TILBAKE TIL VARMEN

Noe av det beste med å være tilbake til varmen og ta en liten velfortjent ferie er den utrolig gode sommerfølelsen og frihet. I ukedagene har jeg nærmest alltid noe å gjøre, noe som må gjennomføres eller det at noe burde vært gjort. Burde vært på trening, burde gjort mer lekser, burde jobbe oftere, men nå! Nei, ikke nå. Jeg storkoser meg med kjæresten min som jeg elsker høyere enn høyest, familien min som jeg verdsetter utrolig høyt og ikke minst, meg selv- Jeg tar faktisk vare på meg selv. 

Det å slappe av og koble ut er noe kroppen absolutt trenger, så for meg var dette en perfekt tid med to ukers ferie. I dag stod jeg opp i seks tiden AV MEG SELV. Det hadde jeg aldri gjort i Norge, men grunnen er så enkel at jeg la meg grytidlig i går fordi jeg enda ikke har kommet meg inn i Thailand´s sin tidssone. Jeg hadde allerede klokken halv åtte i dag tidlig jogget 3,5 km, hahaha<3

Det eneste negative jeg har å si om Thailand må være den massive mengden av mygg som allerede har klart å snike til seg en god del smakebiter. Utenom det har jeg ingenting å klage på, i just love it. Jeg virkelig stortrives.  

28 kommentarer

Siste innlegg