YOU CAN DO ANYTHING

  • 03.05.2016, 12:52

Hola, dere flotte lesere!! <3 

Selv med dårlig oppdatering har jeg fremdeles mange som stikker innom, noe som er kjempe ålreit og jeg skal si, for dere har jeg virkelig lyst til å ta et lite tak i nakken for å gjøre denne bloggen titusen ganger bedre enn det den er nå, uff. Selvom eksamensperioden er godt i gang!! 

Jeg er faktisk allerede ferdig med min aller første eksamen dette semesteret og jeg gleder meg til å bli ferdig med de tre neste for da står nemlig Spania for tur, det er noe jeg virkelig ser fram til! 

Framover tenker jeg å komme med en hel haug med anbefalinger og jeg gleder meg til å vise dere alle de flotte og fine produktene, og selvsagt skal jeg fortelle dere mer om sommerplanene mine, men akkurat nå er det eksamen som står i fokus. Dere kjenner vel kanskje på presset dere også? man vil jo gjerne prestere bra, når det faktisk gjelder. 

If you work hard and you do your best
you can do anything. 

 
 

Marie-Madelen Bekken

Mitt navn er Marie-Madelen Bekken (21), og dette er min blogg. Jeg er opptatt av mote, interiør, reise, trening, venner og familie. Bloggen inneholder glimt fra min hverdag, og ting jeg interesserer meg for. Takk for at du titter innom! Kontakt: mariebekken@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits