ROCK IT LIKE A HURRICANE

Hodet mitt har vært som en storm, en tornado som aldri ville gi seg. 

Jeg kan vel bare si det som det er, istedenfor å hale ut tiden eller ordene. Jeg trengte å komme tilbake, tilbake til bloggen og skrive hva enn som faller meg inn. Tusen tusen takk for alle som tok turen innom i går. Det er dere som gjør at jeg har lyst til å blogge, for selv med mitt helt hverdagslige liv har tanker og meninger som faktisk kan bety noe. 

Akkurat nå sitter jeg og kjæresten min på hver vår side av sofaen med hver vår pc i fanget. Jeg har faktisk vært litt produktiv i dag, selv med en tett nese og en vond hals har jeg trent (hehe, woops) og det var vel egentlig det? Det får man si, litt av en dag!  Heldigvis er ikke dagen helt omme, for om litt under en time skal vi dra å feire bursdagen til moren hans! Noe både jeg og magen min gleder seg til. Om jeg kunne valgt selv, ville jeg spist på restaurante hver eneste dag! Ferdig mat på bordet etter bestilling er noe jeg kan leve med! Kanskje når jeg blir gammel og grå. 

Til da, så får dere ha en super nydelig kveld og gjerne fortell meg om deres dag. Tror jeg trenger litt motivasjon for å få opp nivået i hverdagen! 

14 kommentarer

Siste innlegg