DET JEG FRYKTER MEST

  • 31.03.2016, 11:21

Alle har sine svakheter
.. Enten man er redd for en følelse, en ting eller kanskje bare en opplevelse? det er ingen som går trygt igjennom livet uten å kjenne litt ekstra på denne følelsen. 
  

                                                                                                                                                                                                                                                                

 

1. SKJULT KAMERA I SOLARIUMET
Noe jeg tenker på hver eneste gang jeg legger meg inn i disse trange boksene for å få en liten smakebit av sommersolen. Tenk om det er et kamera der eller om noen filmer at jeg kler av meg? Nei, fysj. Det høres kanskje rart ut, men jeg sjekker alltid rommet før jeg kler av meg, haha!!

 

2.HAVET 
Skremmer meg enormt mye og jeg skal være hundreprosent ærlig, jeg har litt vannskrekk. Ikke det at jeg ikke kan svømme i vann eller skriker om jeg hopper i et basseng, men alle teorier om hva som er på havbunnen eller haier som går amok, flodbbølger og drukning.. Og jeg har selvsagt mange mareritt som ender i at jeg dør på grunn av vann, huff.. 

 

3.DETTE ER IKKE NOE FOR DERE GUTTER, MEN ALLE JENTER KJENNER PÅ FRYKTEN 
Å blø igjennom.. Det er ikke alltid man får tid til å hilse på frøken uforventet! Heldigvis har det aldri skjedd, enda.... hahaha <3 

 

4.NÅR FLYET LANDER 
Må jeg ha en å virkelig klype meg fast i. Ikke før flyet virkelig står stille klarer jeg å slappe av! Jeg vet virkelig ikke hvorfor, men det å lande er for meg drit skummelt! 

 

5.Å MISTE EN JEG ER GLAD I 
Dette setter jeg som nummer en, for det finnes faktisk ikke noe vondere enn å se en av dine kjæreste bli borte fra deg.. Enten det er snakk om kjærlighetsbrudd eller død er dette en av de store tingene jeg frykter aller aller mest. 6.JEG ER HUNDREPROSENT MØRKREDD
TIl og med når jeg har kjæresten min på rommet. Det er noe jeg alltid har vært og helt sikkert alltid kommer til å være. Jeg liker ikke å gå ute når det er mørkt og er alltid berett på at en mann skal hoppe ut av krattet i skogen for å ta meg, haha. Da jeg var yngre tok jeg meg en tur i skogen, sent en sommerdag og plutselig fant jeg meg surrende i en sirkel og mørket som begynte å innta. Trodde jeg skulle dø, men heldigvis fant jeg veien tilbake (haha, kløna) 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                

Hva er din største frykt? og har du noen av de samme som meg? <3 

 

 

WHAT TO DO ON A SUNDAY?

  • 13.03.2016, 09:43

God morgen, søtinger!!

Søndager er for meg en av de beste dagene i uken! Jeg syntes det er så deilig å vite at jeg har 100% fri og kan bruke dagen til nøyaktig det jeg vil, men ofte er det vanskelig å finne på hva og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har søkt opp på google "hva kan man finne på" når motvasjonen begynner å dabbe av. 

Det er sjeldent jeg finner gode svar og tilgjengeligheten ikke alltid strekker til. Så, da tenkte jeg å lage en liten liste med noen av mine favoritt-aktiviteter også håper jeg dere får noen innspill! 

                                                                                                                                                                                                                                                   

1. Planlegg uken
Sett dere ned og skriv ned alt som skal skje. Pass på så dere får tid til å gjøre det dere skal, samt sett opp tid til å kose dere og finne på noe litt sprell i hverdagen. Om dere skal ha en god treningsuke, ja så skriv ned hvilkene øvelser du skal ta, til hvilken dag. Lag en matplan hvor du setter sammen forskjellige gode retter, på denne måten sparer du både tid og penger - ikke minst, du slipper å stresse med mat og velge en enkel utvei. Du har jo allerede alt klart! 

2. Ta deg en tur
Enklere sagt enn gjort, men gjør noe koselig ut av det. Har du en hund, ta den med ut i skogen og tren med den. Ikke bare knytter dere sterkere bånd, men både du og hunden får den mosjonen kroppen trenger. Om du ikke har hund, avtal med familie eller venner at alle skal pakke med seg en ryggsekk, hvor dere tar med pølser, kakao, banan med sjokolade osv, også griller dere. Dette er en koselig begivenhet som alle vil huske! 

3. Rydd og vask
Når ukedagen kommer og hverdagstresset inntar vil de fleste sette seg godt til rette i en sofa, etter en lang dag på jobb eller skole, så bli kvitt rotet og vask til det skinner. Når uken inntar vil du sette stor pris på hvor fint det er rundt deg (og det kan gjøre noe med livskvaliteten) gjelder i hvertfall for meg, hehe! 

4. Sweden
Om du bor i nærheten av svenskegrensen og har tilgang, hvorfor ikke ta deg en tur. Dette er noe familien min har gjort uttallelige ganger og jeg er stor fornøyd etter en liten dagstur.

5. Ta på deg skøytene
Og dra til en skøytebane! Det er jo sååååå morsomt å gå på skøyter, så hvorfor ikke bare gjøre det litt oftere! 

6. Inviter på besøk
Lag en god middag eller be alle ta med en liten rett hver til et koselig samenkomst! Dette er noe alle vil sette stor pris på og her kan alle delta 

7. Moviestar
Bestill de billettene til den kinoen du ville se eller finn fram en god serie du elsker! 

Kos deg og slapp av. Nyt dagen og samle opp kreftene. Gjør det som passer deg, enten det er en aktiv søndag eller en dag hvor sengen er din beste venn. Denne dagen er det no time for regrets.. Med mindre du drakk et glass vin for mye, dagen før! 

 

- FUNDAY ON A SUNDAY - 

GLITTER

  • 10.03.2016, 12:33

The final touch

Jeg er helt avhengig. Det er hverdagskost. Om jeg er uten, føler jeg meg naken. Ringen min, en helt enkel, men fin ring som jeg må bære. Jeg tar den aldri av, ikke en gang når jeg sover. 

-SPARKLE-


kanskje på tide å fikse neglene? hehehehehe 

Åhh, for noen godsaker!! 
Etter jeg begynte å jobbe hos Glitter på Ski storsenter, har tilbehør blitt mer og mer viktig for meg. Jeg har alltid hatt en greie for store øredobber som glinser, men har vært litt for sløv til å bruke det i hverdagen (tidligere selvsagt) . Nå, klarer jeg meg ikke uten. Jeg har funnet en elsk i øredobber og syntes det gjør det lille ekstra. Enten noen fine øredobber eller en fin klokke, det gjør så ekstremt stor forskjell på et anntrekk og jeg elsker når folk tør å være litt drastiske og overdrive med et stort halskjede eller en hel haug av ringer, det er faktisk dødskult. 

Tenkte jeg skulle vise fram et par godbiter som vi har fått inn i butikken nå! Og tro meg når jeg sier det, dette er bare en bitteliten bit av kaka! Nå som våren kommer får vi inn varer som har de fineste fargene og masse forskjellig hårstylingsprodukter som er super enkle! Vi har også fått inn en hel haug av de super populære flash-tattoo (til og med i hvit!!!!) 

Følg med på glitter ski sin instagram for oppdateringer eller bare kom innom en tur! Vi er noen veldig hyggelige jenter som jobber der, så om du trenger litt hjelp, gir vi den beste kundeservicen, hehe ♥ instagram @Glitterski

 

 

THIS MAKES ME SMILE! THIS MAKES ME HAPPY!

  • 07.03.2016, 13:05

I en hektisk (og noen ganger) en slitsom hverdag er det ekstra viktig å sette pris på de tingene i livet som gjør meg lykkelig. Det som får meg til å smile eller ved å tenke på, kan forandre en dårlig dag til en dag med smil og latter!
                                                                                                                                                                                                                                                   

♥ DE FLOTTE MENNESKENE RUNDT MEG 
Famile, venner og min fantastiske kjæreste er det viktigste i livet mitt, garantert. De er der uansett, selv de dagene jeg er gretten og sur, eller lei meg og trenger råd. En fin håndplukket bukket vil jeg si <3 Dette er mennesker jeg er villig til å strekke meg langt for! 
(For dere som ikke vet det, har jeg faktisk inngravert Family First på armen min) en tattovering jeg aldri kommer til å angre på! 

♥Hunden min, Lizzy! 
Call me crazy, men jeg har et utrolig stort mammahjertet for hunden min. Det er helt merkelig, men jeg er ekstremt knyttet til hun og blir alltid sykt glad hver gang jeg ser hun. Selvsagt har jeg lært hun å sleike meg på nesetuppen hver gang jeg sier NUSS, den viktigste lærdommen jeg har lært hun i livet hahha. Nei, men virkelig, Jeg verdsetter hun veldig høyt, kanskje på grensen til galskap <3

♥En god treningsdag
Ah, det er en god følelse. Å komme hjem fra en treningsøkt med svett rygg og bustete hår (ja, håret mitt ser alltid HELT grusomt ut etter trening) - Jeg trenger ikke å ha løftet mer vekter eller tyngre løft for å føle at jeg har hatt en god dag, så lenge motivasjoen til å fortsette er der, er jeg helt i hundre!

♥Når jeg er super motivert
Er det noe bedre enn dette? De dagene jeg føler meg super motivert, har jeg mer energi og føler meg bedre enn noe annet! De dagene kan virkelig alt bare gå en vei og det er oppover. 

♥Ferie 
Jeg elsker å reise! Jeg får alltid skikkelig sommerfugler i magen og pakker gjerne flere uker i forveien! OG reiseveien trenger ikke å være lang. En tur på hytten i lillehammer eller en tur til sverige kan få hele humøret mitt til å snu! Derfor elsker jeg sommerferien og begynner helst å planlegge flere måneder i forveien! Elsker å ha noe å glede meg til, spesielt når det er å være sammen med de jeg er glad i <3 

 

LIVE every moment, LAUGH every day, LOVE beyond words. 

 

                                                                                                                                                                                                                                                   

Det er sååå mye mer som kan skape et smil om munnen min så de punktene over, er bare en liten del av et stort puslespill! Jeg elsker å se at andre er glad eller har det fint, så, hva er dine små hverdagsgleder? hva gjør deg lykkelig? <3 

IT´S FRIDAY

  • 04.03.2016, 15:11

Hæljaa kom til slutt og det skal feires. Akkuratt nå er jeg ankommet Drammen by, klar for å ha en avslappende helg med kjæresten! Uheldigvis kan den ikke feires så hardt som jeg hadde håpet da jeg våknet opp syk etter å ha gått med våte sko på jobb i flere timer. Dette været altså! Eller skal jeg heller si, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær :-( 

Sånn får det bare være, heller ta vare på kropp og sinn så jeg er klar for neste uke. Anyyway, Nå skal jeg kose meg i favorittkroken med favorittgodis, og senere i kveld favorittprogrammet - IDOL ♥

                                                                                                                                                                                                                                                                

Har dere noen favoritter enda? og isåfall, hvem? Hva er deres planer for helgen? 

BRA OFF   HAIR UP   SWEATS ON 

Kos dere masse i kveld, søtinger!! 

 

 

 

#hverdag #blogg #helg #fri #fest #party #kos #idol 

INSPIRATION SOURCE

  • 04.03.2016, 09:09

God morgen dere, søtinger! 

Hva er vel ikke bedre med en liten inspirasjons-fredags-morgen? jeg elsker å kikke igjennom nye og gamle profiler som spretter opp på instagram-kanalen min og gud, så mange flinke fotografer og kreative mennesker. Jeg bruker myyye av dagen min på å stalke instagram, regner med at jeg ikke er den eneste? Jeg får så utrolig mye inspo til kule bilder og ikke minst, motivasjon til både trening og kosthold, mat og desserter. Man finner jo virkelig hva som helst på instagram om dagen, and i love it ♥

Her har jeg ihvertfall plukket ut noen av mine favoritter! Legg gjerne igjen en kommentar om du mener jeg burde sjekke ut noen instagram profiler :-D 


- @passiionforfashion - 

- @smiletofashion - 


- @lovisabarkman - 


- @dreaminteriors -


 

"WITHOUT MUSIC, LIFE WOULD BE A MISTAKE"

  • 02.03.2016, 14:36

Amen.

De som kjenner meg, vet at hverdagen min som regel består av myyyyye musikk. Jeg har ikke en spesiell passion eller lidenskap for musikk, men det å høre på sanger som får pelsen til å reise seg eller som får benet til å begynne og riste er en av de beste følelsene som finnes (nesten). 

                                                                                                                                                                                                                                                                
- Kanskje det har noe med at jeg tidligere har vært en danser og rytmen fremdeles sitter igjen? jeg merker ihvertfall at musikk har hjulpet meg veldig mange ganger - Med å ikke føle meg alene, med å komme meg igjennom et tungt brudd eller bare det å få en 

A GOOD FEELING 

Før jeg gikk til innkjøp av Kreafunk sitt nye headset brukte jeg de vanlige øreproppene fra Iphone og gud som de irriterte meg. Unnskyld meg, men hva er ikke mer ekkelt enn ørepropper som er skittne av ørevoks, snorer som krøller seg og gir fra seg det jeg vil kalle helt ok lyd uten en eneste smak av bass. Nei blæ, jeg ble rett og slett dritt lei av alt styret. Pluss, som en treningstjei kan jeg si det er mildt sagt irriterende (og smertefullt) med ørepropper som stadig vekk ble dratt ut i det mobilen falt ut av en lomme midt i en øvelse..- ekke dette headsettet bare helt nydelig??


Dette er et headset jeg har falt pladask for. For det første, no more wires. Det er bare å koble den opp mot telefonen via bluetooth hvor du lett kan styre musikken ved taster på headsettet. Det gir fra seg gudommelig lyd, en helt rå bass og man kan styre volumet nøyaktig som man vil. På trening kan jeg bøye og tøye, kaste på hodet om jeg trenger og de sitter som støpt rundt ørene mine. AND ladies and gentlemen, batterietiden ligger på 14(!!!)TIMER med oppladning på kun 2 timer - det er en revolusjon hahah! 

AND THE BEST PART! A GIFT 4 YOU
Om det frister med et nytt headset, så får dere nettopp dette for 749,- dersom du sender meg en melding på mariebekken@hotmail.com
i hele MARS!
Det kommer også i andre farger - som vinrød, grå, sort og rosa! 

 

 

 

#blogg #hverdag #musikk 

Marie-Madelen Bekken

Mitt navn er Marie-Madelen Bekken (21), og dette er min blogg. Jeg er opptatt av mote, interiør, reise, trening, venner og familie. Bloggen inneholder glimt fra min hverdag, og ting jeg interesserer meg for. Takk for at du titter innom! Kontakt: mariebekken@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits