DETTE VISSTE DU IKKE?

♦ Spilt trekkspill! Ja det hadde du aldri trodd om meg? Jeg ble altså dratt med på spilletime en gang i uken fra jeg var 10 år til jeg ble 12. I det mamma og pappa skjønte at jeg ikke var noe spesielt musikalsk av meg, satset jeg heller på dansing som da var livet mitt. 

♦ Danset freestyle! I mange år! Helt til jeg ble skadet, som over halvparten av mine dansevenner har blitt av hardt gulv, barbent og akrobatikk.

♦ Synger i dusjen! Som veldig mange andre? Jeg elsker å synge i dusjen og om jeg høres bra ut eller ikke får dere spørre kjæresten min om! Han får ihvertfall lide seg igjennom sure toner.

♦ Skikkelig mørkeredd! Nei, jeg sover ikke med lys på, men jeg har gardinene åpne om jeg ikke sover med Anders. Jeg tør heller ikke å gå ute alene når det er mørkt!

♦ Hater å sove! Det verste med å sove er å legge seg. Jeg kan ligge i mange timer å se i taket og tenke på alt fra A-Å!

♦ Elsker å se på filmer! ehm, ja. Elsker er underdrivelse. Jeg kan se flere filmer om dagen så lenge jeg har vært på treningssenteret. Da er sofa og tv mine beste venner! 

♦ Spiser pølse til grøten! Ja, du leste riktig. Grøt og pølse er en familietradisjon fra da pappa var liten og ja, det er faktisk drit godt.

♦ Vannskrekk! Altså jeg kan godt bade på stranden og kose meg, men hoppe fra båten utpå sjøen får du meg aldri til å gjøre.

♦ Storesøster! Som er 4 år eldre enn meg. Hun bor for tiden i Bodø, et stykke unna! Min beste venn. 

♦ Hater junkfood! Ikke fordi det ikke er sunt og at jeg er helt treningsnarkoman, men det smaker rett og slett ikke godt. Det eneste jeg faktisk liker må være pommerfrites! Det er helt herlig.

♦ Utrolig emosjonell! Åhja, tro meg. Jeg griner om det er søtt, koselig eller trist.

♦ Hater å gå med sminke. Jeg går faktisk oftere uten sminke, enn med. Den muligheten å ikke kunne klø i øynene fordi man har på maskara eller herket å ta av sminken før man legger seg. blæh, prøver heller å unngå det. 

♦ Håret mitt er aldri i ro. Jeg styrer med det ene eller det andre. Gjennom en hel dag har jeg sikkert hatt hundre fortskjellige frisyrer. Fler som har samme syndrom som meg? 

35 kommentarer

Siste innlegg