MY FIRST TIME

Nå skal jeg ta en bit av det sure eplet og fortelle dere om min aller første gang! – for som vi alle vet, så er det en første gang for alt. Noen ganger, bedre enn andre.  


MIN FØRSTE KJÆRESTE 

Om vi kan gå så langt som tilbake til barnehagen? Kjempe forelsket i denne gutten som bare bodde noen meter unna meg. Foreldrene våre var veldig gode venner så vi tilbrakte masse tid sammen og jeg tror vi var kjærester.. haha! Vi slo egentlig aldri opp og jeg var egentlig super forelsket i mange år, til han ble kjæreste med en kjempe vakker og snill jente på barneskolen! Da gikk jeg heldigvis videre<3 til min aller første ordentlige kjæreste. 

Den utrolig pinlige historien var vel det at han egentlig hadde vært sammen med bestevennen min i noen måneder- og i bunn og grunn var det jo hun som hadde han først! På denne tiden var det vel ikke helt tabu, men om man ser tilbake på det nå, så var det jo helt grusomt av meg. haha!! ja, iallefall. Vi ble da kjærester, med et forhold som var av og på i mange år, til vennen hans en dag fant ut at de skulle tulle å slå opp med meg – og det ble på denne måten totalt slutt mellom oss og vi ble kjempe uvenner! haha, for en tid. Vi er heldigvis i dag venner, uten sure miner! 

MITT FØRSTE KYSS

Denne historien er faktisk mye verre enn jeg skulle ønske. De fleste sitt første kyss var vel romantisk eller koselig, men mitt var rett og slett fælt og holdt på å ende med et forhold mindre. Det har seg sånn at jeg aldri hadde klint, et lite kyss på barneskolen (kanskje) men ikke noe ordentlig. En dag var han og en venninne hjemme hos meg. Rett før jeg skulle dra på dansetrening, veddet venninnen min på at vi ikke turte å kline..

Vi tok selvsagt utfordringen på strak arm, men endte opp med at jeg tørket meg rundt munnen med håndbaken og spyttet på bakken.. og det kan hende jeg slengte på en liten “ewwww, æsj” hahahha… Stemningen etterpå var ikke helt slik den burde ha vært etter det første kysset! På vei til trening sendte jeg han selvsagt en melding hvor jeg beklaget reaksjonen min!  


MIN FØRSTE JOBB

Fikk jeg da jeg var ganske ung, faktisk. Jeg var vel rundt 12-13 år da jeg og venninnen min fikk gå som postbud med avisen i nabolaget. Utrolig nok tjente vi et par tusen kroner i måneden, noe som var mer enn nok! 

MIN FØRSTE BH

Kjøpte jeg sommeren til syvende klasse. Jeg hadde såvidt begynt å få pupper, men mamma insisterte på at det var på tide å skaffe en bh. Så, en dag på shopping i polen fikk jeg verdens søteste BH i lyserosa, med diamanter på. Husker hvor ubehagelig jeg syntes det var og hvor pinlig det var å gå med, da alle jentene kommenterte det! 

MIN FØRSTE KJÆRLIGHETSSORG

Kommer jeg aldri til å glemme. Det var vondere enn noe annet jeg noen gang hadde kjent på før og det var en følelse jeg ikke ble kvitt! Det eneste jeg ville var å skru tilbake tiden og ha alt jeg hadde når det var på sitt beste. Nå har det seg sånn at denne gutten bodde utrolig langt vekk fra meg, så det å ikke se han ble ikke et problem. Jeg husker dagen det ble slutt og han skulle sove over til dagen etterpå, fordi jeg måtte ha han der en dag til, ble sengen tårevåt og alt ble tusen ganger verre dagen etterpå. Jeg trodde virkelig jeg skulle dø av sorg.. Ja, litt overdramatisert av en 16 år gammel jente, men sånn var det! 

Dette var noen av mine utrolige pinlige historier! Om dere ønsker å vite noe mer, så ønsker jeg å lage enda flere “første gang” innlegg!

 

8 kommentarer

Siste innlegg