OOPS, I DID IT AGAIN

Det skjedde dessverre igjen, men sånn får det være noen ganger. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene så jeg bestemte meg for å ta en pause til jeg ble frisk igjen, noe jeg er nå! Endelig! Ikke bare har jeg spist c-vitaminer, men jeg har testet alle mulige kjerringråd når det kommer til å bli frisk fra en forkjølelse. Overraskende nok er det noen av detsom faktisk funker! Når man ikke er helt i form blir ikke bloggen sånn som man ser det for seg. Etter å ha prøvd x-antall ganger med å lage ETT innlegg uten å få det til, valgte jeg å ta en liten pause istedenfor.

Selv om jeg akkurat har blitt frisk har jeg bestemt meg for å være litt sosial i dag med familie og venner. Foreldrene mine kommer nemlig på middag – kommer med en super enkel, god og sunn oppskrift senere.


Etter middagen skal jeg til en venninne før vi skal ut på college-party, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg siden jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle være med, men kanskje dere kan hjelpe meg? Har vært på college fest en gang tidligere, hvor jeg var utkledd i shorts, høye strømper, skjorte og genser. Prøvde meg på geek, men denne gangen ønsker jeg å være litt mer påkledd! Hahaha

Hva er deres planer i dag?  Dere får kose dere masse og stay tuned <3 

7 kommentarer

Siste innlegg