HOME SWEET HOME

Etter en god del timer på fly var jeg endelig hjemme etter en helt fantastisk tur i Thailand. Jeg fikk en lang pause fra alt, til og med bloggen, selv om ikke det var helt planlagt. Det viser vel at jeg har kost meg så uendelig mye på turen at jeg ikke ville ta opp pcén og være asosial når de andre lå på solsengen eller spiste middag ute. Ja, det hele handler mer om prioriteringer! Denne gangen ble bloggen nedprioritert. MEN ikke tro at jeg ikke tenkte på dere, mine flotte trofaste lesere. Selv om det er lenge siden sist, så har dere faktisk tatt dere tid til å sjekke noe jeg setter stor pris på!

Thailand var AMAZING! Etter to uker med sol, varme og strand kan jeg fremdeles ikke si meg lei. Om det ikke hadde vært for et savn til min fine, flotte hund, hadde jeg nok blitt i noen uker til- haha. Uheldigvis, men samtidig litt deilig, kaller hverdagen på meg. Kan nesten ikke vente med å dra på treningsstudioet i dag for å virkelig pushe alle de musklene i kroppen min som ikke har blitt brukt på disse ukene.


Som man sier; borte bra, men hjemme best. Det stemmer for min del. Jeg har hatt en helt sinnsykt bra tur, men jeg har også gledet meg til å komme hjem til den fineste leiligheten, den gode deilige sengen, treningsstudioet og til slutt men overhodet ikke minst, verdens mest fantastiske hund! Som jeg har savnet hun. Selv om jeg har hatt noen supre venner til å ta vare på hun, og selv om jeg vet hvor godt hun har hatt det har jeg hatt en skikkelig ?mors? følelse som har gjort til mye overtenking av de merkeligste scenarioene man kan tenke seg. I tillegg til en god del savn for denne lille krabaten som lyser opp hver eneste dag.

 Skal fortelle dere mye mer om turen, så stay tuned! I mellom tiden får dere ha en fantastisk fin dag <3

13 kommentarer

Siste innlegg