Perfekt mellommåltid

For litt over en uke siden på besøk hos mine foreldre, ble jeg servert muslibar på en cafe. Det er jo helt fantastisk enkelt å lage og så utrolig godt og mettende det er! Jeg fant en super oppskrift som jeg gjorde om til min egen og resultatet ble bedre enn forventet! Det er veldig enkelt å ta med seg, det er bare å pakke det ned i en liten plaspose, eller bare en liten matboks. Jeg er en av de som elsker noe søtt etter maten, uansett om det er snakk om ett eple eller godis/Is får jeg så og si alltid et lite sukkersug etter middagen.Ingredienser♥

6dl med musli tørket frukt
1 pakke med mandler
1/2 pakke med rosiner
2 ss kokossmør
2ss Peanøttsmør
2ss honning 

Det første jeg gjorde var å blande det jeg ønsket å ha i måltidsbaren. For min del ble det “First Price” musli, rosiner og mandler. Jeg kokte sammen kokossmør, peanøttsmør og honning (OBS! Kokossmør for seg selv) Og rørte dette sammen til en god miks, før jeg puttet det i fryseren i to timer. Så enkelt, og så godt.

 

14 kommentarer

Siste innlegg