“WITHOUT MUSIC, LIFE WOULD BE A MISTAKE”

Amen.

De som kjenner meg, vet at hverdagen min som regel består av myyyyye musikk. Jeg har ikke en spesiell passion eller lidenskap for musikk, men det å høre på sanger som får pelsen til å reise seg eller som får benet til å begynne og riste er en av de beste følelsene som finnes (nesten). 

                                                                                                                                                                                                                                                                
– Kanskje det har noe med at jeg tidligere har vært en danser og rytmen fremdeles sitter igjen? jeg merker ihvertfall at musikk har hjulpet meg veldig mange ganger – Med å ikke føle meg alene, med å komme meg igjennom et tungt brudd eller bare det å få en 

A GOOD FEELING 

Før jeg gikk til innkjøp av Kreafunk sitt nye headset brukte jeg de vanlige øreproppene fra Iphone og gud som de irriterte meg. Unnskyld meg, men hva er ikke mer ekkelt enn ørepropper som er skittne av ørevoks, snorer som krøller seg og gir fra seg det jeg vil kalle helt ok lyd uten en eneste smak av bass. Nei blæ, jeg ble rett og slett dritt lei av alt styret. Pluss, som en treningstjei kan jeg si det er mildt sagt irriterende (og smertefullt) med ørepropper som stadig vekk ble dratt ut i det mobilen falt ut av en lomme midt i en øvelse..

– ekke dette headsettet bare helt nydelig??

Dette er et headset jeg har falt pladask for. For det første, no more wires. Det er bare å koble den opp mot telefonen via bluetooth hvor du lett kan styre musikken ved taster på headsettet. Det gir fra seg gudommelig lyd, en helt rå bass og man kan styre volumet nøyaktig som man vil. På trening kan jeg bøye og tøye, kaste på hodet om jeg trenger og de sitter som støpt rundt ørene mine. AND ladies and gentlemen, batterietiden ligger på 14(!!!)TIMER med oppladning på kun 2 timer – det er en revolusjon hahah! 

AND THE BEST PART! A GIFT 4 YOU
Om det frister med et nytt headset, så får dere nettopp dette for 749,- dersom du sender meg en melding på [email protected]
i hele MARS!
Det kommer også i andre farger – som vinrød, grå, sort og rosa! 

 

 

 

#blogg #hverdag #musikk 

8 kommentarer

Siste innlegg