SOMETHING NEW & FUN!

 • 27.05.2015 kl. 10:10

God morgen, mine flotte lesere! Jeg har allerede spist det viktigste måltidet i løpet av dagen, nemlig frokost! Jeg starter alltid dagen med en god, smakfull og selvsagt sunn frokost for å få en skikkelig morgen-boost. Tenkte jeg kunne legge ut noen forslag til gode, sunne og super enkle frokosttips om det er interesaant? Jeg er egentlig på vei ut døren for å dra til treningsstudioet, men jeg tenkte å fortelle dere om planene mine for dagen. Jeg skal nemlig på POLE DANCE!! Å jeg må si at jeg gleder meg enormt mye<3 Jeg har faktisk prøvd det en gang tidligere, som en liten spøk i bursdagen til en venninne av meg, men det falt virkelig i smak. Å trene, men ikke føle at man trener - neii, det var såå morsomt at jeg nesten ikke kan vente! 

-

 • 26.05.2015 kl. 17:43


MORNING MONDAY

 • 25.05.2015 kl. 12:21

For et herlig vær vi har i Oslo denne flotte mandagsmorgen! Jeg sov litt ekstra lenge i dag, noe kroppen trengte. Jeg er virkelig ikke den personen som liker å stå opp tidlig, med mindre jeg har planer for dagen, men i dag er jeg planfri. Eneste jeg skal gjøre i dag er å trene bort de ekstra kakebitene jeg spiste i går og ta meg en tur ned til sofienbergparken for å nyte været <3 

Ja, jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg var i 70 årslag i går. Det var utrolig koselig! Vi fikk servert utrolig god mat og kaker av alle slag! For en fantastisk måte å tilbringe søndagen på!(Anders og jeg med min utrolig nydelige fetter)

Hva gjorde dere i går? og hva er deres planer for dagen?  HOMEMADE

 • 20.05.2015 kl. 11:31

Om det er noe jeg er helt avhengig av, så er det knekkebrød. Frokost, lunsj, kveldsmat - så enkelt og så godt! Som dere sikkert har fått med dere, liker jeg å spise sunn mat og helst lagd fra bunn. Hvorfor? fordi jeg rett og slett syntes det smaker bedre og jeg kan mikse og trikse så mye jeg vil. Her om dagen, laget jeg noe som virkelig falt i smak! HJEMMELAGET KNEKKIS

Det beste med å lage dette hjemme, er at det tar deg ca 5 minutter og blande alt sammen - SÅ om du skal vaske huset eller må gjøre andre ting, kan du gjøre det mens knekkebrødet lager seg selv i ovnen. Pluss, det er mye mer billig enn å kjøpe i butikken.


Det du trenger:

Store havregryn  4 dl 
Solsikkefrø  2 dl 
Linfrø  1 dl
Sesamfrø 1 dl 
Sammalt grovt rugmel  4 dl
Salt  1 ts
Vann  7 dl

Framgangsmåte: 

<Sett ovnen på varmluft 160grader 

- Bland sammen alle de tørre varene før du tilsetter vannet. Gjerne ta litt og litt vann, slik at du har oversikt over konsistensen. 
- Når det har blitt en "hard" men fuktig blanding er røren klar.
- Legg bakepapir på to stekebrett og fordel røren.
- Skjer opp, før du putter den i ovnen.


- 1 time og 10 minutter senere -

AVKJØL PÅ EN RIST


KAN DET VÆRE FARLIG?

 • 20.05.2015 kl. 10:24

Denne morningen har allerede blitt tvunget til å vaske og klippe Lizzy! For dere som ikke vet det, har jeg en liten rampete Pomeranian på 1,5 år <3 


Som hver dag, tar jeg hun alltid med ut på tur med en gang vi står opp, men da vi kom hjem oppførte hun seg utenom det vanlige (og med all grunn). Hun hadde nemlig tråkket i noe som luktet som olje!

Selv om jeg nå har fått vasket hun opp til flere ganger, lurer jeg på om noen vet om det kan være farlig for hunder? ettersom hun reagerte? 

Heldigvis oppfører hun seg sånn som hun pleier og virkelig faktisk strålende fornøyd med en liten dusj og klipp! haha

 

 

GÅRSDAGEN OG PLUMP-LIPS

 • 19.05.2015 kl. 12:04

Good morgen<3 selv om natten ikke var helt som den skulle, er det heldigvis en ny dag med nye muligheter! Nå er det noen dager siden sist, men jeg kan nesten ikke vente med å hoppe inn i treningsklærne og ta meg en skikkelig runde på treningssenteret. I går tilbrakte jeg faktisk mesteparten av dagen hos Villamedica, på vollen. For dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg har tatt filler i leppene og at jeg ble utrolig fornøyd sist jeg gjorde det, men har i den siste tiden forsvunnet. Så, jeg valgte å ta litt mer. Kan vel si det sånn at jeg har en GIIIGAAA overleppe i dag og ser ut som en And. Heldigvis er det bare hevelsen og jeg gleder meg til å se resultatet!! 


For dere som har meg på snapchat, gled dere! (Mariebekken - for dere som ønsker en latter

Etter å ha tatt filler, dro vi på Olivia hvor vi spiste en nydelig lunsj. 

INVADERT

 • 19.05.2015 kl. 11:18

Jeg har noe jeg bare er nødt til å fortelle dere. For I natt opplevde jeg noe som var utrolig ubehagelig. Jeg har aldri vært bort i noe lignende. 

Som de fleste andre her i verden, bruker jeg facebooken min til så og si alt. Som mobilen min, er facebooken min en stor del av livet mitt. Poenget mitt, er at facebook er PRIVAT og er derfor ikke ment for andre å få tilgang til! 

Men i natt var det faktisk noen som HACKET MEG! 

Selv om jeg ikke har noen spesielt hemmelige ting på facebook, så var det så utrolig ubehagelig å tenke på at en person jeg ikke kjenner eller vet hvem er, har tilgang til alt som er mitt.. Jeg har heldigvis fått fikset opp i det, men herregud for en sinnsykt ubehagelig opplevelse! 

Har du blitt hacket før?? 

 

 

 

GRATULERER MED DAGEN!

 • 17.05.2015 kl. 16:54

MIN ÅTTENDE GANG!

 • 12.05.2015 kl. 22:02

Som jeg skrev i går - Er det en grunn til at jeg ikke har blogget de siste dagene. For jeg har nemlig vært på en liten tur! En helt fantastisk tur <3 Lørdags morgen ble Anders og jeg hentet hjemme hos meg i Ås for å dra til Rygge hvor vi skulle ta flyet videre til Warszawa! Selv om jeg faktisk har vært i Polen 8 ganger (jaaa, virkelig), så har jeg kun tilbrakt tiden i Gdansk - et sted jeg forelsket meg i. Polen skuffer aldri. Warszawa var en helt fantastisk nydelig by med mange flotte og fine bygninger. 

Vi bodde på et hotel med navn Novotel, som absolutt er å anbefale! Tror ikke man finner et mer sentralt og fint hotell! Selv om vi bare var der i to dager, fikk vi shoppet en god del, tatt en ekstremt vond (men god) massasje og sett litt av hva byen har å by på! Alt i alt var dette en perfekt helgetur <3 

Dette er en by jeg ønsker å besøke igjen! Har du noen gang vært her før? eller sett andre deler av polen? 

I NEED YOUR HELP - NOW!!!

 • 11.05.2015 kl. 20:11

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg vært borte fra bloggen i noen dager. Heldigvis var det bare midlertidig<3 
I de siste dagene har jeg kost meg ekstremt masse og har forsovidt ikke hatt tilgang til nettet - men, jeg vil ikke avsløre så alt for mye med en gang!

Jeg tenkte å lage en Youtube video- men, jeg trenger deres hjelp! Hva kunne dere tenke dere å se? hvilket tema eller TAG?

 

DATE-DAY

 • 04.05.2015 kl. 16:49

Om det er noe jeg virkelig elsker, så er det å ta en skikkelig "jente-dag" med shopping og god mat. Jeg har kost meg så utrolig mye i dag med verdens søteste, Ingebjørg<3 Vi gikk rundt på Oslo City og fant alt vi skulle ha, til og med litt ekstra. En liten anbefaling til dere som skal på Oslo City og ønsker å spise en god lunsj, så er det en super koselig Thailandsk resturante i underetasjen som het "NOZU". Utrolig god mat!

17.MAI KJOLE

 • 03.05.2015 kl. 21:20

Er det noe jeg mangler i kleskapet nå, så er det den perfekte 17.mai kjolen! Heldigvis er den på vei i posten - takket være flotte SHEINSIDE.COM som har titalls wanties. Jeg ønsker å holde 17.mai kjolen min hemmelig, så det blir en liten overraskelse, men jeg fant flere favoritter som jeg ønsker å vise dere.

Kjolen min, med porto, kommer på rundt 200kr! Noe som er syykt billig. Jeg har lett langt om lenge, lengere om langt, men alt jeg finner i Norge koster opp mot 500-2000 kr, og med tanke på at jeg venter på en bunad som desverre ikke blir ferdig til denne dagen, gidder jeg faktisk ikke å ta meg råd. Dessuten er jeg en av de som syntes det er kjempe pinlig å dukke opp på fest med samme kjole som andre. 


KJOLE 1 (HER)                                                 KJOLE 2 (HER)                                                                       KJOLE 3 (HER

Det å bestille på nett fra utlandet har aldri vært et problem for meg. Jeg får flere spørsmål om det er dyrt med toll eller frakt, noe jeg tenker å besvare nå.

Bestiller du en vare med verdi på under 500kr, koster det ingenting i toll. Dersom du bestiller en vare med større verdi, kan det fort bli dyrt, derfor anbefaler jeg å holde deg under denne grensen

Frakt på sheinside koster 30kr til Norge - Enkelt, billig og veldig greit.

KJOLE 1 (HER)                                                                              KJOLE 2 (HER)                                                                         KJOLE 3 (HER
 

WHAT A DAY!

 • 03.05.2015 kl. 20:45

Da jeg stod opp i dag tidlig hadde jeg ingen intensjon om å gjøre noe som helst denne søndagen, men nå sitter jeg her, stappmett i en nyvasket leilighet! Herlighet for en fantastisk søndag. 

Dagen startet med en liten tur på treningssenteret. Kan vel si det sånn at denne helgen har tatt av i forhold til mat. Jeg er jo faktisk ferdig med mitt ti-ukers opplegg, det at jeg har spist mye denne helgen kan jeg ikke benekte! Selv om det er veldig deilig å kunne spise og gjøre akkurat som jeg vil, er det også litt skummelt! Det er jo veldig lett å falle tilbake til gamle vaner, men fra og med i morgen er det rett på oppfølelses-opplegget for å holde seg innenfor visse rammer! Jeg gleder meg til å lage god og sunn mat igjen og vise dere nye oppskrifter!! 

Fra treningssenteret gikk vi rett hjem og startet med rydding og vasking av leiligheten, noe som virkelig trengtes nå! Vi har vasket i kriker og kroker, klesvask og sengetøy! Alt som kunne gjøres har blitt gjort! Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet? 

Så bestemte vi oss for å ta en velfortjent middag på Fridays med min gode venninne Camilla, hvor vi spiste oss gode og mette før vi tuslet videre til Sofienbergparken hvor det var tivoli! åhhh det var såå koselig og brakte frem mange minner fra barndommen. En liten funfact om meg, haha, jeg klarte ikke å si TIVOLI da jeg var yngre, så fram til jeg var 8-9 år het tivoli, TILOVI. Stakkars mamma som prøvde intenst å få meg til å si tivoli, men aldri helt klarte å få det inn i dette lille huet mitt... 
Det er så utrolig koselig med tivoli. Så mye latter og glede! 

Nå skal vi sitte helt i ro til solen går ned å se på en episode av "Robinson ekspedisjonen" som jeg er helt avhengig av. Flere enn meg som er det? Hvem heier dere isåfall på? <3

 

SNAPCHAT

 • 01.05.2015 kl. 20:33

Husk å add meg på snapchat ;mariebekken og følg meg veldig gjerne på Instagram; Mariemadelen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no