KISS LIPS

GUESS WHAT!? I GOT KISS-LIPS♥

Forrige onsdag gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre lenge! De fleste av dere har helt sikkert hørt om Restylane? Det var ikke det jeg tok, men noe lignenende kalt Teosyal- filler, hyaluronsyre. Da kan man jo begynne å lure på hva i huleste det er? For det første kan jeg si at det er 100% naturlig. 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; Huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen og er utrolig viktig for å transportere næringsstoffer. TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. 


Det første som skjer er at du får en krem på leppene som bedøver. Tro meg når jeg sier det, den bedøver! Når du har hatt kremen på leppene en liten stund skal du bestemme deg for hva du ønsker og hvor du ønsker å ha det. Jeg ønsket å se naturlig ut, men med mer “kysselepperstil”, haha. (det første bilde under- FØR)

Selv tok jeg kun 0,7ml i en form som heter “kiss lips”. Jeg ble utrolig fornøyd og selve behandlingen tok ikke mer enn 20 minutter. (ETTER)
Det tok rundt en dag før hevelsen hadde gått ned, men gurimalla så fresh og fin jeg føler meg!!  

Signe Broch er en kosmetisk Dermatologisk sykepleier som jobber på Villamedica, og de har nå førjulskampanje med 20% avslag på alle injeksjoner og behandlinger! Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål, eller ønsker å ta filler, kan du ringe eller sende en melding til henne på 93282436.

 

9 kommentarer

Siste innlegg