DET GJØR NOE MED DEG

Oktober oktober. Starten på den vakreste årstiden. 


En uke i Oslo.. det gjør noe med deg!

Det er så godt å komme tilbake og kjenne på bylivet som jeg alltid har elsket og savnet den lille tiden jeg flyttet tilbake på jenterommet. Det er ikke mange månedene siden jeg flyttet ut, men for meg føles det ut som en evighet. Denne uken har virkelig gått raskere enn lynet. Selv om det kun har vært flytting og jobb som har stått på planen, har jeg fått gjort mer enn jeg noen gang trodde tjuefire timer skulle gi. Noen ganger virker dagene for korte, er du enig? et døgn blir liksom ikke nok til til å gjøre alt. For min del er det på tide å trappe ned..

I dag bestemte jeg meg for å ta turen hjem til Ås for å sove i en ordentlig seng, for ja, jeg bor tildels på en sofa. Sengen jeg har bestilt kommer ikke før neste uke og sofaen gir meg alt for dårlig nattesøvn til å holde ut mange dager i strekk. 

Heldigvis, med all skole og jobb, flytting og avtaler, er denne uken snart over og på lørdag er det på tide å feire storesøsteren min sin tjuefem års dag med et par glass og godt selskap. Selv med en haug med oppgaver har jeg klart å skyve inn en liten jentekveld med en god venninne og jeg kan nesten ikke vente med å spise så mye godis at jeg sprekker. Jeg har masse nytt å fortelle, men venter med godsakene til en dag alt er på stell. I mellomtiden får dere kose dere så utrolig mye – Kanskje det kommer en liten konkurranse på bloggen min i løpet av noen dager?? Stay tuned!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg