35 Q&A

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Nå som vi har telefon og pc tilgjengelig 24/7 blir det lite skrevet ned på papir, men et lite klissete kjærlighetsdikt til Anders, vil jeg tro! heheh.. 

2. Hva har du alltid i vesken? Nå går jeg nesten aldri med veske, men lommebok og en lepomade! Kan heller vise dere hva jeg har i treningsbagen en dag<3

3. Hva bestiller du på café? Kommer helt an på humøret, men i det siste har det blitt helt sort kaffe. Ettersom det er det eneste jeg får lov til å drikke. Om ikke er Chai-latte og kaffe-latte to favoritter! 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Det første jeg sjekker om morninger er facebook og nettavisen. Utover dagen går det alltid i blogg.no, Unitedbloggers, hotmail, haha? 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? hehehe, stakkars mamma! Hun er den heldige her! heldigvis tar som regel min kjære mor alltid telefonen, og fordi vi har et veldig nært og godt forhold får hun vite hver eneste detalj i livet mitt. Uansett hva! 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Den er rosa, selvsagt! og litt grå med bilder av kaniner haha. Elsker barnslige tannbørster

7. Kan du bytte olje på bilen? ehm, nei… ? hehehehe. Ikke har jeg bil eller lappen heller

8. Hva har du hatt av kjæledyr? åhh guri, jeg har hatt alt av hunder, kaniner, hamstre, fisker og åler! Alle har kapret hjertet mitt, til og med de små søte fiskene, men akkuratt nå er det kun Lizzy! Min lille fine pomeranian<3 

9. Har du noen piercinger? Jaa, det har jeg! En i navelen, som måtte for noen måneder tilbake stikkes opp igjen fordi jeg hadde glemt å tatt i piercing (helt grusomt vondt)! Og hull i ørene, som er utrolig “dratt” fordi jeg brukte for tunge øredobber da jeg var mindre. Smart og flink som jeg var, hørte jeg selvsagt ikke på foreldrene mine! 

10. Norge på sitt beste? Sommerkveldene med grilling og venner! Definetivt! 

11. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en lett rørt jente, som tar ting veldig lett innpå meg. Det er mye som gjør meg lei meg, men noe av det verste må være når enten folk skuffer meg eller ondskapen som ligger hos de som oppfører seg som idioter og er slemme mot både dyr og mennesker!  

12. Hva gjør deg glad? Det er så utrolig mye! Jeg elsker selvsagt fint vær(ja, dette gjør meg overraskende veldig glad) venner, kjæresten min, familie, reise og handle! Når jeg oppnår noe jeg har jobbet for eller bare opplever noe nytt! 

13. Hva er drømmejobben din? Nei, den klarer jeg faktisk ikke å svare på! Det er så uendelig mye jeg ønsker å gjøre opp gjennom livet mitt, så det å velge ut en, er for meg umulig. Akkuratt nå er det å jobbe som en personlig trener og kunne hjelpe andre med å gjøre det de måtte ønske med sitt eget liv! 

14. Abbonerer du på et ukeblad? Nope! Skal begynne med det til sommeren<3 

15. Hva var det siste du kjøpte? En blomkål, så spennende! hahaa.. Skulle heller ha vært denne lille saken<3 

16. Liker du kinesisk mat? Noe av det beste jeg vet!! nå fikk jeg veldig lyst på kinesisk! 

17. Når var du i kirken sist? oj, det husker jeg faktisk ikke? 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Alle<3 Mamma. Hun stiller alltid opp uansett hva! <3 loveuu

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Uff, ja! Historien bak det er kanskje noe vi kan ta en annen gang! Ikke noe jeg er stolt over.. 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? hahahaha, fem minutter? nei, virkelig. Jeg bruker 2 minutter på badet og ti minutter på kjøkkenet. Om jeg først sminker meg, går det fort en halvtime på badet. Det første jeg gjør nå for tiden er jo å dra direkte på treningen- og da er det ikke mye fiks og dulling først. 

22. Banner du ofte? Nei, egentlig ikke! Jeg syntes det er ekstremt stygt om andre gjør det og man høres så ekstremt sur ut.. Jeg har egentlig aldri bannet! 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? en uke? For mange år tilbake!! Til sommeren håper jeg på å ta en ordentlig norges-tur med kjæresten, og da blir det telt!

24. Hvor mange søsken har du? one! Verdens snilleste og beste storesøster<3 

25. Hvor mange steder har du bodd? Vokst opp i Ås og bor nå i Oslo, så to steder. En liten hemmelighet? Vi blir ikke boende her så veldig mye lengre… 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hm, både vanskelig og lett spørsmål. I det siste har jeg vært veldig fornøyd med ryggen min og overkroppen generelt! 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Tror du ja! Jeg gidder ikke en gang å bruke energi på å finne det ut. Be happyyy haha 

28. Er det viktig å feire bursdager? HALLOOOOO!! JAAAAAA!! Man fyller jo år jooo 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Ikke jeg! For jeg klipte i alle klærne mine da jeg var yngre. Mamma derimot, hun har loftet fullt med mine og søsteren min sine bejbeklær. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? INGEN VERDENS TING! – borsett fra lyset ute, av og til. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? wohooo, det er mye det! kanskje 12? jeg drikker sinnsykt mye på trening også! 

33. Når legger du deg om kvelden? hehe, alt fra 23-04.. kommer helt an på hvor høyt Anders snorker. 

34. Favorittfag på skolen? Jeg er ferdig jeg! 

35. Potetgull eller smågodt? åhh guri, smågodt!! Jeg som ikke har spist smågodt på mange uker, sliter litt nå! 

 

 

13 kommentarer

Siste innlegg