I am back

Åhh for en travel helg det har vært. Fraværet fra bloggen har vært stort, og jeg har ikke sittet rolig på rumpa i ett sekund denne helgen. Fra og med fredag´s ettermiddag til nå, har det vært fullt kjør med jobb, bursdager, middager, styling også videre. Nå kan jeg endelig slappe av og nyte resten av søndagen med film, hjemmelaget pizza og kjæresten sin armkrok. Fredagen min startet rolig med å ligge på ryggen i litt under to timer for å fikse vippene mine. For ett år siden fikk jeg vippe-extensions og har nærmest vært avhengig fra den gang, men før jeg begynte å studere bestemte jeg meg for å ta en liten pause. Nå er det takk og farvel maskara, og helloo flotte vipper! 

En koselig salong på Ryen ved navn Pearl Beauty holder på med mange forskjellige behandlinger, inkludert vippe-extension som jeg fikk denne gangen. Må si at jeg har aldri vært mer fornøyd med resultatet! Anna, som eier salongen, ga meg kjempe bra service. Hun hørte på meg og hva jeg ønsket, kom med gode anbefalinger til hva som passer ansiktet mitt best og var ekstremt nøye slik at alt ser naturlig og fint ut. Hun har mange forskjellige vippe størrelser, med forskjellige lengde og tykkelse så om man ønsker et kjempe naturlig look, så fikser hun biffen! 

Hjemmesiden til salongen, finner dere her. Dere finner også en ryddig og fin oversikt over andre behandlinger og tilbud, og en prisliste. Om du ønsker vippe extensions kan du være så heldig å få avslag på den faste prisen. De fem FØRSTE som ringer, får hele 20 prosent rabatt på et nytt sett! Telefon nummeret dere må ringe og bestille time på, eller stille spørsmål er: 944 98 333En veldig fornøyd jente!

Etter å ha satt på vipper, tok jeg turen til jobb for resten av kvelden. Siden jeg skulle starte tidlig dagen etterpå, og t-banen´s forsinkelse gjorde at jeg kom hjem over 30 minutter senere enn jeg skulle, duppet jeg av med en gang jeg kom hjem. Etter jobben på lørdagen skulle vi direkte i bursdag. Det var en veldig fin og hyggelig kveld, og for min del avsluttet den ganske tidlig siden vi var ble invitert på bursdgasmiddag i dag! Så ja, en liten oppsummering av min helg. Har kost meg utrolig mye selv om jeg merker en utrolig trang til å plante meg godt ned i sofaen de siste timene igjen av denne flotte dagen! Humøret er selvsagt fremdeles på topp.

Hva har du gjort denne helgen? 

 

17 kommentarer

Siste innlegg