A MAN KILLER

Da var det på høy tid med en liten oppdatering på sminkefronten. Det er vel ikke bare jeg som elsker å mikse, trikse og teste ut nye sminkemetoder? Regner ikke med det. 

Hverdagssminken min er ikke noe spesielt annet enn det vanlige som foundation, pudder og litt maskara, men når lørdagen smyger seg innpå og mørket legger seg er det på tide å gjøre om de kjedelige hverdagsrutinene til den perfekte “partylooken”. 

I vår fortalte jeg dere om et sminkemerket som heter “Makeup Mekka”. Et merke jeg ofte tar i bruk. Jeg hadde aldri vært så fornøyd med et produkt, da jeg i våres kjøpte det populære contouringsettet som viste seg å ha kvalitet langt over mine forventnigner. I senere tid har jeg også testet ut både det ene og det andre, men i dag tenkte jeg å vise dere min favoritt-look, CATWALK CAT´S EYES!

Om det er noe jeg virkelig ønsker, så er det å få øynene til å virkelig “poppe” ut, haha, selv om det høres utrolig dumt ut så er det det jeg ønsker å fremme. Helt ærlig jentet, Hva liker ikke gutter mer enn vakre øyne?

 Framgangsmåten er overkill enkel og man trenger ikke å være hverken en kunstner eller makeup artist for å få det til. 


Swish og swosh – 

Produktene jeg har brukt finner du HER og  HER 

Både Smoky Paletten og Catwalk Cat’s Eye (mascara & Felt tip liner) er på salg til kr 100 pr stk. fra 8/10 til 14/10!

 

Skrevet i samarbeid med MAKEUP MEKKA

11 kommentarer

Siste innlegg