WHAT A DAY!

Da jeg stod opp i dag tidlig hadde jeg ingen intensjon om å gjøre noe som helst denne søndagen, men nå sitter jeg her, stappmett i en nyvasket leilighet! Herlighet for en fantastisk søndag. 

Dagen startet med en liten tur på treningssenteret. Kan vel si det sånn at denne helgen har tatt av i forhold til mat. Jeg er jo faktisk ferdig med mitt ti-ukers opplegg, det at jeg har spist mye denne helgen kan jeg ikke benekte! Selv om det er veldig deilig å kunne spise og gjøre akkurat som jeg vil, er det også litt skummelt! Det er jo veldig lett å falle tilbake til gamle vaner, men fra og med i morgen er det rett på oppfølelses-opplegget for å holde seg innenfor visse rammer! Jeg gleder meg til å lage god og sunn mat igjen og vise dere nye oppskrifter!! 

Fra treningssenteret gikk vi rett hjem og startet med rydding og vasking av leiligheten, noe som virkelig trengtes nå! Vi har vasket i kriker og kroker, klesvask og sengetøy! Alt som kunne gjøres har blitt gjort! Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet? 

Så bestemte vi oss for å ta en velfortjent middag på Fridays med min gode venninne Camilla, hvor vi spiste oss gode og mette før vi tuslet videre til Sofienbergparken hvor det var tivoli! åhhh det var såå koselig og brakte frem mange minner fra barndommen. En liten funfact om meg, haha, jeg klarte ikke å si TIVOLI da jeg var yngre, så fram til jeg var 8-9 år het tivoli, TILOVI. Stakkars mamma som prøvde intenst å få meg til å si tivoli, men aldri helt klarte å få det inn i dette lille huet mitt… 


Det er så utrolig koselig med tivoli. Så mye latter og glede! 

Nå skal vi sitte helt i ro til solen går ned å se på en episode av “Robinson ekspedisjonen” som jeg er helt avhengig av. Flere enn meg som er det? Hvem heier dere isåfall på? <3

 

11 kommentarer

Siste innlegg