Those days

 • 31.08.2014 kl. 11:00
Din blogg

 • 30.08.2014 kl. 15:27

Hei alle sammen! Tenkte å kjøre i gang med en linkrunde, slik at jeg og andre kan få inspirasjon til blogginnlegg og bilder. Legg igjen en kommentar med link til din blogg. Kåringen vil skje på Onsdag 3.september.2014 og det er kun en vinner! Ser frem til å lese bloggene deres. Lykke til :)

Lovely Saturday

 • 30.08.2014 kl. 14:27

BUKSE/River Island SKO/Hunter SKJORTE/Jack&Jones

Da er vi tilbake i leiligheten i Oslo, klare for å innta kvelden med god mat og filmer. Siden jeg ikke har blitt frisk bestemte vi oss for å slappe av før den hektiske uken som kommer. Hva skal dere i kveld? Ha en super Lørdag! 

Rolig Fredagskveld

 • 29.08.2014 kl. 19:15

Nå har jeg og samboeren min akkurat spist hos foreldrene mine, og skal til å kose oss med en film. Det er alltid veldig hyggelig å komme hjem! Fikk tatt et bilde med Lizzy, men i morgen skal jeg legge ut fler av hun! Ha en super Fredagskveld. 

Breakfast

 • 29.08.2014 kl. 11:42


For å lage bananpannekaker trenger du: 
Havregryn - 2 ss
To bananer
Ett egg


Nypresset appelsin-juice

Min favorittdag, Fredag. Det er så deilig når helgefølelsen sniker seg innpå. Til frokost i dag laget jeg bananpannekaker og fersk-presset appelsinjuice. Trenger litt ekstra C-vitaminer nå som jeg begynner å bli syk. Har dårlig karma når det kommer til høst forkjølelsen og selv om jeg er flink å kle meg så blir jeg alltid syk. Håper det går over veldig snart for jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå! Hva er planene deres for helgen? Ha en super dag! 

 

Outside workout

 • 28.08.2014 kl. 12:36

Før jeg starter treningsøkten varmer jeg alltid opp i ti minutter med rolig jogging 
Intervalltrening i trapper opp-ned *10


Knebøy uten vekter 20*3  For et fantastisk vær det er i dag! Det måtte utnyttes maksimalt, da finnes ingenting bedre enn en treningsøkt ute. Dette er noen øvelser du kan teste ut ute. Jeg pleier også å ha med utfall, situps og planken, så om det er interesse for det så kan jeg legge ut bilder av det også! Ha en kjempe fin dag og nyt solen. 

 

Keep it simple

 • 27.08.2014 kl. 12:58


GENSER/Gant SKJORTE/ H&M BUKSE/Donna SKO/Bianco VESKE/MK

God morgen

 • 27.08.2014 kl. 10:58

Sushi

 • 26.08.2014 kl. 16:16

Nå sitter jeg og min gode venninne og koser oss med verdens beste sushi og film. Etter to måneder i Oslo var det på tide å teste sushi-stedet, monsun, som ligger kun to minutter unna leiligheten. Anbefaler virkelig å ta en tur innom en dag sushi står på menyen. Siden samboeren min foretrekker biff framfor rå fisk så kan jeg ærlig si at det er mange måneder siden jeg spiste sushi og godt var det! 

Smoothie

 • 26.08.2014 kl. 11:11

En fantastisk dag starter med en fantastisk smoothie. For meg er ingenting bedre enn å kick-starte dagen med en forfriskning. Det du trenger for å lage smoothien er; juice-presser, en blender og selvfølgelig eget valg av frukt/grønnsaker. Jeg juicer alltid væsken som jeg blander med frossne bær. Personlig liker jeg den litt søt og syrlig, så dette er absolutt min favoritt. Her har jeg presset to kiwi, to epler og blendet frosne mango og jordbær. Utrolig godt og sunt! Ha en strålende dag videre!

BLACK N WHITE

 • 25.08.2014 kl. 22:11


JAKKE/lindex TOPP/MK BUKSE/lindex SKO/NELLY.COM

What a day! Endelig har jeg og samboeren min tatt turen til IKEA, og de siste møblene har tatt plass i leiligheten. Har vært utrolig morsomt, men samtidig slitsomt å handle nye møbler, men nå er vi ferdige! Hva har dere drevet med i dag? Håper dere har hatt det supert! 

Sunday is funday

 • 24.08.2014 kl. 16:31
Yummy Friday

 • 22.08.2014 kl. 20:29

 

En herlig Fredag, med utrolig god mat. Mørbradbiff med kikert- og bønnesalat. Fant denne retten på matprat.no for noen uker siden, jeg og samboeren min har virkelig falt pladask for dette gode, sunne matvalget. Hva har dere hatt til middag i dag? 

#Blogg #Mat #Food 


Heaven

 • 22.08.2014 kl. 13:08

 Addidas Orthilite er desidert de beste skoene jeg har hatt på benene! De er ekstremt lette, utrolig anvendelige både til trening og til hverdags. Om du ønsker en liten sporty touch til ditt hverdags outfit, er disse perfekte. Har du noen sko du ikke klarer deg uten? 

#shoes #fashion #love #Sneakers 

Hvor skal jeg begynne

 • 21.08.2014 kl. 23:00


Hvor skal jeg starte? Velkommen til min blogg, kan jeg vel først og fremst begynne med! Hvem er jeg? Det er et bredt spørsmål, men jeg kan ihvertfall starte i det små. Jeg er 19 år gammel og kommer opprinnelig fra Ås som ligger i Akershus, men bor nå sammen med samboeren min i Oslo for å studere. Jeg har en åtte måneder gammel Pomeranian, som heter Lizzy. Mesteparten av tiden min går til trening, være med vennner, famile og reise. Håper dere ønsker å lese bloggen min videre, og om du ønsker å legge igjen adressen til bloggen din i kommentar-feltet blir jeg veldig glad. 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no