– JEG ER SÅ UTROLIG SÆR

Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet, nye blomster og solskinn som stråler inn gjennom vinduet? Ikke i dag ihvertfall! I går fikk jeg besøk av min fantastiske mamma, som tok seg friheten til å vaske både kriker og kroker i leiligheten vår! Hvem sier vel nei takk til det? Til og med vinduene mine skinner som krystaller! Hva ikke mødre kan, altså! 

Nå har jeg akkurat spist en veldig god middag, ved siden av en utrolig morsom film. Kanskje du har sett den? “Dine, mine og våre”. Det er min type humor altså. Haha, når vi snakker om humor! En liten fun fact om meg er at jeg faktisk HATER, og da mener jeg virkelig HATER standup-komikere, ihvertfall når de står og banner eller baksnakker alle tenkelige personer! Den eneste gangen jeg har trukket på smilebåndet av en komiker, var Lisa Tønne med et show på latter! Da lo jeg så tårene sprutet! “JEG HAR SÅ UTROLIG SÆR HUMOR”! 

I morgen blir det en ekstremt morsom, men en ekstra hard treningsøkt med Ronny! Noe jeg både er litt nervøs for, men også gleder meg super mye til! Ryggen skal virkelig få kjørt seg! 

– Jeg vil også takke alle og enhver av dere som har skrevet til meg enten på facebook eller på bloggen min, de mest motiverende ordene jeg har fått på lenge! Tusen takk<3 

25 kommentarer

Siste innlegg