HELLO 2015

Da har vi gått inn i et nytt år og jeg avsluttet 2014 med kjæresten min, Ingebjørg og kjæresten hennes noe som var utrolig koselig! Anders og jeg laget kalkun-middag som tok over fire timer! haha, tenk det a. På fire personer så hadde vi en syv kilo kalkun. Heldigvis var vi svært sultne, hele gjengen♥ Jeg prøvde meg på min mors oppskrift på eple og pære chutney som falt i smak hos alle sammen. Ble faktisk overrasket over hvor godt det var. Kanskje dere ønsker oppskriften? Utrolig godt til kalkun/kylling og ost!

Så når klokken rundet 00.00 – var det farvel 2014 and halloo 2015! Vi feiret for året som har vært, vi feiret for året som kommer. Har så utrolig mye morsomt og spennende i vente at jeg nærmest ikke klarer å vente, men akkuratt nå skal jeg leve i nuet og nyte hver eneste dag som om det skulle vært min siste. 

Dere ser kanskje at jeg ikke har delt mine nyttårsforsetter og nei, det er ikke fordi jeg ikke har laget noen. Jeg kommer til å dele de med dere veldig snart! ♥ I mellomtiden, hadde jeg elsket å høre om dine nyttårsforsetter? 

 

9 kommentarer
  1. Så ut som en koselig nyttårsfeiring 🙂 Jeg har satt opp som nyttårsforsett at jeg skal bli en bedre blogger, få kostholdet og treningen tilbake der jeg var før Desember måned, føler også at jeg må bli flinkere til å spare penger igjen(da jeg har rimelig trang økonomi) også må jeg bli flinkere til å ta vare på meg selv igjen 🙂 Så det er mine få mål for 2015, har også et personlig mål om å gå ned 15 kg til i vekt, i fjor klarte jeg 37 så da skal det blir enkelt å klare 15 i år 🙂

  2. Så ut som en herlig feiring. Godt nyttår! 🙂
   Mine nyttårsforsetter er å være mer spontan, bruke enda mer tid på venner og generelt bruke tiden bedre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg