YESTERDAY

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget, men dagene virkelig flyr forbi. Om vi ikke ligger på stranden og nyter livet, drar vi på utflukter og utforsker de attraksjonene som er i nærområdet. 

I går var vi på stranden så og si hele dagen, og som det merkes. Jeg er solbrent som aldri før, men kan vel takke meg selv som ikke smurte meg godt nok med solkrem. Jeg er like rød som en tomat. Det er så sinnsykt sterk sol og en varme som ikke ligner grisen. Det er over 24 grader i vannet!! Nesten så man ikke blir kjølt ned.

♦ Jeg har til og med begynt å lese en bok jeg kjøpte før vi dro nedover, “Et helt halv år”. Noen som har hørt om den? Jeg er ikke den som elsker å lese bøker. Jeg er rett og slett ikke tålmodig nok, men jeg har kommet ganske langt og den er faktisk ganske spennende, haha! Kanskje dere kunne tenke dere en liten bokanmeldelse? 

Planene vi har lagt for dagen er noe jeg har gledet meg til i mange måneder! Forteller dere mer om det senere. I mellomtiden får dere kose dere masse <3
GJETT HVA JEG SKAL

  

8 kommentarer

Siste innlegg