NOE AV DET TØFFESTE

Det er helt sykt!! Jeg har virkelig ikke rukket å fortelle dere om noe av hva som skjer i livet mitt akkurat nå, men jeg kan garantere dere at det er utrolig spennende for min del. Jeg skal faktisk utfordre meg selv på et nivå jeg aldri har gjort før. Både mentalt og psykisk. 

Jeg er nemlig så heldig at jeg får lov til å teste ut super-programmet “Feminin fysikk” som er et treningsprogram lagt opp for vektreduksjon og figurforming. PT-mannen bak dette konseptet heter Ronny Skoglund. Han er eier og driver firmaet “FITNESS SOLUTION” som leverer tjenester innen personlig trening. Dere lurer kanskje på hva det innebærer?  I ti uker fra og med i går skal jeg følge en kostholdsplan samt treningsopplegg lagt opp for å få en strammere og mer muskuløs kropp! Alt foregår via nettet, så alle er hjertelig velkommen til å kjøpe det samme programmet som jeg nå skal følge. 

Det er allerede hundrevis av jenter over hele landet som følger nøyaktig dette konseptet! Til de som har fulgt dette til punkt og prikke, er faktisk gjennomsnittet en vektreduksjon på 9kg og en reduksjon på 54 cm i omkrets, PÅ KUN TI UKER! Kan vel si at det er beinhard trening sammen med en super streng kostholdsplan, men gud som jeg gleder meg til å fortsette og se resultatene! Jeg kommer selvsagt til å dele før og etter bilder med dere! 


Om du ønsker å lese mer om dette programmet, kan du sjekke ut facebook siden til Fitness solutions HER. Ikke nøl med å ta kontakt! Ronny er en super flink og profesjonell personlig trener som hjelper til om det er noen spørsmål! 

 

29 kommentarer

Siste innlegg