MONDAY N RED LIPS

Håper alle er klare for å starte en ny uke med masse motivasjon og et energinivå på topp. Det er ihvertfall jeg! Denne uken skjer det så utrolig mye og jeg gleder meg kjempe masse til alt som er i vente. I morgen fyller jeg 20!! Herregud.. og på lørdagen skal vi feire både Anders og meg med alle våre venner, noe som blir utrolig hyggelig.

I går var vi på besøk hos foreldrene mine og ble servert noe jeg anser som noe av det beste jeg vet, nemlig pinnekjøtt. Vi har en tradisjon i familien, som går ut på at vi tester ut pinnekjøtt hvert år for å se hvem vi syntes er best. Egentlig er det bare en unnskyldning for å spise pinnekjøtt, men det funker veldig fint for min del. Vi feiret farsdagen med mammas hjemmelaget “verdens beste”,  en sinnsykt god kake som har vært en stor favoritt i vår familie og koste oss masse. Det er alltid like hyggelig å møte familien!  


Nå har jeg spist en god frokost og er klar for å innta plassen min på tredemølla! Håper alle får en fin dag og koser seg masse, til tross for været! ♥ 

6 kommentarer

Siste innlegg