MY LITTLE SECRET

 • 31.08.2017 kl. 19:17

Er dere nysgjerrige hva som skjer fremover? Er det noen som allerede har gjettet seg fram til hva jeg jobber med om dagen? Det kiler i magen bare av tanken på at jeg snart kan vise dere!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  FLOWERS IN THE SUN  −

 

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

Fy søren for en morsom dag jeg hadde i går.

 

Slitsom, men veldig morsom. Dere som har lagt meg til på snapchat fikk vel også med dere at jeg brukte store deler av dagen med Stine. Etter en lang dag med hard jobbing tok vi oss en tur på Munchies med Julie. Burger og søtpotetfries til å dø for! Og en perfekt avslutning på en morsom dag.

Ikke bare skjedde det noe spennende i går, men i dag har jeg vært på Design Fair i Lillestrøm med mamma. For dere som ikke vet hva dette er, så er det en messe med en hel haug av interiør og gaveartikler man kan kjøpe til bedrift. Fordi mamma og pappa eide et galleri tidligere, har vi fremdeles mulighet til å ta en titt på høstens og vårens nyheter. Godsaker i en gullgruve for en interiør entusiast som meg! 

Håper dere har hatt en fin dag og koser dere i kveld!

COCONUT HEAVEN

 • 30.08.2017 kl. 08:49

Jeg kan love dere. Dette er coconut heaven!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

God morgen, mine fine lesere. 


Ser ikke denne såå digg ut? Jeg skal være helt ærlig med dere. Denne oppskriften er gull verdt. Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg å lage smoothie til frokost. rett og slett fordi jeg overhodet ikke har matlyst om morgenen. Kanskje dere skal få en ny smoothie-oppskrift hver uke? 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Den er i hvert fall super enkel. Det eneste du trenger er coconut milk, kokos strøssel, bjørnebær, kvarg (vanilje) og en håndfull mandler. Og et lite, men godt tips: jeg anbefaler å legge et par isbiter i mikseren for å få smoothien ordentlig kald og god!

Det er så ekstremt mye nytt og spennende som skjer om dagen. Det klør i fingrene og jeg har sommerfugler i magen, men dere (OG JEG) må spenne setebeltene fast og smøre oss med tålmodighet. Uansett, dere får ha en så utrolig fin dag!

Husk å følg meg på Snapchat og Instagram. Et par godbiter vil bli delt i løpet av dagen <3 
 

I WANT TO KEEP MY EYES OPEN. SO I DELETED MY FACEBOOK

 • 29.08.2017 kl. 12:25

Selv om det er uinteressant, bruker du tiden din på det.  Å scrolle. Din verdifulle tid. Jeg ser det hele tiden. Alle gjør det. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Jeg tok meg selv i å sitte med nesa ned mot skjermen på telefonen min hele tiden. Et par filmer med noen søte hunder, noen nyhetsartikler som overhodet ikke ga meg nyttig informasjon om omverdenen. Jeg brukte tiden min, min verdifulle tid, på dritt. Jeg fikk ikke med meg hva noen sa, for jeg var for opphengt i denne telefonen som virkelig ikke ga meg noen ting. 

Kan jeg bare stille dere et spørsmål? Hvor mye tid tror du at du bruker på å sitte på telefonen i løpet av en dag? Jeg vet det er alt for mye. Spesielt for min egen del. Jeg kan bruke hele kvelden min og hele dagen min på ting som ikke betyr noe. 

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  LIFE IS NOW −

 

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvor interessant er det egentlig å scrolle nedover Facebook-feeden, dag inn og dag ut? 

 

Jeg har vært i en jobb hvor telefonen har vært et viktig verktøy og hele dagen min var knyttet til denne. I det jeg kom hjem var det mye mer viktig for meg å kunne legge vekk jobb og fokusere på det som betydde noe og det som var foran meg. Enten det var kjæresten min eller vennene mine, familie eller bekjente. Slik er det fremdeles, selv om jeg nå har en jobb som krever mer tid på sosiale medier enn før.  Alle er verdt min oppmerksomhet mer enn denne tidstjelende appen. Min fullstendige oppmerksomhet. Før kunne jeg scrolle nedover nyhetsfeeden bare fordi jeg var avhengig. Ikke fordi det var spennende eller noe sånt. Jeg bare måtte. 

Endelig har jeg åpnet øynene mine og slettet appen fra telefonen. I det sekundet det var gjort klarte jeg å følge med. Følge med på det de rundt meg sa og kunne svare tilbake med et ordentlig svar fremfor ubetydelig mumling. Jeg kunne ikke rømme inn i telefonen lenger. Og jeg ville ikke heller. 

MY ANSWER

 • 28.08.2017 kl. 19:42

Det er endelig på tide å svare på alle spørsmålene og som jeg har gledet meg! 


Dere har kommet med så mange fine spørsmål som lar dere bli litt kjent med hvem jeg egentlig er bak bloggen. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvilket innlegg er du mest stolt over?
Dette spørsmålet var faktisk ett av de vanskeligste å svare på. For selv om jeg har lagt ut en hel haug med innlegg opp igjennom tiden, er det fler jeg har vært stolt over. Jeg har åpnet meg opp på mange plan, men de innleggene som var vanskeligst å dele må ha vært Kjærlighetssorg og Min historie. Igjen, jeg prøver derimot å være like fornøyd med alle jeg legger ut. 

 

Hvor lenge har du blogget?
Mitt aller første innlegg på denne bloggen var faktisk: 21.08.2014, og jeg blogget aktivt i over ett år, men jeg hadde en god pause. Heldigvis følte jeg for å komme tilbake igjen og dele alt jeg klarer med dere. Føler meg faktisk mer klar nå, enn noen gang tidligere. 

Jobber/studerer du?
Gjorde. Jeg har studert Markedsøkonomi ett år på BI og hatt fast, 100 prosent stilling i Sector Alarm i litt over et år. Som selger mot bedrift! Har aldri kost meg så mye på jobb som det jeg gjorde der, men følte det var på tide å ta en liten pause og virkelig satse på bloggen.  

Hva er din største drøm?
Oh. Though question! Min største drøm er å kunne blogge. Faktisk. Å kunne jobbe hvor jeg vil, ha muligheten til å gjøre hva jeg vil og friheten, er en drøm jeg sikter etter. Jeg elsker å ta bilder og må si jeg føler meg som en kreativ person. Jeg er virkelig ikke en A4 person som trives med en 8-16 jobb. Eller kanskje, men ikke sitte på et kontor. Jeg er alt for rastløs og elsker å styre mine egne dager! Det viktigste er å trives!

 

Hvilke produkter bruker du i håret ditt? Og hvordan steller du det sånn fint og fluffy? 
Haha, håret mitt. For det første, jeg bruker sjeldent tid på å fikse håret. Enten har jeg tørket det med en hårføner og plassert det i en dott for så å gre det ut, ellers bruker jeg min favoritt shampoo og balsam (disse kan jeg fortelle mer om senere), men ikke noe mer hokkus pokkus <3 Vv og til kan jeg også krølle det med Mast vol. 2 ? og da bruker jeg selvsagt varmespray som gir håret ekstra volum. 

 

Hva er ditt beste barndomsminne?
Det er så mange! Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å velge ut ett minne for dere. Foreldrene mine elsket å ta med søsteren min og meg på hytteturer, teltturer, fornøyelsesparker og så videre, men minnene fra Fagerfjell på høsten med hele familien, turene til fjellet og vannet i elven, det må være noe av de beste minnene jeg har <3 

 

Har du drevet med noen aktiviteter før? Hvilke? Og hvorfor sluttet du?
Ja, vet du hva, jeg har danset Freestyle/Discojazz i mange år og jeg elsket det. Ett av mine verste øyeblikk var da fysioterapauten fortalte meg om en voldsom beinhinnebetennelse som gjorde at jeg måtte ta en god pause på over et år for å ikke få betennelsen kronisk. Jeg kom meg aldri tilbake, for i mellomtiden ble alle jeg danset med enten lei og sluttet, eller føk i været og ble dritgode! 

 

Hvor ser du deg selv om ti år?
Hahaha, alltid hatt en drøm om å få en liten familie og bo i et stort hus, men man vet aldri! 

Hva er drømmedestinasjonen din?
Akkurat nå kunne jeg virkelig tenke meg å dra til Alpene i Sveits! Noe jeg håper skjer i løpet av året. Om ikke ønsker jeg å dra til Japan, Bahamas, Cuba og rundt om i Afrika! Hadde vært en drøm. Ikke lenge til jeg skal reise igjen, faktisk. Bare om et par måneder drar hele familien på tur og jeg kan nesten ikke vente! 

 

Er du singel?
Hoho, nei, langt i fra! Jeg bor sammen med verdens beste samboer, som jeg har gjort i snart ett år <3Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Håper dere likte svarene mine <3

MY BAD HABITS

 • 27.08.2017 kl. 20:13

Som de fleste andre har jeg også lagt til meg både vaner og uvaner. 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  SUCCESSFUL PEOPLE ARE SIMPLY PEOPLE WITH GOOD HABITS  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

Du har de gode vanene, som å rydde kjøkkenet før du tar kvelden eller legge opp en struktur for å få tid til alt i løpet av en dag. Jeg har noen av de, men jeg har også en god del uvaner. De verste uvanene mine, som kan irritere både de rundt meg (og meg selv) er:  

 

Number one:

Jeg snuser. MYE. En av mine verste og dyreste uvaner og selvsagt snuser jeg mer når jeg kjeder meg. Som jeg ofte blir kalt "kjede-snusern". Det er alltid en snus under leppen og jeg bytter den ut hvert femte-tiende minutt. 

Number two:

Når vi snakker om snus. Dette er faktisk litt flaut å snakke om, men jeg er nok ikke den eneste. Jeg kaster brukte snus, overalt. Selv om jeg har blitt bedre, finner jeg alltid snus på nattbordet eller på en brukt tallerken. Jeg har heldigvis sluttet å kaste snus i vinduskarmen (haha, etter mye mas og tjas fra familien). Men dette må jeg virkelig slutte med asap.

Number three:

Som jeg har skrevet tidligere. Jeg dobbel-booker meg selv alt for ofte. Tiden rekker bare ikke til? Nei, jeg skal ikke skylde på tiden. Det skal sies at jeg ofte klarer å løse det, men det verste er de dagene man må stresse hit og dit for å rekke alt man har lovet seg bort til. 

Number four:

Penger. Jeg er helt sinnsykt flink til å bruke penger så fort jeg har de på konto. Det har heldigvis bedret seg med årene, men det går fremdeles en god del penger på mat. Like i said, i am a foodie. 

Number five:

Jeg er så ekstremt rastløs. Uansett hvor mye jeg har gjort eller hvor sliten jeg er, trenger jeg alltid å ha noe å styre med. Enten det er å vaske leiligheten, sortere klesskapet, henge med venner eller hva som helst. Det skal sies at jeg elsker å slappe av i sofakroken med en god skrekkfilm på TVen, men til og med da klarer jeg ikke å slappe ordentlig av. Hva kan jeg si? 

 

Har dere noen irriterende uvaner?

THAT FEELING

 • 25.08.2017 kl. 11:02

Finally fridayy!!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

−  HAPPY WEEKEND  −

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Den beste dagen i uken er endelig her!

Hvor viktig er egentlig fredagsfølelsen, eller rett og slett bare helgefølelsen? Ærlig den beste følelsen som finnes, haha. Kanskje å overdrive litt, men det er ikke langt unna. Jeg har jo tross alt like dager uansett om det er helt eller hverdag. Om det betyr at jeg har helg hver dag eller hverdag hver dag er ikke godt å si! Helt siden jeg leverte oppsigelsen har jeg  jobbet med denne bloggen som om det skulle vært en fulltidsjobb, og jeg må si at jeg elsker det. 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg gleder meg sykt til helgen, for samboeren min og jeg skal nemlig på hytta igjen. Det er så deilig og fredelig å komme seg vekk, spesielt for hundene som får være ute hele dagen kontra å sitte inne i en leilighet. Vi skal spise god mat og drikke et par glass vin. Vi har også et lite oppsussingsprosjekt hvor vi blir nødt til å ta ut malekosten. Blir spennende å se hvordan det blir når vi er helt ferdige. Kanskje dere til og med er interessert i å se hytta?

Før jeg kan ta helg, står det et par ting på planen og for første gang på lenge, er trening en av de. Husker dere jeg fortalte dere om det spennende møtet jeg hadde på mandagen? Det er ikke siste gang, for i dag er det et nytt spennende møte, like hemmelig som sist, men forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg kan dele nyheten med dere... og det kiler i magen!!

Håper dere får en super helg og koser dere masse! <3

I AM VERY BUSY

 • 24.08.2017 kl. 12:42

God morgen, mine fine lesere!


Tenkte jeg endelig skulle gi dere et lite hverdags-tips, til hvordan dere selv kan gjøre dagene litt mer strukturerte <3

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

−  PLANNING O´CLOCK  −

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Er ikke denne herlig?  


Jeg er helt besatt. Jeg elsker den virkelig. Dagene har blitt så mye bedre. OHLALA... 

Tenk det a, en liten bok kan gjøre så mye. Den er super sjarmerende og skikkelig oversiktig. Sånne som meg trenger virkelig en sånn bok, haha. Mer surrehodet skal du lete lenge etter. Neida, det er ikke så ille, men jeg har en tendens til å glemme og dobbelbooke dagene mine, noe som mildt sagt kan bli litt plagsomt. 

Planene for dagen er at jeg skal en liten tur hjemover mot Ås, my hometown, haha, men først skal jeg drikke opp kaffekoppen og gå en rimlig lang tur med hundene. 

Hva er dine planer for dagen? Er du en strukturert person fra før eller hadde du også trengt en liten planlegger? 

IN THE WOODS

 • 23.08.2017 kl. 12:28

Luften er renere her. Jeg får tid til å tenke. Det er stille rundt meg. Ingen motorvei. Ikke noe mas. 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  ME, MYSELF AND I  

 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Ønsker dere en fin dag!

UTEN BEKYMRINGER

 • 22.08.2017 kl. 16:22

Jeg får en spesiell ro. En ro i kroppen jeg ikke får hjemme. 

 

−  PEACE OF MIND  −

 

 

Det er ganske fantastisk hvilken ro man får i kroppen når man drar litt ut av byen.

 

Etter en kort kjøretur har jeg akkurat satt meg ned i sofaen på hytta for å tilbringe resten av dagen sammen med familien før jeg vender nesa hjemover igjen. Selv om det kun blir en kort tur, merker jeg at jeg storkoser meg så utrolig mye med fritiden jeg kan bruke på hva jeg vil uten bekymringer.  Nå skal jeg rett og slett legge vekk macen og telefonen for kvelden og kose meg i solen.

Møtet jeg nevnte i går gikk forresten veldig bra! Vi fikk planlagt masse kult, og jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere hva vi har jobbet med!

Hva skal dere gjøre i dag? 

BLACK MIRROR

 • 21.08.2017 kl. 14:21

God mandag, fine lesere<3 


Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt. 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  MIRROR MIRROR ON THE WALL  −

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Frokosten er spist og kaffe er drukket. Det er en ny uke med nye muligheter. For et par dager tilbake kjøpte jeg et skikkelig fint hjelpemiddel til ukene framover. En planner. En av mine verste uvaner er å glemme, så for å ha kontroll over hva som skjer blir nok dette et av mine favoritt-kjøp. I dag har jeg nemlig et ganske spennende møte. Selv om jeg ikke kan si så veldig mye enda, kan jeg nesten ikke vente med å fortelle! Spennende ting i vente for meg og dere. 

Hva skal dere finne på i dag? 

FIRST DAY IN GOTHENBURG

 • 20.08.2017 kl. 20:03

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  LOVE THIS CITY  −

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Første dagen i Gøteborg spiste Julie og jeg lunsj på hotellet da vi ankom. Det var utrolig god mat, spesielt siden vi var supersultne etter kjøreturen. Etter dette gikk vi til hotellrommet for å slappe av og ordne oss til kvelden. Vi spiste nemlig på en helt fantastisk restaurant, som jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om i morgen! 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme og planlegger den nye uken i hodet. Jeg liker å starte mandagene med en liten form for struktur. Da blir jeg alltid litt ekstra motivert for den kommende uken!

Hva har dere gjort i helgen? Ønsker dere alle en fin søndagskveld.

SPA DAY

 • 20.08.2017 kl. 13:58

For en fantastisk dag dette har vært!

 

Jeg og Julie sov litt for lenge i og med at vi er ganske slitne etter gårsdagen, men på jentetur må det være lov å dra seg litt ekstra i hotellsengen. Klokken elleve spiste vi en herlig frokost på hotellet, før vi tok heisen opp til takterrassen og spaavdelingen. Det var så digg å bare kunne slappe av i jacuzzien og ta formiddagen helt med ro. 

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  TAKE CARE  OF YOURSELF  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Nå sitter vi i bilen på vei hjem til kjære Norge, bare liten pitstop innom Nordbysenteret (obligatorisk) og Max først, hehe.

OFF WE GO

 • 19.08.2017 kl. 14:31

A day off er virkelig noe jeg trenger akkurat nå.

Bagen er pakken og bilen er fylt med diesel. Vi er klare for avreise og shit som jeg gleder meg. I dag skal Julie og jeg tilbringe et par timer i bil før vi ender opp i Gøteborg for helgen. Litt kvalitetstid sammen med min bestis!

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Det skal sies at vi faktisk har vært bestevenner i over syv år og selv om drømmen vår har alltid vært å ta en tur til Paris, får vi nøye oss med at vi endelig skal reise litt alene. Uten å tenke på noe annet enn å slappe av og kose oss. Om du vil følge turen vår minutt for minutt er det bare å adde meg på snap ved å trykke her.

På onsdag var Stine, Julie og jeg i bursdagen til Marius. Det var en sykt hyggelig kveld, med god pizza og masse flotte mennesker! Det er godt at sommerkveldene ikke er helt over enda. 

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  PIZZA TIME!  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Har du vært i Gøteborg før? Og har du noen gode tips om hva vi kunne ha funnet på der? 
 

DERE ER VERDT ALT

 • 17.08.2017 kl. 12:44

Jeg husker fremdeles tårene.

Tårene som rant nedover skinnet mitt i det jeg leste det høyt. Klumpen som satte seg langt oppe i halsen i det jeg publiserte det.

Min historie
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

Klokken tikker. Sannheten er at det nesten er glemt, men jeg åpnet noen gamle sår og jeg vet det fremdeles er der. Tankene og følelsene bak innlegget jeg delte med dere for nesten tre år siden. Mine følelser og mine tanker, min historie fra mitt ståsted. 

Jeg har alltid vært en person som ønsker å skyve meg selv framover i livet. Uten å angre eller se meg tilbake vil jeg utvikle meg og erfare nye ting. Jeg er helt ut av samfunnet, snart uten jobb og uten noen form for utdannelsesgrad. Jeg har valgt å gå en litt annen vei, en vei som føles riktig for meg. Jeg er mer lykkelig enn tidligere og sterkere enn noen gang. Like vel er det alltid noen ting som kommer til å veie tyngre i bagasjen. Ting som jeg aldri vil glemme, men forhåpentligvis ta lærdom av. 

 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a5 presetDet er et par personer i livet mitt som har gjort det enklere for meg å gå min egen vei. Personer som er verdt å skryte av. De som alltid har vært der. Jeg er en relativt åpen jente som elsker å være sosial, med både venner og familie. Noen venner har kommet og gått, andre har kommet for å bli. 

Jeg har vært så utrolig heldig. Med en mor som aksepterer og en far som gir sterke råd. En søster jeg kan snakke med og en beste venninne som alltid er der. Disse menneskene er verdt å snakke om! 

Jeg ante ikke hvor dette innlegget ville ende da jeg tastet inn de første bokstavene. Jeg vet ikke en gang hva hensikten med innlegget er. Det eneste som betyr noe er at denne bloggen er et sted for å være åpen. Åpen og ærlig, fordommer eller ikke. Jeg tror jeg bare vil si at jeg setter pris på dere. Latteren dere deler med meg og drømmene om fremtiden. Enhver av dere som er mine venner, min familie og selvsagt min kjære. 

Dere er verdt alt. 

SMOOTIHE ADDICTION

 • 16.08.2017 kl. 16:23

Jeg elsker smoothies. Virkelig.

 

−  GREEN LOVE  −

 

 

Det er en ting som alltid funker, enten om du skal ta deg et mellommåltid eller craver noe søtt på kveldstid. Istedenfor å sitte med en potetgullpose i fanget, hvorfor ikke bare lage deg en smoothie?

Jeg har virkelig blitt helt hektet på denne oppskriften. Selv om jeg til vanlig elsker de fruktige og søte, har jeg kombinert søtt, bittert og salt i denne grønne smoothien.


Det eneste du trenger er en avokado, en halv banan, saften av en blodappelsin, litt blåbær og min favoritt ingrediens spinat. Juicen kan du selv bestemme og variere av alle slag, men her har brukt ferskpresset eplejuice. 

Helt vanvittig god! 

MY FAVORITES

 • 15.08.2017 kl. 22:33

I´ve got a few favorites. Some things I really need. 

 

 

Alle jenter har et par ting man ikke klarer seg uten, right?

Jeg merker spesielt godt at jeg er ekstremt avhengig av et par godsaker i sminkevesken min. Har du noen gang vært hos en venninne når dere spontant bestemmer dere for å finne på noe gøy, og for å freshe deg opp velger du å låne litt sminke fra en ukjent sminkepung? Det blir bare ikke det samme. Ikke misforstå meg. Jeg elsker å teste ut ny sminke og trikse, men uten disse favorittene med meg føler jeg at "noe mangler". 

 


Jeg har definitivt et par ting jeg ikke klarer meg uten. Like my BB cream. For det første så er den er ekstremt lett på huden og gir meg den naturlige, fine korrigeringen som skal til for at jeg føler meg litt ekstra fresh. Og for det andre gjør det dette uten å få meg til å føle at jeg tetter huden. I tillegg sørger den for at min naturlige glød skinner gjennom. En krem jeg overhodet ikke vil være uten, haha!! 

Før jeg drar på meg BB kremen, legger jeg alltid en base med en primer. Som du ser så er den grønnblå helt til du legger den på huden. Den er så ekstremt fin og lett, men jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke har peiling på hvor man kan få tak i den (jeg stjal den nemlig fra min mor, sorry mamma!). 

 


OKEY. Let´s talk eyes. 

Jeg bruker dette cirka hver dag, uansett fest eller jobb. Vi snakker selvsagt om eyeliner. Trend eller ikke, jeg elsker hvordan man kan forme øynene med kun en rett strek! Jeg har lenge brukt våtlineren fra Maybelinne, men for et par dager siden scrollet jeg meg igjennom facebook og fant den nye "rulle-lineren" til mac. Den er helt genial! Med et lite "hjul" som ruller blir streken ekstremt rett, og den er så utrolig enkel å påføre. En desidert ny favoritt!

Og sist, men overhodet ikke minst. My precious. Parfyme. Jeg føler meg ekstremt naken og ukomfortabel uten parfyme. Et virkelig must-have! Jeg fant min favoritt for omtrent to år siden og jeg har enda ikke gått lei. Den flotte flasken fra Victor & Rolf inneholder en ekstremt god dunst. Har alltid sagt at den lukter litt blomster og sukkerspinn, haha. Det passer meg perfekt.

Kanskje dette blir noen nye favoritter hos deg også? Hva er det du har i dag som du ikke hadde klart deg uten? Gleder meg til å høre!
 

MENTALT TJUKK

 • 14.08.2017 kl. 21:51

Now you know. 


Tro det eller ei, men jeg er en skikkelig "foodie". Min virkelige store kjærlighet. 

 

Når jeg ser disse bildene skulle jeg ønske helgen var langt nær over. Selv om mandagen allerede er forbi, kan jeg nesten ikke vente til helgen. 

 

Jeg får alltid høre at jeg er mentalt tjukk når jeg spiser med noen for første gang. Hvorfor? Fordi jeg spiser. Masse, haha. Jeg har ingen bunn. Virkelig ikke. Jeg er oppvokst i en familie hvor vi har et sunt og godt forhold til mat, og jeg plasserer alltid mat i koselige stunder hvor vi har samlet både familie og venner. Enten det er snakk om mormors (beste) hjemmelagde vafler, eller ost og kjeks med et glass vin, forbinder jeg alltid mat med noe koselig. Selvsagt hjelper det ikke at jeg craver mer candy og dessert enn noen andre i hele verden, men takk og lov for at jeg har vært relativt flink med å trene (selv om det har blitt litt mindre fokus det siste året, hehe). Om et par dager derimot, tenker jeg å fortelle dere om forandringene jeg gjør med tanke på kosthold. For selv om jeg elsker mat og alt som følger med, er det viktig å føle seg både vel og sunn i sin egen kropp.

 

 

Julie (min aller beste venninne) og jeg hadde en så utrolig hyggelig kveld i helgen, med en helt fantastisk burger-middag etterfulgt av en helt nydelig dessert. Det var så godt at vi begge lå langflate på sofaen i mange timer etterpå med den nye serien til Kylie Jenner på Macen. Har du sett det enda? Virkelig til å anbefale.

Det er også flere grunner til at jeg gleder meg til helgen. Jeg skal reise bort og forhåpentligvis gjøre noe jeg aldri har gjort før som dere skal få bli med på. Gleder meg masse til å vise dere!

Ønsker alle en kjempefin uke!

JEG DELER ALT

 • 12.08.2017 kl. 19:45

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å gi dere innblikk i min hverdag gjennom blogg, video og bilder.

Jeg er utrolig takknemlig for at dere ønsker å følge meg og lese mine tekster. Det er så herlig å føle at jeg kan inspirere og nå ut til alle dere som leser bloggen min! Og det er ikke bare på bloggen jeg liker å dele og inspirere. Jeg er enda mer aktiv på Instagram og Snapchat, her deler jeg alt. (Trykk på symbolene for å adde meg).

 

   

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg har jeg en egen Facebook-side for bloggen der jeg legger ut innlegg, bilder, tips m.m. Håper dere vil følge meg der også!

 

LET`S HAVE A Q&A

 • 11.08.2017 kl. 16:59

La oss bli litt kjent! 
Jeg regner med at jeg har fått et par nye lesere og da er det alltid litt ekstra hyggelig å ha en liten spørsmålsrunde. Jeg har tross alt blogget i et par år, med noen pauser i ny og ne, men føler at fordi det er så lenge siden sist og fordi jeg akkurat har begynt igjen, skal vi ta en ny runde. Jeg tenker at jeg svarer når jeg føler dere har spurt nok, enkelt og greit, også tar vi det derfra. 

Håper dere har hatt en super dag og får en kjempe fin start på helgen! 

FLOWER AND SMOOTHIE

 • 09.08.2017 kl. 09:39

God morgen, readers

 

Hvor god ser ikke denne smoothiebowlen ut?

Okei, kan ikke alle bare si seg enige i at brødskiver til frokost ofte blir litt for kjedelig og alt for tørt. Etter nærmere tolv år med brødskiver til frokost, lunsj og kvelds rekker jeg opp hendene så høyt jeg kan for noe annet til frokost.. 

 


Regner med at de fleste har vært en tur på Smoothie Exchange? En helt fantastisk oppfinnelse, og tro meg når jeg sier det, jeg elsker alt de selger. Men det kan fort bli litt dyrt i lengden, derfor fant jeg ut at jeg ville lage min egen smoothie! Alt du egentlig trenger er en mixmaster og noen nedfryste bær. Mer hokkus pokkus er det ikke. 

 

DU TRENGER:


Mango (fryst)
Ananas (fryst)
En hel banan
Almond milk 

 

..putt alt i blenderen, og sleng på favoritt-bærene på toppen. I dag brukte jeg også kokosmasse og mandler. Det ble kjempegodt!Hva er din favoritt-smoothie? 

A WALK IN THE FOREST

 • 08.08.2017 kl. 20:19

God kveld i stuen.

Selv om jeg skulle ønske det har jeg ikke vært på tur i skogen i dag. Jeg har faktisk ikke gjort noe annet enn å sløve på sofaen med hundre kopper te for å bli frisk. Jeg var en av de heldige som klarte å dra med meg en stygg forkjølelse hjem fra Asia, og selv etter tre uker kan jeg enda ikke kalle meg helt frisk, men man får gjøre det beste ut av det verste.


Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  SUMMER TRAVELS  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

Om dere har noen gode tips for stygg hoste så let me know!! Har sikkert drukket to tonn med ingefær-te og prøvd urter av alle slag, men ingenting ser ut til å hjelpe. Jeg er tross alt en selger, så det å bruke dagen i sofaen har gjort meg både rastløs og sliten på en og samme tid, men for å bli frisk finnes det visst ingen snarveier.

Jeg har brukt mesteparten av dagen på å lese meg igjennom hele blogg-Norge og er ekstremt på utkikk etter litt inspirasjon.

Hvilke blogger leser du til hverdags? Og har du noen favoritter som ikke ligger på toppen? Gleder meg til å høre!

5 TIPS TO GET A FRESH START

 • 07.08.2017 kl. 19:31

Okey, let´s be honest. Mandag. En av de tøffeste dagene i uken.

 

Processed with VSCO with a4 preset

 

Etter en deilig og avslappende helg med spillerom til å sove så lenge du vil og ha friheten til å gjøre det man måtte ønske, er det alltid vanskelig å komme tilbake til hverdagen. Kanskje du har tatt en to-dagers på byen eller hatt netflix maraton på TVen? Uansett hva du har brukt helgen til er det alltid litt vanskelig å komme tilbake til rutiner.

Å starte dagen klokken 08:00 krever en del, men med et par tips og triks kan du kickstarte uken og gi mandagen et lite spark i baken.

 

Processed with VSCO with a4 preset

 

1. Ro deg ned og legg deg tidlig.

Du sovner kanskje ikke med en gang du legger deg ned på puten, men ikke stress. Du har tross alt snudd døgnet. Jeg drikker alltid en kopp te og ser en film. Før jeg vet ordet har jeg falt i en dyp søvn. 2. Ikke stress om morgenen.

Ta deg en lang, god dusj. Det funker alltid for meg. Jeg kan ikke starte dagen med å stresse, for da ødelegger jeg hele dagen. Står heller opp en time før jeg må enn et kvarter senere. 3. Lag favoritt frokosten din.

Hva er vel ikke bedre enn å spise en skikkelig god frokost? Får jeg servert nypresset juice med bananpannekaker til frokost er jeg i himmelen. En stor kopp kaffe skader heller ikke!

 

4. Planlegg uken.

Ikke til punkt og prikke, men vit hva du vil gjøre og hva som må bli gjort. Skriv det ned i kalenderen så du vet hvordan uken skal se ut og sett av tid til deg selv. 

 

5. Sett deg mål.

Store eller små. Bare det er noe som gjør at du kan drive deg selv framover. Hvis du skal trene fire dager, gi deg selv en belønning når fredagen endelig kommer. Ha noe å se fram til som driver hverdagen.


Ønsker dere en fin uke!

ALL I NEED

 • 05.08.2017 kl. 20:10

...is a girlsnight! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg hadde det utrolig gøy på kick-off med jobben i går. Det var en super kveld stappfull med god mat og godt selskap. Dagen i dag derimot har vært litt roligere. Du kjenner til den følelsen når du virkelig trenger en liten tapaskveld med din beste venn, helst med et glass sprudlende? 

Selv om ferien er over for meg kan jeg ikke la hverdagen drepe feriefølelsen riktig enda. Det er viktig å kose seg litt ekstra og dra utnytte av helgen, om det så kun er en liten tapastallerken og en god netflix serie på tven. Det skal mye til for å slå det. Julie og jeg bestemte oss for å lage småretter og dandere det så pent vi kunne for å ta et par bilder, haha, for er det ikke sånn det er å være blogger? Camera eats first? Neida, men joda. Det endte opp ganske pent og ekstremt godt. Trenger flere herlige kvelder som disse. Lange samtaler og uendelig latter. Det er lykke, det. 

 

Håper dere har en like flott lørdag som meg!

 

A COWBOY FRIDAY

 • 04.08.2017 kl. 09:06

Endelig fredag! Åh, det er så herlig at solen endelig titter litt frem igjen.

Jeg blir seriøst nedstemt av regn og gråvær, og tipper jeg ikke er den eneste som føler det slik. Jeg er ikke helt klar for at sommeren skal være over enda..

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

 −  SUN IN MY EYES  −

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I går fikk jeg endelig fikset neglene mine igjen. De trengte virkelig en oppfriskning etter tre uker på rundtur i Asia, og just in time for helgens festigheter! Om ikke mange timer sitter jeg på en buss utkledd som en cowboy for å dele kvelden med mine flotte kolleger. Jeg skal nemlig feire kick-off med jobben! Jeg tror det blir ekstremt gøy. Hvis du søker opp aktivitetssenteret i Våler kan du se aktivitetene vi skal utføre. En skikkelig cowboy fredag på meg med andre ord. Hva er deres planer for dagen? 

Hvis dere vil være med meg på kick-off i dag så legg meg gjerne til på snapchat ved å klikke her. Ha en strålende fredag!
 

ET NYTT FAMILIEMEDLEM

 • 02.08.2017 kl. 10:07

Denne syv måneder gamle lille rakkeren har virkelig satt sine potespor i hjertet mitt. Lille hjerteknuseren.

I skrivende stund leker han med en pipeleke som får hodet til å verke, teppet har han bitt i stykker og leiliheten er markert fra topp til tå, men jeg vil ikke være foruten.


 

Er det ikke rart hvordan enkelte ting faller på plass?

Hadde det ikke vært for Jim sin nye stilling ville vi aldri hatt tid til han. For en valp krever mye. Mye mer enn en Pomeranian på tre år. Selv om vi hadde bestemt oss for å skaffe oss en hund til hadde vi ikke peiling på hva slags rase. Det var så tilfeldig.

 
 

Har du noen gang sett "The age of Adaline"? (gråtefilm-materiale for alle jenter som liker det). Uansett, jeg var en tur i Arendal på jobbreise og hadde kvelden fri. Jeg dro opp skjermen, satte på filmen, og der var han. Den fineste, søteste og mest uskyldige hunden jeg har sett. Det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet en oppdretter og avtalt tid for et møte. På en onsdag kveld helt spontant bestemte jeg meg for å skaffe en lekekamerat til Lizzy. En herlig liten Cavalier King Charles Spaniel.

Besøksdagen kom, og etter kun tre timer i bil møtte vi på åtte små og leveringsklare valper. Det tok oss nøyaktig tre timer og et hyggelig møte før vi bestemte oss for at Baghera skulle bli et nytt familiemedlem. Etter seks måneder er han ikke bare syv kilo tyngre og større enn forventet, han har gitt meg mer kjærlighet enn forventet og tatt større plass i hjertet mitt enn forventet. 

EN VENDING SOM KOMMER TIL Å ENDRE HVERDAGEN MIN

 • 01.08.2017 kl. 11:07

WOW!!

Etter en lang pause, dårlig oppdatering og lite aktivitet er jeg ekstremt overrasket og glad over så god respons etter gårsdagens innlegg. Så god respons, på kun ett enkelt innlegg. Tusen takk!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
 

−  THANK YOU SWEETIES  −

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

For dere som blogger eller har blogget, vet at det blir lagt ekstremt mye tid og energi i hvert enkelt innlegg. Mitt ønske for bloggen har alltid vært å inspirere og dele. På mine to år med "av og på"-blogging har jeg skrevet om alt fra trening til kjærlighetssorg, og de punktene i livet mitt som har gitt en ny vending. 

Jeg har alltid vært åpen og ærlig, noe jeg har erfart kommer godt med. For selv om man skulle føle seg alene, midt i et brudd eller trenger motivasjonen for å fullføre et treningsprogram så er dere alltid der. 

Alltid der med kloke ord og forståelse. 

Igjen kommer jeg tilbake med en ny vending som på godt og vondt kommer til å endre hverdagen min. En ny start med blanke ark.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no