Revolusjon

Happyy Tuesday, alle sammen! Har hatt en helt fantastisk morgen, med skole og hjemmeeksamen forberedelser. Må bare si det igjen, men herregud som tiden flyr. Om bare noen uker skal eksamen være levert og jeg stresser helt sykt. Litt morsomt, men jeg er en “sånn” person som stresser med en gang noe skal gjøres. Jeg hater å være forsinket til avtaler og som samboeren min sier, så står jeg alltid klar til å dra hvertfall tjue til ti minutter før jeg faktisk trenger å tenke på å dra. Som ordtaket sier, bedre og være for tidlig enn for sen♥

Etter analysen i går ble jeg sminket med noen produkter, som i mitt tilfelle er en revolusjon innenfor sminke! Denne lille, fantastiske saken er en foundation som puster. Den er faktisk sunn og innholder alovera som har en virkende og reparerende efekt på huden, bye bye kviser og urenheter. Tidligere har mitt problem med foundation vært at de ofte er klissete. Fordi jeg har en fet hud-type får jeg ofte, nei, hver gang en glinsene t-sone. Uansett hva slags produkter jeg har prøvd, har dette alltid vært tilfelle, men etter å ha prøvd denne skal jeg aldri gå tilbake. Den legger seg så utrolig flott på huden og skjuler det man ønsker å skjule, med innhold av solfaktor 25. Etter analysen i går anbefaler jeg å bruke solkrem året rundt! Man skulle ikke tro hvor mye skade solen egentlig gjør. 

Doktoren som jobber på VillaMedica, Tom Viken, viste meg et skrekkeksempel av en lastebilsjåfør. Den siden av annsiktet som er ut mot vinduet ser i hvertfall ti år eldre ut, kun fordi strålingene ikke blir stoppet av glasset, og fordi han ikke har brukt solfaktor. Jeg har alltid vært flink til å bruke solkrem, men aldri tenkt tanken på å bruke solkrem rundt høsttider og vinterstider ved mindre jeg skal stå på ski, haha. Produktet heter Oxygenetix Foundation. Det blir kun solgt enkelte steder og VillaMedica er en av de klinikkene som selger dette merket. Om du ønsker å prøve det, tar du bare kontakt. Om du ønsker mer informasjon om merket eller produktet, kan du enten kontakte selve klinikken her eller skrive en kommentar så skal jeg svare på det jeg klarer!

 

 

 

//Sponset innlegg  #Produkter #hud #Hverdag #Perfekt #blogg

14 kommentarer
  1. Beklager dette, men….
   Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.
   Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.
   Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.
   Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?
   Hva må du gjøre?
   Trykk på bildet for å komme inn dit.
   1.Gå inn på på bildet.
   2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)
   3. Motta e-mailen.
   4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.
   5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.
   Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg