THAT AWKWARD MOMENT med Sophie Elise

Dagen jeg klarte å drite meg ut, i et rom stappet med fullt av mennesker. 

Hver morgen starter jeg dagen med en kopp kaffe. En kopp med deilig varm kaffe før jeg tusler avgårde til forelesning. Jeg ante fred og ingen fare da jeg først satt meg inn i salen som var fullstappet av mennesker, klare for å ta innpå seg alt av kunnskap. Jeg, derimot, valgte å drikke enda en kaffe. Nå skal det sies at koffein går virkelig hardt innpå meg og etter to kopper kaffe kan man se hendene mine skjelve og kroppen blir rastløs. 

Vi hadde noe som blir kalt makro økonomi, et fag jeg må jobbe hardt med å forstå (ja, jeg syntes det er drit vanskelig). Så dum som jeg er tar jeg fram telefonen, klar for å koble ut og trykke meg inn på de mest unødvendige tingene, men plutselig får jeg øyet på Sophie Elise sin nye video og tenker “heyyy den må jeg se” Klikker meg inn på videoen og trykker play. 


Du kan jo selv tenke deg hva som skjedde? Jeg hadde selvsagt på det høyeste volumet på mobilen og det første man hører er ” HEY, DETTE ER SOPHIE ELISE SIN VIDEOBLOGG”

I panikk klarte jeg ikke å skru av lyden før alle i lesesalen hørte det, inkludert foreleseren. I det jeg endelig fikk skrudd den av sitter alle å ser dumt på meg og foreleseren slenger ut en liten kommentar som “Ja, sånn kan det jo også gå”..  Jeg ble rød i hele ansiktet og jeg kjente jeg ble helt klam og varm i kroppen. 

Jeg fikk meg en liten lærepenge, aldri noengang skal ta opp telefonen i en forelesning igjen! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg