ENDELIG

Jaaa, folkens! Her skal jeg tilbringe to uker av Januar. Hua-Hin i Thailand. Vi kom frem i går rundt klokken 10 på morningen, etter en 16 timers tur både på fly og i bil. Kan vel si jeg fikk et liiite jetlag og at jeg fremdeles kan føle på meg at det er tidsforskjell fra Norge. Med hele seks timer ligger vi foran Norsk tid, så her har klokken snart blitt 16 allerede. Regner med at halvparten av vennene mine fremdeles sover på denne flotte mandags morgen. Når dere sov godt i sengene deres har vi ligget noen timer på en vakker strand, rundt et kvarter fra hvor vi holder til. Monkey beach blir stranden kalt og ligger på andre side av fjellet til monkey mountain, for de av dere som har hørt om det. 

Nå har vi kommet oss hjem fra stranden, spist en god lunsj og er klare for å innta kvelden med en liten sightseeing i byen. Om du har vært her før hadde jeg satt stor pris på noen tips til hva vi burde sjekke ut! <3

 

16 kommentarer
  1. Jeg var i Hua Hin i februar i 2013. Det er virkelig en av mine beste ferier og jeg lengter så tilbake, så veldig misunnelig for å si det sånn!
   Strendene er kanskje ikke de beste, men monkey beach er veldig koselig. Hyggelige ansatte! Du kan også bli med på vannaktiviteter, ri hester, spise veldig god mat osv. Ellers er det bra strender i Cha Am som er bare en 20 minutters tur med tuktuk.
   Det er et par templer som er verdt et besøk og også apefjellet.
   Vi dro på en utflukt til Koh Talu. Du kan kjøpe pakkereiser hvor du blir hentet av en minivan tidlig og kjørt litt sydover. Derfra tar du båt videre til øya. På veien til øya stopper de et sted hvor du får mulighet til å snorkle. Dette er en veldig spesiell opplevelse. Du får se alt av fisker, og er du heldig får du også sett et par skilpadder. Lunsj er inkludert når du er fremme på Koh Talu. Selve øya er virkelig helt fantastisk! Vanskelig å se det for seg, det må oppleves. Hvit sand, krystallklart turkist vann og en atmosfære så rolig og sjelden.
   Jeg vil også anbefale og ta en tur innom Night Market. Dette er noe Hua Hin er spesielt kjent for og den ligger ikke så langt fra byen og kjøpesenteret, market village. Du må huske å prute ekstremt mye da du kan få ting latterlig billig her. Velger du å spise i selve sentrum kan nesten ikke maten slå feil. De har noen kjempe fine restauranter helt nede ved sjøen hvor det er helt fersk mat og kjempe koselig spisesteder hvor du sitter “på vann”.
   Jeg vil også fraråde dere å dra på Hua Hin Elephant Village hvor du kan ri på elefanter, se på show, se alligatorer osv. Det var ufattelig dårlige forhold og det endte med at vi dro mye tidligere enn planlagt. Ikke noe jeg vil anbefale å støtte!
   Ønsker deg en god tur og du må sette pris på varmen. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg