LONG HAIR – I CARE

For noen dager siden satt jeg og to andre venninner å diskuterte noe jeg ønsker å ta opp med dere i dag. Nemlig hvor utrolig viktig håret er for oss og hvor mye hår beskriver oss som person. Selv har jeg alltid vært opptatt av hvordan håret mitt ser ut, men til en viss grad. Jeg er ikke en av de som klipper og styler håret hver tredje måned eller farger håret i forskjellige farger, fordi jeg nettopp er fornøyd med det sånn som det er! Face it, jeg liker overhodet ikke forandring. For meg hadde det vært helt uaktuelt å farge håret brunt eller klippet meg kort – derimot å forbedre er noe jeg alltid er på utkikk etter. 

Selv om jeg har langt hår, er det utrolig tynt og ser ofte litt “pistrete” ut! For noen dager siden bestemte jeg meg derfor for å teste ut hair-extensions igjen! Hvem ønsker vel ikke langt fyldig hår? I dag åpnet jeg posten og der lå pakken, med det vakre håret. haha, det høres jo utrolig sært ut, men nå gleder jeg meg bare til å prøve det på! 

Også kommer det i verdens skjønneste boks hvor man kan oppbevare og ta vare på håret når man ikke bruker det<3 

Jeg vet det er utrolig mange bedrifter som selger hair-extensions, men et av de som har kommet godt ut er Chloe´s! Med farger i alle slag og utrolig god hjelp, fant jeg faktisk den perfekte fargen til mitt hår<3 HER er alle fargene du kan velge mellom. For de som lurer så har jeg OMBRE BLOND BOMBSHELL #P18/60

Det er laget av det fineste, ekte menneskehåret spredd på 8 veft av forskjellige størrelser som vil si at det er 8 clips hvor alle 50-52cm. Det er clips, som vil si at du kan ta det på og av som du vil, noe som passer perfekt til meg som trener så mye! 

Ikke bare er håret i god kvalitet, men prisene er veldig fine! Ta en titt HER om du også ønsker fyldigere og lengre hår! 

 

//Sponset innlegg 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg