DEN ALLER SISTE GANGEN?

Jeg har allerede laget et innlegg med med min første gang, så i dag skal jeg lage det samme innlegget med en liten vri! Min aller siste! Med inspirasjon fra Marthe borge sin blogg! 

♦ SISTE KJÆRLIGHET – Hmm, det er lenge siden! Neida, selvsagt er det med min fantastiske nåværende kjæreste Anders. Han får meg alltid til å le om jeg er trist, er der for meg når jeg trenger han og støtter meg igjennom tykt og tynt. A real gentleman♥

Kan jo si at han er mitt siste kyss også, klissklass!

♦SISTE FERIE – Er alt for lenge siden, men i sommer dro Anders og jeg til Polen hvor vi møtte foreldrene mine for en koselig avslutning på en fantastisk sommer. Mitt 8(?) år jeg har vært på samme sted i Polen, et sted jeg kunne kalt mitt andre hjem! haha. Elsker alt ved Polen! Kanskje jeg skal lage et innlegg om det en gang? 

♦SISTE LATTER –  For noen minutter siden når Anders prøvde å muntre meg opp ved siden av litt eksamenslesing! Ja, det hjalp! Ved siden av en boks med burn. Jeg blir alltid utrolig fnisete etter jeg enten har fått i meg en kaffe, en boks burn eller et glass vin. 

♦SISTE FILM – “Picture perfect”, som jeg så i går kveld. Ser alltid en film før sengetid. Du kan tenke deg hvor mye jeg sliter med å finne film hver dag, når jeg nesten har sett alt som er på netflix og sweflix haha! Too much


♦SISTE TÅRE – Noen som er like sippete som meg når det kommer til film? For jeg griner av alt! Siste tåre felt var til filmen vi så i går. En super romantisk og koselig scene hvor mannen får dama, hahaha !! Enkelt og greit. 

SISTE FLAUSE – Blir veldig sjeldent flau, men for noen dager siden var jeg sprutrød i trynet da jeg uheldigvis klarte å tryne på glatt is rett forran vinduet til treningssenteret. Jeg reiste meg opp, men begynte å le og snakke til meg selv som en annen tulling. Da jeg endelig hadde kommet meg på benene og inn på treningsstudioet så alle på meg med et skikkelig stakkarslig blikk.. Ja, jeg ble faktisk flau over dette. Tror det så mye mer dumt ut enn jeg klarer å forklare. 

 

 

21 kommentarer

Siste innlegg