HOMEMADE

Om det er noe jeg er helt avhengig av, så er det knekkebrød. Frokost, lunsj, kveldsmat – så enkelt og så godt! Som dere sikkert har fått med dere, liker jeg å spise sunn mat og helst lagd fra bunn. Hvorfor? fordi jeg rett og slett syntes det smaker bedre og jeg kan mikse og trikse så mye jeg vil. Her om dagen, laget jeg noe som virkelig falt i smak! 

HJEMMELAGET KNEKKIS

Det beste med å lage dette hjemme, er at det tar deg ca 5 minutter og blande alt sammen – SÅ om du skal vaske huset eller må gjøre andre ting, kan du gjøre det mens knekkebrødet lager seg selv i ovnen. Pluss, det er mye mer billig enn å kjøpe i butikken.


Det du trenger:

Store havregryn  4 dl 
Solsikkefrø  2 dl 
Linfrø  1 dl
Sesamfrø 1 dl 
Sammalt grovt rugmel  4 dl
Salt  1 ts
Vann  7 dl

Framgangsmåte: 

<Sett ovnen på varmluft 160grader 

– Bland sammen alle de tørre varene før du tilsetter vannet. Gjerne ta litt og litt vann, slik at du har oversikt over konsistensen. 
– Når det har blitt en “hard” men fuktig blanding er røren klar.
– Legg bakepapir på to stekebrett og fordel røren.
– Skjer opp, før du putter den i ovnen.

– 1 time og 10 minutter senere –

AVKJØL PÅ EN RIST

18 kommentarer

Siste innlegg