Reunion

 • 31.10.2014 kl. 18:19

Da har jeg akkurat kommet inn døren og satt meg ordentlig til rette for kvelden. Det var utrolig hyggelig å møte tremenningen min Marlene igjen og vi fant ut at vi ikke har møtt hverandre på litt over fire år! Litt for lenge siden sist, men det er desverre sånn det blir når man bor i hver sin ende av landet. Vi spiste på Vapiano, en koselig og fin resturant som er utrolig billig og selger kvalitetsmat. Anbefaler denne resturanten til alle! Den må virkelig testes ut for de som ikke har gjort det.

Har du vært der før? Hva er din opplevelse? 

 

 

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12761603/?claim=ktfss24m4j4">Follow my blog with Bloglovin</a>

HALLOWEEN

 • 31.10.2014 kl. 12:41


Happy Halloween!
Her ser dere hva jeg endte opp som, et rådyr hehe. ikke direkte skummelt. Regner med at de fleste har kostymet klart for kvelden? Jeg derimot skal tilbringe kvelden på sofaen i armkroken til kjæresten og spise taco, som de fleste andre fredager. Som dere vet var jeg ute i går og jeg storkoste meg! Merker i dag at kroppen er litt småsliten av litt for mye dansing, men det var så verdt det. Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg drar ned til sentrum for å møte min kjære tremenning, så får dere kose dere og skremme masse.

Morning sunshine

 • 30.10.2014 kl. 10:26

Vakre fine morgenstund? nei ikke i dag. En mann som tydeligvis burde vært i seng for noen timer siden, og drukket litt mindre alkohol, stod utenfor og skrek inn på boligområdet slik at alle med vinduet åpent ble vekt. På veien til butikken for å handle inn dagens frokost og morgendagens middag stod det så mange politibiler at det var tydelig at det ikke bare var oss som irriterte oss over den høylytte mannen. I dag er det halloween fest på skansen og jeg er super klar for å kle meg ut. Dere får ikke vite hva det er helt enda, men om dere trenger tips til kostymer så anbefaler jeg å sjekke ut makeup videoene som er på youtube. Har fått min inspirasjon derfra i år og gleder meg til å eksprimentere litt med sminke. Hva tror dere jeg skal være? Om dere gjetter uten noen hint, haha!

Har nå spist en god frokost! Bananpannekaker som er en desidert favoritt her hos oss, Croissant, friske bær og nypresset appelsinjuice. Om dere lurer på hvordan jeg lager mine bananpannekaker kan du sjekke ut innlegget HER! Jeg liker også å bruke litt honning for å få litt søthet.
 

Busy day

 • 29.10.2014 kl. 21:15

Fjohh.. For en dag det har vært i dag. Har vært så utrolig sliten og trøtt, men regner med at det er en reaksjon på at kroppen min er sliten. Har tilbrakt mesteparten av ettermiddagen min på Villamedica. 

haha, bustehuet! 
Etter å ha vært i Asker var jeg nødt til å ta bussen tilbake til byen, og en trøtt meg, er en vimsete og klumsete meg. Jeg klarte å gå av bussen fordi jeg var hundreprosent sikker på at den personen utenfor var min kjære mormor, men da jeg gikk av og bussen hadde gått, stod jeg der uten min mormor (kanskje en annen sin) og ante ikke hvor jeg var! Flott med disse smarttelefonene med GPS. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Vapiano og er klare for morgendagen! Gleder meg til å vise dere kostymet mitt ♥ Så stay tuned!  
Everyday makeup - Sminkevideo

 • 28.10.2014 kl. 19:47

Ja, nå skal det sies at jeg overhodet ikke er noen sminke-ekspert, men så lenge jeg føler meg vel så føler jeg at jobben blir gjort riktig. De fleste kostene som blir brukt igjennom videoen er fra Eco tools earth-friendly beauty som du kan få kjøpt HER. Har brukt de en stund nå og er utrolig fornøyd! 
 


SKIN
Det første jeg begynner med er en primer fra "Bare minerals prime time neutralizing" som har en gul undertone og lysreflekterende pigmenter som nøytraliserer rødhet og jevner hudtonen. Da har jeg en fin og glatt overflate før jeg legger på min fantastiske "Oxygenating Foundation". Jeg har skrevet om denne før og jeg må virkelig si at det er et gullfunn! Den dekker nøyaktig det jeg ønsker å dekke og ligger fint på huden. Om du ønsker å lese mer om denne eller bestille anbefaler jeg deg å lese innlegget mitt REVOLUSJON. Her får du vite litt mer om produktet om hvem du skal kontakte. Når det er gjort bruker jeg fitme! fra Maybelline/125. Som dere ser så bruker jeg denne på steder jeg ønsker å jevne ut fargen. Så, for å fjerne de mørke ringene og ujevnheter i huden legger jeg på en "Concealer fra Glo-minerals/Natural", føler da at jeg har lagt en fin "Base". 

POWDER 
Pudderet jeg bruker er det kjente "Too Faced chocolate powder/Milk". Som de fleste vet både lukter og smaker dette pudderet sjokolade, og ikke nok med det syntes jeg fargen er utrolig fin, føler meg nesten litt sommerbrun. For å legge litt farge i kinnene har jeg funnet min favoritt fra "Glo-minerals terra cotta blush duo" og en super fin blush fra "mac sheeertone/Pinch o`peach". Jeg jevner ut det som er "for mye"med en ren kost for så å legge på et transparant pudder fra "Diego Dalla Palma". 


EYES
Når det kommer til øynene mine er jeg veldig lite kreativ, så for å fremheve brynene bruker jeg en helt enkel beige farge fra "NYX Natural shadow palette", her går det selvsagt ann å eksperimentere litt mer enn meg! Brynene mine fikser jeg med "Glo-minerals Brow kit - Taupe" og legger en fin linje med "Too faced lip liner perfect lips - perfect pink". Noe dere ikke ser, er at jeg tar på en lys "leppestift fra YSL"! 

Må innrømme at det var faktisk litt pinlig å sitte for seg selv forran kameraet for å snakke ut til personer jeg ikke kjenner, men håper dere likte det!
 

 

Morgenstund har gull i munn

 • 28.10.2014 kl. 08:31

I dag er jeg litt ekstra glad og har fått utrolig mye motivasjon, for i går kjøpte jeg meg nemlig et nytt kamera! Var innom fotovideo som ligger like ved glassmagasinet i går for å sjekke ut litt, spørre litt spørsmål og få litt tips, og i går kveld dro Anders og jeg å kjøpte Canon EOS 70D med en sigma 17-70 objektiv. Har testet med noen få bilder og hittel er jeg rimelig fornøyd. Har ønsket meg nytt kamera en god stund, men før nå rundt høsttider har det ikke vært helt nødvendig. Man får litt ekstra inspirasjon når man skaffer seg noe nytt, som treningstøy. Elsker å få litt ekstra motivasjon og da passer det seg med å kjøpe nytt treningstøy. Er super motivert og klar for å ta superbilder og.. (trommevirvel) lage en video til dere. Har lenge blitt spurt om jeg kan vise hvordan jeg sminker meg og om jeg kan lage en video, så nå er det bestemt. 

Nå skal jeg dra på trening så ha en super dag og kos dere masse! 


 

GLAM +

 • 27.10.2014 kl. 15:57

Endelig er eksamen levert! For en deilig start på uken. Planen var egentlig å levere på fredag, men vi ble litt forsinket under prosessen kan man si. Da var det bare for meg å sette meg ned med en ny eksamen, hehe... Denne helgen har vært utrolig deilig og avslappende og jeg er  klar for denne uken. Har masse å gjøre så timeplanen min fra og med i dag er fullbokket med masse godsaker (og masse eksamensarbeid). Det er noen overaskelser som ligger å venter på å bli delt, så hold dere oppdatert på bloggen min eller lik facebook siden min HER!♥

Hadde blitt super glad om dere kunne lagt igjen en kommentar med tema om hva dere ønsker å lese om, har mangle planer fremover men hva syntes dere er morsomt og spennende?  

Mitt nyeste innkjøp er jeg er nødt til å vise dere!!! På lørdagen gikk jeg og min kjære, Anders, en tur på senteret å som alltid var jeg nødt til å gå innom interiørbutikker, blandt de er princess som er en av min favorittbutikk. Fikk gjort et kjempe kupp å kjøpte 3 for prisen av 2! Har alltid hatt lyst på en ordentlig palijettpute og nå er det endelig i hus. Så for 349 kr ser leiligheten tusen ganger bedre ut og mye mer hjemmekoselig.♥POWERWALK +

 • 25.10.2014 kl. 12:44

UNDER MY UMBRELLA

 • 24.10.2014 kl. 15:52

Regn, regn og atter regn! Det er helt sant når det sies at humøret blir påvirket av været, det gjelder i hvertfall meg. Jeg merker at jeg mangler motivasjon og inspirasjon, og med eksamensarbeid som første prioritering blir det lite å fortelle om. Helst ønsker jeg å legge meg under en dyne, med en varm kopp kakao og bare nyte en dag med Anders. Så, vi bestemte oss at i kveld tar vi en real tacokveld med gullrekka for å samle litt energi til dagene framover. Denne helgen er vi "barnepass", hehe, for hundene våre i Ås og jeg må inrømme at det er litt deilig å komme for og være her i helgen. Dere får kose dere masse!! Har dere noen planer for helgen?
Fantastiske vipper og bryn

 • 22.10.2014 kl. 18:46

Perfekte bryn og perfekte vipper? Har bare en å takke for det. I går tilbrakte jeg ettermiddagen min sammen med Anna som er eier av skjønnhetssalongen Pearl Beauty på Ryen. Ikke bare har hun fikset vippene mine denne gangen, men også brynene mine. Det trengtes, for å si det sånn. En liten hemmelighet om meg, jeg er rett og slett elendig på å fikse brynene mine. Nappe, farge, style? Glem det. Det blir faktisk så stygt at jeg nærmest må tegne på alt som er. Forrige gang jeg var hos Anna bestemte jeg meg for å la brynene vokse ordentlig ut, slik at hun kunne gjøre undeverker for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Både med brynene og vippene! 

Som jeg skrev i det første innlegget mitt om vippe-extensions tok jeg meg en pause fra vipper i sommer for å la øynene hvile. Og ett år med vipper, og mange forskjellige salonger har jeg funnet min favoritt! Jeg har vært mye frem og tilbake, overalt. Både i Oslo, Ski og Ås har jeg lett etter den perfekte salongen. Anna er ikke bare super flink på det hun gjør, men utrolig hyggelig, rolig, pirkete og hjelpsom. Alt i alt får man en helt fantastisk god kundebehandling og en utrolig fin opplevelse.

 

DE FØRSTE 5 SOM RINGER FÅR 20% AVSLAG PÅ FØRSTE SETT MED VIPPER - 944 98 333
 

SURPRISE

 • 22.10.2014 kl. 09:23

God morgen alle kjære lesere! Det er altså så utrolig deilig å stå opp tidlig, å få noe ut av dagen. Startet morgenen min med en liten treningsrunde og er nå klar for å ta turen til Asker. Skal på Villamedica å få en behandling jeg vant for noen uker siden som heter Venus Freeze som jeg selvsagt kommer til å fortelle dere alt om når jeg er ferdig med behandlingen, om noen uker. Har allerede tatt det tre ganger og er overaskende fornøyd, men nok om det for denne gang. 

I dag har jeg også en liten overaskelse til dere, så det er bare å følge meg ut over dagen for godsaker!! Til den tid kommer, så får dere kose dere masse og nyte dagen! 
 

DERE ER FANTASTISKE!

 • 21.10.2014 kl. 22:05

Først og fremst ønsker jeg å takke dere alle sammen. Noe som rører meg stort er hvor mange som kommenterer innleggene mine, leser og i det hele tatt går inn på bloggen! Setter utrolig stor pris på hver og en av dere, så tusen hjertelig takk dere søte snille! Dere gir meg ikke bare mye glede, men utrolig mye motivasjon så igjen TAKK! Dere er fantastiske!! 

Puhh, nå kan jeg endelig puste ut etter en lang dag. Har fått gjort utrolig mye i dag og må innømme at slike dager er utrolig deilige, selv om jeg elsker kosedager på sofaen med en herlig serie på tv. Har blant annet trent, jobbet med eksamen og... hentet en super spennende pakke på posten som dere får høre alt om veldig snart, men nå? Jo, nå står "I kveld med Ylvis" for turen, så får dere kose dere resten av kvelden. ♥

Hadde blitt utrolig glad om dere tok dere tid til å like facebook siden min HER, hvor dere får oppdateringer om når innleggene er ute på bloggen, konkurranser og mange andre godsaker.MIDDAGSTIPS - Enkelt, sunt og godt

 • 20.10.2014 kl. 19:20

Nå har vi spist en super god middag som jeg bare er nødt til å dele med dere. Kom over denne oppskriften for en stund siden og det har absolutt blitt en favoritt hos oss. Det er utrolig enkelt og tar ikke mer enn 25 minutter å lage. 

KYLLINGSPYD
?Forvarm ovnen på 220 grader. Du kan også velge å grille spydene om du ønsker det. 
?Kutt kyllingen i terninger slik at du enkelt kan plassere bitene på spyd.
?Bruk et krydder ettersom hva du liker, jeg brukte Toscana krydder
?La kyllingspydene stå i 20 minutter 

BØNNESALAT

?Finhakk chilli. Jeg brukte en hel chilli, men du kan selv regulere hvor mye du ønsker å bruke. 
?Finhakk en teskje med ingefær 
?Hakk en spiseskje korriander
?Varm bønnene uten væsken og tilsett chilli, ingefær og korriander og rør forsiktig rundt. 

om det er ønsker, kan du lage en enkel salat ved siden av. Så raskt og så enkelt har du en utrolig god middagsrett!  

I LOVE IT

 • 20.10.2014 kl. 09:50

Den beste måten å starte en ny dag på, være følelsen etter 5 km på tredemølla. Har allerede vært våken siden klokken syv, kun for å trene. Er ikke akkurat den som jubler når det er snakk om å stå opp tidlig og ihvertfall ikke når det kommer til å stå opp tidligere enn jeg er nødt til, men i dag var det faktisk så utrolig deilig med en liten kickstart på den nye uken. Har ingen store planer for dagen, bortsett fra å komme ordentlig i gang med eksamen og hente en premie jeg vant etter en instagram komkurranse. Haha, var så gøy å vinne, for som regel når jeg deltar i slike konkurranser kan jeg bare glemme å bli trukket ut. Kanskje flaksen har snudd? Det får vi da håpe!

Åhh, nå begynner også Halloween kostymet mitt å bli ferdig. Bestilte siste rest i går og er storfornøyd så langt. Da gjenstår det bare å finne den perfekte makeup! Dere som er over 18 er hjertelig velkommen på skansen 30.oktober. Dere kan faktisk bestille billett via meg. Bare kontakt med på mailen min så kan vi ta det derfra! Mariebekken@hotmail.com


 

+ +

 • 19.10.2014 kl. 16:08
FINALLY FRIDAY +

 • 17.10.2014 kl. 14:21

Åhh endelig var det fredag. Min favoritt dag i uken! Denne dagen skal virkelig nytes og om ikke så alt for lenge skal Anders og jeg en tur ned til sentrum for å finne noen skumle kostymer til en halloween fest vi skal på den 30. Oktober. Hva jeg skal være får forbli en liten hemmelighet, så får dere heller glede dere til å se. Oppdaterer dere i løpet av dagen. Ha en super dag og kos dere masse! 


Wonderful day

 • 16.10.2014 kl. 16:25

Som jeg har kost meg i dag. Startet dagen med en herlig treningsøkt og har møtt mine to beste venninner og spist en herlig lunsj på Vapiano, ved Rådhusplassen. Selv om vi møtes litt for sjeldent er det alltid utrolig koselig å "catche" opp. Skal nå på jobb til klokken ni, så da er det bare å ta turen innom å kjøpe litt sko.

Hva har dine planer for resten av dagen?


Instagram// Mariemadelen

ANSWERS

 • 15.10.2014 kl. 20:33

Nydlig blogg <3 kor er designe ditt fra ?
- Åh, tusen takk snille deg! Designet mitt har jeg kjøpt fra RRH Webdesign!

Favoritt blogger?
- Det er utrolig mange flinke bloggere, så er vanskelig å skulle velge en, men den bloggen som jeg antakeligvis er oftes innom må være Marthe Borge HER, og en svensk blogger jeg virkelig har fått sansen for, Molly Rustas HER


Hvor får du inspirasjon fra?
- Litt her og litt der egentlig, mest instagram, weheartit og andre bloggere♥

Hva interesserer deg ?
- Alt! Hehe, neida. Det er et veldig bredt spørsmål, jeg er interessert i hva som skjer i verden og hverdagen, som gjør at jeg ofte leser på i hvert fall fem forskjellige nettaviser daglig, familien min, vennene mine, sport, trening, helse, dyr, you name it! 

Favoritt butikk?
- Litt vanskelig å svare på, for det er ingen spesiell butikk jeg er nødt til å gå innom om jeg er ute og handler. Er veldig glad i Monki, Lindex, Bikbok osv, men finner alltid noen godsaker i små ?ukjente? butikker litt utpå landet.

 Favoritt mat?
- Det må nok bli taco, selv om jeg generelt er litt for glad i all mat hehe!

Beste med å blogge?
- Tilbakemeldingene og de flotte kommentarene! Blir alltid like glad for hver eneste kommentar som dukker opp i innleggene mine og setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid <3


Favoritt-brukere på instagram?

- Det er absolutt mine nærmeste venner! Verdens flotteste jenter.

Hvilke blogger leser du?
- Det er mange! Martheborge og molly rustas, som jeg nevnte i spørsmålet over, men også Kenzas, Sophie Elise, Eirin Kristiansen, Caroline Berg Eriksen og utallige andre. 

 

Om dere vet om noen bloggere dere syntes jeg burde ta en titt på, setter jeg stor pris på en kommentar med link!

Kva studerer du?
- Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på markedshøyskolen! En fantastisk skole med kjempe flinke forelesere og utrolig spennende fag. Super fornøyd!

Har du sysken?
- Det har jeg! En fantastisk snill storesøster, som dessverre bor utrolig langt vekk.. 

Kven ser du opp til eller kven inspirerer deg, og kvifor?
- Min kjære mor er en stor inspirasjon, både for sitt store hjerte og den lidenskapen hun har for livet. Klisje, men sant.

Kva er den beste gåven du kan få, og kva er den verste?
- Vet du hva, jeg har faktisk aldri vært misfornøyd med en eneste ting, og har alltid satt stor pris på gaven uansett! Selv den gangen jeg fikk samme genser to ganger. Hadde ikke samvittighet til å bytte noen av de, så begge ble flittig brukt! 


Kan du anbefale ein film som får deg til å le?
- Hahhaaha, begynner bare å le av tanken på filmen, men den heter The Croods! Anbefaler faktisk alle å se den, helst på Norsk. 

Kvifor begynte du å blogge? :)
- Litt morsomt at du spør egentlig. Den hundreprosent ærlige grunnen er fordi jeg har hatt utrolig mye på hjertet. I sommer kunne jeg sitte i flere timer og skrive tekster om alt mulig rart. Når jeg tullet med Anders om å blogge, sa han: Ja, hvorfor ikke? Og da var det gjort. J

Hvor er jakka di fra? :D
- Den er fra NELLY.NO! Super deilig og utrolig fin.

Hva synes du om høstens mote ?
- Syntes det har kommet så utrolig mye kult, blir nesten litt gal av alt jeg ønsker meg for tiden! Noe jeg virkelig elsker og ikke har i garderoben enda er et skjørt, i metallisk farge!! Det må jeg få tak i.

Du er så nydelig. Har du noen skjønnhetstips?
- Tusen takk søte deg! Nå ble jeg veldig glad. Nei tips, det tror jeg nok ikke. Anbefalinger derimot, det har jeg! Skal legge ut et innlegg etter hvert med hva slags produkter jeg bruker for morgen og kveldsstell. Stay tuned! 

Kan du ha et "hva som er i vesken min"-innlegg?
- Ja, det kan jeg få til en gang! J

Hvilke produkter styler/tar du vare på håret ditt med?
- Har vært helt avhengig av en shampoo og balsam fra Palett som gir en utrolig fin glans og hold på håret. I tillegg bruker jeg moroccanoil, og kurer håret annenhver uke!

Kan du lage et innlegg om skoene dine? du har så mange fiine
- Hihi, tusen takk søta! Ja, kan godt det!

Og et eget innlegg om lizzy?
- Det har jeg allerede laget. Linken ligger HER ♥

Har du en bok å anbefale?
- Jenta som lekte med ilden av Stieg Larsson! En veldig spennende bok som man så vidt klarer å legge fra seg. 

Når du skal kose deg med noe ekstra godt, hva spiser du da? (is, godteri, snacks, frukt?)
- Nå ble jeg nesten litt sukkersyk, men jeg elsker å spise fruktcocktail med frozen yogurt!

 Når ble du sammen med typen? Bor du med han nå?
- En av de beste dagene i mitt liv, 5.April.2014 <3 Ja, bor sammen i Oslo nå.

HØSTENS GODSAKER

 • 14.10.2014 kl. 20:30


Det blir aldri ordentlig høst før man smaker på de gode råvarene man får tak i på denne tiden av året, og det var akkuratt det jeg ville i dag. Lage en ordentlig hjemmelaget grønnsaksuppe som tar cirka en halvtime. Du kan bruke så mange og så mye grønnsaker du ønsker og tilpasse etter behov!
Ingredienser

4 stk  gulrøtter
3 stk poteter 
1/2 Sellerirot
1/2 Kålrot
1/2 Løk 
2 grønnsaksbuljong 

Fremgangsmåte

Skrell og kutt opp alle grønnsaker.
Først: Fres løken til den blir gyllen, for så og ha alle grønnsakene i samme kasserolle. Hell vann over grønnsakene, slik at alt dekkes og putt grønnsaksbuljong i gryten. La den koke i 20 minutter og VIPS! En sunn og god middag til hele familien. Så godt og så enkelt! MINE TIPS

 • 14.10.2014 kl. 13:17

Om du virkelig vil bli flink til noe, er du nødt til å øve. Det samme gjelder skole. Før jeg begynte på videregående gikk jeg på en skole med litt annerledes forelesning enn hva andre ungdomsskoler som regel har. Nå har det seg sånn at alle lærer på forskjellig måte og det er veldig viktig for hver enkelt person å finne ut av hvilken metode man burde bruke for å lære raskere og enklere. Noen personer trenger å lese en side en gang, og kan allerede etter det husker alt. Andre må virkelig lese flittig gjennom, ta notater og streke under det som er viktigst i teksten for at det virkelig skal sitte.  

Fra jeg begynte i tredjeklasse på videregående, til nå hvor jeg går første året på markedshøyskolen bruker jeg noe som kalles studieteknikk. Den måten du lærer best på, er den måten du må bruke gjennom hvert eneste kapittel i boken for å oppnå det beste resultatet, men er det egentlig så enkelt? Jeg har brukt lang tid på å finne ut hvordan jeg lærer best så derfor ønsker jeg og dele mine tips til dere♥


1♥ SØVN
Noe av det viktigste på denne listen er søvn. Er du trøtt og sliten vil det bli vanskelig å følge med og konsentrere seg i timen. Finn en døgnrytme som passer deg. Skal du tidlig opp, legg deg tidlig. Få unnagjort alt du trenger å gjøre før du legger deg. Da får du slappet ordentlig av og sovet ut til dagen etterpå.

2♥ FROKOST
Frokost. Det viktigst måltidet i løpet av dagen! Om du ikke er morgensulten, spis en frukt eller en yoghurt for å sette i gang kroppen. Næringen i maten gjør at hjernen fungerer bedre å det blir enklere og holder øynene åpne den første timen.  

3♥TID
Finn ut når på dagen du presterer best! Mennesker er vanedyr, så om vi legger en plan for hver dag vil kroppen raskt vende seg til det og jobbe når man skal. Selvsagt kan det være forskjell fra dag til dag, men det hjelper meg.

4♥ PAUSE
Ikke sitt mer enn to timer om gangen. Ta gjerne pauser, spis litt, drikk en kopp med te. Et lite avbrekk fra arbeidet er viktig!  

5♥PLANLEGGE
Planlegg arbeidet. Om du vet at du skal ha en prøve eller innlevering om en uke, begynn allerede når du får beskjed! Ikke utsett og tenk at du kan gjøre det senere, for det går fort i glemmeboken.

6♥DROPP PC OG ANNEN TEKNOLOGI
Skriv på ark. Bruk gjerne penn og papir framfor en pc. Hjernen memoriserer bedre ved å skrive for hånd!

7♥NOTATER
Skriv notater. Les i ditt eget tempo og ta notater ved siden av. Det viktigste er at du får med deg hva du leser! 

8♥FORBEREDELSE
Forbered deg! Les igjennom pensum før skoleåret starter og bli kjent med hva kriteriene er for hvert fag. Kom på skolen forberedt og les igjenom stoffet før timen begynner. Vær alltid et skritt forran.

9♥ORDEN
Hold alltid orden! Jeg er en liten ordens-freak som passer på papirene mine. Skaff mapper til hvert fag og ta vare på alle ark du får. 

10♥ORD BANK
Lag en "Ord-bank". Fagspråk kan være vanskelig, lag derfor en liste med ord fra faget som kan brukes i en tekst siden. Legg ved en liten beskrivelse ved siden av. 


Prøv og kos deg med oppgaven og gjør noe hyggelig ut av det. Om du liker å jobbe med andre, avtal en leksekveld. Lag deg en kopp med te eller kakao og tenn noen stearinlys. Sett på rolig musikk, men kun om du klarer å jobbe effektivt med bakgrunnsmusikk!

Håper dere likte tipsene mine og håper dere får tatt i bruk noen av de. 

Har du noen tips til studieteknikk?

 

 

 

The one!

 • 13.10.2014 kl. 18:17

Dere som leser bloggen min vet at jeg er litt hemmelighetsfull. Da jeg begynte å blogge bestemte jeg meg for å ikke introdusere kjæresten min for dere, men forstod raskt hvor vanskelig det ville bli. Han er en utrolig stor del av hverdagen min, og en større del av meg. 

For litt under et år siden begynte vi å snakke sammen, vi hadde utvekslet noen ord tidligere og jeg kjente igjen profilbildet hans på facebook senere (gutter som aldri skifter profilbiildet, hehe). Jeg inviterte han med på en fest jeg og noen venninner holdt i Oslo, men siden han ikke kunne den dagen, bestemte vi oss for å møtes på to-manns hånd i stedet. Fordi vi allerede hadde snakket sammen en god del, og snappet, følte jeg meg trygg nok til å invitere han hjem til meg. Haha, (dere vil sikkert tenke at det fort kunne vært farlig, og det er ikke noe jeg anbefaler til noen, for man vet aldri hva som plutselig står på døren) men.. Vi hadde det utrolig koselig! Så noen filmer, snakket, lo og etter denne ene kvelden, ønsket jeg å vite mer om han. Allerede dagen etter vi møttes første gang, kom han på besøk igjen. Jeg husker denne kvelden så godt, som om det skulle vært i går. Etter den tid, falt alt seg veldig naturlig. Vi hadde det utrolig koselig sammen. Siden begge nylig var kommet ut av forhold, hadde vi bestemt oss for og kun være venner, men planen gikk ikke helt slik som den skulle. Noen dager før nyttårsaften tok han seg en liten road-trip med en kompis til Stockholm, for å feire, og vi fant vel begge ut rundt denne tiden at gjort var gjort, vi begynte å falle for hverdandre. For en klisjé, haha.Dere ser jo hvordan det har gått siden den tid. Vi bor sammen i en leilighet i Oslo nå og jeg har aldri hatt det bedre. Noen vil si at det er tidlig, men når man føler at det er rett så er det, det! Vi tuller hver dag, og er super barnslige med hverandre. Han er virkelig den eneste personen i hele ville verden som kan få meg til å le når jeg er sur eller lei meg. Siden jeg er en liten hissigpropp, blir jeg fort småsint for småting som irriterer meg. Selv om han er kjempe flink til egentlig alt, så kan jeg reagere på at vaskebørsten står feil vei. Når det skjer, ser han bare på meg, klemmer meg inntil han og forteller meg hvor søt jeg er, haha irriterende ikke sant? Men, så begynner vi bare og le. For da skjønner jeg hvor utrolig teit jeg er som bryr meg om sånne filleting, haha. 


Det å ha en person ved din side som du kan være hundreogti prosent deg selv med er helt fantastisk. En som alltid støtter deg og passer på deg. Jeg har vært så utrolig heldig å ha en sånn person i livet mitt. Forrige uke når jeg var syk, kjedet jeg meg mens han var på jobb og klarte nesten ikke å røre på meg! Da kom han hjem med sims 4 til meg i sykegave, så søt!! Det handler ikke om det at han kjøpte det til meg, men tanken bak det. At han i det hele tatt tenkte på det! Jeg forguder den gutten og setter så utrolig stor pris på han. Jeg nyter hvert eneste sekund jeg får med han, og ikke fordi jeg er redd for å miste han, men fordi jeg elsker han. 


Jeg vet at jeg kan lage et superlangt innlegg, om hvor fantastisk høyt jeg elsker han og hvor flott han er, men hvor morsomt blir det for dere å lese da? haha, neida.. joda. Men poenget mitt med dette innlegget, er jo for å introdusere han for dere. Han heter Anders, 20 år og er fra Drammen. Den mest omtenksomme, snilleste og beste gutten jeg noen sinne har møtt! Han er ikke bare en samboer, eller en kjæreste, men min aller beste venn♥

Haha, for noen av dere ble vel dette litt for klissete, og før jeg møtte Anders ville jeg sikker spydd av meg selv nå, men kjærlighet er mer enn forelskelse vet dere! So, Enjooy!!!♥

 

MONDAY

 • 13.10.2014 kl. 15:22

Back on track! Etter en deilig helg, fikk jeg en fresh start på den kommende uken. Er så deilig når man er opplagt og klar for nye muligheter, og ikke minst nye utfordringer! 

Æhh, noe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at om kun 82 dager drar jeg med familien, og kjæresten min til Thailand! Har aldri vært der før, og jeg gleder meg utrolig mye til å reise til varmen! Turen går til Hua Hin, og vi skal være der i fjorten dager. Har du vært der før? Før jeg drar på ferie, liker jeg og planlegge etter hva man ønsker å oppleve. Jeg har alltid likt å oppleve nye ting og dra nye steder, så det og kun ligge på stranden, er ikke den optimale ferien for meg! Før jeg gikk ut av videregående, ønsket jeg og reise verden rundt og se alt som er, og jeg har enda ikke lagt vekk den tanken men tiden må være rett. Det er ikke alltid det passer seg å reise i flere måneder, og alt må være godt planlagt! Håper å få til en slik reise om ikke så alt for lenge, men det får tiden vise. Har sett på bilder fra Hua Hin, og med det gleder jeg meg bare enda mer! Vakkert, ikke sant? Bildene er lånt fra weheartit.com

 

Bergsjø

 • 11.10.2014 kl. 17:15

Åhh, så deilig det er å være på en avslappende hyttetur. Det er så lenge siden jeg har slappet ordentlig av en hel helg, uten en eneste bekymring som siger igjennom tankene mine. Jeg storkoser meg med familien min, og når kjæresten er med blir det bare enda bedre. Da vi kom hit i går, tok vi oss en tur i boblebadet før vi koste oss med taco, Idol og kortspill. Dagen i dag har gått til en liten fjell-utflukt ved en sjø som blir kalt Bergsjø. Må bare si, herregud! Så utrolig flott natur vi har i Norge! Blir like fascinert og glad over å se noe så vakkert hver gang. Da jeg var litt yngre, og ikke hadde jobb og andre forpliktelser tok foreldrene mine med meg og storesøsteren min med på hytteturer hele tiden, og vi elsket det. Den friske luften, så avslappende, familie kos og alt annet som følger med på hyttetur gjør noe med meg..Ettersom jeg har blitt eldre, har jeg tatt jeg på meg flere forpliktelser og jeg merker at det noen ganger blir litt for mye av det gode. Dere som leser innleggene mine vet at jeg er veldig opptatt av å ta vare på helsen! Ikke bare å trene og være sunn, men også det å sette av tid til å tenke på noe annet enn alt man ønsker å prestere i. For meg gjelder det mye mer enn bare skole, jobb og trening. Presset kan bli for stort, og det regner jeg med at flere kan si seg enig i! 


Har storkost meg i dag, og nå skal vi en liten tur ut, for så å hoppe i boblebadet ♥ Kos dere masse! 

Pakkeliste hyttetur

 • 10.10.2014 kl. 17:01

Fysjameien for ett vær det har vært det siste døgnet! Her i hovedstaten har det faktisk regnet både i går og dag, men i går kveld begynte det faktisk å tordne og lyne! I OKTOBER a dere. Jeg er så redd for lynet, og er selvsagt en av de superskremte som skrur av alt av strøm, og vil helst krype sammen under dynen til været er bedre, men min fantastiske kjæreste laget meg en god kopp te, og tente noen stearinlys! Det var så koselig og følte meg mye tryggere i armkroken ♥

Som jeg sa i går, skal jeg lage en liten pakkeliste for hytteturen vi skal på. Mangler noen små-ting med på bildene, men skriver inn alt jeg tar med meg i bagen.

 

- TOALETTMAPPE -

♥Shampoo
♥Balsam
♥Kroppsåpe

♥Hårbørste
♥Strikker


♥Deodorant 
♥Body-Splash
♥Parfyme
♥Tannbørste

♥Tannkrem
♥Pinsett
♥Barberhøvel
♥Sminkefjerner
♥Fuktighetskrem med solfaktor 

- KLÆR - 

♥Deilige, myke og varme gensere

♥Undertøy
♥Sokker
♥Sports-bh 

♥Turbukse
♥Vind/regnjakke 
♥Kosebukse (en selvfølge)
♥Superundertøy
♥Pannebånd/Lue

 

- SKO -

♥Gode tursko
♥Støvler
♥Joggesko
♥Tøffler 

- ANDRE TING

♥Kamera + lader
♥MAC + lader
♥Lommebok

♥Håndkle
♥Sengetøy
♥Laken

 

Har dere noen fler tips til hva man trenger på en hyttetur? 
 

LOVELY JEANS

 • 09.10.2014 kl. 15:01

Ahh, endelig begynner formen å bli bedre og godt er det. Jeg klarer endelig å reise meg opp fra sofaen, som jeg har gravd med ned i de siste dagene og skal snart på forelesning før jeg blir nødt til å pakke for morgendagen. Som jeg skrev i går, skal vi på hyttetur! Jeg har laget en kjempe fin pakkeliste som jeg deler med dere i morgen, så stay tuned. 

Må bare vise fram disse super kule jeanséne fra Junkyard, som kom i poster for noen dager siden. De er veldig komfertable, og passer til veldig mye. Elsker denne stilen som er casual, men pyntet. Syntes de er dødskule! Og du kan få de for 499,- HER

 //Sponset innlegg

A rainy day

 • 08.10.2014 kl. 13:14

Å våkne opp til regn som plasker mot vinduet, er noe av det beste jeg vet. Hvertfall når jeg vet at jeg kan ligge og nyte det så lenge jeg vil. Desverre har jeg ikke blitt frisk, og alt som skulle vært gjort, får vente til feberen er borte. Merker at jeg trenger en pause, og komme meg vekk så til helgen har jeg og samboeren min, bestemt oss for å dra på hyttetur med mine foreldre. Et lite avbrekk fra hverdagen, og komme seg unna alt maset og stresset. Kjenner på meg at det har blitt litt mye i det siste, så dette trenger jeg! - Har virkelig funnet en ny favoritt frokost - Nå skal jeg kose meg med noen episoder av Pretty little liars og en deilig, varm kopp te. 


Har dere lagt noen planer for dagen?  

 


#Blogg #hverdag #mat 

Ask me anything!

 • 06.10.2014 kl. 21:09

Å kjenne på kroppen er utrolig viktig, og etter stresset i helgen sa kroppen klart og tydlig i fra i dag at nok er nok. Våknet opp så kvalm som bare det, og har tilbringt dagen på sofaen med en god serie. Ugh, er så grusomt når man blir så dårlig. Skulle egentlig gjort så mye i dag, men får håper formen er bedre i morgen, da timeplanen er stappfull! 

Tenkte å kjøre på med en liten spørsmålsrunde, så nå er det bare å spørre om hva enn dere lurer på! ♥  

 

I am back

 • 05.10.2014 kl. 18:59

Åhh for en travel helg det har vært. Fraværet fra bloggen har vært stort, og jeg har ikke sittet rolig på rumpa i ett sekund denne helgen. Fra og med fredag´s ettermiddag til nå, har det vært fullt kjør med jobb, bursdager, middager, styling også videre. Nå kan jeg endelig slappe av og nyte resten av søndagen med film, hjemmelaget pizza og kjæresten sin armkrok. Fredagen min startet rolig med å ligge på ryggen i litt under to timer for å fikse vippene mine. For ett år siden fikk jeg vippe-extensions og har nærmest vært avhengig fra den gang, men før jeg begynte å studere bestemte jeg meg for å ta en liten pause. Nå er det takk og farvel maskara, og helloo flotte vipper! 

En koselig salong på Ryen ved navn Pearl Beauty holder på med mange forskjellige behandlinger, inkludert vippe-extension som jeg fikk denne gangen. Må si at jeg har aldri vært mer fornøyd med resultatet! Anna, som eier salongen, ga meg kjempe bra service. Hun hørte på meg og hva jeg ønsket, kom med gode anbefalinger til hva som passer ansiktet mitt best og var ekstremt nøye slik at alt ser naturlig og fint ut. Hun har mange forskjellige vippe størrelser, med forskjellige lengde og tykkelse så om man ønsker et kjempe naturlig look, så fikser hun biffen! 

Hjemmesiden til salongen, finner dere her. Dere finner også en ryddig og fin oversikt over andre behandlinger og tilbud, og en prisliste. Om du ønsker vippe extensions kan du være så heldig å få avslag på den faste prisen. De fem FØRSTE som ringer, får hele 20 prosent rabatt på et nytt sett! Telefon nummeret dere må ringe og bestille time på, eller stille spørsmål er: 944 98 333En veldig fornøyd jente!

Etter å ha satt på vipper, tok jeg turen til jobb for resten av kvelden. Siden jeg skulle starte tidlig dagen etterpå, og t-banen´s forsinkelse gjorde at jeg kom hjem over 30 minutter senere enn jeg skulle, duppet jeg av med en gang jeg kom hjem. Etter jobben på lørdagen skulle vi direkte i bursdag. Det var en veldig fin og hyggelig kveld, og for min del avsluttet den ganske tidlig siden vi var ble invitert på bursdgasmiddag i dag! Så ja, en liten oppsummering av min helg. Har kost meg utrolig mye selv om jeg merker en utrolig trang til å plante meg godt ned i sofaen de siste timene igjen av denne flotte dagen! Humøret er selvsagt fremdeles på topp.

Hva har du gjort denne helgen? 

 

Breakfast

 • 02.10.2014 kl. 12:43

Da var jeg klar for en ny dag med masse nye muligheter. Spiste en helt herlig frokost og som jeg har skrevet før, så klarer jeg ikke å våkne ordentlig før jeg har fått i meg en saftig, deilig frokosten. I dag er planen å bli ferdig med en av mine fire hjemmeeksamen før jeg tar meg en liten treningsrunde i kveldingene. Hva er deres planer for i dag? ♥ Vinneren av et gavekort på 1000kr

 • 01.10.2014 kl. 19:56

Er dere spente nå eller? Når jeg har slike konkurranser trekker jeg lapp med nummer på kommentaren deres slik at det blir mest rettferdig for alle! 

 

 

Vinneren av et gavekort på 1000kr ble


ANITA, GRATULERER SÅ MYE!

For dere som ikke vant denne gangen, så har jeg en liten trøstepremie♥ I HELE Oktober får dere 20% rabatt på alle behandlinger hos Inger-Johanne!! Så fantastisk snilt av hun! Om dere ønsker å kjøpe gavekort som varer i ett år, får dere hele 15 % avslag. Tenker noen julegave eller?? Så nå er det bare å ringe og bestille time på 905 09 776

Om du vil du lese om min opplevelse så kan du trykke her


 

 

 

+ Oktober

 • 01.10.2014 kl. 18:04Genser/Junkyard HER (annonse) Bukse/Dr.denim Veske/Michael Kors Sko/B&CO 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no