TAKE CARE

Regner med at de fleste som leser bloggen min har fått med seg at jeg er langt over middels forsiktig med hva jeg putter i ansiktet, når det kommer til både make-up og produkter. (ALLE MÅ BRUKE SOLFAKTOR) heheh!

Jeg er super kritisk når det kommer til produkter på markedet, men noe jeg virkelig har falt for er noen medisinske produkter fra et merke med navn Obagi. Dette er produkter som vekker hudcellene, visker vekk flekker og jevner ut hudtonen samtidig som den reparerer og forebygger for både urenheter, rødheter samt mer! 

– “Det er en effektiv peel med fruktsyrer som stimulerer prosessen for cellefornyelse i huden, demper mørke flekker, stimulerer kollagen og elastin produksjonen”

Flotte SigneVillamedica gjorde en ansiktsbehandling på meg ved navn Stimulation Peel, med produkter fra Dr. Obagi–  rett før jul, hvor huden fikk en super fin, gylden partyglød med en gang! Hvem ønsker vel ikke det rett før nyåret?

Ikke bare får man supre resultater med en gang, men behandlingen er også ufatterlig avslappende og behagelig. Jeg har aldri følt meg så fresh og ren før som etter denne behandlingen! Det er virkelig ikke mange steder hvor man får ansiktsbehandling og MASSASJE! LUKSUS♥

Selv om kvisene sjeldent plopper opp i ansiktet mitt, sliter jeg med andre ting som rødheter og urenheter, ihvertfall nå som det er drit kaldt ute og blodkarene i kinnene mine sprenger som ballonger i en haug av nåler, hahaha! noe som irriterer meg grønn. Da er det viktig for meg å forebygge og reparere de skadene jeg allerede har påført ansiktet mitt opp gjennom årene og ved bruk av en peeling av og til, med de riktige produktene kan jeg gjøre dette for huden min. 


Ble også sminket etterpå med produkter som IKKE tetter igjen porene, men som hjelper til å oppnå den effekten man måtte ønske etter en slik behandling.

Jeg er så heldig å ha fått mye kunnskap fra alle som jobber på VILLAMEDICA, men trenger du hjelp eller lurer på noe er det ikke verre enn å ta opp telefonen å ringe eller sende en melding til Signe. Hun er utrolig hjelpsom, kundevennlig og super serviceinnstilt.
Om du har problemer med huden, så hjelper hun deg.

Selv har jeg tatt en hudanalyse  (Som du kan lese om HER ) og ha fått skreddersydd pleie til min type hud og som forebygger de problemene jeg har! DU BURDE GJØRE DET SAMME. Resultatene kommer til å overraske deg stort!

SIGNE KAN DU KONTAKTE PÅ 93282436

 

Sponset innlegg

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg