CHRISTMAS EVE

FOR EN FANTASTISK JUL!♥

Julen har virkelig overgått alle forventninger med utrolig god mat, koselig familiebesøk og en hel haug med desserter. Jeg har virkelig storkost meg til det ytterste. 

På julemorgen var rumpa godt plassert i sofaen med dyne, gløgg og risgrøt for å se på både “Askepott og de tre nøtter” og “Reisen til julestjernen”. Helt fra jeg var liten har dette vært en tradisjon og jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste? Det blir ikke jul uten de!


Julaften feiret jeg hos mormoren min med hele familien, noe som var utrolig koselig. Fantastisk julemat, god dessert og masse pakker gjorde kvelden perfekt. Fra den dag har det bare gått i ett. Anders og jeg har reist fra den ene familien til den andre, men det er jo sjarmen med julen, er det ikke? 

Som dere kanskje har fått med dere ble jeg nødt til å ta en liten pause for å prioritere de kjæreste i livet mitt, noe jeg absolutt har fått gjort. I dag er faktisk den siste dagen jeg får sett søsteren min før vi begge reiser hver vår vei igjen. Utrolig trist, men får forhåpentligvis se hun igjen veldig veldig snart. 

Dere får kose dere masse og nyte tiden med de dere er glade i! <3  

 

18 kommentarer

Siste innlegg