Matmuffins

Matmuffins, en vidunderlig oppfinnelse. Jeg har stjålet oppskriften fra bloggen til Linda Stuhaug! Hun lager så utrolig mye godt og sunt så dette var en god inspirasjon for dagens middag. Med denne oppskriften får du 6-9 stk. 

2 dl havremel (jeg brukte 2 dl med havregryn)
3 dl sammalt hvete
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ts grillkrydder

2 egg
200 g creme fraiche
2 dl melk
30 g smeltet smør 

Fyllet i muffinsen kan du selv bestemme, men jeg brukte 350 g med boksskinke, spinat og 100 g revet ost. For å gjøre muffinsen enda sunnere kan du bruke lettost. 

Fremgangsmåten er egentlig veldig enkel. Forvarm ovnen på 200 grader. Du blander først de tørre varene og de bløte varene hver for seg, for så og blande alt sammen. Ta så det fyllet du ønsker, sammen med deigen. Du kan selv velge hva slags former du vil bruke. Etter 15-20 minutter er middagen klar! 

Bon Appétit

42 kommentarer

Siste innlegg