VI HAR ALLE BLITT LURT!

Gutter, dere har blitt lurt! Men det har søren meg vi også, jenter!

Har dere noen gang tenkt over hva sminke egentlig kan gjøre? Den eneste begrensingen ligger i din egen fantasi!
Det er så utrolig mange vakre jenter i verden og alle har sine bedre trekk, på samme måte som meg og deg. Eneste er at noen av de har klart å få frem de trekkene – ved å bruke riktig type sminke, på de rette stedene. 

Måten jeg sminker meg på er tidløst og kjedelig som starter med en tam foundation, rush og solpudder med litt øyenskygge, men har i dag funnet “Lykkeproduktet” som aldri kommer til å forlate sminkepungen min! Og noe så enkelt og greit for å få en helt annen look! 

Dere har kanskje ikke gått uten å ha hørt om “contouring and highlighting”? Ikke jeg heller. For alle som trenger en ny vri og litt ny inspirasjon i sminkeveien kan jeg virkelig anbefale dette på det sterkeste!
 
Jeg har kommet over noe som jeg selv egentlig ikke har vært klar over, at man kan gjøre så stor forandring, uten spesielt stort tiltak! Har dere hørt om produktet «Face Cream Contour Palette» fra Makeup Mekka? Det hadde ikke jeg heller, men nå skal jeg aldri gå tilbake til vanlig sminkerutine!

På mandag bestemte jeg meg for å kjøpe produktet og prøve det ut, slik at jeg kunne skjønne hvorfor folk snakket så varmt om dette. Kun to dager etterpå fikk jeg det i posten, og guri som jeg var gira! Kjæresten min trodde det hadde gått rundt for meg, hehe.. Jenter og sminke altså, eller er det kanskje jeg og sminke Bakgrunnen til produktet er å få frem de sidene/trekkene ved deg selv som du er fornøyd med for å få et kraftigere uttrykk og fremheve dine positive sider! Herregud, så genialt!
 

Om du lurer på hvordan du gjør det, så klikk deg inn på youtube for uendelig mange videoer og tips, jeg har sikkert sett på ulike filmer i tre timer tilsammen! Det er helt utrolig å se hva dette ?konseptet? gjør ? med litt ?magi? kan enhver se ut som hver vår kjendis! Nå skal det sies at jeg overhodet ikke er ekspert på sminke og dette, men jeg ble ekstremt overrasket over resultatet! Selv JEG klarte det på første forsøk, uten at det ser helt totalt fiasko ut, hehe!! Hvordan skal jeg kunne gå tilbake til gamle sminkerutiner nå?


Jeg kjøpte mitt fra Makeup Mekka, for kun 100kr! Et utrolig billig og bra produkt! Anbefaler å teste ut fargene som er i settet og prøve seg litt frem med en mal ? fordi jeg mener at selv om det er et veldig bra konsept, må man kunne bruke det riktig. På samme måte som med alt annet! 

Du finner produktet HER, hvor du både kan lese mer om det og hvordan man gjør det!  

Her kan dere se før sminke – og etter-  med bruk av produktet! 

57 kommentarer
  1. I can´t believe it! Det er helt sykt hva sminke egentlig kan gjøre. Den begynner å bli på samme basis som fotoshop, bare at man kan klare å fremtone skjønnheten sin med sminke, så det til slutt kan bli ugjennkjennelig. Det er helt utrolig, men de som bruker det rett, blir det utrolig fint! 🙂

  2. Overraskende hva litt mørke og lyse toner kan gjøre for å fremheve et ansik, veldig pent! Bruker du vanlig foundation rund eller bare påfører du det rett på huden?

  3. Lurt og lurt, fru Blom. Du er nå veldig fin både med og uten sminke, da. Men du har et poeng. På enkelte er det veldig forskjell. Ha en fin kveld.

  4. Du er en vakker jente- med eller uten sminke! Jeg har skrevet et innlegg som heter “Hvorfor du har noe å lære av Fotballfrue”. Det handler om dagens kroppsfokus. Setter pris på om du og andre leser det, og evt. deler det videre. Les gjerne oppdateringen først. Til helgen skal jeg dele gratisprodukter og rabattkoder. Stay tuned!

  5. Bruker du kost eller svamp eller hendene for å jevne dette ut?:-) Evt om du kan legge ut en video? 🙂

  6. Rikke: Jeg brukte i dag en foundation kost, men skal gå til innkjøp av svamp i morgen for å ikke blende det like mye som jeg gjorde på bildene 🙂 Hendene bruker jeg faktisk aldri, uansett sminke 🙂 Jeg kan godt legge ut en video, så fort jeg har fått litt mer teken på dette! 😀

  7. Men hvordan ser du ut med “vanlig” sminke – slik du sminket der før ? Så frem til å se forskjellen mellom de to måtene du har sminket deg på, og ikke sammenligningen med deg uten sminke…

  8. å det ble kjempe fint! jeg kjøpte også denne for en liten stund siden, men har ikke funnet den “perfekte” kosten og blende alt sammen inn med! har du tips? hva bruker du? =) evt hvor har du kjøpt den? fint om du har tid til å svare meg på mail!
   tusen takk for svar!

  9. ruthy: Tusen takk<3 ja, med en gang jeg har fått litt driesen på dette, så skal jeg få lagt ut en video 🙂 Du kan også finne mange flinke youtube-kontoer som har en utrolig enkel og grei gjennomgang av rutiner 🙂

  10. Hei! fin kontinuering av ansiktet. Jeg lurte litt på hvordan treningen går med alt det du gjør, om det tar på?
   vurderer å starte på samme opplegg, men går vg2 og er redd for at det er dårlig timing med prøver og alt som kommer i mai?
   Jeg beundrer deg enormt mye! 😀

  11. Du klarte det super bra!
   Jeg fikk min i posten idag, men klarte det ikke så bra.
   Hvilke foundation har du brukt under og hvilke farge?(evt legge ved link?)
   Og hva har du gjort etter du er ferdig med kontureringen? Har du tatt foundation eller pudder over?:)
   Håper på svar!

  12. Mt: Hei 🙂 Tusen takk! tror det trengs litt trening for meg også, hehe! Jeg har aller først brukt en primer fra baremineralt, deretter en CC cream fra Loreal som hter New NUDE MAGIQUE – anti redness. Fordi jeg har mange sprengte blodkar:) Når jeg var ferdig, blendet jeg det forsiktig sammen (inn i huden) og tok på et transparent pudder! Jeg har også blitt anbefalt å kjøpe (http://m.sephora.com/product/P386335) dette ved siden av 🙂 Lykke til!

  13. Hvordan er kvaliteten på pallettet fra makeup mekka? Jeg har sett etter et cream contour kit, men finner ikke noe, så ville teste denne. Leste både gode og dårlige ting om den! Men ser jo veldig fin ut på deg da! 😊

  14. Sara: I mitt tilfelle var jeg veldig usikker da jeg kjøpte det, på grunn av prisen, men jeg ble utrolig positivt overasket over den gode kvaliteten! Nå har jeg bare prøvd dette en gang, men jeg er super fornøyd! Tusen takk! annbefaler å teste den ut, om du ønsker contour <3

  15. Du er så vakker helt naturlig! Det mener jeg virkelig. Med sminke var selvfølgelig også veldig fint, men ganske anderledes ja! Bare ikke føl at du nødvendigvis må bruke så mye, for du ser virkelig bra ut uten<3

  16. Hei! Skriver normalt sett ikke på blogger. Men overskriften din tiltrakk meg min oppmerksomhet.
   Mest fordi jeg tross alt har følt det samme. Det er mye jenter kan gjøre for å bli penere eller føler seg mer fresh.
   Desto enda mindre er det vi gutter kan gjøre. Er vi stygge så finnes det ikke så mye håp eller sjanse for oss.
   Noe det kan være på godt og vondt. Vi blir dømt etter utseende langt mer enn hva jenter gjør. Tro det eller ei. Det er ikke store kravene en normal gutt ville hatt. For jenter så virker det som de skal ha den kjekkeste gutten i gata i 8/10 tilfeller.
   Det er ganske synd at de fleste av disse kjekke guttene er drittsekker som vet at de kan få bedre. Med mindre man er en av de fineste i bygda. Mens gutter som kanskje ikke er så pene blir dømt til tross for at de hadde gjort alt for å beholde deg.
   Sporet litt av det med sminken. Men enkelte jenter tenker alt for høyt om seg selv. Spesielt når de har kastet gud vet hvor mye i ansikte. Hvor fine hadde jenter egentlig følt seg om ingen jenter brukte sminke? Jeg skulle gjerne sett jenter sminkefri året rundt. Noe jenter selvfølgelig grøsser av tanken på å være uten nå.
   Du er ganske pen fra før, om ikke penere uten sminke for det skaper ingen inntrykk av at du har dekket ansikte med alt mulig. Så selvom du sminker deg for å føle deg vell, så burde du og forsåvidt andre jenter også vite at ja du ser kanskje tiltrekkende ut for den kjekkeste gutten på byen. Men vil man heller ikke våkne opp ved siden av en gutt vel vitende om at du kan ha det jævligste morgentryne og ikke være redd for at han skal se å lure på hva han ble med hjem. Men til tross for at du har det, så vil du forsatt være den nydeligste jenta der ute. Jeg vet iallfall hva jeg vil våkne opp til.
   Var ikke noe direkte ment til deg. Jeg bare følte for å skrive noe jeg har tenkt på en stund. All kreditt for å legge ut bilde av deg helt naturlig selvom du og mange andre jenter ikke burde være redd for å gjøre det oftere 🙂

  17. Steffen, det er ikke alle jenter som bare tenker på utseendet til en fyr. Personlig syntes jeg det er greit at en fyr er litt pen, men det blir ofte en fyr med et vanlig utseende, som for meg blir kjekk fordi han har varm personlighet. Det finnes sikkert flere jenter som kan like deg, hvis de ble kjent med deg, og du behandler de fint.
   Når det gjelder kontur, kan det være greit å øve litt, iallfall med den paletten eller annen kremkontur. Ta heller litt og litt farge på kosten, så du ikke får altfor mye på, og dermed ikke får det fint blandet ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg