DIY – Perfect recipe

Da har helgen kommet for min del, etter en utrolig bra og fin uke på alle mulige måter! Både med tanke på bursdagen min, men også på treningsfronten og skolearbeid. Er så utrolig klar for å ha en avslappende helg og feire med mine nære og kjære. Vet ikke om det har blitt nevnt, men i morgen skal jeg og kjæresten min feire bursdag sammen og samle alle våre nærmeste venner til en liten fest, som jeg gleder meg! Vi har valgt å kjøre tema-kveld, dere kan jo gjette selv hva vi skal ha? Nemlig, maskerade-fest!! Gleder meg til å se alle de fantastiske maskene. Selv har jeg faktisk laget min egen maske. Jeg brukte rundt en time og fremgangsmåten er utrolig enkel! 

Det du trenger:
Maske 
Lim
Maling
Tekstil (Jeg har brukt et gjennomsiktig stoff, med glitter)
Eventuellt pynt etter ønske  

Kost 
Saks

Framgangsmåte: 
Det aller første, og viktigste for min del er å finne ut hvor mye av tekstilet du skal bruke på masken, og klippe en del som passer rundt hele masken. 
Etter å ha gjort det er det bare å male masken i hvilken farge du ønsker, enkelt og greit. 
Etter å ha malt masken og latt den tørke, brukte jeg et gjennomsiktig lim og festet delen av tekstilet på masken for så og klippe til. 

Så, om du ønsker noe ekstra pynt er det bare å pynte på med det du ønsker. ENKELT og GREIT. 
  

Jeg ble utrolig fornøyd og jeg gleder meg til å vise dere resultatet i morgen! Så STAY TUNED ♥ Og ha en super fin fredagskveld. 

4 kommentarer

Siste innlegg