GODT NYTTÅR!

 • 31.12.2014 kl. 20:20

Om bare noen timer står vi i et nytt år - og med det, ønsker jeg først og fremst å takke alle som har vært med på å gjøre 2014 til et av mine beste år! Håper 2015 blir like bra eller kanskje bedre? 

Så må jeg nesten ønske alle dere, et godt nytt år!
 

ICE SKATING

 • 31.12.2014 kl. 14:30

På mandag dro Anders og jeg til skøyte-banen som ligger ved vallhall. En utrolig fin skøytebane med fullt av liv! Der møtte vi resten av familien og kose oss ufatterlig mye. Barndomsminner! Det var noe av det morsomste jeg gjorde da jeg var barn og jeg må innrømme at det er like morsomt en dag i dag. Det å stå på skøyter bringer fram det lille barnet i meg og jeg storkoste meg på isen. Selv om jeg var svært rusten når jeg først kom på banen haha


 

TAKE CARE

 • 31.12.2014 kl. 11:25

Regner med at de fleste som leser bloggen min har fått med seg at jeg er langt over middels forsiktig med hva jeg putter i ansiktet, når det kommer til både make-up og produkter. (ALLE MÅ BRUKE SOLFAKTOR) heheh!

Jeg er super kritisk når det kommer til produkter på markedet, men noe jeg virkelig har falt for er noen medisinske produkter fra et merke med navn Obagi. Dette er produkter som vekker hudcellene, visker vekk flekker og jevner ut hudtonen samtidig som den reparerer og forebygger for både urenheter, rødheter samt mer! 


- "Det er en effektiv peel med fruktsyrer som stimulerer prosessen for cellefornyelse i huden, demper mørke flekker, stimulerer kollagen og elastin produksjonen"Flotte SigneVillamedica gjorde en ansiktsbehandling på meg ved navn Stimulation Peel, med produkter fra Dr. Obagi-  rett før jul, hvor huden fikk en super fin, gylden partyglød med en gang! Hvem ønsker vel ikke det rett før nyåret?Ikke bare får man supre resultater med en gang, men behandlingen er også ufatterlig avslappende og behagelig. Jeg har aldri følt meg så fresh og ren før som etter denne behandlingen! Det er virkelig ikke mange steder hvor man får ansiktsbehandling og MASSASJE! LUKSUS♥

Selv om kvisene sjeldent plopper opp i ansiktet mitt, sliter jeg med andre ting som rødheter og urenheter, ihvertfall nå som det er drit kaldt ute og blodkarene i kinnene mine sprenger som ballonger i en haug av nåler, hahaha! noe som irriterer meg grønn. Da er det viktig for meg å forebygge og reparere de skadene jeg allerede har påført ansiktet mitt opp gjennom årene og ved bruk av en peeling av og til, med de riktige produktene kan jeg gjøre dette for huden min. 


Ble også sminket etterpå med produkter som IKKE tetter igjen porene, men som hjelper til å oppnå den effekten man måtte ønske etter en slik behandling.

Jeg er så heldig å ha fått mye kunnskap fra alle som jobber på VILLAMEDICA, men trenger du hjelp eller lurer på noe er det ikke verre enn å ta opp telefonen å ringe eller sende en melding til Signe. Hun er utrolig hjelpsom, kundevennlig og super serviceinnstilt.
Om du har problemer med huden, så hjelper hun deg.

Selv har jeg tatt en hudanalyse  (Som du kan lese om HER ) og ha fått skreddersydd pleie til min type hud og som forebygger de problemene jeg har! DU BURDE GJØRE DET SAMME. Resultatene kommer til å overraske deg stort!

SIGNE KAN DU KONTAKTE PÅ 93282436

 

Sponset innlegg

WAKEY WAKEY, RISE AND SHINE

 • 31.12.2014 kl. 10:05

GOOOD MORGEN ALLE MINE FLOTTE LESERE!! ♥Gårsdagen ble plutselig veldig travel da jeg fant ut hvor treig jeg hadde vært med å kjøpe inn maten til i kveld! Vi dro på shopping og alle de "små" kalkunene var utsolgt, vi fant nemlig bare en kalkun på syv kilo, som skal deles på fire personer!!!! Du kan jo selv regne ut hvor mange kg det er på hver? Forhåpentligvis får vi besøk 1.nyttårsdag slik at fryseren ikke blir fylt opp med kalkunfillet!

Dagen i dag er forbeholdt matlaging, vasking av leilighet og fiksing til nyttårsaften. Anders og jeg skal få besøk av Ingebjørg (bloggen hennes HER) og kjæresten, noe vi gleder oss utrolig mye til. Om ikke mange timene står vi med hvert vårt champagneglass i hånden og ønsker hverandre et godt nytt år! I mellomtiden får dere holde dere oppdatert for jeg har noe super viktig å dele med dere, så stay tuned. LOVE <3  

CHRISTMAS EVE

 • 29.12.2014 kl. 12:34

FOR EN FANTASTISK JUL!♥Julen har virkelig overgått alle forventninger med utrolig god mat, koselig familiebesøk og en hel haug med desserter. Jeg har virkelig storkost meg til det ytterste. 

På julemorgen var rumpa godt plassert i sofaen med dyne, gløgg og risgrøt for å se på både "Askepott og de tre nøtter" og "Reisen til julestjernen". Helt fra jeg var liten har dette vært en tradisjon og jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste? Det blir ikke jul uten de!
Julaften feiret jeg hos mormoren min med hele familien, noe som var utrolig koselig. Fantastisk julemat, god dessert og masse pakker gjorde kvelden perfekt. Fra den dag har det bare gått i ett. Anders og jeg har reist fra den ene familien til den andre, men det er jo sjarmen med julen, er det ikke? 

Som dere kanskje har fått med dere ble jeg nødt til å ta en liten pause for å prioritere de kjæreste i livet mitt, noe jeg absolutt har fått gjort. I dag er faktisk den siste dagen jeg får sett søsteren min før vi begge reiser hver vår vei igjen. Utrolig trist, men får forhåpentligvis se hun igjen veldig veldig snart. 

Dere får kose dere masse og nyte tiden med de dere er glade i! <3 
 

 

HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS

 • 23.12.2014 kl. 18:37

Jeg tenkte vel egentlig bare å komme innom for å ønske alle en riktig god jul. Dagen i dag har virkelig bare flydd unna og nå kan jeg nesten ikke vente med å stå opp i morgen tidlig for å kose meg med julemorgen-tv, askepott og reisen til julestjernen! 


Kos dere masse, masse <3  

HVERDAGSLUX

 • 22.12.2014 kl. 18:31

Ahh, ja jeg vet jeg vet. Det blir litt lite blogging rundt disse tider, men dere kan ta det som et tegn på at jeg koser meg ufattelig mye med kjæresten min og familien! Søsteren min som jeg ikke har sett på mange måneder er endelig hjemme, så det å prioritere hun syntes jeg er på sin plass. I dag har jeg vært å fått en utrolig god ansiktsbehandling på Villamedica, noe jeg skal fortelle dere mer om veldig snart, så da er det bare og følge med videre om du ønsker en partyglød til nyttårsaften og en skikkelig oppfreshning før det nye året. 

Nå skal Anders og jeg spise en god middag mens vi ser på julefilmer og koser oss med synet av juletreet og snøen som har lagt seg ute på bakken. Så får dere ha en super duper bittelille juleaften hehe <3


CHRISTMAS IS COMING

 • 21.12.2014 kl. 21:20

Nå er det virkelig ikke lenge til julaften. Denne måneden har virkelig flydd forbi, selv om jeg må si at det virket ikke sånn midt i all eksamenslesing og styr. Julaften er faktisk bare 3 dager unna. Det er ganske sykt å tenke på! Og om bare to uker drar vi til Thailand, noe jeg virkelig ser frem til. Har kost meg utrolig mye denne helgen. Det startet med en real jentekveld med flotteste INGEBJØRG med chickflick filmer, take-away og dype samtaler, haha. Utrolig koselig og noe som definitivt skal gjentas.


Anders og jeg har endelig fått pyntet juletreet og fått på plass siste rest av julepynten og har nå vært på besøk hos foreldrene mine med hele familien, hvor vi har fått servert pinnekjøtt. Gurimalla, så deilig!! Liker du pinnekjøtt? Nå skal vi bare slappe av og kose oss resten av kvelden, og det får også dere <3
 

 

 

TODAYS TO-DO

 • 19.12.2014 kl. 11:01

God morgen, alle vakre lesere! 

Nå er det snart jul, for de som ikke har fått med seg det, og det betyr STRESS for veldig mange. Selv om det er en utrolig koselig tid så er det mye som skal gjøres. Jeg derimot er helt rolig og skal virkelig kose meg med julevasken og pakkingen av julegavene som står for tur, men før det skal jeg ta en runde med ben-styrke på treningssenteret for å få en kick-start på helgen!
Den fantastiske julekjolen som alle snakker om er heller ikke på plass. Noen som har gode tips om hvor man kan finne en super lekker julekjole?? 
Dere får ha en super duper fantastisk dag - ♥ Bare 5 dager igjen til jul! 

 

TRUTH OR DARE?

 • 18.12.2014 kl. 15:07

€Nå er det lenge siden jeg har funnet på noe galskap. Derfor ønsker jeg å sette i gang en liten lek hvor dere er med på å bestemme. Ja, nå kan dere lure på hva jeg har funnet på! 

Har du noen gang spilt eller hørt om leken truth or dare? Eller sånn som vi kaller det her i Norge, nødt eller sannhet? Det går ut på å enten svare på et spørsmål eller gjøre en handling. Det er her dere får komme med innspill.

For i kommentarfeltet mitt skal dere som måtte ønske, skrive NØDT: (Og en handling som dere ønsker at jeg skal gjøre) eller SANT: (Og et spørsmål som dere måtte lure på). En liten vri på en spørsmålsrunde. Jeg kommer også til å nominere DERE til å være med på denne leken, så sett i gang. HUSK Å SKRIV NAVN!

Fyr løs. 

 

JULEFERIE

 • 18.12.2014 kl. 13:25

Med enda en B på karakterkortet kan jeg sette meg godt tilbake å kose meg med gjennomførte eksamener og juleferie! ENDELIG. Etter så mye mas og sjas, pugging og lesing fikk jeg endelig noe igjen for det! 
Julegløgg, pepperkaker og kos er det jeg virkelig ser frem til nå. Vi som var så heldige å få litt snø her i Oslo i går! Gjett om det får frem julestemningen a. Har vært flink denne uken å trent hver dag hittel, så i dag står en liten løpetur på 7km på planen før jeg skal fortelle dere om noe utrolig morsomt jeg nettopp kom hjem fra! Som jeg gleder meg!! Vi har endelig satt opp juletreet vårt, som btw er i plastik, men om det er pyntet? NEI! ♥ Har dere pyntet juletre enda? Om ikke, når pleier dere å gjøre det?

DEN ALLER SISTE GANGEN?

 • 17.12.2014 kl. 14:00

Jeg har allerede laget et innlegg med med min første gang, så i dag skal jeg lage det samme innlegget med en liten vri! Min aller siste! Med inspirasjon fra Marthe borge sin blogg! 


♦ SISTE KJÆRLIGHET - Hmm, det er lenge siden! Neida, selvsagt er det med min fantastiske nåværende kjæreste Anders. Han får meg alltid til å le om jeg er trist, er der for meg når jeg trenger han og støtter meg igjennom tykt og tynt. A real gentleman♥

Kan jo si at han er mitt siste kyss også, klissklass!

♦SISTE FERIE - Er alt for lenge siden, men i sommer dro Anders og jeg til Polen hvor vi møtte foreldrene mine for en koselig avslutning på en fantastisk sommer. Mitt 8(?) år jeg har vært på samme sted i Polen, et sted jeg kunne kalt mitt andre hjem! haha. Elsker alt ved Polen! Kanskje jeg skal lage et innlegg om det en gang? 

♦SISTE LATTER -  For noen minutter siden når Anders prøvde å muntre meg opp ved siden av litt eksamenslesing! Ja, det hjalp! Ved siden av en boks med burn. Jeg blir alltid utrolig fnisete etter jeg enten har fått i meg en kaffe, en boks burn eller et glass vin. ♦SISTE FILM - "Picture perfect", som jeg så i går kveld. Ser alltid en film før sengetid. Du kan tenke deg hvor mye jeg sliter med å finne film hver dag, når jeg nesten har sett alt som er på netflix og sweflix haha! Too much


♦SISTE TÅRE - Noen som er like sippete som meg når det kommer til film? For jeg griner av alt! Siste tåre felt var til filmen vi så i går. En super romantisk og koselig scene hvor mannen får dama, hahaha !! Enkelt og greit. 

SISTE FLAUSE - Blir veldig sjeldent flau, men for noen dager siden var jeg sprutrød i trynet da jeg uheldigvis klarte å tryne på glatt is rett forran vinduet til treningssenteret. Jeg reiste meg opp, men begynte å le og snakke til meg selv som en annen tulling. Da jeg endelig hadde kommet meg på benene og inn på treningsstudioet så alle på meg med et skikkelig stakkarslig blikk.. Ja, jeg ble faktisk flau over dette. Tror det så mye mer dumt ut enn jeg klarer å forklare. 

 

 

JUST WALK

 • 16.12.2014 kl. 21:01

MINE FAVORITTER

 • 15.12.2014 kl. 16:52

For noen dager tilbake hadde jeg en lenkrunde på bloggen hvor jeg skal velge, ikke bare en, men tre vinnere! Jeg må virkelig si at det har vært utrolig vanskelig å velge ut av så mange fine blogger, men jeg har valgt de som har fanget min oppmerksomhet! Ikke bare ved å se på utseende, men teksten og overskriftene, bildene og innhold. Selv om en blogg ser kjempe fin ut kan inneholdet vært dødskjedelig! Jeg elsker å lese, så det må være tekst som kan være oppmuntrende å lese som det samtidig gir meg noe mer. 

www.sandrapedersen.blogg.no

Denne jenta har ikke bare et utrolig søtt smil, men en blogg som fikk meg super motivert med masse gode og fine tips!  Lenke til bloggen hennes finner du HERwww.maddekk.blogg.no

Hun tar utrolig mange fine og stilige bilder! Kjempe vakker og utrolig inspirerende blogg! Lenke til bloggen finner du HER

www.andreamythe.blogg.no

En utrolig fin og koselig blogg med mange fine tips, koselige og fine bilder! Lenke til bloggen hennes finner du HER
KISS LIPS

 • 15.12.2014 kl. 16:22

GUESS WHAT!? I GOT KISS-LIPS♥Forrige onsdag gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre lenge! De fleste av dere har helt sikkert hørt om Restylane? Det var ikke det jeg tok, men noe lignenende kalt Teosyal- filler, hyaluronsyre. Da kan man jo begynne å lure på hva i huleste det er? For det første kan jeg si at det er 100% naturlig. 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; Huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen og er utrolig viktig for å transportere næringsstoffer. TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. 


Det første som skjer er at du får en krem på leppene som bedøver. Tro meg når jeg sier det, den bedøver! Når du har hatt kremen på leppene en liten stund skal du bestemme deg for hva du ønsker og hvor du ønsker å ha det. Jeg ønsket å se naturlig ut, men med mer "kysselepperstil", haha. (det første bilde under- FØR)

Selv tok jeg kun 0,7ml i en form som heter "kiss lips". Jeg ble utrolig fornøyd og selve behandlingen tok ikke mer enn 20 minutter. (ETTER)
Det tok rundt en dag før hevelsen hadde gått ned, men gurimalla så fresh og fin jeg føler meg!!  Signe Broch er en kosmetisk Dermatologisk sykepleier som jobber på Villamedica, og de har nå førjulskampanje med 20% avslag på alle injeksjoner og behandlinger! Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål, eller ønsker å ta filler, kan du ringe eller sende en melding til henne på 93282436.

 

NEDPRIORITERINGER OG EKSAMEN

 • 14.12.2014 kl. 12:55

FYSJ, for en dårlig blogger jeg har vært de siste dagene, men med min helg forstår dere hvorfor jeg ikke har prioritert bloggen til det fulle. Det startet på fredagen hvor jeg satt virkelig hele dagen med eksamen som jeg skal ha på onsdag. Når kvelden først kom tok jeg heller meg en ordentlig koselig taco og idol kveld med kjæresten før vi la oss grytidlig for å være opplagte til lørdagen. På lørdag hadde vi en liten taxi dag hvor vi kjørte noen utrolig heldiggriser til rygge! Etter det var det rett på julebord før jeg dro ut med jentene på en liten bar i nærheten av her hvor jeg bor! Utrolig hyggelig, men som dere ser har jeg faktisk vært utrolig opptatt samt at jeg har nedprioritert bloggen. Sånn er det noen ganger. 

♦Hva har dere gjort i helgen?  JEG HAR BLITT KUSINE

 • 11.12.2014 kl. 12:02

Det innlegget som egentlig skulle blitt lagt ut i går kunne jeg bare glemme, for dagen min ble rett og slett fyllt opp på under tre minutter! Skal fortelle dere alt om dagen min litt senere, men det jeg kan si er at jeg endelig har blitt kusine!!! Eller jeg har vært kusine i mange år, men alt på pappa sin side! Fordi han er fra Finnmark møtes vi ikke så ofte. Nå kan jeg derimot besøke min lille fetter mange, mange ganger. 

Funfacts om meg igjen! Jeg har faktisk aldri holdt en baby før i går! Ikke det at jeg ikke har hatt lyst, men ingen i familien har hatt små barn og de gangene vi har vært med noen har jeg vært for ung. Så det har bare aldri passet seg.
 

IKKE ALLE BURDE FÅ EIE ET DYR!

 • 09.12.2014 kl. 22:28

For bare noen sekunder siden kom jeg over en tekst som ble skrevet av en mann med navn Harald Grande. Det var hjerteskjærende å lese. Det var rett og slett vondt, for jeg vet hvordan noen mennesker er og hvor lite et dyreliv betyr for noen. For meg selv er hunden min lyset i hverdagen. Hun er et familiemedlem som jeg ønsker å ta vare på og behandle pent. For meg er hun mitt lille barn og ingenting i verden kunne fått meg til å ta en avgjørelse om livet hennesFor noen år tilbake hadde vi en fantastisk god familiehund som jeg elsket utrolig høyt. En liten pomeranian med navn Ramona. Vi har hatt hunder så lenge jeg kan huske så for meg var det å ha tre hunder en vanlig hverdag. Jeg kom hjem til tre bjeffende små dyr som jeg elsket av hele mitt hjerte.

Ramona hadde lenge vært syk med strupekollaps utviklet seg til indre blødninger. Hun hadde det vondt, men fremdeles var det å avlive denne lille krabaten et helvette. Jeg fikk ikke si farvel. Jeg rakk ikke å fortelle hun hvor mye hun betydde for meg. For før jeg visste ord av det, var hun allerede borte.

Jeg husker telefonsamtalen. Mamma fortalte meg at det ikke var noe håp. Hun hadde det vondt.

... men hun skulle jo bare en tur til vetrinæren, hvordan kunne jeg vite? Det er like tungt å skrive om dette i dag som for mange år tilbake! Hun er stadig i tankene mine og kommer alltid til å være i hjertet mitt. Jeg vet at vi gjorde det for den riktige grunnen. Hun var syk, hun led. Hun hadde det ikke noe godt.

MEN DERE som avliver dyret deres, enten fordi dere skal en tur på ferie eller ikke ønsker å ha et ansvar mer! SKAM DERE! Dere som avliver det lille, uskyldige dyret fordi det tisser inne eller bjeffer for mye burde ta en titt på dere selv. Det er ingen hundeeiere i hele verden som kan oppdra en hund uten å prøve, uten å gi det en sjanse. Dere kan si så mye dere vil eller prøve å bortforklare situasjonen, men saken er den samme. En mer ugyldig grunn skal du lete lenge etter. Jeg har utrolig mye følelser når det kommer til dyr. Jeg elsker dyr av alle slag! Det å skade et dyr ved mishandling eller drepe et dyr som aldri har gjort en flue vondt, gjør meg kvalm. Jeg får vondt av tanken på hvor lite livet til et dyr betyr for noen. Dere burde vel egentlig aldri skaffet dere det! Jeg vet at det er utrolig mange flinke og kjærlige mennesker som er uendelig glad i dyrene sine som også ender opp med en avlivelse, men med en grunn som er mer forståerlig enn en som ikke klarer ansvaret. Det er mange flinke hundeeiere som burde få en klapp på skulderen! Virkelig! Jeg setter pris på hver og en av dere, for dere får menneskeheten til å virke litt bedre enn som så-

LENKE TIL TEKSTEN FINNER DU HER!  

Kjære familie!!!!

Jeg døde i dag . Dere ble lei av meg og tok meg med til veterinæren, å nå er jeg er i en svart plastpose. Det er kaldt og mørkt å jeg vet ikke hvor jeg skal. Vet dere familien min?

Husker dere hvor glade vi alle sammen var når jeg kom til dere? Men dere ble så sinte når jeg tisset på gulvet. Men jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre det. Hvis dere bare hadde tatt meg med ut å lært meg dette, så ville jeg tisset ute. Det lover jeg.

Ville jeg vært hjemme nå hvis jeg ikke hadde tygget på skoene i gangen? Jeg bare spør familien min. De var så morsomme å leke med når dere ikke var hjemme. Forstår dere ikke at jeg kjedet meg? Jeg hadde ingen å leke med.

Vil jeg fortsatt være hjemme hvis jeg ikke hadde bjeffet? Jeg bare sa: "Jeg er redd, jeg er ensom , jeg er her , jeg er her! Jeg ønsker å være deres beste venn.

Ville jeg vært hjemme hvis dere hadde vært hjemme å lært meg å være en hund? Jeg brukte all min tid på å elske dere kjære familien min. Men dere var så sinte på meg. Det synes jeg er så rart, for jeg er menneskets beste venn ble det sagt.

Kjære familien min, jeg tror jeg får komme hjem etter jul. For jeg hørte dere sa at etter jul så får vi hund igjen. Det gleder jeg meg til.

Men familien min, jeg er jo død nå, å ligger i en svart plastpose. Hvilken hund er det som kommer da? Jeg var nok bare en slem hund tror jeg. Ha det bra familien min. Jeg elsket dere, men dere elsket ikke meg, farvell

 
 

Ohh happyy dayy

 • 09.12.2014 kl. 20:17

Du vet de dagene hvor du smiler fra øret til øret? Ja, i dag har jeg hatt nettopp en sånn dag. Jeg har vært tøff i dag og trosset min smerteterskel som er på 0! Jeg har også jobbet inherdig med eksamen som jeg skal ha i morgen. Etter i morgen har jeg bare en igjen, wiiii!! Ja, dere lurer kanskje på hva jeg har gjort? Hehhehe, jeg har tatt piercing i navelen! Altså, i over 6 år har jeg hatt en liten blingbling i navelen, men for noen uker(måneder) siden ble jeg nødt til å ta den ut fordi den skumpet borti tredemølla, noe som ble vondt og svært smertefullt. Så jeg bestemte meg for å ta den ut og VIPS så var hullet grodd igjen. 

Ja, så nå vet dere det om meg også. Jeg har piercing i navelen og utrolig lav smerteterskel ♥

Har også trukket vinner av personlig almanakk som ble TONJE MERETHE! GRATULERER 

 

Dere får ha en super duper fin kveld! AND STAY TUNED, for i morra blir det morro!

KANSKJE DU ER EN AV DE HELDIGE? LENKRUNDE!

 • 08.12.2014 kl. 20:25

Ny uke, nye muligheter. Er det ikke det man pleier å si? Føler jeg går på repeat! Eksamenslesing, trene og lage mat er hva hverdagen består av. Helt frem til lørdag hvor jeg faktisk skal ut med jentene på jobben for å ha et etterlengtet julebord. Gleder meg utrolig mye! Frem til det må jeg bare bite tennene sammen! Så er det heller ikke lenge til jeg er ferdig med eksamener. Åhh gud hvor deilig det blir. Sitter du igjen med samme følelse som meg? Tenkte å kjøre i gang en lenkerunde, hvor jeg velger 3 BLOGGER! Om du ønsker å delta må du legge igjen en kommentar med link til bloggen din♥ 
For å øke vinnersjansen kan du også like facebook siden min HER

LYKKE TIL!  

BEHIND THE SCENES

 • 08.12.2014 kl. 16:14

Ja, nå kan dere lure på hva jeg skal vise dere, for det er langt fra perfekt. Min verste egenskap må være tålmodighet. Jeg eier virkelig ikke tålmodighet, noe som kan bli både plagsomt for andre og meg. Jeg er heller den som ringer for å få svar med en gang enn å vente i mange timer. Sånn er det når Anders og jeg er ute og tar bilder også!  Jeg blir en tøysekopp uten like. Jeg har utrolig mange stygge grimaser med en hel haug av dobbelthake! 

Nå får dere se den virkelige meg, haha
 

Adventskos med pepperkakebaking

 • 07.12.2014 kl. 20:00

Da var pepperkakene for i år bakt og jeg har kost meg utrolig masse! Med julemusikk, gløgg og pepperkakebaking får man virkelig julestemning. Vi fikk besøk av min svigermor, mamma og søsteren til Anders på et lite juleverksted, noe jeg aldri har fått tid til tidlige. Nå skal jeg sette meg i sofaen etter en lang dag og se på bloggerne, dere får kose dere masse!
I CAN`T WAIT

 • 07.12.2014 kl. 12:48

Om under en måned skal jeg med hele familien og Anders til Thailand og ord kan virkelig ikke forklare hvor mye jeg gleder meg! Jeg har aldri vært der før, men ut i fra hva jeg har sett på bilder, ser det utrolig vakkert ut. Kan nesten ikke vente med å ta på meg bikinien igjen og kose meg med sol, bading og masse god mat. Om du har vært der før, ønsker jeg veldig gjerne å få noen tips til steder vi kan dra og ting vi burde gjøre. Vi har alt planlagt å dra til "Apeøyen" og ri på elefanter, haha! åhh som jeg gleder meg. Har du vært i thailand? Når var du der? <3
WHAT A NIGHT

 • 06.12.2014 kl. 20:10

GURIMALLA for en utrolig morsom kveld jeg hadde i går. Jeg var faktisk ikke hjemme før halv fire i dag tidlig! Kan ikke huske sist jeg var ute så lenge, men fy søren så gøy vi hadde det. 
Vi spiste en fantastisk god middag, laget av min gode venninne før vi dro videre til en resturant/pub på majorstuen kalt CRU. Virkelig til å anbefale! Nå har Anders og jeg vært ikke bare en, men to ganger på IKEA. Så nå er vi begge veldig klare for å innta lørdagskvelden med taco og julefilmer. Noen gode tips til hva vi kan se på? 


 

TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

 • 05.12.2014 kl. 19:00

I det siste har jeg fått så mye inspirasjon og motivasjon av dere fantastiske lesere! Jeg vet det er mange som sitter inne og spør seg selv om hva man skal blogge om, for det er ikke alltid like enkelt. Selv satt jeg, for bare to uker siden og hadde ikke peiling på hva dere ønsket å lese om! Nå kommer jeg med noen tips til DEG! Håper du liker de! 

1. Dagens antrekk - Vis meg hva du har på deg! Jeg elsker å se på outfit bilder, men det må være ekte. Ikke ta på deg fine klær bare for å ta bilder til et innlegg! Jeg finner alltid inspirasjonen min fra andre blogger, som for eksempel om jeg skal ut. Supert sted å finne tips og idéer til antrekk!

2. Ønskeliste Nå som det er jul er det jo utrolig flott med en liten ønskeliste. Jeg har ihvertfall alltid hatt problemer med å faktisk finne ut hva jeg ønsker meg (luksusproblem) haha, ja! Eller gode tips til julegaver, det setter jeg alltid stor pris på! 
 

3. Fakta om deg selv Hvem er du? Noe av det morsomste jeg leser er slike innlegg som "dette visste du ikke" . Det gir meg noe å le av. Alle er forskjellige og har noen særegne trekk. Noe som fort kan bli veldig morsomt. 

4. Tips, oppskriftanbefalinger - OM ALT! Jeg elsker å bake, lære og prøve ut nye ting! Igjen, nå som det er jul er det så koselig å bake julekaker, pepperkaker osv, vis meg din måte å gjøre ting på! :)


5. latest on instagram - Jeg følger deg gjerne! Instagram er desidert min favoritt-app og jeg bruker kanskje litt for mye tid på det. (Bare spør kjæresten min) hehe! ngenting er bedre enn en inspirerende profil!
 

 #TIPS #MOTE #HVERDAG #MEG #INSPIRASJON 

KONKURRANSE - EI LITTA ADVENTSGAVE

 • 05.12.2014 kl. 16:27

TIL DERE, MINE FLOTTE LESERE

Om det er noe jeg er ordentlig avhengig av her i verden så må det være min personlige almanakk. I den kan man skrive alt fra fremtidige planer til ting man må huske på, notater og minner. Min lille dagbok. Jeg har ikke laget noen kalender til dere, men ønsker å gi en av dere en helt personligalmanakk! Er ikke det fantastisk? 

Du designer den helt selv, med bilder av hva enn du vil. Bilder av noe som inspirerer deg eller motiverer! DU BESTEMMER ♥

For inspirasjon til almanakk kan du sjekke ut hjemmesiden deres HER, facebooksiden HER, og instagramkontoen deres som heter @Personligalmanakk 
De har også en egen snapchat hvor man får unike tilbud og innhold man ikke får andre steder @pers_almanakk For å være med på denne konkurransen ønsker jeg at du 

♥Deler innlegget
♥Liker facebook siden min HER
♥Og selvsagt skriver ned navn og mail i kommentarfeltet! 


Lykke til <3

FUNNY FRIDAY

 • 05.12.2014 kl. 13:32

HURRA! Nå er det endelig helg og jeg har fri! Denne helgen skal utnyttes maksimalt. I kveld skal jentene og jeg ta oss en tur ut på en liten bar for å ta noen glass. To jentekvelder på rad er ikke dårlig, det er alltid like hyggelig, så jeg gleder meg vanvittig til i kveld. Før det skal jeg nok grave meg ut av sofaen for å ta en tur på trening. Hva er dine planer for dagen? Har du planlagt helgen ? Kos dere masse!
GIRLS NIGHT

 • 05.12.2014 kl. 08:48

Åhh, må bare få sagt hvor utrolig mye jeg koste meg i går med noen utrolig flotte frøkner, Hanne og Ingebjørg! Vi dro nemlig på en jentekveld på fotovideo i sentrum, hvor vi fikk servert både campagne og sushi. Etter noen runder rundt i butikken hvor vi fikk lekt oss med forskjellige objekter, ble det delt ut noen utrolig fine goodiebags før vi vendte snuta hjemover! Takk for en super koselig kveld ♥


 

DEN ALLER FØRSTE GANGEN

 • 04.12.2014 kl. 15:31Min første kjæreste - Ordentlige kjæreste fikk jeg i starten av 8.klasse. Han var en skikkelig kjekkas og jeg hadde likt han kjempe lenge før jeg faktisk turte å si noe. Vi møttes som regel bare rundt venner og måten vi slo opp var selvfølgelig via tekstmelding. 

Mitt første kyss - Var utrolig kleint. For min del, selvsagt! Jeg hadde selvsagt aldri klint før. For å gjøre en utrolig pinlig og lang historie kort, endte kysset med at jeg sa "uhgu" og tørket meg rundt munnen etterfulgt av et lite spytt... Etter han dro trodde jeg seriøst han aldri ville se meg igjen og tok sorgene litt på forskudd. 

Mitt første møte med alkohol - Var egentlig ganske morsomt! Vi var på fest hos en venninne av meg som bodde bare et par hus unna meg. Fordi foreldrene våre var venner bad moren hennes moren min om å sjekke ut hva vi drev med litt sånn innimellom. Vi hadde selvsagt sagt vi hadde jentekveld med brus og boller. I det mamma kom og ringte på luktet ikke bare jeg alkohol, men tre av de som var på "festen" hadde drukket så mye at de ikke klarte å stå. Vi kom hjem til meg hvor pappa satte fram en vodka flaske og sa "nu, kan dokke drekk" (siden han er fra finnmark) begynte selvsagt alle å gråte! haha, perfekt kveld. 

Min første forelskelse - Var 9.klasse! Han bodde i larvik og jeg mener å huske at vi ble kjent via NETTBY? Vi hadde bare snakket i noen dager før vi bestemte oss for å møtes hos meg. Han tok med seg en kompis og jeg en venninne for å ha et lite overnatting-party. Jeg husker hvor betatt jeg ble i det sekundet han gikk ut av bilen og skle på isen. Vi var sammen i 6 måneder før han gikk lei av denne frøkna! 


TWO TO GO

 • 04.12.2014 kl. 11:44

Jippi! Da var jeg endelig ferdig med enda en eksamen, så nå har jeg bare to igjen før jeg kan si hello juleferie! Fram til i kveld skal jeg kun kose meg med friheten uten eksamen gnagende i bakhodet. I kveld skal jeg og to venninner på et foto-arrangement som du finner HER, noe jeg gleder meg veldig til. Så til neste oppdatering får dere kose dere masse! 

WANTIES FROM SHEINSIDE

 • 03.12.2014 kl. 18:46
1.  HER 2 HER 3. HER 4. HER


5. HER 6. HER 7. HER 7. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Har du hørt om Sheinside.com? Om ikke, så har du det nå. Jeg har nettopp funnet denne siden og jeg må bare si JIPPI!  Som student blir klær nedprioritert, men nå kan jeg handle uten å få dårlig samvittighet! Ikke bare er det billig, men det er døds mye fint! Jeg har ihvertfall funnet mine favoritter! Kanskje du finner dine? ♥ 

DETTE VISSTE DU IKKE?

 • 03.12.2014 kl. 12:50♦ Spilt trekkspill! Ja det hadde du aldri trodd om meg? Jeg ble altså dratt med på spilletime en gang i uken fra jeg var 10 år til jeg ble 12. I det mamma og pappa skjønte at jeg ikke var noe spesielt musikalsk av meg, satset jeg heller på dansing som da var livet mitt. 

♦ Danset freestyle! I mange år! Helt til jeg ble skadet, som over halvparten av mine dansevenner har blitt av hardt gulv, barbent og akrobatikk.

♦ Synger i dusjen! Som veldig mange andre? Jeg elsker å synge i dusjen og om jeg høres bra ut eller ikke får dere spørre kjæresten min om! Han får ihvertfall lide seg igjennom sure toner.

♦ Skikkelig mørkeredd! Nei, jeg sover ikke med lys på, men jeg har gardinene åpne om jeg ikke sover med Anders. Jeg tør heller ikke å gå ute alene når det er mørkt!

♦ Hater å sove! Det verste med å sove er å legge seg. Jeg kan ligge i mange timer å se i taket og tenke på alt fra A-Å!

♦ Elsker å se på filmer! ehm, ja. Elsker er underdrivelse. Jeg kan se flere filmer om dagen så lenge jeg har vært på treningssenteret. Da er sofa og tv mine beste venner! 

♦ Spiser pølse til grøten! Ja, du leste riktig. Grøt og pølse er en familietradisjon fra da pappa var liten og ja, det er faktisk drit godt.

♦ Vannskrekk! Altså jeg kan godt bade på stranden og kose meg, men hoppe fra båten utpå sjøen får du meg aldri til å gjøre.

♦ Storesøster! Som er 4 år eldre enn meg. Hun bor for tiden i Bodø, et stykke unna! Min beste venn. 

♦ Hater junkfood! Ikke fordi det ikke er sunt og at jeg er helt treningsnarkoman, men det smaker rett og slett ikke godt. Det eneste jeg faktisk liker må være pommerfrites! Det er helt herlig.

♦ Utrolig emosjonell! Åhja, tro meg. Jeg griner om det er søtt, koselig eller trist.

♦ Hater å gå med sminke. Jeg går faktisk oftere uten sminke, enn med. Den muligheten å ikke kunne klø i øynene fordi man har på maskara eller herket å ta av sminken før man legger seg. blæh, prøver heller å unngå det. 

♦ Håret mitt er aldri i ro. Jeg styrer med det ene eller det andre. Gjennom en hel dag har jeg sikkert hatt hundre fortskjellige frisyrer. Fler som har samme syndrom som meg? 
KOM I GANG MED TRENINGEN

 • 02.12.2014 kl. 19:33

Regner med det er flere som har satt opp trening på sine nyttårsforsetter for neste år? 
Jeg elsker å trene. Det har alltid vært en stor del av hverdagen min, uansett treningsmetode. I flere år danset jeg helt til jeg fikk en betennelse i benet som fort ble verre enn vondt, jeg klarte så vidt å gå. Jeg fikk dette fordi vi danset uten sko og det ble en stor belastning i løpet av alle de timene på dansegulvet. Etter jeg ble tvunget til å slutte, gikk jeg smålig opp i vekt. Jeg har aldri vært stor, men jeg hadde mer på kroppen enn noen gang tidligere. Så en dag bestemte jeg meg for å være med min super flinke mamma ut på en joggetur. Moren min har alltid vært utrolig flink til å trene og hun elsker å jogge, noe som har smittet over på meg. Etter den ene joggeturen ute i naturen var det no way back. Lenge jogget jeg kun i skogen, uten bruk av vekter, men for rundt tre år tilbake bestemte jeg meg for å melde meg inn på treningsstudio. 

MINE TIPS FOR Å KOMME I GANG
♦ Book en time med personlig trener 
- Om du aldri har vært på treningssenteret før og er ukjent med apparater, eller om du sliter med å få de resultatene du ønsker så er en PT utrolig god hjelp. Du får et skreddersydd opplegg som hjelper deg å oppnå det du ønsker. Ikke surr rundt, vær effektiv.

♦Kjøp nytt treningstøy
- Ja, tro meg! Det hjelper. Det å starte en sesong med nytt treningstøy er det beste jeg vet. Kjøp klær som sitter på den måten du ønsker at det skal sitte. Bruk litt tid til å finne tøy som ikke bare ser bra ut, men som har blitt testet av andre og fått god kritikk. God trening starter med gode sko og godt treningstøy! 

♦SKO 
- Invester i sko! Det er det viktgste redskapet du har. Dra til en ordentlig sportsbutikk. De har flinke fagfolk som hjelper akkuratt deg med å finne de rikige skoene til riktig bruk. Selv om en venn av deg har noen sko hun/han syntes er gode så trenger de ikke å være like gode på dine ben. Husk, alle er forskjellige. 

♦ Ta før og etter bilder
- På denne måten ser du resultater. De fleste glemmer hvordan man så ut uten dokumentasjon. 

♦ Slutt å se på vekta! 
- Den kan ødelegge så mye! Ikke bli opphengt i hvor mye du veier. 

♦ Drikk masse vann! 
- Vann, vann og mer vann.

♦HA DET GØY! KOS DEG
 


Jeg trener ikke bare fordi jeg ønsker å holde meg i form eller ønsker en kropp som jeg kan være fornøyd med, men den følelsen man får etter en treningsøkt og at man kan se resultater etter noen harde uker, det er uforklarlig. Trening ble min tid for selvpleie. Både psykisk og fysisk. 

 

 

SNOW

 • 02.12.2014 kl. 14:34

Så kom endelig den etterlengtede snøen! åhh, får så julestemning av litt hvitt på bakken og jeg må jammen si at snøen lysner opp. Jeg har også funnet ut at min lille Lizzy, som forresten fyllte ett år i går, elsker snøen. Hun kastet seg rundt med snuta ned i snøen og virkelig koste seg.
 

MARIEMADELEN

 • 01.12.2014 kl. 22:01EN FANTASTISK MÅNED PÅ VEI

 • 01.12.2014 kl. 20:03

ENDELIG! Jeg kan ikke forklare hvor høyt jeg elsker desember måneden og alt som følger med. Adventskalender, gløgg, pepperkakebaking, ja virkelig alt. Selv om jeg har eksamen de tre neste ukene så ser jeg frem til hver enkelt av de, for da er vi et skritt nærmere julen. Jeg er som et lite barn når det kommer til adventstiden. Jeg elsker å se på barnetv, alle juleprogrammene og filmene som minner meg om jul. Jeg får sommerfugler i magen av tanken på det. Hva er dine juletradisjoner? 


ANBEFALING - SONYA BY FOREVER LIVING

 • 01.12.2014 kl. 19:41

Nå er det virkelig på tide å komme med noen nye anbfalinger, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har en venninne som driver med noe som heter forever living. For dere som ikke vet hva dette er så er det alt fra gode håndkremer og bodylotion til sminke! Utrolig god sminke fra en serie som kalles SONYA. Alle produktene inneholder Aloevera. 

Jeg har testet ut noen av de mange produktene og har definitivt funnet min favoritt. Cream to powder er en mineral foundation som legger seg utrolig flott på huden. For dere som har fet hud, som jeg, og er lei av sminke som blir skinnende og blank anbefaler jeg denne på det sterkeste. Den inneholder aloevera og ligger jevnt og fint på hele dagen lang. Det andre produktet som virkelig falt i smak er concealeren du får i samme serie. Utrolig fin, dekker veldig godt og er uten shimmer, så kviser og andre urenheter forsvinner på et blunk. 


Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg er utrolig opptatt av gode sminkeprodukter som legger seg pent og ikke ser fet ut, men det viktigste av alt er at sminken ikke tetter porene mine og puster, og det er akkuratt det disse produktene gjør. 

Om du ønsker å teste ut noen av disse produktene, eller få mer informasjon om andre produkter kan du ta kontakt med min venninne Eline på 970 28 486 eller via Facebook siden hennes HER . Bruk kodeord "Marieblogg" og få halv pris på frakt. De har også en super bra garanti "fornøyd kunde" som tilsier om du ikke er fornøyd med produktene får du alle pengene tilbake, innen 90 dager! Her er det med andre ord bare å prøve seg frem!

 

Sponset innlegg//

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no