ANBEFALING – SONYA BY FOREVER LIVING

Nå er det virkelig på tide å komme med noen nye anbfalinger, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har en venninne som driver med noe som heter forever living. For dere som ikke vet hva dette er så er det alt fra gode håndkremer og bodylotion til sminke! Utrolig god sminke fra en serie som kalles SONYA. Alle produktene inneholder Aloevera. 

Jeg har testet ut noen av de mange produktene og har definitivt funnet min favoritt. Cream to powder er en mineral foundation som legger seg utrolig flott på huden. For dere som har fet hud, som jeg, og er lei av sminke som blir skinnende og blank anbefaler jeg denne på det sterkeste. Den inneholder aloevera og ligger jevnt og fint på hele dagen lang. 

Det andre produktet som virkelig falt i smak er concealeren du får i samme serie. Utrolig fin, dekker veldig godt og er uten shimmer, så kviser og andre urenheter forsvinner på et blunk. 


Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg er utrolig opptatt av gode sminkeprodukter som legger seg pent og ikke ser fet ut, men det viktigste av alt er at sminken ikke tetter porene mine og puster, og det er akkuratt det disse produktene gjør. 

Om du ønsker å teste ut noen av disse produktene, eller få mer informasjon om andre produkter kan du ta kontakt med min venninne Eline på 970 28 486 eller via Facebook siden hennes HER . Bruk kodeord “Marieblogg” og få halv pris på frakt. De har også en super bra garanti “fornøyd kunde” som tilsier om du ikke er fornøyd med produktene får du alle pengene tilbake, innen 90 dager! Her er det med andre ord bare å prøve seg frem!

 

Sponset innlegg//

6 kommentarer
  1. Har hørt om det, men aldri prøvd det ut. Er så innmari skeptisk av meg til netthandling 😛 Kjøper helst ALT i butikk.. Eneste jeg har kjjøpt på nett er en bikini engang, men det var fra Cubus noe jeg ser på som lite eksotisk haha 😛

  2. Caroline: Ja, det skjønner jeg. Jeg har handlet overaskende mye på nett og jeg har så og si alltid vært fornøyd! Du får som regel utrolig god kundebehandling og fine vilkår, så jeg ser ikke på det som en risk mer 🙂

  3. Jeg jobber også innen Forever og har en del sminke fra Sonya, og jeg er storfornøyd! Ikke bare er det bra sminke, men er utrolig bra for huden din også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg