For en tankevekker!

God Mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk helg og er klare for en ny uke. Vet at mange av dere er så heldige å ha høstferie. For meg står mye skole på timeplanen, men sånn er vel “det voksne livet”, hehe. I dag har jeg vært så heldig og fått scannet huden min på VillaMedica. Samme sted hvor Inger-Johanne masserte meg. Dere lurer sikkert på hva dette innebærer? Jeg kan vel starte med å si at jeg ikke var klar over hvor viktig det var å ta vare på huden. Etter hud-analysen i dag skal jeg invistere i noen ordentlige produkter som jeg har fått anbefalt, og tilpasset min hudtype. 

Analysen går ut på å identifisere hvilke problemer huden har, og gir et bilde av hvordan man ligger an så man enkelt kan forebygge og reparere med de riktige produktene. Om man har problemer med huden, eller lurer på hva slags produkter man burde bruke for å “vekke” hudcellene, eller bare vil få et innblikk i hvordan huden din er anbefaler jeg virkelig å ta en tur på VillaMedica og få en slik analyse. For pris eller annen informasjon, kan dere ta kontakt med Tom Viken som er doktor ved VillaMedica HER

Her får dere se “Problemene” i huden min. Hva man får til med litt teknologi! På disse bildene får man se alt fra flekker i huden til solskader. De fleste problemer kan bli oppdaget ved å utføre en analyse, og selv om du ikke ser det på utsiden kan skadene være større enn du tror. I mitt tilfelle fikk jeg sjokk! Det verste resultatet jeg fikk var sprengte blodkar, og heldigvis er dette et problem som kan gjøres noe med. Fordi jeg oppdaget det så tidlig, er det enkelt å forebygge slik at resultatet blir bedre når jeg blir eldre. Det som er så fantastisk, er at etter noen måneder med behandling, kan jeg ta samme analyse og se fremgangen i huden! Om dere ønsker å vite noe mer om analysen, kan dere gå inn her.

Har du noen gang tatt en hudanalyse? 

Jeg har fått et produkt som jeg gleder meg til å vise dere! Stay tuned og ha en fin kveld!♥

//Sponset innlegg

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg