Revolusjon

 • 30.09.2014 kl. 12:28

Happyy Tuesday, alle sammen! Har hatt en helt fantastisk morgen, med skole og hjemmeeksamen forberedelser. Må bare si det igjen, men herregud som tiden flyr. Om bare noen uker skal eksamen være levert og jeg stresser helt sykt. Litt morsomt, men jeg er en "sånn" person som stresser med en gang noe skal gjøres. Jeg hater å være forsinket til avtaler og som samboeren min sier, så står jeg alltid klar til å dra hvertfall tjue til ti minutter før jeg faktisk trenger å tenke på å dra. Som ordtaket sier, bedre og være for tidlig enn for sen♥

Etter analysen i går ble jeg sminket med noen produkter, som i mitt tilfelle er en revolusjon innenfor sminke! Denne lille, fantastiske saken er en foundation som puster. Den er faktisk sunn og innholder alovera som har en virkende og reparerende efekt på huden, bye bye kviser og urenheter. Tidligere har mitt problem med foundation vært at de ofte er klissete. Fordi jeg har en fet hud-type får jeg ofte, nei, hver gang en glinsene t-sone. Uansett hva slags produkter jeg har prøvd, har dette alltid vært tilfelle, men etter å ha prøvd denne skal jeg aldri gå tilbake. Den legger seg så utrolig flott på huden og skjuler det man ønsker å skjule, med innhold av solfaktor 25. Etter analysen i går anbefaler jeg å bruke solkrem året rundt! Man skulle ikke tro hvor mye skade solen egentlig gjør. 

Doktoren som jobber på VillaMedica, Tom Viken, viste meg et skrekkeksempel av en lastebilsjåfør. Den siden av annsiktet som er ut mot vinduet ser i hvertfall ti år eldre ut, kun fordi strålingene ikke blir stoppet av glasset, og fordi han ikke har brukt solfaktor. Jeg har alltid vært flink til å bruke solkrem, men aldri tenkt tanken på å bruke solkrem rundt høsttider og vinterstider ved mindre jeg skal stå på ski, haha. Produktet heter Oxygenetix Foundation. Det blir kun solgt enkelte steder og VillaMedica er en av de klinikkene som selger dette merket. Om du ønsker å prøve det, tar du bare kontakt. Om du ønsker mer informasjon om merket eller produktet, kan du enten kontakte selve klinikken her eller skrive en kommentar så skal jeg svare på det jeg klarer!

 

 

 

//Sponset innlegg  #Produkter #hud #Hverdag #Perfekt #blogg

For en tankevekker!

 • 29.09.2014 kl. 20:13

God Mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk helg og er klare for en ny uke. Vet at mange av dere er så heldige å ha høstferie. For meg står mye skole på timeplanen, men sånn er vel "det voksne livet", hehe. I dag har jeg vært så heldig og fått scannet huden min på VillaMedica. Samme sted hvor Inger-Johanne masserte meg. Dere lurer sikkert på hva dette innebærer? Jeg kan vel starte med å si at jeg ikke var klar over hvor viktig det var å ta vare på huden. Etter hud-analysen i dag skal jeg invistere i noen ordentlige produkter som jeg har fått anbefalt, og tilpasset min hudtype. 

Analysen går ut på å identifisere hvilke problemer huden har, og gir et bilde av hvordan man ligger an så man enkelt kan forebygge og reparere med de riktige produktene. Om man har problemer med huden, eller lurer på hva slags produkter man burde bruke for å "vekke" hudcellene, eller bare vil få et innblikk i hvordan huden din er anbefaler jeg virkelig å ta en tur på VillaMedica og få en slik analyse. For pris eller annen informasjon, kan dere ta kontakt med Tom Viken som er doktor ved VillaMedica HER

Her får dere se "Problemene" i huden min. Hva man får til med litt teknologi! På disse bildene får man se alt fra flekker i huden til solskader. De fleste problemer kan bli oppdaget ved å utføre en analyse, og selv om du ikke ser det på utsiden kan skadene være større enn du tror. I mitt tilfelle fikk jeg sjokk! Det verste resultatet jeg fikk var sprengte blodkar, og heldigvis er dette et problem som kan gjøres noe med. Fordi jeg oppdaget det så tidlig, er det enkelt å forebygge slik at resultatet blir bedre når jeg blir eldre. Det som er så fantastisk, er at etter noen måneder med behandling, kan jeg ta samme analyse og se fremgangen i huden! Om dere ønsker å vite noe mer om analysen, kan dere gå inn her.

Har du noen gang tatt en hudanalyse? 

Jeg har fått et produkt som jeg gleder meg til å vise dere! Stay tuned og ha en fin kveld!♥

//Sponset innlegg

 

 

 

 

ANTREKK 27.09.10

 • 27.09.2014 kl. 14:27

Saturday morning

 • 27.09.2014 kl. 10:49

Åh, for en vakker morgen. Solen skinte igjennom persiennen, og vekte meg med morgenvkitter fra fuglene. For en klisjé. I går kveld fikk vi besøk av en venn av samboeren min, utrolig hyggelig. Hadde en ordentlig koselig fredagskveld med Idol og senkveld, og tacoen var selvsagt på plass. Nå har vi akkuratt spist en deilig lørdagsfrokost og klare for en ny flott dag. I kveld skal vi ha en liten sammenkomst med våre nærmeste venner. Vi har en del ærender å gjøre før vi får besøk, turen går snart ned til byen. Hva skal dere finne på i dag? Ha en super fin dag, og kos dere masse!  

KONKURRANSE: SISTE SJANSE!!

 • 26.09.2014 kl. 10:22

God morgen alle flotte lesere. I natt har jeg sovet så godt, og føler meg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge, takket være behandlingen jeg fikk ved Villamedica i går. Jeg er så heldig, at jeg får velge ut en heldig vinner som får en behandling for en verdi på 1000 kr! Hvor flott er ikke det? Det eneste dere trenger å gjøre er å like min nye facebook page HER og kommentere i feltet under med navn og mail. Vinneren kåres 1.Oktober. Lykkee til alle sammen♥
 

Friskt pust i hverdagen

 • 25.09.2014 kl. 21:39

FANTASTISK! Et ord jeg bruker alt for ofte, men wow! Dagen i dag har vært fantastisk. Vet at noen av dere kommer til å bli kjempe sjalu på hva jeg har gjort i dag, og det med god grunn - jeg har nemelig fått verdens beste, og deiligste massasje. For en utrolig herlig start på en rolig helg. I det siste har jeg virkelig fått kjenne på en hektisk hverdag, og da er det veldig deilig med en avkobling. Regner med at de fleste kjenner seg igjen? Det er så mange som har en hektisk hverdag og som glemmer det å ta vare på seg selv, vi har blitt veldig flinke til å trene og spise sunt, men det hjelper ikke om vi ikke klarer og slappe av.Massasje er veldig rensende, og jeg følte meg så mye lettere etter at timen var over. Det virket som stresset som har bygd seg opp i kroppen ble dratt ut av meg, så dette er noe jeg definitivt skal fortsette med. Jeg som sliter med søvn og stress setter veldig pris på en time hvor jeg kan slappe helt av, bli tatt hånd om, og virkelig nyte det. 

Jeg fikk utført behandlingen av Inger-Johanne på Villamedica som ligger på et idyllisk, vakkert sted som heter Vollen i Asker. Hun har mange forskjellige og flotte behandlinger med kombinasjoner av klassisk massasje med eterisk olje og lett akupressur som setter i gang blodsirkulasjonen og er utrolig avstressende. Massasjen forbegynner stress, muskelplager og bedrer søvnen.

 

 

Takk til Inger-Johanne  på Villamedica for en fantastisk hyggelig og behagelig dag! Anbefaler dette til alle sammen! 
 Om du ønsker å bestille time eller har spørsmål, så kan du ringe Inger 90509776. 


 

 

 

 

//Sponset innlegg

Du, herlige Torsdag!

 • 25.09.2014 kl. 15:39

Ah, så deilig at det endelig er Torsdag. For meg blir dette er real langhelg, med kos, god mat og venner i godt lag. I dag har jeg fått gjort unna treningsrunden min og spist en herlig frokost som bestod av deilige havrepannekaker med lett cream fresh og sukkerfritt syltetøy fra lerum. Start alltid dagen med en saftig, god frokost! Gjør alltid dagen min litt bedre. Om ikke så alt for lenge sitter jeg på bussen til Asker og fikser noen ordnetlige godsaker til i kveld, så stay tuned! Måtte flekse det lille jeg har av muskler for dere i dag, hehe! 

 

Dagens viktigste måltid

 • 24.09.2014 kl. 10:56God morgen, kjære lesere! For en super fin morgen det har vært. Startet dagen med nypresset juice og eggerøre, og skal snart å dra på trening. Har egentlig ingen store planer i dag bortsett fra å jobbe. Hva er dine planer for dagen? 

Black skirt

 • 23.09.2014 kl. 21:27


GENSER/Vintage SKJØRT/Ginatricot SKO/Bianco VESKE/Bianco

 

 #Hverdag #Mote #Klær #Blogg

My little secret

 • 23.09.2014 kl. 14:28

God tirsdag! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Nå er jeg tilbake i sentrum etter en utrolig spennende tur til Asker. Forteller mer om det i kveld! Dagens lunsj ble Mager cottage cheese med lerum syltetøy, mandler og pekannøtter.

Autumn

 • 22.09.2014 kl. 17:30My plan

 • 22.09.2014 kl. 10:35

En fantastisk helg!

 • 21.09.2014 kl. 20:08

God kveld, kjære dere! Håper dere har hatt en fin helg. Så fullbooket helg er det lenge siden jeg hadde sist. Ikke bare stod jobb på planen, men faren til samboeren min ba oss med på middag på Fridays. Vi spiste en utrolig god middag, etterfulgt av en helt herlig dessert. Som vi koste oss! I dag har vi vært en tur hjemom for å hente Lizzy og på god middag hos min mormor, verdens flinkeste kokk!  Det er så deilig å ta en tur hjemom, for da får man alltid med seg så mange godsaker. Sånn er det med foreldre som savner jenta si. En utrolig koselig helg, men den etterlengtede sofakosen står for tur. Hva har du gjort denne helgen?

Bildene ble tatt sist helg. 

 
 

Enkelt, sunt og godt

 • 19.09.2014 kl. 14:31

Da var det endelig Fredag, og regner med at de fleste gleder seg til helgen? For min del, står jobben for tur. Jeg skal jobbe i kveld og i morgen, men fordi jeg jobber med en herlig gjeng vil dagene gå fort. Jeg starter fire på jobb, ønsket jeg å lage noe sunt, raskt og enkelt. For en student setter jeg også pris, høyt prioritert. Kiwi har ofte veldig fine og gode tilbud, og i helgen var det laksefilet. Jeg er utrolig glad i laks og kan godt spise det flere ganger i uken. Hva som er sunt og ikke, vet jeg ikke men det får så være. Det du trenger for å lage denne, kan du selv bestemme ettersom hva du liker. 

- oppskrift- 
♥En halv squarsh
♥En potet
♥En halv paprika
♥Et fedd hvitløk
♥To vårløk
♥Purre
♥Basilikum
♥Laksefilet

Start med å forvarm ovnen på 200 grader. Legg laksen i aluminiumsfolie, og strø de grønnsakene du ønsker over laksen. Plasser laksen i midten av ovnen, og la den stå i 20 minutter. Så enkellt og så utrolig godt! Bon appetit. 


 

 

 

#Oppskrift #sunt #food #hverdag #kos #mat 
 

Be happy

 • 18.09.2014 kl. 20:20


Da var snart denne dagen over, og jeg er klar for å innta kvelden. Sliten etter 40 minutter på tredemølla, så nå er sinnasnekkern på tv, og tannblekning fra dentaway i munnen. Hva har dere gjort i dag? 

Veien til lykke

 • 18.09.2014 kl. 17:30

Nå som høsten er i gang, og vinteren står for tur er det lett og havne i en liten vinterdepresjon. Jeg har derfor valgt å dele noen av mine tips med dere, som kan lett litt på den tunge og triste hverdagen. Håper de hjelper dere like mye som de har hjulpet meg!

1. DIY. Bruk dine krative evner til å lage noe. I mitt tilfelle har jeg laget en "happy-box" med motiverende og fine ord, for å få en fin start på dagen. 

2. Kjøp blomster. Ah, kan ikke forklare hvor mye jeg elsker duften av nye, fine blomster i leiligheten. Freshe og fine farger lyser opp en trist hverdag.

3. Kos deg i eget selskap. Finn en serie som gjør deg glad og får deg til å le, tenn stearinlys og ta en kopp te. 

4. Stress ned. Ikke planlegg for mye. Ha en eller to dager i uken, hvor all tid er satt av til deg selv. Nyt de dagene og ta vare på deg selv.

5. Fresh up. Ta en tur til frisøren, om det lar seg gjøre. Ta en face-mask, lakk neglene og fiks brynene. Det er så mye mer som gjør meg lykkelig, som samboeren min, han gjør meg mer lykkelig enn noe annet. Min lille Lizzy gjør også utrolig mye. Finn ut hva dine gleder i hverdagen er, og nyt de. 

 

Motivasjon

 • 17.09.2014 kl. 16:32

Onsdag, midten av uken. Kanskje den verste dagen for noen, men for meg så er det bare å motivere seg selv og ta en liten treningsøkt. Det ble en fin oppvarming på ro-maskinen, etterfulgt av ben-styrke. Hva er din treningsrutine? Ha en super dag! 

Rise and shine

 • 17.09.2014 kl. 11:37What a day

 • 16.09.2014 kl. 21:30


Da er jeg godt plassert i sofaen etter en lang dag i Sverige. Fryseren er fylt opp med godsaker og nå står "I kveld med Ylvis" for tur. 

Sverigetur

 • 16.09.2014 kl. 12:25

Håper alle har hatt en like fin morgen som jeg har. I dag skal jeg og samboeren min en tur til Svergie for å handle litt mat, og annet som vi trenger til uken. Så, i dag ble det mobilblogging. Jeg har nå spist en utrolig god og sunn lunsj, og er straks på vei ut døren. Hva er deres planer i dag? 

 

Instagram

 • 15.09.2014 kl. 21:24


Viser frem noen av mine favorittbilder, fra instagram profilen min Mariemadelen. Har du egen profil og ønsker du å dele den med meg? Tar gjerne en titt innom!  

Cupcakes

 • 15.09.2014 kl. 10:06

Bakemester-Marie? Nei, ikke akkurat! Jeg bestemte meg uansett for å lage cupcakes. Siden vi får besøk passet det seg å ha noe og servere til kaffen. Oppskriften jeg brukte har jeg lånt fra tine.no. Ikke verdensmester på å fikse cupcakes, men de ble utrolig gode! Lys muffinsdeig:
 ♥ 2 egg
♥ 1½ dl sukker
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 100 g smør
♥ 2 dl melk, helst Hel eller lett. Jeg brukte ekstralett
♥ 4 dl hvetemel
♥ 2 st bakepulvet
♥ ¼ Salt

Slik gjør du, step by step.
1. Forvarm ovnen, 200/220 grader.
2. Bland sammen egg, sukker og vaniljesukker til en luftig eggedosis.
4.Rør inn smeltet smør og melk.
5. Bland sammen melet, bakepulveret og salt slik at deigen blir gjevn og fin.  

La de stå i 10 minutter, til de får en gylden overflate og vips! Utrolig gode cupcakes! Lykke til

 


 #Oppskrift #hverdag #Cupcake #Bakeverk #bake #Kake 

 

My weekend

 • 14.09.2014 kl. 12:31


For en utrolig herlig helg det har vært med god mat, familie og kos. Nå ligger jeg langflat på sofaen og ser på Disney klassikere. Det må være noe av det beste som finnes. Vekker så mange gamle og gode minner! Iløpet av dagen skal jeg få trent og lagt ut et innlegg med oppskrift på noen utrolig gode cupcakes som jeg laget i går. Stay tuned! 

 

#Blogg #Helg #Oppskrift #Outfit

Sen sommerdag

 • 13.09.2014 kl. 13:57

For en herlig dag! Nå har vi akkurat spist herlig mat ved bryggen og gått en tur på Akershus festning. Solen skinner som på en varm sommerdag. Høsten har visst ikke kommet for fullt enda.

Black +

 • 13.09.2014 kl. 09:58

HATT/Gina tricot BLUSE/Gina tricot BUKSE/Dr.denim SKO/Bianco VESKE/Bianco

I går inviterte samboeren min meg ut på date og vi endte opp på Big horn. Vi spiste utrolig god mat, snakket og koste oss masse. I dag skal vi på matmessen, på Aker brygge for så å ha en utrolig hyggelig taco kveld! 

Fresh up

 • 12.09.2014 kl. 22:34

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig hyggelig kveld med samboeren min! Forteller dere alt om det i morgen, siden det ble et sent innlegg. I dag hadde jeg en liten spa dag, hvor jeg tok facemask, peeling og fikset neglene mine. Utrolig herlig. Det er så viktig å sette av litt tid til seg selv, slappe av og kose seg. 

 Hva har dere gjort i dag? 

 

 

#DetNye #Blogg #Hverdag #Helg #Kveld  

Yellow jacket

 • 11.09.2014 kl. 12:28

Denne jakken fra Monki er en av mine favoritter fra gårsdagens innkjøp. 

Dagen min i dag er satt av til skole-arbeid. Har allerede brukt morgenen min på skolen, så nå skal jeg straks en tur på trening før jeg skal begynne på oppgaver og hjemme-eksamen. Spennende å begynne på en eksamen, og gleder meg til å lære masse nytt. Hva er dine planer for dagen? Og hva syntes du om jakken? Ha en supert dag <3  


Blomster

 • 10.09.2014 kl. 20:23


I dag kom verdens beste kjæreste hjem med de vakreste rosene jeg noen gang har sett! For en fantastisk gutt♥ 

 

Change of plans

 • 10.09.2014 kl. 17:55Endte opp på handlerunde i dag, og fikk kjøpt så utrolig mange fine ting som kommer i eget innlegg senere. Vi rakk til og med å ta den obligatoriske kaffen(for min del Chai-latten) i mellom all handlingen. Har hatt en utrolig fin dag, og kost meg masse! 


#Hverdag #Shopping #Klær #Mote #Blogg

God morgen

 • 10.09.2014 kl. 10:34


Det beste jeg vet om morningen er å lage meg en god varm te, skru på tv´en og planlegge dagen. I dag har jeg sen skole, så før det er jeg nødt til å rydde leiligheten, ta en tur på treningstudio. Dette er også den tredje dagen min med juiceing, ahh som jeg savner mat nå, hehe! Hva er dine planer i dag? 

Love yourself

 • 09.09.2014 kl. 19:56

Har lenge ønsket å skrive et litt mer personlig innlegg, men med så mye på hjertet vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg vet at dere ikke har blitt så kjent med meg som person igjennom bloggen min, for jeg vet ikke helt ærlig ikke om det er det jeg ønsker. Jeg er et menneske, og ønsker å framstå som utrolig sterk, men alle har svakheter. Sånn er livet, dessverre. Jeg ønsker ikke at dette skal være et "sutreinnlegg" hvor jeg vil ha medlidenhet, men jeg har nå bestemt meg for å dele noe jeg har på hjertet. 

For noen år tilbake kjente jeg et utrolig kroppspress og ble besatt av tanken om den perfekte kroppen. Instagram kunne ødelegge hverdagen min, og all media blåste det opp som en stor ballong. Til slutt, sprakk det for meg. De timene på treningsstudioet var ikke lenger for sunt for meg. Jeg ble psyk og hadde det ikke godt med meg selv. Jeg slet lenge med selvfølelsen min og det var en tung og slitsom periode av livet mitt hvor jeg følte at alt var negativt. Det eneste jeg ønsket var å rømme, dra på verdensreise og få livsgleden tilbake. Jeg er så heldig at personene som er i livet mitt, bryr seg så mye om meg at de fikk gnisten tilbake igjen og føler nå at jeg er på god vei mot en bedre hverdag. Jeg har fremdeles perioder, men nå er jeg mye mer åpen og tør å snakke om det og det hjelper helt utrolig mye. Er utrolig takknemmelig for å ha en så fantastisk flott familie, kjæreste og venneomkrets. For å besvare et spørsmål, jeg regner med fler enn meg har/eller sitter på så er vi ikke alene. 

Håper dere likte et litt mer personlig innlegg fra meg!

BE HAPPY AND LOVE YOURSELF 

Tirsdag +

 • 09.09.2014 kl. 12:01

Fall is here!

 • 08.09.2014 kl. 12:41

Så herlig årstid vi har i vente. Den vakreste syntes jeg. Merker at kulden setter inn, og bladene faller av trærne.
SKJERF/Acne T-SKJORTE/Armani CARDIGAN/Lindex BUKSE/Dr.Denim SKO/B&C
Da var det Mandag igjen, en ny dag og nye muligheter. Jeg har uheldigvis fått feber og blitt dårlig, så mine planer i dag er å slappe av og bli frisk. Skal juice denne uken, helt til Fredag så dere kan forvente en god del tips og oppskrifter på mine favoritt juicer. Hva er dine planer iløpet av dagen?

 

 

#hverdag #Mandag #Oppskrift #Blogg Lizzy♥

 • 07.09.2014 kl. 19:47

Som jeg har lovet dere, så legger jeg ut dette innlegget om hunden min. Hun er en åtte måneder gammel Pomeranian. Første Desember i fjor fikk jeg verdens nydeligste og verdens beste advendtsgave, nemelig Lizzy. Jeg hadde lenge tenkt over om jeg skulle skaffe meg min helt egen hund, og siden foreldrene mine har drevet med oppdrett så falt det seg selvfølgelig naturlig at jeg ville ha en valp fra en av deres hund sitt kull. Første gang jeg så Lizzy var jeg bestemt på at hun skulle og måtte bli min. Jeg er en person som er generelt utrolig glad i dyr, så kjærligheten min for denne lille krabaten er utrolig stor. Man sier jo det at en hund er menneskets beste venn. Når jeg føler meg nedenfor eller trist, kan Lizzy få alle tanker og sorger vekk. Ser at det jeg skriver kan virke helt sykt, men det er faktisk bare sånn det er. Har du egen hund? Eller ønsker du deg det? 


GRATULERER

 • 07.09.2014 kl. 19:04

Beklager for å ha utsatt innlegget og konkurransen. For å kåre en vinner på mest rettferdig måte, nummererte jeg kommentarene deres og trakk lapp. Selv om jeg ønsker å dele ut en personlig almanakk til hver og en av dere, så var det i denne omgangen kun en heldig vinner. 

 

Den heldige vinneren av sin personlige almanakk ble.. 

Beatriz Neves! Gratulerer så mye! 

 

HAPPY

 • 05.09.2014 kl. 11:58

Som jeg elsker helgene. Selv om jeg skal jobbe så har jeg virkelig fått helgefølelsen. Jeg fant ut i går, at jeg og mine venninner skal møtes hos meg på Lørdag og ha en real jentekveld. Ah, så herlig det blir å se de igjen. Har dere noen tips til hva jeg kan servere? Og noen ordentlige chick-flick filmer vi kan se? 

 

#Blogg #Helg #Hverdag #Fredag #Jentekveld 

RELAX

 • 04.09.2014 kl. 18:57


For en fantastisk dag det har vært. Jeg har egentlig ikke fått gjort så mye, annet enn å kose meg med god og sunn mat, men det er vel det som har vært så deilig. Jeg har også vært en tur på treningstudioet, det er så deilig å trene uansett hva man skal resten av dagen. Som dere kanskje har forstått så elsker jeg å se på filmer, serier og reality programmer. Det er bare sånn jeg alltid har vært og man trenger virkelig sånne dager innimellom, hvor man rett og slett ikke gjør noen ting. I morgen er det fullt kjør med skole for så å dra direkte på jobb! Har dere noen planer for morgendagen? eller rett og slett, planene for helgen? 

 

Linkrunden

 • 03.09.2014 kl. 20:00

Her om dagen la jeg ut innlegget DIN BLOGG, hvor en vinner blir kåret for BESTE BLOGG. Det var et utrolig vanskelig valg å ta fordi det var kjempe mange bra og fine blogger, men jeg valgte ut i fra utseende på bloggen, bildene og selvfølgelig innholdet. 

VINNEREN AV BESTE BLOGG BLE (tromme virvel) LENE KRISTIN
Bloggen finner du HER
Hun skrev om mye forskjellig, samt hadde utrolig fine bilder. Det var spennende å lese, ikke alt for mye tekst og heller ikke alt for mange bilder per innlegg! 
Gratulerer :) 

Accessories

 • 03.09.2014 kl. 19:04

Blir så glad når jeg står opp, ser ut av vinduet og solen skinner! I dag tok jeg og samboeren min, oss en tur til sentrum. Skulle se etter hobbysaker for å finne på noe morsomt å gjøre, men manglet litt inspirasjon så om du har noen tips til hva jeg kan lage så hadde jeg blitt veldig glad! I steden for hobbysaker ble det en ny ring og et nytt armebånd fra Glitter. Så simpelt, men utrolig fint! Hva har du gjort i dag? 

Dinner for two

 • 03.09.2014 kl. 17:43

Fullkornstagliatelle med spicy kylling. Utrolig godt og enkelt å lage. Oppskriften finner du HER 

 

#Hverdag #mat #oppskrift 

Konkurranse VINN EN PERSONLIG ALMANAKK

 • 03.09.2014 kl. 12:38

Overskriften sier vel det meste? Jeg har vært så heldig å få kjøre i gang en konkurranse i sammarbeid med Personlig Almanakk! Først, for dere som ikke vet hva det er så er det en liten planleggingsbok. Du får selv velge designet både på innsiden og utsiden, forskjellige størrelser etter hva som passer deg best, For eksempel om du er russ i år så har de en A5-versjon hvor man kan velge å ha russesider! Jeg har hatt min i snart ett år, bruker den så og si hver dag og elsker den. Å ha en personlig almanakk gjør det mye mer morsomt og enklere å planlegge hverdagen. 
For å bestille din egen eller for inspirasjon kan du gå inn på Personlig almanakk sin hjemmeside HER
Link til Facebook siden deres, hvor det blir lagt ut bilder av andres personlige almanakk HER, Eller instagram @Personligalmanakk.
De har også fått Snapchat @Persalmanakk hvor du får unikt tilbud og innhold du ikke får andre steder!

For å få muligheten til å vinne en personlig almanakk, er du nødt til å dele dette innlegget på facebookén din for så å skrive i kommentarfeltet med fullt navn og email. Vinneren blir kåret på Lørdag! LYKKE TIL

 

 

//Sponset 
#Konkurranse #Hverdag #Blogg  

Matmuffins

 • 02.09.2014 kl. 17:29

Matmuffins, en vidunderlig oppfinnelse. Jeg har stjålet oppskriften fra bloggen til Linda Stuhaug! Hun lager så utrolig mye godt og sunt så dette var en god inspirasjon for dagens middag. Med denne oppskriften får du 6-9 stk. 

2 dl havremel (jeg brukte 2 dl med havregryn)
3 dl sammalt hvete
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ts grillkrydder

2 egg
200 g creme fraiche
2 dl melk
30 g smeltet smør 

Fyllet i muffinsen kan du selv bestemme, men jeg brukte 350 g med boksskinke, spinat og 100 g revet ost. For å gjøre muffinsen enda sunnere kan du bruke lettost. 

Fremgangsmåten er egentlig veldig enkel. Forvarm ovnen på 200 grader. Du blander først de tørre varene og de bløte varene hver for seg, for så og blande alt sammen. Ta så det fyllet du ønsker, sammen med deigen. Du kan selv velge hva slags former du vil bruke. Etter 15-20 minutter er middagen klar! 

Bon Appétit

White jeans +

 • 02.09.2014 kl. 12:08-Late workout -

 • 01.09.2014 kl. 22:42

Da var 5 km på tredemølla unnagjort og kvelden er inntatt med god samvittighet! Nå koser jeg meg med en proteinshake fra Fitmiss - Delight med jordbær-smak! Har du trent i dag? Bruker du proteinpulver? Ha en super kveld! 

Dyrisk

 • 01.09.2014 kl. 15:23


Er ikke disse sinnsykt kule? Jeg elsker dyremønstre og disse slo virkelig an. Jeg har bestilt et par sko fra Nelly.no i helt hvitt for å teste det ut, men tror det blir utrolig stilig! Hva tror du? Lissene er fra ProTouch! 

Hello September

 • 01.09.2014 kl. 11:40

Da var det en ny måned med masse nye muligheter! Har utrolig mye å se frem til, klarer nesten ikke å vente med å dele det med dere. Tiden går så utrolig fort så det er viktig å sette pris på hvert eneste minutt av hverdagen. 


Nå koser jeg meg med en kopp kaffe før det bærer til skolen for en ny forelesning. Hva er deres planer i dag? 

#blogg #hverdag #september 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no