TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

I det siste har jeg fått så mye inspirasjon og motivasjon av dere fantastiske lesere! Jeg vet det er mange som sitter inne og spør seg selv om hva man skal blogge om, for det er ikke alltid like enkelt. Selv satt jeg, for bare to uker siden og hadde ikke peiling på hva dere ønsket å lese om! Nå kommer jeg med noen tips til DEG! Håper du liker de! 

1. Dagens antrekk – Vis meg hva du har på deg! Jeg elsker å se på outfit bilder, men det må være ekte. Ikke ta på deg fine klær bare for å ta bilder til et innlegg! Jeg finner alltid inspirasjonen min fra andre blogger, som for eksempel om jeg skal ut. Supert sted å finne tips og idéer til antrekk!

2. Ønskeliste – Nå som det er jul er det jo utrolig flott med en liten ønskeliste. Jeg har ihvertfall alltid hatt problemer med å faktisk finne ut hva jeg ønsker meg (luksusproblem) haha, ja! Eller gode tips til julegaver, det setter jeg alltid stor pris på! 

 

3. Fakta om deg selv – Hvem er du? Noe av det morsomste jeg leser er slike innlegg som “dette visste du ikke” . Det gir meg noe å le av. Alle er forskjellige og har noen særegne trekk. Noe som fort kan bli veldig morsomt. 

4. Tips, oppskriftanbefalinger – OM ALT! Jeg elsker å bake, lære og prøve ut nye ting! Igjen, nå som det er jul er det så koselig å bake julekaker, pepperkaker osv, vis meg din måte å gjøre ting på! 🙂


5. latest on instagram Jeg følger deg gjerne! Instagram er desidert min favoritt-app og jeg bruker kanskje litt for mye tid på det. (Bare spør kjæresten min) hehe! ngenting er bedre enn en inspirerende profil!

 

 #TIPS #MOTE #HVERDAG #MEG #INSPIRASJON 

35 kommentarer

Siste innlegg