Everyday makeup – Sminkevideo

Ja, nå skal det sies at jeg overhodet ikke er noen sminke-ekspert, men så lenge jeg føler meg vel så føler jeg at jobben blir gjort riktig. De fleste kostene som blir brukt igjennom videoen er fra Eco tools earth-friendly beauty som du kan få kjøpt HER. Har brukt de en stund nå og er utrolig fornøyd! 
 

SKIN
Det første jeg begynner med er en primer fra “Bare minerals prime time neutralizing” som har en gul undertone og lysreflekterende pigmenter som nøytraliserer rødhet og jevner hudtonen. Da har jeg en fin og glatt overflate før jeg legger på min fantastiske “Oxygenating Foundation”. Jeg har skrevet om denne før og jeg må virkelig si at det er et gullfunn! Den dekker nøyaktig det jeg ønsker å dekke og ligger fint på huden. Om du ønsker å lese mer om denne eller bestille anbefaler jeg deg å lese innlegget mitt REVOLUSJON. Her får du vite litt mer om produktet om hvem du skal kontakte. Når det er gjort bruker jeg fitme! fra Maybelline/125. Som dere ser så bruker jeg denne på steder jeg ønsker å jevne ut fargen. Så, for å fjerne de mørke ringene og ujevnheter i huden legger jeg på en “Concealer fra Glo-minerals/Natural”, føler da at jeg har lagt en fin “Base”. 

POWDER 
Pudderet jeg bruker er det kjente “Too Faced chocolate powder/Milk”. Som de fleste vet både lukter og smaker dette pudderet sjokolade, og ikke nok med det syntes jeg fargen er utrolig fin, føler meg nesten litt sommerbrun. For å legge litt farge i kinnene har jeg funnet min favoritt fra “Glo-minerals terra cotta blush duo” og en super fin blush fra “mac sheeertone/Pinch o`peach”. Jeg jevner ut det som er “for mye”med en ren kost for så å legge på et transparant pudder fra “Diego Dalla Palma”. 

EYES
Når det kommer til øynene mine er jeg veldig lite kreativ, så for å fremheve brynene bruker jeg en helt enkel beige farge fra “NYX Natural shadow palette”, her går det selvsagt ann å eksperimentere litt mer enn meg! Brynene mine fikser jeg med “Glo-minerals Brow kit – Taupe” og legger en fin linje med “Too faced lip liner perfect lips – perfect pink”. Noe dere ikke ser, er at jeg tar på en lys “leppestift fra YSL”! 

Må innrømme at det var faktisk litt pinlig å sitte for seg selv forran kameraet for å snakke ut til personer jeg ikke kjenner, men håper dere likte det!
 

 

27 kommentarer

Siste innlegg