DEN ALLER FØRSTE GANGEN

Min første kjæreste – Ordentlige kjæreste fikk jeg i starten av 8.klasse. Han var en skikkelig kjekkas og jeg hadde likt han kjempe lenge før jeg faktisk turte å si noe. Vi møttes som regel bare rundt venner og måten vi slo opp var selvfølgelig via tekstmelding. 

Mitt første kyss – Var utrolig kleint. For min del, selvsagt! Jeg hadde selvsagt aldri klint før. For å gjøre en utrolig pinlig og lang historie kort, endte kysset med at jeg sa “uhgu” og tørket meg rundt munnen etterfulgt av et lite spytt… Etter han dro trodde jeg seriøst han aldri ville se meg igjen og tok sorgene litt på forskudd. 

Mitt første møte med alkohol – Var egentlig ganske morsomt! Vi var på fest hos en venninne av meg som bodde bare et par hus unna meg. Fordi foreldrene våre var venner bad moren hennes moren min om å sjekke ut hva vi drev med litt sånn innimellom. Vi hadde selvsagt sagt vi hadde jentekveld med brus og boller. I det mamma kom og ringte på luktet ikke bare jeg alkohol, men tre av de som var på “festen” hadde drukket så mye at de ikke klarte å stå. Vi kom hjem til meg hvor pappa satte fram en vodka flaske og sa “nu, kan dokke drekk” (siden han er fra finnmark) begynte selvsagt alle å gråte! haha, perfekt kveld. 

Min første forelskelse – Var 9.klasse! Han bodde i larvik og jeg mener å huske at vi ble kjent via NETTBY? Vi hadde bare snakket i noen dager før vi bestemte oss for å møtes hos meg. Han tok med seg en kompis og jeg en venninne for å ha et lite overnatting-party. Jeg husker hvor betatt jeg ble i det sekundet han gikk ut av bilen og skle på isen. Vi var sammen i 6 måneder før han gikk lei av denne frøkna! 

52 kommentarer

Siste innlegg