MOVIE FAVOURITES

 • 12.09.2017 kl. 21:39

Når været er på sitt verste og himmelen åpner seg er det deilig å kunne sette seg til rette i sofakroken med en god film. 

 

Alle som kjenner meg vet at jeg er en stor film-entusiast. Jeg ser på filmer så og si hver eneste dag, og det å skulle finne en film jeg ikke har sett er et stort prosjekt. Ikke bare har jeg sett mange filmer, men jeg er den irriterende personen som har en trang for å skravle under filmene. Jeg bare må kommentere skuespillerene sine roller i andre filmer. Det morsomste er at jeg nesten aldri bommer eller glemmer. Fotografisk minne? Haha, neida. 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Det jeg tenkte, litt på grunn av været om dagen og min store interesse for film, var å dele mine topp fem favoritt-filmer med dere. Jeg ser alt fra action og romantiske komedier til skrekk og horror. Altetende med andre ord!

 

Hva er dine favorittfilmer? Kanskje vi har en lik favoritt? 

 

 

−  THE CINEMA  −


"IT"
Er du glad i å bli skikkelig skremt er dette definitivt en film for deg. Jeg har gledet meg til å se denne i mange måneder og endelig kan jeg si med hånden på hjertet at den skuffet ikke. Det er sjeldent jeg skvetter mye i en film, men jeg holdt hardt rundt armkroken til Jim under hele filmen. En skikkelig skrekkfilm!

 

  THE CLASSIC  "PRETTY WOMAN" 
Ahh, hva skal jeg si? Dette er en av de filmene jeg ikke klarer meg uten. Jeg har faktisk mistet tellingen på hvor mange ganger denne har blitt spilt, men om jeg skulle ha tippet, ligger vi på rundt 25-30 ganger. Har du sett den? Ikke bare er det en mega fin og koselig film, men for meg er det nesten en liten drømmefilm. Jeg elsker konseptet og jeg elsker den flotte skuespilleren Julia Roberts, så her har jeg ingenting å klage på!

 

−  SUNDAY NIGHT  


"BAD NEIGHBOUR" OR "DON`T BREATHE" 
Disse filmen kan bare ikke gå galt. Bad Neighbour er en skikkelig komedie, eller Dont Breathe om du er i humør for en ordentlig thriller. Dette filmer jeg kan se om og om igjen. 

 

−  BAD MOOD  −"THE NOTEBOOK"
Alle har vel vært i gjennom et skikkelig tungt brudd eller en liten flamme som blir slukket. Jeg er en sånn person som bare må ha det ut og gråte til en ordentlig grinefilm og da er selvsagt The Notebook en vinner.

 

−  GIRLSNIGHT  −"HOW TO BE SINGLE"
Snakk om grinefilm. Av den morsomme sorten. Jeg ler til jeg griner hver gang jeg ser denne. Om dere har sett Pitch Perfect og elsker "Fat Amy" kan jeg garantere dere at dere kommer til å elske denne supermorsomme filmen. Selvsagt blir denne ofte dratt opp på jentekvelder med Julie <3 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Det var mine favoritter. Nå håper jeg dere ser et par av dem før dere tar kvelden. Ha en skikkelig film-fin kveld, alle sammen <3 

 

THE OTHER SIDE

 • 02.09.2017 kl. 20:07

Okeyokeyokey, time for some real-talk.

Blogg kan fort virke overfladisk og det er enkelt å redigere livet til en smule mer perfekt enn det er in real life, men jeg har planlagt å gi dere en liten lærdom. For livet det er ikke perfekt til en hver tid! Sjokkert? Regner med at du ble det, med en smule sarkasme. 

 

 

−  LOVE YOURSELF  −

 

 

 

Jeg har i veldig mange år prøvd å planlegge livet fult ut. Jeg skal ha barn, hus, hund og penger så det strømmer. Jeg har ordnet i stand fester, meetups og sammenkomster for å virke mer sosial. Jeg har fikset på meg selv for å være penere. Svelget stoltheten og verdigheten for venner som ikke er verdt det. Alt dette holdt jeg gående i lang tid, til jeg ble en person jeg ikke kjenner lenger. Rett og slett fordi jeg var redd for ikke å framstå som en del av samfunnet. Perfekt kropp. Perfekt utseende. Gode holdninger og ja, blablabla. Dere kjenner jo til samfunnet like godt som meg og jeg kan regne med at de fleste som leser dette har kjent på presset til å være perfekt. 

Det kom en dag hvor jeg rett og slett ikke orket mer. IKKE orket å ordne i stand til flere fester for overfladiske vennskap og ikke lenger gadd å bruke mer energi på å være en jeg ikke var. Jeg ble plutselig meg selv. Og jeg begynte å stole på at jeg faktisk er bra nok jeg også.

 

 

 

 

 

I dag har jeg hatt en fin dag med Julie og Stine i byen. Nå sitter jeg i sofaen hjemme og venter på at flere av mine gode venninner skal komme på besøk. Girls night out! Med de som er verdt det. Hva skal dere i dag? 

Håper dere får en super lørdagskveld!

I WANT TO KEEP MY EYES OPEN. SO I DELETED MY FACEBOOK

 • 29.08.2017 kl. 12:25

Selv om det er uinteressant, bruker du tiden din på det.  Å scrolle. Din verdifulle tid. Jeg ser det hele tiden. Alle gjør det. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Jeg tok meg selv i å sitte med nesa ned mot skjermen på telefonen min hele tiden. Et par filmer med noen søte hunder, noen nyhetsartikler som overhodet ikke ga meg nyttig informasjon om omverdenen. Jeg brukte tiden min, min verdifulle tid, på dritt. Jeg fikk ikke med meg hva noen sa, for jeg var for opphengt i denne telefonen som virkelig ikke ga meg noen ting. 

Kan jeg bare stille dere et spørsmål? Hvor mye tid tror du at du bruker på å sitte på telefonen i løpet av en dag? Jeg vet det er alt for mye. Spesielt for min egen del. Jeg kan bruke hele kvelden min og hele dagen min på ting som ikke betyr noe. 

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  LIFE IS NOW −

 

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvor interessant er det egentlig å scrolle nedover Facebook-feeden, dag inn og dag ut? 

 

Jeg har vært i en jobb hvor telefonen har vært et viktig verktøy og hele dagen min var knyttet til denne. I det jeg kom hjem var det mye mer viktig for meg å kunne legge vekk jobb og fokusere på det som betydde noe og det som var foran meg. Enten det var kjæresten min eller vennene mine, familie eller bekjente. Slik er det fremdeles, selv om jeg nå har en jobb som krever mer tid på sosiale medier enn før.  Alle er verdt min oppmerksomhet mer enn denne tidstjelende appen. Min fullstendige oppmerksomhet. Før kunne jeg scrolle nedover nyhetsfeeden bare fordi jeg var avhengig. Ikke fordi det var spennende eller noe sånt. Jeg bare måtte. 

Endelig har jeg åpnet øynene mine og slettet appen fra telefonen. I det sekundet det var gjort klarte jeg å følge med. Følge med på det de rundt meg sa og kunne svare tilbake med et ordentlig svar fremfor ubetydelig mumling. Jeg kunne ikke rømme inn i telefonen lenger. Og jeg ville ikke heller. 

MY ANSWER

 • 28.08.2017 kl. 19:42

Det er endelig på tide å svare på alle spørsmålene og som jeg har gledet meg! 


Dere har kommet med så mange fine spørsmål som lar dere bli litt kjent med hvem jeg egentlig er bak bloggen. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvilket innlegg er du mest stolt over?
Dette spørsmålet var faktisk ett av de vanskeligste å svare på. For selv om jeg har lagt ut en hel haug med innlegg opp igjennom tiden, er det fler jeg har vært stolt over. Jeg har åpnet meg opp på mange plan, men de innleggene som var vanskeligst å dele må ha vært Kjærlighetssorg og Min historie. Igjen, jeg prøver derimot å være like fornøyd med alle jeg legger ut. 

 

Hvor lenge har du blogget?
Mitt aller første innlegg på denne bloggen var faktisk: 21.08.2014, og jeg blogget aktivt i over ett år, men jeg hadde en god pause. Heldigvis følte jeg for å komme tilbake igjen og dele alt jeg klarer med dere. Føler meg faktisk mer klar nå, enn noen gang tidligere. 

Jobber/studerer du?
Gjorde. Jeg har studert Markedsøkonomi ett år på BI og hatt fast, 100 prosent stilling i Sector Alarm i litt over et år. Som selger mot bedrift! Har aldri kost meg så mye på jobb som det jeg gjorde der, men følte det var på tide å ta en liten pause og virkelig satse på bloggen.  

Hva er din største drøm?
Oh. Though question! Min største drøm er å kunne blogge. Faktisk. Å kunne jobbe hvor jeg vil, ha muligheten til å gjøre hva jeg vil og friheten, er en drøm jeg sikter etter. Jeg elsker å ta bilder og må si jeg føler meg som en kreativ person. Jeg er virkelig ikke en A4 person som trives med en 8-16 jobb. Eller kanskje, men ikke sitte på et kontor. Jeg er alt for rastløs og elsker å styre mine egne dager! Det viktigste er å trives!

 

Hvilke produkter bruker du i håret ditt? Og hvordan steller du det sånn fint og fluffy? 
Haha, håret mitt. For det første, jeg bruker sjeldent tid på å fikse håret. Enten har jeg tørket det med en hårføner og plassert det i en dott for så å gre det ut, ellers bruker jeg min favoritt shampoo og balsam (disse kan jeg fortelle mer om senere), men ikke noe mer hokkus pokkus <3 Vv og til kan jeg også krølle det med Mast vol. 2 ? og da bruker jeg selvsagt varmespray som gir håret ekstra volum. 

 

Hva er ditt beste barndomsminne?
Det er så mange! Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å velge ut ett minne for dere. Foreldrene mine elsket å ta med søsteren min og meg på hytteturer, teltturer, fornøyelsesparker og så videre, men minnene fra Fagerfjell på høsten med hele familien, turene til fjellet og vannet i elven, det må være noe av de beste minnene jeg har <3 

 

Har du drevet med noen aktiviteter før? Hvilke? Og hvorfor sluttet du?
Ja, vet du hva, jeg har danset Freestyle/Discojazz i mange år og jeg elsket det. Ett av mine verste øyeblikk var da fysioterapauten fortalte meg om en voldsom beinhinnebetennelse som gjorde at jeg måtte ta en god pause på over et år for å ikke få betennelsen kronisk. Jeg kom meg aldri tilbake, for i mellomtiden ble alle jeg danset med enten lei og sluttet, eller føk i været og ble dritgode! 

 

Hvor ser du deg selv om ti år?
Hahaha, alltid hatt en drøm om å få en liten familie og bo i et stort hus, men man vet aldri! 

Hva er drømmedestinasjonen din?
Akkurat nå kunne jeg virkelig tenke meg å dra til Alpene i Sveits! Noe jeg håper skjer i løpet av året. Om ikke ønsker jeg å dra til Japan, Bahamas, Cuba og rundt om i Afrika! Hadde vært en drøm. Ikke lenge til jeg skal reise igjen, faktisk. Bare om et par måneder drar hele familien på tur og jeg kan nesten ikke vente! 

 

Er du singel?
Hoho, nei, langt i fra! Jeg bor sammen med verdens beste samboer, som jeg har gjort i snart ett år <3Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Håper dere likte svarene mine <3

MY BAD HABITS

 • 27.08.2017 kl. 20:13

Som de fleste andre har jeg også lagt til meg både vaner og uvaner. 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  SUCCESSFUL PEOPLE ARE SIMPLY PEOPLE WITH GOOD HABITS  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

Du har de gode vanene, som å rydde kjøkkenet før du tar kvelden eller legge opp en struktur for å få tid til alt i løpet av en dag. Jeg har noen av de, men jeg har også en god del uvaner. De verste uvanene mine, som kan irritere både de rundt meg (og meg selv) er:  

 

Number one:

Jeg snuser. MYE. En av mine verste og dyreste uvaner og selvsagt snuser jeg mer når jeg kjeder meg. Som jeg ofte blir kalt "kjede-snusern". Det er alltid en snus under leppen og jeg bytter den ut hvert femte-tiende minutt. 

Number two:

Når vi snakker om snus. Dette er faktisk litt flaut å snakke om, men jeg er nok ikke den eneste. Jeg kaster brukte snus, overalt. Selv om jeg har blitt bedre, finner jeg alltid snus på nattbordet eller på en brukt tallerken. Jeg har heldigvis sluttet å kaste snus i vinduskarmen (haha, etter mye mas og tjas fra familien). Men dette må jeg virkelig slutte med asap.

Number three:

Som jeg har skrevet tidligere. Jeg dobbel-booker meg selv alt for ofte. Tiden rekker bare ikke til? Nei, jeg skal ikke skylde på tiden. Det skal sies at jeg ofte klarer å løse det, men det verste er de dagene man må stresse hit og dit for å rekke alt man har lovet seg bort til. 

Number four:

Penger. Jeg er helt sinnsykt flink til å bruke penger så fort jeg har de på konto. Det har heldigvis bedret seg med årene, men det går fremdeles en god del penger på mat. Like i said, i am a foodie. 

Number five:

Jeg er så ekstremt rastløs. Uansett hvor mye jeg har gjort eller hvor sliten jeg er, trenger jeg alltid å ha noe å styre med. Enten det er å vaske leiligheten, sortere klesskapet, henge med venner eller hva som helst. Det skal sies at jeg elsker å slappe av i sofakroken med en god skrekkfilm på TVen, men til og med da klarer jeg ikke å slappe ordentlig av. Hva kan jeg si? 

 

Har dere noen irriterende uvaner?

DERE ER VERDT ALT

 • 17.08.2017 kl. 12:44

Jeg husker fremdeles tårene.

Tårene som rant nedover skinnet mitt i det jeg leste det høyt. Klumpen som satte seg langt oppe i halsen i det jeg publiserte det.

Min historie
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

Klokken tikker. Sannheten er at det nesten er glemt, men jeg åpnet noen gamle sår og jeg vet det fremdeles er der. Tankene og følelsene bak innlegget jeg delte med dere for nesten tre år siden. Mine følelser og mine tanker, min historie fra mitt ståsted. 

Jeg har alltid vært en person som ønsker å skyve meg selv framover i livet. Uten å angre eller se meg tilbake vil jeg utvikle meg og erfare nye ting. Jeg er helt ut av samfunnet, snart uten jobb og uten noen form for utdannelsesgrad. Jeg har valgt å gå en litt annen vei, en vei som føles riktig for meg. Jeg er mer lykkelig enn tidligere og sterkere enn noen gang. Like vel er det alltid noen ting som kommer til å veie tyngre i bagasjen. Ting som jeg aldri vil glemme, men forhåpentligvis ta lærdom av. 

 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a5 presetDet er et par personer i livet mitt som har gjort det enklere for meg å gå min egen vei. Personer som er verdt å skryte av. De som alltid har vært der. Jeg er en relativt åpen jente som elsker å være sosial, med både venner og familie. Noen venner har kommet og gått, andre har kommet for å bli. 

Jeg har vært så utrolig heldig. Med en mor som aksepterer og en far som gir sterke råd. En søster jeg kan snakke med og en beste venninne som alltid er der. Disse menneskene er verdt å snakke om! 

Jeg ante ikke hvor dette innlegget ville ende da jeg tastet inn de første bokstavene. Jeg vet ikke en gang hva hensikten med innlegget er. Det eneste som betyr noe er at denne bloggen er et sted for å være åpen. Åpen og ærlig, fordommer eller ikke. Jeg tror jeg bare vil si at jeg setter pris på dere. Latteren dere deler med meg og drømmene om fremtiden. Enhver av dere som er mine venner, min familie og selvsagt min kjære. 

Dere er verdt alt. 

JEG DELER ALT

 • 12.08.2017 kl. 19:45

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å gi dere innblikk i min hverdag gjennom blogg, video og bilder.

Jeg er utrolig takknemlig for at dere ønsker å følge meg og lese mine tekster. Det er så herlig å føle at jeg kan inspirere og nå ut til alle dere som leser bloggen min! Og det er ikke bare på bloggen jeg liker å dele og inspirere. Jeg er enda mer aktiv på Instagram og Snapchat, her deler jeg alt. (Trykk på symbolene for å adde meg).

 

   

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg har jeg en egen Facebook-side for bloggen der jeg legger ut innlegg, bilder, tips m.m. Håper dere vil følge meg der også!

 

LET`S HAVE A Q&A

 • 11.08.2017 kl. 16:59

La oss bli litt kjent! 
Jeg regner med at jeg har fått et par nye lesere og da er det alltid litt ekstra hyggelig å ha en liten spørsmålsrunde. Jeg har tross alt blogget i et par år, med noen pauser i ny og ne, men føler at fordi det er så lenge siden sist og fordi jeg akkurat har begynt igjen, skal vi ta en ny runde. Jeg tenker at jeg svarer når jeg føler dere har spurt nok, enkelt og greit, også tar vi det derfra. 

Håper dere har hatt en super dag og får en kjempe fin start på helgen! 

ET NYTT FAMILIEMEDLEM

 • 02.08.2017 kl. 10:07

Denne syv måneder gamle lille rakkeren har virkelig satt sine potespor i hjertet mitt. Lille hjerteknuseren.

I skrivende stund leker han med en pipeleke som får hodet til å verke, teppet har han bitt i stykker og leiliheten er markert fra topp til tå, men jeg vil ikke være foruten.


 

Er det ikke rart hvordan enkelte ting faller på plass?

Hadde det ikke vært for Jim sin nye stilling ville vi aldri hatt tid til han. For en valp krever mye. Mye mer enn en Pomeranian på tre år. Selv om vi hadde bestemt oss for å skaffe oss en hund til hadde vi ikke peiling på hva slags rase. Det var så tilfeldig.

 
 

Har du noen gang sett "The age of Adaline"? (gråtefilm-materiale for alle jenter som liker det). Uansett, jeg var en tur i Arendal på jobbreise og hadde kvelden fri. Jeg dro opp skjermen, satte på filmen, og der var han. Den fineste, søteste og mest uskyldige hunden jeg har sett. Det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet en oppdretter og avtalt tid for et møte. På en onsdag kveld helt spontant bestemte jeg meg for å skaffe en lekekamerat til Lizzy. En herlig liten Cavalier King Charles Spaniel.

Besøksdagen kom, og etter kun tre timer i bil møtte vi på åtte små og leveringsklare valper. Det tok oss nøyaktig tre timer og et hyggelig møte før vi bestemte oss for at Baghera skulle bli et nytt familiemedlem. Etter seks måneder er han ikke bare syv kilo tyngre og større enn forventet, han har gitt meg mer kjærlighet enn forventet og tatt større plass i hjertet mitt enn forventet. 

EN VENDING SOM KOMMER TIL Å ENDRE HVERDAGEN MIN

 • 01.08.2017 kl. 11:07

WOW!!

Etter en lang pause, dårlig oppdatering og lite aktivitet er jeg ekstremt overrasket og glad over så god respons etter gårsdagens innlegg. Så god respons, på kun ett enkelt innlegg. Tusen takk!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
 

−  THANK YOU SWEETIES  −

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

For dere som blogger eller har blogget, vet at det blir lagt ekstremt mye tid og energi i hvert enkelt innlegg. Mitt ønske for bloggen har alltid vært å inspirere og dele. På mine to år med "av og på"-blogging har jeg skrevet om alt fra trening til kjærlighetssorg, og de punktene i livet mitt som har gitt en ny vending. 

Jeg har alltid vært åpen og ærlig, noe jeg har erfart kommer godt med. For selv om man skulle føle seg alene, midt i et brudd eller trenger motivasjonen for å fullføre et treningsprogram så er dere alltid der. 

Alltid der med kloke ord og forståelse. 

Igjen kommer jeg tilbake med en ny vending som på godt og vondt kommer til å endre hverdagen min. En ny start med blanke ark.

Uendeligheten gjør deg usynlig

 • 27.10.2016 kl. 08:00

I det store bildet, er jeg kun en liten brikke. Et lite støvkorn i et stort univers. Jeg er ikke redd for å bli glemt, men jeg er redd for å glemme. Det er lenge siden jeg har følt behovet for å uttrykke meg over bloggen. For jeg har heller lagt trykket over på venner og familie. Jeg har nedprioritert bloggen, fordi jeg har en jobb som krever mye og konstant fokus på det jeg gjør. Ikke misforstå meg, jeg elsker jobben min. Jeg har aldri tidligere hatt en jobb som er så krevende, men fremdeles så morsom. Konkurranse instinktet mitt viser seg fram hver eneste dag og jeg det siste jeg vil, er å gi meg.

Men om jeg kommer til saken, så har bloggen blitt usynlig. Ikke for alle, fordi jeg ser at noen fremdeles er innom å tar en titt, men for meg har den blitt glemt. Bloggen har egentlig alltid vært en stor del av meg og her om dagen gikk jeg selv inn for å se, og selvsagt er jeg stolt av en blogg som inneholder mine minner og opplevelser. Dette er noe jeg har skapt og selv om den ikke passer for alle, passer det godt for meg. Jeg ble glad av å se mitt verk og jeg er stolt av å vise det fram. 

Jeg lot noen kommentarer komme inn på meg. Noen som hverken var hyggelige, eller ønskelige. Samtidig som at verdens beste venninne gjorde alt for at jeg skulle fortsette, og nesten la sjelen sin inn i bloggen. Men, jeg valgte.  Jeg valgte jeg å velge bort bloggen og Jeg lot meg påvirke av det negative

Jeg syntes det var på tide å legge ut et lite innlegg til dere for å bevise at jeg fremdeles kommer til å bruke bloggen for det den er godt for. Om jeg har tid eller lyst kommer jeg til å skrive her. Men hver eneste dag, kommer ikke til å skje.  Av og til i ny og ne skal jeg komme med en liten tekst om hvordan jeg har det. En god oppskrift på ukens favoritt mat, om jeg har reist et nytt sted og opplevd noe helt fantastisk eller bare ønsker å skrive. Fram til da, får dere ha en super fin uke og en kjempe fin dag. Jeg gleder meg til å dele med dere igjen. 

PERSONLIG MED SOSIALE MEDIER

 • 13.07.2016 kl. 12:52

Blogging, hva er egentlig det? Alle har forskjellig definisjon på hva blogging egentlig er. For meg handler det om å dele. På samme måte som på Instagram eller på samme måte som på Snapchat. Jeg skal være ærlig å si at det er drit vanskelig å skulle være så personlig med dere, slik at dere lærer dere å kjenne meg og min personlighet, samtidig som at jeg ikke skal dele alle de følelsene som står meg nærmest.. Det er en vanskelig kombinasjon, men jeg lærer dag inn og dag ut hvordan jeg skal formidle hva jeg har å si, samtidig som jeg klarer å gi dere en smakebit på hvem jeg er som person utenom bloggen.


Dere ser dilemmaet mitt? Bloggen er et sted hvor ting ofte kan se litt mer vakkert og idyllisk ut, kanskje ikke alltid så personlig at jeg lar dere se de verste grimasene eller de flotteste fylla-filmene. Ikke en gang på Instagram er det aktuelt. Hehe, men det skal sies at jeg har en liten privat bruker hvor de nærmeste får lov til å ta en titt på helgens morsomheter (haha)!

Men, jeg vil veldig gjerne prøve å la dere bli kjent med meg på et helt nytt nivå via mine kontoer på sosiale medier, og derfor legger jeg faktisk til alle som adder meg. Ikke bare slik at dere kan se mystorien min på Snapchat, men jeg kan faktisk svare dere også. Noe som blir titusenmillioner ganger mer personlig og jeg kan faktisk få kontakt med de som leser bloggen min. Snapchat er jo tross alt det stedet jeg er mest personlig.

(Jeg kan love at det blir en del kleine fyllesnaps av fres en lørdagskveld og harryturer på byen), og ved siden av alt dette blir dere også holdt oppdatert med alt fanteriet jeg finner på i løpet av en dag. Kanskje du selv får inspo til å gjøre noe litt utenom det vanlige en dag?

ADD MEG @MARIEBEKKEN ON SNAPCHAT


 

I tillegg til en altfor personlig snap har jeg selvsagt en Instagram hvor jeg legger ut små hverdagslige happenings som selfies og mat. Det er selvsagt litt mer input og jevnlig oppdatering på Instagram i forhold til på bloggen.  

@Mariemadelen 


 

Dersom dere ønsker enda fler oppdateringer som konkurranser ;) kan dere følge meg på Facebook og Bloglovin! Håper dere er klare for å møte en enda mer personlig moah <3 Gleder meg til å dra dere med på ferden!

JEG SKAL VÆRE ÆRLIG

 • 17.02.2016 kl. 21:18

HVORFOR KAN MAN IKKE BARE GJØRE NØYAKTIG SOM MAN VIL? 


Det er nok ikke bare meg. Det vet jeg egentlig innerst inne, men alle rundt meg ser ut til å ha en plan. En plan som allerede er i gang, noe sikkert i framtiden. Personlig er jeg langt unna det jeg vil og for å være helt ærlig, vet jeg ikke om jeg kommer til å finne det ut. 

Det temaet de fleste hater å snakke om, så langt de ikke har for seg hva de vil gjøre med livet. Selv om videregående gikk på skinner, har det alltid vært skummelt å tenke på hva som kommer etterpå. Hva skal jeg gjøre når det som er trygt, forsvinner?

Dette har alltid vært tanker som virkelig har slitt meg ut og jeg merker jeg blir langt mer enn sjalu når jeg ser andre er klar over hva de ønsker å gjøre med framtiden sin. Noen reiser, noen tar harde studier og presser seg igjennom år etter år for å nå mål de har satt seg fra de var unge. Yngre enn meg. Og ikke misforstå! Det er bra at noen har alt klart og er forberedt på hva de vil videre, men jeg. Jeg aner virkelig ikke. Det er så mye som forventes! 

Om man kan si det sånn, så er jeg ei jente som fort kan gå lei. Ikke at jeg mister motivasjon, men jeg har en ekstremt dårlig egenskap, og det er at jeg vil at ting skal gå fort. For å si det på en annen måte, så er jeg ikke den som liker å være tålmodig. Jeg liker bare ikke å vente. Jeg liker ikke å velge, for helst vil jeg ha alle muligheter åpene. Jeg vil kunne reise når enn jeg vil, men samtidig så har jeg en trang til å finne den ene tingen jeg vil gjøre resten av livet. For er det ikke egentlig sånn a? At om du ikke har en grad, så får du ikke en ordentlig bra jobb, og dermed dårlig råd? 

Hver gang dette spørsmålet kommer opp blir jeg satt ut. Hvem er det som ikke har en plan? Uten ambisjoner? Man blir dømt for noe man ikke selv velger. Er dere ikke litt enige? hvorfor skal jeg være en person som presser meg igjennom mange år med skole, uten å vite hva jeg vil? Det er jo ingen vits.. Men igjen, det er jo akkuratt det jeg gjør nå. Jeg sier i mot mine egne ord, fordi jeg er livredd. Livredd for å ikke ha et svar når noen spør. Livredd for å finne meg selv om ti år, stå på det nøyaktig samme stedet som nå. 


TYPISK MEG

 • 03.11.2015 kl. 21:27

Det er så mye dere ikke vet om meg..Antageligvis en hel haug jeg ikke vet om meg selv en gang, men i dag skal jeg fortelle dere om hva som er typisk meg! Noe jeg gjør dag for dag, eller hva som gjør meg til den jeg er. Are u ready?? 

1. Om det er en ting jeg alltid stiller opp med, så er det en kaffekopp i hånden. Hver morgen og lunsj er kaffe det viktigste jeg får i meg. Drit i frokost så lenge kaffen er tilgjengelig!

2. Når det er sagt holder jeg også alltid telefonen i hånden. Jeg er som regel enkel å få kontakt med siden jeg sjekker insta, snap og facebook hvert femte minutt. Det er ikke en tull og jeg vet jeg er avhengig. De gangene man ikke får kontakt med meg er det fordi jeg har null strøm. Jeg tuller ikke når jeg sier at ALLE vet om det. 

3. Det er noe jeg gjør alt for ofte og jeg høres selvsagt helt idiotisk ut, men jeg tenker meg aldri om før jeg snakker.. Åh gud, det kan være ekstremt irriterende til tider! Et eksempel var da jeg og mine venner snakket om et tema. Plutselig ut av det blå sier jeg selvsagt; dere vet han personen som snakker sånn her, han er femmenningen min. Da de spør hvem jeg mener har jeg selvfølgelig ikke et svar. Stakkars jenter.. Da jeg prøvde å finne ut hvem jeg snakket om, holder de sin egen lille spørrelek.. 

4. Jeg elsker å danse. Er jeg på et utested, ser du meg alltid på dansegulvet. 

5. Uten hemninger, det er meg. Jeg gjør alt som faller meg inn og blir sjeldent flau! Det kan jo være både positivt og negativt til tider, for selv om ikke jeg blir flau har jeg en anelse om at vennene mine blir det. 


 

Kjærlighetssorg

 • 23.09.2015 kl. 17:41

Ohh lord!!

Dette er et innlegg jeg har prøvd å skrive flere titalls ganger, men både hjertet og hodet sier stopp. Hvorfor? fordi jeg ikke har vært klar. Jeg føler det er på tide å skrive om det som faller meg og det som foregår i hodet mitt de dagene jeg er lengst nede. De dagene jeg ikke klarer å se framover.

Det er ikke bare jeg som har fått kjenne på den vonde, forlatte følelsen av ensomhet, en trang til å gå tilbake i tid, et ønske og et håp om å gå tilbake til det man hadde og hvem man var. Jeg har alltid sagt til meg selv at bloggen er mitt sted til å dele tanker, drømmer, sorg og glede, men har til tider vært vanskeligere enn å finne nålen i høystakken. Det å skulle beskrive alt jeg føler med ord kan virke umulig, men jeg gir det en sjanse. For jeg vet at jeg ikke står alene.

KJÆRLIGHETSSORG.

Hvor skal jeg starte? Å ha den ene personen i livet man er klar for å gjøre alt for og leve resten av livet sammen med kan være jævlig godt. Man føler seg trygg, velkommen. Man føler seg som den heldigste jenta i hele verden! I mitt tilfelle kom det en dag hvor alt ble forandret og jeg ble nødt til å starte fra scratch. Hele verden ble snudd på hodet og jeg stod alene.

Den største feilen jeg noen gang har gjort er å skylde på meg selv. Spørsmålene om hva jeg kunne gjort annerledes? hva kunne jeg forandre for å få det til å fungere? Hvordan skulle jeg få dette til å gå? for det var aldri meg. Det var aldri jeg som var problemet. Heller ikke han. Det var oss.

Jeg sa til meg selv at i dette innlegget skal alt komme fram. Hver eneste lille detalj om hvordan jeg har hatt det, for ja, kjærlighetssorg er noe forbanna dritt og det kan virkelig få enhver person til å gå spinnvill.

Selv om jeg har opplevd kjærlighetssorg en gang tidligere, var jeg aldri forberedt på hva jeg skulle gå i gjennom eller hva slags følelser jeg kunne forvente. Det eneste jeg visste den dagen, var at jeg ikke ville. En trang om å dra tilbake og fikse det som var å legge meg i armkroken hans om natten, men sånn var det ikke. Han ville ikke og jeg kunne ikke gjøre noen for å få han til å endre mening. Selv om jeg ville, så ville jeg ikke?

Merkelig å si, men sånn var det. De første dagene virket uvirkelig. Skulle jeg virkelig fortsette å leve uten han i nærheten? Jeg følte jeg var med i en tegneserie og når sidene var forbi, ville alt gå tilbake til slik som det var. Dagene gikk og kroppen gikk tom for energi, men er det rart? jeg klarte ikke å spise. Jeg klarte ikke å sove, for det eneste jeg drømte om var han og når jeg våknet ville jeg innse at han ikke holdt rundt meg. Den verste følelsen jeg noen gang kunne forestille meg.

Jeg ville ringe han hvert eneste sekund å fortelle han om dagen min, det som skjedde i livet mitt, men for hva? Det hadde gjort vondt verre. Ofte kom spørsmålet om hvordan i helvete jeg skulle klare å komme meg i gjennom noe så vondt? hvordan skulle jeg klare å se på livet på en annen måte, å trekke fram de positive tingene i livet mitt uten han?

Jeg var ulykkelig, uansett hva jeg gjorde eller prøvde å gjøre, gikk verden under. Eller, det føltes i hvert fall sånn.

Jeg klarte ikke lengre å smile over det som var bra eller gråte over det som var dårlig. Jeg la vekk alt av følelser, fordi det var for vondt! For å bevise for meg selv over at livet skulle gå videre bestemte jeg meg for å gjøre noe med det på egenhånd. Jeg søkte skole, fant trøst i venner og byen ble min venn. Jeg har aldri vært spesielt glad i å dra på byen, for å dele lørdagskveldene med en person jeg elsker har vært mer enn nok. Men for å glemme alt og gjemme vekk følelsene mine, bare for en kveld, ble det sosiale viktigere enn noen gang.

Kjærlighetssorg er ikke noe personlig, for det er ikke bare du eller jeg som har vært i gjennom eller følt på det. Takket være gode venner, en familie og en skulder jeg kan gråte på når jeg trenger det, har jeg klart å innse at jeg ikke er alene og kommer heller aldri til å bli det.

Tid leger alle sår sies det, og selv om det tar uendelig lang tid må man bare få dagene til å gå. Det vil gi slipp, litt for litt og selv om hvor vondt det gjør når du er midt i det, kommer du ut av det, sterkere enn noen gang.

 

LIFE GOES ON

 • 03.08.2015 kl. 14:08

Om det er noe jeg har erfart den siste tiden, er det nettopp det. At tiden alltid kommer til å gå uansett hvor mye man ønsker ta en liten pause. Har du noen gang tenkt hvor fantastisk det hadde vært å reise tilbake i tid? ikke for å forandre noe, men bare for å oppleve en situasjon eller en opplevelse, bare en gang til. Tanken har falt meg inn. Men, sånn er det ikke og heldigvis for det, for så lenge man ser tilbake -  kommer man seg aldri framover. 

På lørdag lukket jeg en dør, bokstavelig talt. Jeg flyttet ut av leiligheten og starter på nytt med blanke ark. 
Livet mitt har den siste tiden blitt satt på speed. Tiden har gått så alt for fort og jeg har gjort så mye som skal gjøre livet mitt tusen ganger bedre. Klarer ikke å vente med å fortelle dere om alt som skal skje nærmeste framtid <3

 

ATTITUDE TATTOO

 • 02.08.2015 kl. 19:26

Scarred for life! 

Om det er noe jeg har vært 100 prosent sikker på de siste årene, så er det at jeg en dag skulle skaffe meg en liten, men betydningsfull tatovering! Jeg har tenkt hardt og nøye i gjennom hva, men valget var ikke så veldig vanskelig å ta. 

Som dere vet har jeg hatt en utrolig tung og vanskelig periode av livet mitt de siste ukene, men takket være min fantastiske familie og deres støtte, har jeg kommet ut av det sterkere enn noen gang! 

Jeg er utrolig så utrolig fornøyd og stolt med valget jeg gjorde! I tillegg hadde jeg en utrolig flink tatovør, -Kenn Skogli- som var veldig hjelpsom gjennom hele prosessen. Om du ønsker å ta en titt på arbeidet han har gjort tidligere, kan du trykke HER - 

hva syntes dere?

 

 

 

 

ET NYTT KAPITTEL

 • 17.07.2015 kl. 14:08

Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet til dere. Grunnen til det er fordi det har skjedd noe som har endret alt. Noe som tok slutt, en ende på en lang vei. Jeg har tenkt hardt og nøye i gjennom om jeg skal dele det på bloggen, men jeg tok et valg da jeg skrev mitt første innlegg. Ingenting skal pyntes på og bloggen skal reflekte meg og mitt liv.

Ved en hver forandring finnes det både fordeler og ulemper. En dør lukkes og nye åpnes. Hele livet består nettopp av det. Å ta valg som består av skole, jobb, trivsel, venner og nå i mitt tilfelle, kjæreste. 

De som har fulgt med bloggen min har antageligvis fått med seg at mye av tiden min har bestått med en person det siste året, men for noen uker siden tok slutt. Han var min samboer, så det å måtte flytte ut har vært en stor prosess. Jeg vil ikke gå i detaljer for hvorfor, men det vi startet med, har nå forsvunnet. 
Jeg skal ikke lyve å si det har vært lett, men med en helt fantastisk familie og gode venner som drar meg med på ting har gjort alt veldig mye lettere. Jeg føler jeg har kommet meg ett steg videre. Jeg er faktisk klar for å dele dette med dere. Det er ihvertfall en start.

 

 

35 Q&A

 • 21.04.2015 kl. 20:31

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Nå som vi har telefon og pc tilgjengelig 24/7 blir det lite skrevet ned på papir, men et lite klissete kjærlighetsdikt til Anders, vil jeg tro! heheh.. 

2. Hva har du alltid i vesken? Nå går jeg nesten aldri med veske, men lommebok og en lepomade! Kan heller vise dere hva jeg har i treningsbagen en dag<3

3. Hva bestiller du på café? Kommer helt an på humøret, men i det siste har det blitt helt sort kaffe. Ettersom det er det eneste jeg får lov til å drikke. Om ikke er Chai-latte og kaffe-latte to favoritter! 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Det første jeg sjekker om morninger er facebook og nettavisen. Utover dagen går det alltid i blogg.no, Unitedbloggers, hotmail, haha? 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? hehehe, stakkars mamma! Hun er den heldige her! heldigvis tar som regel min kjære mor alltid telefonen, og fordi vi har et veldig nært og godt forhold får hun vite hver eneste detalj i livet mitt. Uansett hva! 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Den er rosa, selvsagt! og litt grå med bilder av kaniner haha. Elsker barnslige tannbørster

7. Kan du bytte olje på bilen? ehm, nei... ? hehehehe. Ikke har jeg bil eller lappen heller

8. Hva har du hatt av kjæledyr? åhh guri, jeg har hatt alt av hunder, kaniner, hamstre, fisker og åler! Alle har kapret hjertet mitt, til og med de små søte fiskene, men akkuratt nå er det kun Lizzy! Min lille fine pomeranian<3 9. Har du noen piercinger? Jaa, det har jeg! En i navelen, som måtte for noen måneder tilbake stikkes opp igjen fordi jeg hadde glemt å tatt i piercing (helt grusomt vondt)! Og hull i ørene, som er utrolig "dratt" fordi jeg brukte for tunge øredobber da jeg var mindre. Smart og flink som jeg var, hørte jeg selvsagt ikke på foreldrene mine! 

10. Norge på sitt beste? Sommerkveldene med grilling og venner! Definetivt! 

11. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en lett rørt jente, som tar ting veldig lett innpå meg. Det er mye som gjør meg lei meg, men noe av det verste må være når enten folk skuffer meg eller ondskapen som ligger hos de som oppfører seg som idioter og er slemme mot både dyr og mennesker!  

12. Hva gjør deg glad? Det er så utrolig mye! Jeg elsker selvsagt fint vær(ja, dette gjør meg overraskende veldig glad) venner, kjæresten min, familie, reise og handle! Når jeg oppnår noe jeg har jobbet for eller bare opplever noe nytt! 

13. Hva er drømmejobben din? Nei, den klarer jeg faktisk ikke å svare på! Det er så uendelig mye jeg ønsker å gjøre opp gjennom livet mitt, så det å velge ut en, er for meg umulig. Akkuratt nå er det å jobbe som en personlig trener og kunne hjelpe andre med å gjøre det de måtte ønske med sitt eget liv! 

14. Abbonerer du på et ukeblad? Nope! Skal begynne med det til sommeren<3 

15. Hva var det siste du kjøpte? En blomkål, så spennende! hahaa.. Skulle heller ha vært denne lille saken<3 

16. Liker du kinesisk mat? Noe av det beste jeg vet!! nå fikk jeg veldig lyst på kinesisk! 

17. Når var du i kirken sist? oj, det husker jeg faktisk ikke? 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Alle<3 Mamma. Hun stiller alltid opp uansett hva! <3 loveuu

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Uff, ja! Historien bak det er kanskje noe vi kan ta en annen gang! Ikke noe jeg er stolt over.. 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? hahahaha, fem minutter? nei, virkelig. Jeg bruker 2 minutter på badet og ti minutter på kjøkkenet. Om jeg først sminker meg, går det fort en halvtime på badet. Det første jeg gjør nå for tiden er jo å dra direkte på treningen- og da er det ikke mye fiks og dulling først. 

22. Banner du ofte? Nei, egentlig ikke! Jeg syntes det er ekstremt stygt om andre gjør det og man høres så ekstremt sur ut.. Jeg har egentlig aldri bannet! 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? en uke? For mange år tilbake!! Til sommeren håper jeg på å ta en ordentlig norges-tur med kjæresten, og da blir det telt!

24. Hvor mange søsken har du? one! Verdens snilleste og beste storesøster<3 

25. Hvor mange steder har du bodd? Vokst opp i Ås og bor nå i Oslo, så to steder. En liten hemmelighet? Vi blir ikke boende her så veldig mye lengre... 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hm, både vanskelig og lett spørsmål. I det siste har jeg vært veldig fornøyd med ryggen min og overkroppen generelt! 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Tror du ja! Jeg gidder ikke en gang å bruke energi på å finne det ut. Be happyyy haha 

28. Er det viktig å feire bursdager? HALLOOOOO!! JAAAAAA!! Man fyller jo år jooo 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Ikke jeg! For jeg klipte i alle klærne mine da jeg var yngre. Mamma derimot, hun har loftet fullt med mine og søsteren min sine bejbeklær. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? INGEN VERDENS TING! - borsett fra lyset ute, av og til. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? wohooo, det er mye det! kanskje 12? jeg drikker sinnsykt mye på trening også! 

33. Når legger du deg om kvelden? hehe, alt fra 23-04.. kommer helt an på hvor høyt Anders snorker. 

34. Favorittfag på skolen? Jeg er ferdig jeg! 

35. Potetgull eller smågodt? åhh guri, smågodt!! Jeg som ikke har spist smågodt på mange uker, sliter litt nå! 

 

 

MY FIRST TIME

 • 16.04.2015 kl. 17:06

Nå skal jeg ta en bit av det sure eplet og fortelle dere om min aller første gang! - for som vi alle vet, så er det en første gang for alt. Noen ganger, bedre enn andre.  


MIN FØRSTE KJÆRESTE 

Om vi kan gå så langt som tilbake til barnehagen? Kjempe forelsket i denne gutten som bare bodde noen meter unna meg. Foreldrene våre var veldig gode venner så vi tilbrakte masse tid sammen og jeg tror vi var kjærester.. haha! Vi slo egentlig aldri opp og jeg var egentlig super forelsket i mange år, til han ble kjæreste med en kjempe vakker og snill jente på barneskolen! Da gikk jeg heldigvis videre<3 til min aller første ordentlige kjæreste. 

Den utrolig pinlige historien var vel det at han egentlig hadde vært sammen med bestevennen min i noen måneder- og i bunn og grunn var det jo hun som hadde han først! På denne tiden var det vel ikke helt tabu, men om man ser tilbake på det nå, så var det jo helt grusomt av meg. haha!! ja, iallefall. Vi ble da kjærester, med et forhold som var av og på i mange år, til vennen hans en dag fant ut at de skulle tulle å slå opp med meg - og det ble på denne måten totalt slutt mellom oss og vi ble kjempe uvenner! haha, for en tid. Vi er heldigvis i dag venner, uten sure miner! 

MITT FØRSTE KYSS

Denne historien er faktisk mye verre enn jeg skulle ønske. De fleste sitt første kyss var vel romantisk eller koselig, men mitt var rett og slett fælt og holdt på å ende med et forhold mindre. Det har seg sånn at jeg aldri hadde klint, et lite kyss på barneskolen (kanskje) men ikke noe ordentlig. En dag var han og en venninne hjemme hos meg. Rett før jeg skulle dra på dansetrening, veddet venninnen min på at vi ikke turte å kline..

Vi tok selvsagt utfordringen på strak arm, men endte opp med at jeg tørket meg rundt munnen med håndbaken og spyttet på bakken.. og det kan hende jeg slengte på en liten "ewwww, æsj" hahahha... Stemningen etterpå var ikke helt slik den burde ha vært etter det første kysset! På vei til trening sendte jeg han selvsagt en melding hvor jeg beklaget reaksjonen min!  MIN FØRSTE JOBB

Fikk jeg da jeg var ganske ung, faktisk. Jeg var vel rundt 12-13 år da jeg og venninnen min fikk gå som postbud med avisen i nabolaget. Utrolig nok tjente vi et par tusen kroner i måneden, noe som var mer enn nok! 

MIN FØRSTE BH

Kjøpte jeg sommeren til syvende klasse. Jeg hadde såvidt begynt å få pupper, men mamma insisterte på at det var på tide å skaffe en bh. Så, en dag på shopping i polen fikk jeg verdens søteste BH i lyserosa, med diamanter på. Husker hvor ubehagelig jeg syntes det var og hvor pinlig det var å gå med, da alle jentene kommenterte det! 

MIN FØRSTE KJÆRLIGHETSSORG

Kommer jeg aldri til å glemme. Det var vondere enn noe annet jeg noen gang hadde kjent på før og det var en følelse jeg ikke ble kvitt! Det eneste jeg ville var å skru tilbake tiden og ha alt jeg hadde når det var på sitt beste. Nå har det seg sånn at denne gutten bodde utrolig langt vekk fra meg, så det å ikke se han ble ikke et problem. Jeg husker dagen det ble slutt og han skulle sove over til dagen etterpå, fordi jeg måtte ha han der en dag til, ble sengen tårevåt og alt ble tusen ganger verre dagen etterpå. Jeg trodde virkelig jeg skulle dø av sorg.. Ja, litt overdramatisert av en 16 år gammel jente, men sånn var det! 

Dette var noen av mine utrolige pinlige historier! Om dere ønsker å vite noe mer, så ønsker jeg å lage enda flere "første gang" innlegg!

 

SPØR MEG

 • 06.04.2015 kl. 19:59

I det siste har jeg fått utrolig mange spørsmål om både det ene og det andre, rundt opplegget til Ronny Skoglund "feminin fysikk" - SÅ jeg tenkte det var på tide å legge ut en liten spørsmålrunde hvor dere kan spørre meg om hva enn dere måtte ønske.

  

LURER DU PÅ NOE?

 • 08.02.2015 kl. 19:43

Nå er det på tide med en liten spørsmålsrunde igjen! - og som alltid er det bare å spørre meg om hva som helst! Legg igjen spørsmålet du har til meg i kommentarfeltet, så svarer jeg når jeg føler jeg har fått inn nok spørsmål. 


Legg meg også til på snapchat - MARIEBEKKEN <3 

SLENGER MEG PÅ TRENDEN - MARIEBEKKEN

 • 04.02.2015 kl. 20:05

snapchat - MARIEBEKKEN

Tenkte jeg skulle slenge meg på trenden med å skaffe meg en blogg- snapchat bruker!! Syntes det er så utrolig morsomt med andre bloggere som har det, så hvorfor ikke bare gjøre det jeg også? Legg meg til! GLEDER MEG MASSE TIL Å SNAPPE MED DERE! Verdens beste lesere

Godtar selvsagt hver eneste en av dere - og om du vil at jeg skal legge til deg er det bare å skrive brukernavnet ditt i kommentarfeltet mitt! Seeuu ♥  

DEN ALLER SISTE GANGEN?

 • 17.12.2014 kl. 14:00

Jeg har allerede laget et innlegg med med min første gang, så i dag skal jeg lage det samme innlegget med en liten vri! Min aller siste! Med inspirasjon fra Marthe borge sin blogg! 


♦ SISTE KJÆRLIGHET - Hmm, det er lenge siden! Neida, selvsagt er det med min fantastiske nåværende kjæreste Anders. Han får meg alltid til å le om jeg er trist, er der for meg når jeg trenger han og støtter meg igjennom tykt og tynt. A real gentleman♥

Kan jo si at han er mitt siste kyss også, klissklass!

♦SISTE FERIE - Er alt for lenge siden, men i sommer dro Anders og jeg til Polen hvor vi møtte foreldrene mine for en koselig avslutning på en fantastisk sommer. Mitt 8(?) år jeg har vært på samme sted i Polen, et sted jeg kunne kalt mitt andre hjem! haha. Elsker alt ved Polen! Kanskje jeg skal lage et innlegg om det en gang? 

♦SISTE LATTER -  For noen minutter siden når Anders prøvde å muntre meg opp ved siden av litt eksamenslesing! Ja, det hjalp! Ved siden av en boks med burn. Jeg blir alltid utrolig fnisete etter jeg enten har fått i meg en kaffe, en boks burn eller et glass vin. ♦SISTE FILM - "Picture perfect", som jeg så i går kveld. Ser alltid en film før sengetid. Du kan tenke deg hvor mye jeg sliter med å finne film hver dag, når jeg nesten har sett alt som er på netflix og sweflix haha! Too much


♦SISTE TÅRE - Noen som er like sippete som meg når det kommer til film? For jeg griner av alt! Siste tåre felt var til filmen vi så i går. En super romantisk og koselig scene hvor mannen får dama, hahaha !! Enkelt og greit. 

SISTE FLAUSE - Blir veldig sjeldent flau, men for noen dager siden var jeg sprutrød i trynet da jeg uheldigvis klarte å tryne på glatt is rett forran vinduet til treningssenteret. Jeg reiste meg opp, men begynte å le og snakke til meg selv som en annen tulling. Da jeg endelig hadde kommet meg på benene og inn på treningsstudioet så alle på meg med et skikkelig stakkarslig blikk.. Ja, jeg ble faktisk flau over dette. Tror det så mye mer dumt ut enn jeg klarer å forklare. 

 

 

IKKE ALLE BURDE FÅ EIE ET DYR!

 • 09.12.2014 kl. 22:28

For bare noen sekunder siden kom jeg over en tekst som ble skrevet av en mann med navn Harald Grande. Det var hjerteskjærende å lese. Det var rett og slett vondt, for jeg vet hvordan noen mennesker er og hvor lite et dyreliv betyr for noen. For meg selv er hunden min lyset i hverdagen. Hun er et familiemedlem som jeg ønsker å ta vare på og behandle pent. For meg er hun mitt lille barn og ingenting i verden kunne fått meg til å ta en avgjørelse om livet hennesFor noen år tilbake hadde vi en fantastisk god familiehund som jeg elsket utrolig høyt. En liten pomeranian med navn Ramona. Vi har hatt hunder så lenge jeg kan huske så for meg var det å ha tre hunder en vanlig hverdag. Jeg kom hjem til tre bjeffende små dyr som jeg elsket av hele mitt hjerte.

Ramona hadde lenge vært syk med strupekollaps utviklet seg til indre blødninger. Hun hadde det vondt, men fremdeles var det å avlive denne lille krabaten et helvette. Jeg fikk ikke si farvel. Jeg rakk ikke å fortelle hun hvor mye hun betydde for meg. For før jeg visste ord av det, var hun allerede borte.

Jeg husker telefonsamtalen. Mamma fortalte meg at det ikke var noe håp. Hun hadde det vondt.

... men hun skulle jo bare en tur til vetrinæren, hvordan kunne jeg vite? Det er like tungt å skrive om dette i dag som for mange år tilbake! Hun er stadig i tankene mine og kommer alltid til å være i hjertet mitt. Jeg vet at vi gjorde det for den riktige grunnen. Hun var syk, hun led. Hun hadde det ikke noe godt.

MEN DERE som avliver dyret deres, enten fordi dere skal en tur på ferie eller ikke ønsker å ha et ansvar mer! SKAM DERE! Dere som avliver det lille, uskyldige dyret fordi det tisser inne eller bjeffer for mye burde ta en titt på dere selv. Det er ingen hundeeiere i hele verden som kan oppdra en hund uten å prøve, uten å gi det en sjanse. Dere kan si så mye dere vil eller prøve å bortforklare situasjonen, men saken er den samme. En mer ugyldig grunn skal du lete lenge etter. Jeg har utrolig mye følelser når det kommer til dyr. Jeg elsker dyr av alle slag! Det å skade et dyr ved mishandling eller drepe et dyr som aldri har gjort en flue vondt, gjør meg kvalm. Jeg får vondt av tanken på hvor lite livet til et dyr betyr for noen. Dere burde vel egentlig aldri skaffet dere det! Jeg vet at det er utrolig mange flinke og kjærlige mennesker som er uendelig glad i dyrene sine som også ender opp med en avlivelse, men med en grunn som er mer forståerlig enn en som ikke klarer ansvaret. Det er mange flinke hundeeiere som burde få en klapp på skulderen! Virkelig! Jeg setter pris på hver og en av dere, for dere får menneskeheten til å virke litt bedre enn som så-

LENKE TIL TEKSTEN FINNER DU HER!  

Kjære familie!!!!

Jeg døde i dag . Dere ble lei av meg og tok meg med til veterinæren, å nå er jeg er i en svart plastpose. Det er kaldt og mørkt å jeg vet ikke hvor jeg skal. Vet dere familien min?

Husker dere hvor glade vi alle sammen var når jeg kom til dere? Men dere ble så sinte når jeg tisset på gulvet. Men jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre det. Hvis dere bare hadde tatt meg med ut å lært meg dette, så ville jeg tisset ute. Det lover jeg.

Ville jeg vært hjemme nå hvis jeg ikke hadde tygget på skoene i gangen? Jeg bare spør familien min. De var så morsomme å leke med når dere ikke var hjemme. Forstår dere ikke at jeg kjedet meg? Jeg hadde ingen å leke med.

Vil jeg fortsatt være hjemme hvis jeg ikke hadde bjeffet? Jeg bare sa: "Jeg er redd, jeg er ensom , jeg er her , jeg er her! Jeg ønsker å være deres beste venn.

Ville jeg vært hjemme hvis dere hadde vært hjemme å lært meg å være en hund? Jeg brukte all min tid på å elske dere kjære familien min. Men dere var så sinte på meg. Det synes jeg er så rart, for jeg er menneskets beste venn ble det sagt.

Kjære familien min, jeg tror jeg får komme hjem etter jul. For jeg hørte dere sa at etter jul så får vi hund igjen. Det gleder jeg meg til.

Men familien min, jeg er jo død nå, å ligger i en svart plastpose. Hvilken hund er det som kommer da? Jeg var nok bare en slem hund tror jeg. Ha det bra familien min. Jeg elsket dere, men dere elsket ikke meg, farvell

 
 

BEHIND THE SCENES

 • 08.12.2014 kl. 16:14

Ja, nå kan dere lure på hva jeg skal vise dere, for det er langt fra perfekt. Min verste egenskap må være tålmodighet. Jeg eier virkelig ikke tålmodighet, noe som kan bli både plagsomt for andre og meg. Jeg er heller den som ringer for å få svar med en gang enn å vente i mange timer. Sånn er det når Anders og jeg er ute og tar bilder også!  Jeg blir en tøysekopp uten like. Jeg har utrolig mange stygge grimaser med en hel haug av dobbelthake! 

Nå får dere se den virkelige meg, haha
 

DETTE VISSTE DU IKKE?

 • 03.12.2014 kl. 12:50♦ Spilt trekkspill! Ja det hadde du aldri trodd om meg? Jeg ble altså dratt med på spilletime en gang i uken fra jeg var 10 år til jeg ble 12. I det mamma og pappa skjønte at jeg ikke var noe spesielt musikalsk av meg, satset jeg heller på dansing som da var livet mitt. 

♦ Danset freestyle! I mange år! Helt til jeg ble skadet, som over halvparten av mine dansevenner har blitt av hardt gulv, barbent og akrobatikk.

♦ Synger i dusjen! Som veldig mange andre? Jeg elsker å synge i dusjen og om jeg høres bra ut eller ikke får dere spørre kjæresten min om! Han får ihvertfall lide seg igjennom sure toner.

♦ Skikkelig mørkeredd! Nei, jeg sover ikke med lys på, men jeg har gardinene åpne om jeg ikke sover med Anders. Jeg tør heller ikke å gå ute alene når det er mørkt!

♦ Hater å sove! Det verste med å sove er å legge seg. Jeg kan ligge i mange timer å se i taket og tenke på alt fra A-Å!

♦ Elsker å se på filmer! ehm, ja. Elsker er underdrivelse. Jeg kan se flere filmer om dagen så lenge jeg har vært på treningssenteret. Da er sofa og tv mine beste venner! 

♦ Spiser pølse til grøten! Ja, du leste riktig. Grøt og pølse er en familietradisjon fra da pappa var liten og ja, det er faktisk drit godt.

♦ Vannskrekk! Altså jeg kan godt bade på stranden og kose meg, men hoppe fra båten utpå sjøen får du meg aldri til å gjøre.

♦ Storesøster! Som er 4 år eldre enn meg. Hun bor for tiden i Bodø, et stykke unna! Min beste venn. 

♦ Hater junkfood! Ikke fordi det ikke er sunt og at jeg er helt treningsnarkoman, men det smaker rett og slett ikke godt. Det eneste jeg faktisk liker må være pommerfrites! Det er helt herlig.

♦ Utrolig emosjonell! Åhja, tro meg. Jeg griner om det er søtt, koselig eller trist.

♦ Hater å gå med sminke. Jeg går faktisk oftere uten sminke, enn med. Den muligheten å ikke kunne klø i øynene fordi man har på maskara eller herket å ta av sminken før man legger seg. blæh, prøver heller å unngå det. 

♦ Håret mitt er aldri i ro. Jeg styrer med det ene eller det andre. Gjennom en hel dag har jeg sikkert hatt hundre fortskjellige frisyrer. Fler som har samme syndrom som meg? 
THIS IS MY STORY FROM MY POINT OF VIEW

 • 28.11.2014 kl. 15:05

Har du noen gang prøvd å fortelle en historie uten å komme til? eller prøvd å finne et ord som du ikke husker? For om du har det, vet du hvordan jeg har det nå. Alle bærer på en bagasje. En fortid som man ikke kan glemme og uansett hvor hardt man prøver kommer det alltid til å være en del av livet du lever. For meg har min opplevelse gjort meg til den jeg er i dag. Både på godt og vondt. Jeg har ikke fått svar, men jeg har heller aldri turt å spørre. Dette er min historie, fra mitt synspunkt.

Jeg vil ikke henge ut noen eller nevne noen navn.


Min historie startet på ungdomsskolen i en alder hvor man søker etter hvem man ønsker å være og hva man ønsker å være en del av. Jeg har alltid elsket å ha mange venner rundt meg, noen og snakke med, noen å dele følelsene mine med. Sånn har jeg alltid vært. Jeg følte meg utrolig heldig, for jeg fikk være en del av noe jeg alltid hadde ønsket å være en del av, men det viste seg at det skulle raskt endres. I starten av niende klasse merket jeg at ting begynte å forandre seg. Vennene mine snudde ryggen sin mot meg, navnet mitt ble et hovedtema når det kom til baksnakking og utestenging. Alle de ufine ryktene som ble spredd rundt om meg som ild på tørt gress. Jeg skal ikke fortelle om dette uten å være hundreprosent ærlig. Jeg var ingen engel og jeg vet jeg gjorde feil, men jeg fortjente ikke å bli behandlet på denne måten. 

En hendelese jeg husker ekstremt godt, er dagen jeg fikk beskjed om at i det sekundet jeg gikk inn i kantinen, skulle jeg bli klappet til og bli spyttet på. Hva hadde jeg gjort som var så galt, at alle vennene mine pluss min aller beste venninne skulle gjøre dette mot meg? Etter et halvt år i helvette, forstod jeg at jeg ikke var sterk nok til å fortsette. Ikke alene. Dagene ble til et mareritt. Jeg gråt før jeg skulle på skolen, jeg gråt når jeg kom hjem. Det eneste jeg ville var å flytte vekk fra alt. Flytte til et sted hvor ingen visste hvem jeg var.  Jeg gikk til mine fantastiske foreldre og fortalte alt som hadde skjedd, alle ryktene som var satt ut om meg, hva som foregikk bak ryggen min og all drittslenging som jeg hadde holdt skjult. Jeg ble terrorisert med meldinger på telefonen om hvor stygg og jævlig jeg var, jeg ble kalt både det ene og det andre. Ingen sa noe, selv om alle visste. Til og med læreren visste hva som foregikk, men ingenting skjedde!Heldigvis hadde jeg noen fantastiske foreldre som bryr seg om meg og min trivsel.Takket være de kom jeg meg gjennom noe som kunne vært utrolig mye verre om jeg ikke hadde fått hjelp.Jeg ser på meg selv som heldig fordi jeg raskt endret verdiene mine. Jeg vokste med erfaring og jeg sitter igjen med de aller beste vennene man kan få. De som faktisk er der for deg når du trenger de og støtter deg gjennom tykt og tynt. Jeg hater ingen for hva som skjedde alle de årene tilbake. Jeg er ikke bitter eller sur. Det eneste som sitter igjen er at jeg ønsker noen svar, som antageligvis ikke betyr noe. 

Selv en dag i dag er det like vondt å tenke på dette. Selv etter god hjelp sitter jeg på følelser jeg aldri ønsker å oppleve igjen. Tenk på de som ikke kommer ut av det tidsnok. Usikkerheten, selvfølelsen, hele verden som går i grus. Jeg ønsker ikke sympati. Jeg ønsker forståelse. IKKE VÆR DEN SOM ØDELEGGER. IKKE VÆR DEN SOM MOBBER. 

 

CHRISTMAS PRESENT IDEAS

 • 23.11.2014 kl. 16:10

 

 

WINTER-TAN

 • 16.11.2014 kl. 21:39


Som dere vet feiret Anders og jeg bursdag i går, noe som ble utrolig vellykket. Vi samlet alle våre nærmeste og koste oss med god drikke, musikk og snakk! For en herlig kveld. Siden jeg fylte 20 år ønsket jeg å gjøre litt ekstra ut av det og siden jeg ikke ønsker å ta solarium for å få en fin farge, bestillte jeg en time til spraytaning! Resultatet ble dødsbra. Man føler seg alltid litt ekstra fresh når man er brun og guuud hvor deilig det er. Den første dagen følte jeg meg faktisk litt oransje, men etter en dusj var fargen blitt utrolig nydelig og gyllen brun. Jeg elsker jo å være brun, så Thailandturen i januar tror jeg blir prikken over i´en etter en herlig jul! 

 

IT´S MY BIRTHDAY

 • 11.11.2014 kl. 09:25

Jeg vet jeg sier det ofte, men HERREGUD som tiden flyr! I DAG FYLLER JEG 20 ÅR!!! Syntes det er helt sykt å tenke på, men likevel følels det ikke ut som om det er så lenge siden jeg lå i armkroken til mamma og så på barnetv. Jeg har hatt en helt fantastisk morgen på grunn av min fantastiske kjæreste! Han kom med frokost på sengen som bestod av både pannekaker, croissant, appelsinjuice og jordbær med noen 20 års lys på toppen av det hele. Han har også planlagt hele dagen for meg, noe jeg gleder meg ufatterlig mye til! 


Mitt ønske kom også i oppfyllelse, for endelig eier jeg min helt egen Juicy Couture kosedress, og fargen er bare helt nydelig. Han har virkelig gjort en sinnsykt bra jobb og dagen så langt har vært perfekt. I tillegg fikk jeg verdens fineste blomster!! aaahHåper alle får en like bra start på dagen som det jeg har fått, og om ikke, så kommer det en dag i morgen også!  

ANSWERS

 • 15.10.2014 kl. 20:33

Nydlig blogg <3 kor er designe ditt fra ?
- Åh, tusen takk snille deg! Designet mitt har jeg kjøpt fra RRH Webdesign!

Favoritt blogger?
- Det er utrolig mange flinke bloggere, så er vanskelig å skulle velge en, men den bloggen som jeg antakeligvis er oftes innom må være Marthe Borge HER, og en svensk blogger jeg virkelig har fått sansen for, Molly Rustas HER


Hvor får du inspirasjon fra?
- Litt her og litt der egentlig, mest instagram, weheartit og andre bloggere♥

Hva interesserer deg ?
- Alt! Hehe, neida. Det er et veldig bredt spørsmål, jeg er interessert i hva som skjer i verden og hverdagen, som gjør at jeg ofte leser på i hvert fall fem forskjellige nettaviser daglig, familien min, vennene mine, sport, trening, helse, dyr, you name it! 

Favoritt butikk?
- Litt vanskelig å svare på, for det er ingen spesiell butikk jeg er nødt til å gå innom om jeg er ute og handler. Er veldig glad i Monki, Lindex, Bikbok osv, men finner alltid noen godsaker i små ?ukjente? butikker litt utpå landet.

 Favoritt mat?
- Det må nok bli taco, selv om jeg generelt er litt for glad i all mat hehe!

Beste med å blogge?
- Tilbakemeldingene og de flotte kommentarene! Blir alltid like glad for hver eneste kommentar som dukker opp i innleggene mine og setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid <3


Favoritt-brukere på instagram?

- Det er absolutt mine nærmeste venner! Verdens flotteste jenter.

Hvilke blogger leser du?
- Det er mange! Martheborge og molly rustas, som jeg nevnte i spørsmålet over, men også Kenzas, Sophie Elise, Eirin Kristiansen, Caroline Berg Eriksen og utallige andre. 

 

Om dere vet om noen bloggere dere syntes jeg burde ta en titt på, setter jeg stor pris på en kommentar med link!

Kva studerer du?
- Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på markedshøyskolen! En fantastisk skole med kjempe flinke forelesere og utrolig spennende fag. Super fornøyd!

Har du sysken?
- Det har jeg! En fantastisk snill storesøster, som dessverre bor utrolig langt vekk.. 

Kven ser du opp til eller kven inspirerer deg, og kvifor?
- Min kjære mor er en stor inspirasjon, både for sitt store hjerte og den lidenskapen hun har for livet. Klisje, men sant.

Kva er den beste gåven du kan få, og kva er den verste?
- Vet du hva, jeg har faktisk aldri vært misfornøyd med en eneste ting, og har alltid satt stor pris på gaven uansett! Selv den gangen jeg fikk samme genser to ganger. Hadde ikke samvittighet til å bytte noen av de, så begge ble flittig brukt! 


Kan du anbefale ein film som får deg til å le?
- Hahhaaha, begynner bare å le av tanken på filmen, men den heter The Croods! Anbefaler faktisk alle å se den, helst på Norsk. 

Kvifor begynte du å blogge? :)
- Litt morsomt at du spør egentlig. Den hundreprosent ærlige grunnen er fordi jeg har hatt utrolig mye på hjertet. I sommer kunne jeg sitte i flere timer og skrive tekster om alt mulig rart. Når jeg tullet med Anders om å blogge, sa han: Ja, hvorfor ikke? Og da var det gjort. J

Hvor er jakka di fra? :D
- Den er fra NELLY.NO! Super deilig og utrolig fin.

Hva synes du om høstens mote ?
- Syntes det har kommet så utrolig mye kult, blir nesten litt gal av alt jeg ønsker meg for tiden! Noe jeg virkelig elsker og ikke har i garderoben enda er et skjørt, i metallisk farge!! Det må jeg få tak i.

Du er så nydelig. Har du noen skjønnhetstips?
- Tusen takk søte deg! Nå ble jeg veldig glad. Nei tips, det tror jeg nok ikke. Anbefalinger derimot, det har jeg! Skal legge ut et innlegg etter hvert med hva slags produkter jeg bruker for morgen og kveldsstell. Stay tuned! 

Kan du ha et "hva som er i vesken min"-innlegg?
- Ja, det kan jeg få til en gang! J

Hvilke produkter styler/tar du vare på håret ditt med?
- Har vært helt avhengig av en shampoo og balsam fra Palett som gir en utrolig fin glans og hold på håret. I tillegg bruker jeg moroccanoil, og kurer håret annenhver uke!

Kan du lage et innlegg om skoene dine? du har så mange fiine
- Hihi, tusen takk søta! Ja, kan godt det!

Og et eget innlegg om lizzy?
- Det har jeg allerede laget. Linken ligger HER ♥

Har du en bok å anbefale?
- Jenta som lekte med ilden av Stieg Larsson! En veldig spennende bok som man så vidt klarer å legge fra seg. 

Når du skal kose deg med noe ekstra godt, hva spiser du da? (is, godteri, snacks, frukt?)
- Nå ble jeg nesten litt sukkersyk, men jeg elsker å spise fruktcocktail med frozen yogurt!

 Når ble du sammen med typen? Bor du med han nå?
- En av de beste dagene i mitt liv, 5.April.2014 <3 Ja, bor sammen i Oslo nå.

The one!

 • 13.10.2014 kl. 18:17

Dere som leser bloggen min vet at jeg er litt hemmelighetsfull. Da jeg begynte å blogge bestemte jeg meg for å ikke introdusere kjæresten min for dere, men forstod raskt hvor vanskelig det ville bli. Han er en utrolig stor del av hverdagen min, og en større del av meg. 

For litt under et år siden begynte vi å snakke sammen, vi hadde utvekslet noen ord tidligere og jeg kjente igjen profilbildet hans på facebook senere (gutter som aldri skifter profilbiildet, hehe). Jeg inviterte han med på en fest jeg og noen venninner holdt i Oslo, men siden han ikke kunne den dagen, bestemte vi oss for å møtes på to-manns hånd i stedet. Fordi vi allerede hadde snakket sammen en god del, og snappet, følte jeg meg trygg nok til å invitere han hjem til meg. Haha, (dere vil sikkert tenke at det fort kunne vært farlig, og det er ikke noe jeg anbefaler til noen, for man vet aldri hva som plutselig står på døren) men.. Vi hadde det utrolig koselig! Så noen filmer, snakket, lo og etter denne ene kvelden, ønsket jeg å vite mer om han. Allerede dagen etter vi møttes første gang, kom han på besøk igjen. Jeg husker denne kvelden så godt, som om det skulle vært i går. Etter den tid, falt alt seg veldig naturlig. Vi hadde det utrolig koselig sammen. Siden begge nylig var kommet ut av forhold, hadde vi bestemt oss for og kun være venner, men planen gikk ikke helt slik som den skulle. Noen dager før nyttårsaften tok han seg en liten road-trip med en kompis til Stockholm, for å feire, og vi fant vel begge ut rundt denne tiden at gjort var gjort, vi begynte å falle for hverdandre. For en klisjé, haha.Dere ser jo hvordan det har gått siden den tid. Vi bor sammen i en leilighet i Oslo nå og jeg har aldri hatt det bedre. Noen vil si at det er tidlig, men når man føler at det er rett så er det, det! Vi tuller hver dag, og er super barnslige med hverandre. Han er virkelig den eneste personen i hele ville verden som kan få meg til å le når jeg er sur eller lei meg. Siden jeg er en liten hissigpropp, blir jeg fort småsint for småting som irriterer meg. Selv om han er kjempe flink til egentlig alt, så kan jeg reagere på at vaskebørsten står feil vei. Når det skjer, ser han bare på meg, klemmer meg inntil han og forteller meg hvor søt jeg er, haha irriterende ikke sant? Men, så begynner vi bare og le. For da skjønner jeg hvor utrolig teit jeg er som bryr meg om sånne filleting, haha. 


Det å ha en person ved din side som du kan være hundreogti prosent deg selv med er helt fantastisk. En som alltid støtter deg og passer på deg. Jeg har vært så utrolig heldig å ha en sånn person i livet mitt. Forrige uke når jeg var syk, kjedet jeg meg mens han var på jobb og klarte nesten ikke å røre på meg! Da kom han hjem med sims 4 til meg i sykegave, så søt!! Det handler ikke om det at han kjøpte det til meg, men tanken bak det. At han i det hele tatt tenkte på det! Jeg forguder den gutten og setter så utrolig stor pris på han. Jeg nyter hvert eneste sekund jeg får med han, og ikke fordi jeg er redd for å miste han, men fordi jeg elsker han. 


Jeg vet at jeg kan lage et superlangt innlegg, om hvor fantastisk høyt jeg elsker han og hvor flott han er, men hvor morsomt blir det for dere å lese da? haha, neida.. joda. Men poenget mitt med dette innlegget, er jo for å introdusere han for dere. Han heter Anders, 20 år og er fra Drammen. Den mest omtenksomme, snilleste og beste gutten jeg noen sinne har møtt! Han er ikke bare en samboer, eller en kjæreste, men min aller beste venn♥

Haha, for noen av dere ble vel dette litt for klissete, og før jeg møtte Anders ville jeg sikker spydd av meg selv nå, men kjærlighet er mer enn forelskelse vet dere! So, Enjooy!!!♥

 

Love yourself

 • 09.09.2014 kl. 19:56

Har lenge ønsket å skrive et litt mer personlig innlegg, men med så mye på hjertet vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg vet at dere ikke har blitt så kjent med meg som person igjennom bloggen min, for jeg vet ikke helt ærlig ikke om det er det jeg ønsker. Jeg er et menneske, og ønsker å framstå som utrolig sterk, men alle har svakheter. Sånn er livet, dessverre. Jeg ønsker ikke at dette skal være et "sutreinnlegg" hvor jeg vil ha medlidenhet, men jeg har nå bestemt meg for å dele noe jeg har på hjertet. 

For noen år tilbake kjente jeg et utrolig kroppspress og ble besatt av tanken om den perfekte kroppen. Instagram kunne ødelegge hverdagen min, og all media blåste det opp som en stor ballong. Til slutt, sprakk det for meg. De timene på treningsstudioet var ikke lenger for sunt for meg. Jeg ble psyk og hadde det ikke godt med meg selv. Jeg slet lenge med selvfølelsen min og det var en tung og slitsom periode av livet mitt hvor jeg følte at alt var negativt. Det eneste jeg ønsket var å rømme, dra på verdensreise og få livsgleden tilbake. Jeg er så heldig at personene som er i livet mitt, bryr seg så mye om meg at de fikk gnisten tilbake igjen og føler nå at jeg er på god vei mot en bedre hverdag. Jeg har fremdeles perioder, men nå er jeg mye mer åpen og tør å snakke om det og det hjelper helt utrolig mye. Er utrolig takknemmelig for å ha en så fantastisk flott familie, kjæreste og venneomkrets. For å besvare et spørsmål, jeg regner med fler enn meg har/eller sitter på så er vi ikke alene. 

Håper dere likte et litt mer personlig innlegg fra meg!

BE HAPPY AND LOVE YOURSELF 

Lizzy♥

 • 07.09.2014 kl. 19:47

Som jeg har lovet dere, så legger jeg ut dette innlegget om hunden min. Hun er en åtte måneder gammel Pomeranian. Første Desember i fjor fikk jeg verdens nydeligste og verdens beste advendtsgave, nemelig Lizzy. Jeg hadde lenge tenkt over om jeg skulle skaffe meg min helt egen hund, og siden foreldrene mine har drevet med oppdrett så falt det seg selvfølgelig naturlig at jeg ville ha en valp fra en av deres hund sitt kull. Første gang jeg så Lizzy var jeg bestemt på at hun skulle og måtte bli min. Jeg er en person som er generelt utrolig glad i dyr, så kjærligheten min for denne lille krabaten er utrolig stor. Man sier jo det at en hund er menneskets beste venn. Når jeg føler meg nedenfor eller trist, kan Lizzy få alle tanker og sorger vekk. Ser at det jeg skriver kan virke helt sykt, men det er faktisk bare sånn det er. Har du egen hund? Eller ønsker du deg det? 


Those days

 • 31.08.2014 kl. 11:00
Hvor skal jeg begynne

 • 21.08.2014 kl. 23:00


Hvor skal jeg starte? Velkommen til min blogg, kan jeg vel først og fremst begynne med! Hvem er jeg? Det er et bredt spørsmål, men jeg kan ihvertfall starte i det små. Jeg er 19 år gammel og kommer opprinnelig fra Ås som ligger i Akershus, men bor nå sammen med samboeren min i Oslo for å studere. Jeg har en åtte måneder gammel Pomeranian, som heter Lizzy. Mesteparten av tiden min går til trening, være med vennner, famile og reise. Håper dere ønsker å lese bloggen min videre, og om du ønsker å legge igjen adressen til bloggen din i kommentar-feltet blir jeg veldig glad. 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no