tur på treningstudioet, det er så deilig å trene uansett hva man skal resten av dagen. Som dere kanskje har forstått så elsker jeg å se på filmer, serier og reality programmer. Det er bare sånn jeg alltid har vært og man trenger virkelig sånne dager innimellom, hvor man rett og slett ikke gjør noen ting. I morgen er det fullt kjør med skole for så å dra direkte på jobb! Har dere noen planer for morgendagen? eller rett og slett, planene for helgen? 

 

Linkrunden

 • 03.09.2014 kl. 20:00

Her om dagen la jeg ut innlegget DIN BLOGG, hvor en vinner blir kåret for BESTE BLOGG. Det var et utrolig vanskelig valg å ta fordi det var kjempe mange bra og fine blogger, men jeg valgte ut i fra utseende på bloggen, bildene og selvfølgelig innholdet. 

VINNEREN AV BESTE BLOGG BLE (tromme virvel) LENE KRISTIN
Bloggen finner du HER
Hun skrev om mye forskjellig, samt hadde utrolig fine bilder. Det var spennende å lese, ikke alt for mye tekst og heller ikke alt for mange bilder per innlegg! 
Gratulerer :) 

Konkurranse VINN EN PERSONLIG ALMANAKK

 • 03.09.2014 kl. 12:38

Overskriften sier vel det meste? Jeg har vært så heldig å få kjøre i gang en konkurranse i sammarbeid med Personlig Almanakk! Først, for dere som ikke vet hva det er så er det en liten planleggingsbok. Du får selv velge designet både på innsiden og utsiden, forskjellige størrelser etter hva som passer deg best, For eksempel om du er russ i år så har de en A5-versjon hvor man kan velge å ha russesider! Jeg har hatt min i snart ett år, bruker den så og si hver dag og elsker den. Å ha en personlig almanakk gjør det mye mer morsomt og enklere å planlegge hverdagen. 
For å bestille din egen eller for inspirasjon kan du gå inn på Personlig almanakk sin hjemmeside HER
Link til Facebook siden deres, hvor det blir lagt ut bilder av andres personlige almanakk HER, Eller instagram @Personligalmanakk.
De har også fått Snapchat @Persalmanakk hvor du får unikt tilbud og innhold du ikke får andre steder!

For å få muligheten til å vinne en personlig almanakk, er du nødt til å dele dette innlegget på facebookén din for så å skrive i kommentarfeltet med fullt navn og email. Vinneren blir kåret på Lørdag! LYKKE TIL

 

 

//Sponset 
#Konkurranse #Hverdag #Blogg  

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no