Første advent

 • 30.11.2014 kl. 18:59

Da har endelig tiden jeg har gått og ventet på kommet. Adventstiden med alle forberedeler til jul er noe av det koseligste jeg vet om. Jeg har så mye på planene framover, så denne måneder ser jeg utrolig frem til. Om bare noen få uker er det faktisk julaften, tenk det a. Det er ganske sykt å tenke på. Håper alle har kost seg i dag! I dag spiste Anders og jeg en utrolig god frokost, før vi ryddet og vasket hele leiligheten klar til å pyntes med julestjerne og adventslys. Nå har vi laget oss litt gløgg, og skal kose oss i sofaen, det syntes jeg vi har fortjent! Til uken tenkte jeg å lage pepperkaker, men har hørt at det er veldig mange oppskrifter som rett og slett smaker ufyselig, så om du har en oppskrift du vet faller i smak del den gjerne med meg! 

 

 DERE ER FANTASTISKE!

 • 29.11.2014 kl. 14:29

Først og fremst vil jeg bare si HERREGUD for noen fantastiske kommentarer jeg fikk på innlegget "historien min" som jeg la ut i går! Jeg er utrolig takknemmelig for hver enkelt av dere som tok dere tid til å lese og kommentere. Ordene deres betyr utrolig mye for meg. Tusen takk! ♥
THIS IS MY STORY FROM MY POINT OF VIEW

 • 28.11.2014 kl. 15:05

Har du noen gang prøvd å fortelle en historie uten å komme til? eller prøvd å finne et ord som du ikke husker? For om du har det, vet du hvordan jeg har det nå. Alle bærer på en bagasje. En fortid som man ikke kan glemme og uansett hvor hardt man prøver kommer det alltid til å være en del av livet du lever. For meg har min opplevelse gjort meg til den jeg er i dag. Både på godt og vondt. Jeg har ikke fått svar, men jeg har heller aldri turt å spørre. Dette er min historie, fra mitt synspunkt.

Jeg vil ikke henge ut noen eller nevne noen navn.


Min historie startet på ungdomsskolen i en alder hvor man søker etter hvem man ønsker å være og hva man ønsker å være en del av. Jeg har alltid elsket å ha mange venner rundt meg, noen og snakke med, noen å dele følelsene mine med. Sånn har jeg alltid vært. Jeg følte meg utrolig heldig, for jeg fikk være en del av noe jeg alltid hadde ønsket å være en del av, men det viste seg at det skulle raskt endres. I starten av niende klasse merket jeg at ting begynte å forandre seg. Vennene mine snudde ryggen sin mot meg, navnet mitt ble et hovedtema når det kom til baksnakking og utestenging. Alle de ufine ryktene som ble spredd rundt om meg som ild på tørt gress. Jeg skal ikke fortelle om dette uten å være hundreprosent ærlig. Jeg var ingen engel og jeg vet jeg gjorde feil, men jeg fortjente ikke å bli behandlet på denne måten. 

En hendelese jeg husker ekstremt godt, er dagen jeg fikk beskjed om at i det sekundet jeg gikk inn i kantinen, skulle jeg bli klappet til og bli spyttet på. Hva hadde jeg gjort som var så galt, at alle vennene mine pluss min aller beste venninne skulle gjøre dette mot meg? Etter et halvt år i helvette, forstod jeg at jeg ikke var sterk nok til å fortsette. Ikke alene. Dagene ble til et mareritt. Jeg gråt før jeg skulle på skolen, jeg gråt når jeg kom hjem. Det eneste jeg ville var å flytte vekk fra alt. Flytte til et sted hvor ingen visste hvem jeg var.  Jeg gikk til mine fantastiske foreldre og fortalte alt som hadde skjedd, alle ryktene som var satt ut om meg, hva som foregikk bak ryggen min og all drittslenging som jeg hadde holdt skjult. Jeg ble terrorisert med meldinger på telefonen om hvor stygg og jævlig jeg var, jeg ble kalt både det ene og det andre. Ingen sa noe, selv om alle visste. Til og med læreren visste hva som foregikk, men ingenting skjedde!Heldigvis hadde jeg noen fantastiske foreldre som bryr seg om meg og min trivsel.Takket være de kom jeg meg gjennom noe som kunne vært utrolig mye verre om jeg ikke hadde fått hjelp.Jeg ser på meg selv som heldig fordi jeg raskt endret verdiene mine. Jeg vokste med erfaring og jeg sitter igjen med de aller beste vennene man kan få. De som faktisk er der for deg når du trenger de og støtter deg gjennom tykt og tynt. Jeg hater ingen for hva som skjedde alle de årene tilbake. Jeg er ikke bitter eller sur. Det eneste som sitter igjen er at jeg ønsker noen svar, som antageligvis ikke betyr noe. 

Selv en dag i dag er det like vondt å tenke på dette. Selv etter god hjelp sitter jeg på følelser jeg aldri ønsker å oppleve igjen. Tenk på de som ikke kommer ut av det tidsnok. Usikkerheten, selvfølelsen, hele verden som går i grus. Jeg ønsker ikke sympati. Jeg ønsker forståelse. IKKE VÆR DEN SOM ØDELEGGER. IKKE VÆR DEN SOM MOBBER. 

 

FINALLY FRIDAY

 • 28.11.2014 kl. 13:30

Det beste jeg vet er å stå opp etter en utrolig god nattesøvn, uthvilt og klar for en ny dag. 

Det er så deilig å kjenne på at det endelig er helg og at jeg har fri fra alt som skal gjøres og burde ha blitt gjort. Det eneste som står på planen for dagen er å vaske og rydde leiligheten, ellers har jeg en frihelg uten noe å gjøre. Jeg har fått utrolig mange flotte tips, tusen takk alle sammen ♥De skal bli brukt flittig! Jeg startet dagen min med en utrolig god frokost som bestod av havregryn pannekaker. Veldig enkelt å lage og smaker helt fantastisk. Som dere vet elsker jeg å starte dagen min med en skikkelig saftig og deilig frokost. Det er utrolig varierende hva jeg ønsker å spise til frokost, men jeg har nesten alltid friske bær ved siden av og presser nesten alltid juice eller drikker en kopp te. Hva er dine frokostvaner? Som dere kanskje har fått med dere spiser jeg ALDRI brød, rett og slett fordi magen min blir en ballong etter kun en bit, så for meg er alternativet knekkebrød. Bare å komme med tips om du har et annet tips og alternativ på lur! 

KONKURRANSE - I NEED YOUR HELP!

 • 26.11.2014 kl. 19:43

Ja, du kan jo tenke deg til hva jeg har gjort i HELE dag? haha, kun sittet på rompen og lest til eksamen. Fysj, jeg har merket det at eksamenssnakket på bloggen har økt fra en til hundre og jeg kan tenke meg at dere mildere sagt er dritt lei? Det er ihvertfall jeg!Selv om jeg har et par idèer for hva jeg skal skrive om, ønsker jeg veldig gjerne å høre hva dere ønsker å lese! ♥ Så fyr løs! For å gjøre det litt ekstra morsomt for dere også, ønsker jeg å trekke en vinner for den beste idèen! Den som vinner får en bitteliten julepakke i posten. LYKKE TIL ALLE FLOTTE LESERE ♥

  

Yoghurt smoothie

 • 25.11.2014 kl. 12:58

Elsker denne tirsdags morgenen. Etter en stund med grått og trist vær var det helt herlig å våkne opp til sol og blå himmel. Det gjør virkelig noe med humøret mitt. Ønsket om å sove litt ekstra lenge i dag ble ble fort snudd på, for jeg har allerede drukket en fantastisk god Yoghurt-Smoothie og vært på treningsstudioet og trent ben-styrke! For en sinnsykt deilig boost. Om noen ønsker oppskriften, så er det bare å slenge ved en kommentar! ♥   

 

 

CHRISTMAS PRESENT IDEAS

 • 23.11.2014 kl. 16:10

 

 

COZY SATURDAY

 • 23.11.2014 kl. 14:23

For en utrolig hyggelig kveld jeg hadde i går. Anders og jeg feiret nemlig bursdag (nr 3, haha) med både hans og min familie så de endelig fikk møtt hverandre. Det var på tide, etter nesten ett år! Vi spiste en herlig middag etterfulgt av en kjempe god dessert på Jacobs-all, Aker brygge. 

Selv har jeg vært der et par ganger før og har alltid vært fornøyd med både maten og servicen og de levde opp til forventingene. Det er en utrolig fin og koselig restaurant med en fantastisk atmosfære. 

Vi fikk også noen fantastisk fine gaver! TUSEN HJERTELIG TAKK ♥


Alt i alt hadde vi en kjempe fin kveld med noen fantastiske mennesker! Dette håper jeg virkelig blir gjentatt. ♥
 

Du skulle bare visst

 • 23.11.2014 kl. 14:07 

I'M ALIVE!!

 • 22.11.2014 kl. 11:56

I'M ALIVE!

Nå er det lenge siden jeg har delt noe med dere, men jeg har rett og slett hatt alt for mye å gjøre. Har det ikke vært jobb, har det vært noe annet. Noe spennende som faktisk har skjedd, er at jeg endelig fikk se den nye "Hunger Games". Kan vel si det sånn, at for dere som ikke har sett den er det bare å bestille billetter og sette seg til rette i kinosalen. Jeg må innrømme å si at det er en av de beste filmene jeg har sett og jeg har sett utrolig mange filmer. Har kost meg utrolig mye! 


Nå skal jeg til sentrum for å handle inn de siste julegavene og gjøre ferdig bursdagsgaven til min kjære! Så får dere kose dere og ha en super fin lørdag!

Første gang jeg har spist frozen yoghurth på yoghurth bar, haha. Måtte selvsagt dokumenteres ♥ #mote #hverdag

FIRKANTET

 • 18.11.2014 kl. 18:49

Åhh, endelig kan jeg si farvel til hjemmeeksamen for denne gang. Jeg leverte nemlig min aller siste eksamen i går og GUD så deilig det var. Det har virkelig gnagd hull i hodet på meg! Dagen i dag har vært relativt firkantet med trening, skole og middag etterfulgt av et lite besøk av mine fantastiske foreldre. Blir fort litt firkantet i ukedagene, men selv syntes jeg det er helt greit med litt struktur og rutiner. Nå skal jeg se en episode med Vampire Diaries før jeg skal fortsette med skolearbeid! Hva har dere gjort i dag? Kos dere masse!!

Jeg tar også anledningen til å takke alle som titter innom bloggen, selv om oppdateringen har vært dårligere i det siste! Setter utrolig stor pris på hver og en av dere, det skal dere bare vite!!

Jeg må også takke mine flotte kollegaer for en super fin blomstebukett som lå klar på bakrommet når jeg kom på jobb i går! De var utrolig lekre, og står plassert midt på spisebordet hvor alle (Anders og meg) Kan se de. TAKK ♥
Celebration

 • 17.11.2014 kl. 14:24
 

WINTER-TAN

 • 16.11.2014 kl. 21:39


Som dere vet feiret Anders og jeg bursdag i går, noe som ble utrolig vellykket. Vi samlet alle våre nærmeste og koste oss med god drikke, musikk og snakk! For en herlig kveld. Siden jeg fylte 20 år ønsket jeg å gjøre litt ekstra ut av det og siden jeg ikke ønsker å ta solarium for å få en fin farge, bestillte jeg en time til spraytaning! Resultatet ble dødsbra. Man føler seg alltid litt ekstra fresh når man er brun og guuud hvor deilig det er. Den første dagen følte jeg meg faktisk litt oransje, men etter en dusj var fargen blitt utrolig nydelig og gyllen brun. Jeg elsker jo å være brun, så Thailandturen i januar tror jeg blir prikken over i´en etter en herlig jul! 

 

DIY - Perfect recipe

 • 14.11.2014 kl. 21:27

Da har helgen kommet for min del, etter en utrolig bra og fin uke på alle mulige måter! Både med tanke på bursdagen min, men også på treningsfronten og skolearbeid. Er så utrolig klar for å ha en avslappende helg og feire med mine nære og kjære. Vet ikke om det har blitt nevnt, men i morgen skal jeg og kjæresten min feire bursdag sammen og samle alle våre nærmeste venner til en liten fest, som jeg gleder meg! Vi har valgt å kjøre tema-kveld, dere kan jo gjette selv hva vi skal ha? Nemlig, maskerade-fest!! Gleder meg til å se alle de fantastiske maskene. Selv har jeg faktisk laget min egen maske. Jeg brukte rundt en time og fremgangsmåten er utrolig enkel! 

Det du trenger:
Maske 
Lim
Maling
Tekstil (Jeg har brukt et gjennomsiktig stoff, med glitter)
Eventuellt pynt etter ønske  

Kost 
Saks

Framgangsmåte: 
Det aller første, og viktigste for min del er å finne ut hvor mye av tekstilet du skal bruke på masken, og klippe en del som passer rundt hele masken. 
Etter å ha gjort det er det bare å male masken i hvilken farge du ønsker, enkelt og greit. 
Etter å ha malt masken og latt den tørke, brukte jeg et gjennomsiktig lim og festet delen av tekstilet på masken for så og klippe til. 

Så, om du ønsker noe ekstra pynt er det bare å pynte på med det du ønsker. ENKELT og GREIT. 
  

Jeg ble utrolig fornøyd og jeg gleder meg til å vise dere resultatet i morgen! Så STAY TUNED ♥ Og ha en super fin fredagskveld. 

PERFEKT DAG

 • 12.11.2014 kl. 20:42

For en perfekt dag jeg hadde i går takket være min fantastiske kjæreste! Han hadde planlagt alt og vartet meg opp fra morgen til kveld. Før vi gikk for å spise tok vi to runder med bowling, noe som var utrolig morsomt. Skjønner virkelig ikke hvorfor vi ikke gjør det oftere. For å skryte litt og være en stolt tyve-åring må jeg si at jeg nesten klarte å slå Anders, han vant med under 10 poeng!!

Middagen spiste vi på en utrolig hyggelig og fin resturant som heter "Dinner", etterfulgt av en liten tyve-års drink på "Fridays". Det får være lov, selv om det var tirsdag. Nei, alt i alt hadde jeg en perfekt kveld og den kunne virkelig ikke blitt bedre! Tusen takk min fantastiske kjæreste ♥
IT´S MY BIRTHDAY

 • 11.11.2014 kl. 09:25

Jeg vet jeg sier det ofte, men HERREGUD som tiden flyr! I DAG FYLLER JEG 20 ÅR!!! Syntes det er helt sykt å tenke på, men likevel følels det ikke ut som om det er så lenge siden jeg lå i armkroken til mamma og så på barnetv. Jeg har hatt en helt fantastisk morgen på grunn av min fantastiske kjæreste! Han kom med frokost på sengen som bestod av både pannekaker, croissant, appelsinjuice og jordbær med noen 20 års lys på toppen av det hele. Han har også planlagt hele dagen for meg, noe jeg gleder meg ufatterlig mye til! 


Mitt ønske kom også i oppfyllelse, for endelig eier jeg min helt egen Juicy Couture kosedress, og fargen er bare helt nydelig. Han har virkelig gjort en sinnsykt bra jobb og dagen så langt har vært perfekt. I tillegg fikk jeg verdens fineste blomster!! aaahHåper alle får en like bra start på dagen som det jeg har fått, og om ikke, så kommer det en dag i morgen også!  

MONDAY N RED LIPS

 • 10.11.2014 kl. 11:51

Håper alle er klare for å starte en ny uke med masse motivasjon og et energinivå på topp. Det er ihvertfall jeg! Denne uken skjer det så utrolig mye og jeg gleder meg kjempe masse til alt som er i vente. I morgen fyller jeg 20!! Herregud.. og på lørdagen skal vi feire både Anders og meg med alle våre venner, noe som blir utrolig hyggelig.

I går var vi på besøk hos foreldrene mine og ble servert noe jeg anser som noe av det beste jeg vet, nemlig pinnekjøtt. Vi har en tradisjon i familien, som går ut på at vi tester ut pinnekjøtt hvert år for å se hvem vi syntes er best. Egentlig er det bare en unnskyldning for å spise pinnekjøtt, men det funker veldig fint for min del. Vi feiret farsdagen med mammas hjemmelaget "verdens beste",  en sinnsykt god kake som har vært en stor favoritt i vår familie og koste oss masse. Det er alltid like hyggelig å møte familien!  


Nå har jeg spist en god frokost og er klar for å innta plassen min på tredemølla! Håper alle får en fin dag og koser seg masse, til tross for været! ♥ 

+ SATURDAY

 • 08.11.2014 kl. 18:03

Creperie de Mari

 • 08.11.2014 kl. 14:13

Da har jeg endelig fått smake på de fantastisk gode pannekakene på Creperie de Mari! Anders og jeg har hatt planer en ganske god stund, men det har rett og slett ikke vært noen anledning til det, før nå. Herregud så godt det var. Nå er jeg stapp mett og klar for å jobbe med eksamen. Satt med den i hele går, men er enda ikke helt i mål. Blir mye eksamenssnakk denne uken, men sånn er det når det er så og si det eneste jeg gjør, hehe. Hva skal dere finne på denne lørdagen? 


Happy N Breakky

 • 06.11.2014 kl. 10:52


God morgen! Håper alle har hatt en fin uke så langt. Jeg har ikke hatt mye ekstra tid denne uken, for all tid har gått til eksamen. Nå som den er i boks har jeg kun to stykker igjen, og selv om det høres ganske grusomt ut vet jeg at jeg er halvveis, hehe. Nå har jeg spist en god frokost, hjemmelaget byggrynsgrøt med eple, kanel og honning. En perfekt kombinasjon og en super måte å starte dagen på. 

DAY TIME

 • 05.11.2014 kl. 18:00TUESDAY

 • 04.11.2014 kl. 16:26FRESH START

 • 04.11.2014 kl. 15:13


Good morning, lovely Tuesday! Åhh, jeg er super stresset nå, tiden går alt for fort og jeg har så mye å gjøre, haha. Den andre eksamen er så og si ferdig, men til neste uke skal to eksamener til vært ferdig!! For meg blir dette en eksamens-prioritert uke, men jeg skal selvsagt være flink og ta noen pauser slik at dere får noe å lese. Om dere har noe dere ønsker å lese om så er det bare å slenge ved en kommentar så skal jeg se hva jeg får til i løpet av neste uke.

Kos dere masse enn så lenge! 

Perfekt mellommåltid

 • 03.11.2014 kl. 20:20

For litt over en uke siden på besøk hos mine foreldre, ble jeg servert muslibar på en cafe. Det er jo helt fantastisk enkelt å lage og så utrolig godt og mettende det er! Jeg fant en super oppskrift som jeg gjorde om til min egen og resultatet ble bedre enn forventet! Det er veldig enkelt å ta med seg, det er bare å pakke det ned i en liten plaspose, eller bare en liten matboks. Jeg er en av de som elsker noe søtt etter maten, uansett om det er snakk om ett eple eller godis/Is får jeg så og si alltid et lite sukkersug etter middagen.Ingredienser♥

6dl med musli tørket frukt
1 pakke med mandler
1/2 pakke med rosiner
2 ss kokossmør
2ss Peanøttsmør
2ss honning 

Det første jeg gjorde var å blande det jeg ønsket å ha i måltidsbaren. For min del ble det "First Price" musli, rosiner og mandler. Jeg kokte sammen kokossmør, peanøttsmør og honning (OBS! Kokossmør for seg selv) Og rørte dette sammen til en god miks, før jeg puttet det i fryseren i to timer. Så enkelt, og så godt. 

Sunday ++

 • 02.11.2014 kl. 19:37

 

FAVOURITE MONTH

 • 01.11.2014 kl. 18:17

My favourite month of the year! Virkelig, November? Allerede? Om bare ti dager fyller jeg tjue år, herregud. Syntes det er helt sykt å tenke på. En ny måned byr på nye utfordringer, muligheter og mange nye overraskelser. Helgene fremover er fullboket, men denne gangen ser jeg faktisk frem til en litt hektisk måned med eksamen, bursdager, julegavehandel og masse annet som står på planen. I dag har jeg vært i sentrum med foreldrene mine. Det er alltid like koselig å møte de! 

Dere får ha en strålende første november dag og en super lørdagskveld♥ 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no